bebek cinsiyet belirleme..

Kızlar ben kafayı testlerle bozdum Mevlüt Kandilinizi kutlamayı unuttum ....Hepimizin dilekleri tek tek gerçekleşşin bu kandil gününde inşallah....Bana mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim....Baktım olacak gibi diil kan testi yaptırıyım olayı bitiriyim dedim ....Hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ...Birde ben herkesten alıntı yapıp cevap vermeyi beceremiyom kızlar biri bna söylesin

umut karbonat testine görede hamilesin
bide çamaşır suyuyla var aynı test
idrarın üstüne çamaşır suyu döküyosun
köpürürse hamilesin

tamam önce seninkini yolim ozamann
hazırmısın

bende cok güldümm yaaa
bakalım gelince "cidden yalakalık yapmıştım ,aslında içimden sana sinir oluyordum" diyebilcekmii

delüüü bumuydu süprüzüüün kız ben cuma günüde zaten baştan öyle düşündüğümü yazdım dikkat ettiysen ilk mesajıımmm taaaa kaçıncı sayfada atmıştım ben geçmişi okurken öyle düşünüyordum yöntem isteyenleri azarlamana kızıyordum ayrıca gerçekten allahtan bana güzel cevap yazmışsın yoksa azarlasaydın beni yöntem istedim diye kaçardım bende vallah ziyaretçi olarak takip ederdim topiği yada başka bi nick alır öyle girerdim
yöntemleri bana gönderdiğin zaman ben çok sevindim büyük ihtimal şu anda yeni yöntem gönderdiğin arkadaşlarda benim gibi olmuştur o yöntemleri yollayınca ve okuyunca insanın içi umut doluyor sana da öyle teşekkür etmişim çok mu_? Bana arkadaşlar yalakalık yapıyorlar gibi geliyordu dedim ama şu anda bu yazışmaların ne kadar içten olduğunu biliyorum bu yüzden bu topikteyim yoksa bende yöntemleri alır giderdim yada böyle şakalaşıyor olmazdık zaten açık açık ön yargılı davrandığımı yanlış düşündüğümü söyledim burda sizlerle arkadaş olduğum için çok mutluyum
(ayrıca şunu da söyliyim seni tanımadan ve bu topiğe yazmadan önce senin insanlarla tartışma tarzına çok kızıyordum ve banlanmanada seviniyordum belki bunada kızarsın ama dürüst olmak istiyorum bence bunu sana söyleyebiliyor olmam artık düşüncelerimin değişmiş olduğunun en büyük kanıtı yalakalık olsun diye değil içimden geldiği için yazıyorum Elara seni seviyorum arkadaşım iyiki varsın inşaAllah sende gönlündekilere sahip olursun..

ayyy çok güldüm yaaa ezel az yalakalık yapmamışsın
hadi ordan kakuşşşş

kız ben sizi yalakamı yaptım siz zaten sonradan geldiniz ben geçmişten bahsediyorum sen neden üstüne alındın bacım

Kız Ezeellllll mahvetti bu bizi
kimbilir benle ilgili neler buldu :83::83::83::83::83::83:

anam süprüz süprüz dedi bende umutlandım cadının yaptığına bak

selam kızlar.umut test için acele etme...malum çatlatma iğnesi oldun.idrarda bile silik çıkabilir ....bekle...ama inşallah tutmuştur...bende dün akşam hafif bi sancı gelince deneme yaptım.kahve karbonatlı duş ve diğer denenecekleri denedik.kısmet....

yapmadım kız , hem testler iğneden sonra pozotif gösterip yanıltıyomuş aklında olsun, bizim iş direk kan testi yaptırmak

ben kalırsam sende kalacak gibi hissediyon dimi kendini iğne kardeşim

benim 4.96 çıkmıştı kan testim.regl gününden önce hiç boşuna para harcama umutcum regl günün bi gün geçerse idrarda bile çıkar inşallah...

cnm ıns bu emeklerının karsını

bu guzel gun yuzusuyu hurmetıne rabbım ogluna kavustursun senı

umut sana 12 sındede söledım bu ilaç 10 günde vucuttan atılıyorrr

bugun 14 kan tastı yaptır dedım yıne dıyorummm

yok ben sabreder beklerım dersen amennah

iğnenın içindede yazıoo 10 gün de atılıoo vucuttann

bilmiyorum negatif yazısını görmemek için sanırım
zaten bugün kimse yok çıkamam burdan

kanda verince hangi değer yüksek çıkınca hamile olunuyo kızlar
negatif yada pozotif yazmıyordur herhalde :97:

minieteeek burdamısın sen adetin 9. günümü gitmiştin doktora ilk kaç mmydi

cnm bende geç oluştu yumurta 11. gunu gıttım görmedı yok dedı yumurta

sonra 15. gün gittim bu kez kendı dr 12 dedı

17. gün 16.3
19. 21.9 + ovıtrelle çatlatma iğnesi

20 . gunde yumurta çatladı büyük olasılıkla (ates ölçüyorum)

bugun 24, gündeyım

yanı yumurta 10 şubatta catladı 14 gün sonra adet dönemım başlaması ama inş başlamazda hamıle kalmısımdır

gebelık kan testınde bır test yapılıyo ve 5 rakamının üzerındeyse hamılesın

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…