- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.001
hakikaten erkek için kırmızı et yemek gerekli olduğunu okudum heryerde ama asidik yönde etkiliyormuş vücudu ne olcak şimdi kafam karıştı açıkçası
selam kızlar.....
yumurtalıklarım fıkır fıkır valla
sağ sol en az iki yumurta vardır heralde...
çünkü acayip bi ağrı var ikisindede....
cuma gününe kadar bakalım ne kadar olucak oğluşlarımkaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar gurbet gecmıs olsun cnmm
derın duygular adetten ılk 5 gun bıldıgım kadarı ıle kız cocuk oluyor benım ılk kızım adetımden hemen sonra oldu ama en guvenılırı ovulasyon testı alman ben test aldım dun yabtım yumurtlama gunum degılmıs :) kendımıb ırden tavuk gıbı hıssettım neyse bugunde bakıcam sanırım ben ayın 1 ınde yumurtluycam eger oyleyse temmuzda cın takvımınde erkek gorunuyor evdekı tabloda 1 i erkek gorunuyor hemde adetımın ılk gununden sayarsam 16.cı qunu oluyor.cogu kısı 14.gununde yumurtluyor bu kısıden kısıye degısıyor ben galıba 16 sında dur bakalım ne olcakkkk
ela benı lısteye yaz dıycem ama ben ayına karar veremedım cnm yumurtladıqım gun denıycez bız .perhız denemeyeceqım vajınal dusu sodalı lımonu aksamları ıcıyorum okadar.He bırde mubarek receb ayındayız bu ayda 3 gun oruc tutup 3 gun ara vererek 10 gun oruc tutanın dıledıı gercek olurmus hemde cennetın kapıları acılırmıs benım bugun 4.cu orucum Allahım kabul etsın.bol bol dua edıyorum ,gerisi ALLah buyuk ..
kaydirigubbakcemile3 bide ikizzz oglanların olursa görürsünnnnnnn:lepi:
canımm nasıll miden bulanmaya başladımııı
2 de olacağımm
hiçbişeyi kafana takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?