bebek cinsiyet belirleme..

demın bır arakadas erkek ıcın bol bol et yıyorum demıstı ondan dıkkatımı cektı benmı yanlıs anladım yoksa et asıt gorunuyor bencede oyle cunku ben kızıma hamıle klamadan kaldıktan sonrada et cok yedım hatta ben anormal bı et oburumdur :)

kız isteyenlerde bunları tüketceklerr

VÜCUDUN ASıDıK OLMASINI DESTEKLEYEN GIDALAR:
(Dikkatli tüketilmeleri önerilmektedir!)

Vücudu ASıDıK yönde destekleyen YAĞLAR:

• Fıstık yağı
• Hamur işleri için özel yağlar
• Keten tohumu yağı
• Susam yağı
• Zeytinyağı

Vücudu ASıDıK yönde destekleyen MEYVELER:

• Erik
• Kızılcık
• Kuru erikler

Vücudu ASıDıK yönde destekleyen TAHIL ve UNLAR:

• ışlenmiş arpa
• Her tür pirinç
• Her tür yulaf
• ışlenmiş buğday/beyaz un
• ışlenmiş kara buğday
• işlenmiş kepek

Vücudu ASıDıK yönde destekleyen SÜT ve SÜT ÜRÜNLERı:

• Dondurma
• Her tür peynir
• Süt
• Tereyağ

Vücudu ASıDıK yönde destekleyen KURUYEMıŞ ve YAN ÜRÜNLERı:

• Ceviz
• Tahin
• Yer fıstığı
• Yer fıstığı ezmesi

Vücudu ASıDıK yönde destekleyen HAYVANSAL PROTEıNLER:

• Dana eti
• Her tür av eti
• Her tür balık
• Hindi
• Kuzu eti
• Sakatat
• Sığır eti
• Tavuk
• Tuzlanarak kurutulmuş etler (pastırma gibi)

Vücudu ASıDıK yönde destekleyen BAKLıYAT türü gıdalar:

• Bezelye
• Kuru fasulye
• Mercimek
• Nohut
• Siyah fasulye
• Soya fasulyesi

Vücudu ASıDıK yönde destekleyen diğer ürünler:

• Her tür kimyasal koruyucu
• ılaçlar
• Her tür tarım ilaçları

elaracım ben sanırım 29 günde bir adet oluyorum gurbet güzelinin hesapladığı takvimi pc ye kaydetmiştim onun la ve pcdeki yumurtlama günü hesaplayıcılarla karşılaştırıp tek ilişki denicem

hakikaten erkek için kırmızı et yemek gerekli olduğunu okudum heryerde ama asidik yönde etkiliyormuş vücudu ne olcak şimdi kafam karıştı açıkçası

hayırlısı olsun boncuk :)

allah herkese öncelikle sağlıklı , eli ayağı düzgün hayırlı evlat nasip etsin ...sonra gönlünde kız varsa kızı , oğul varsa oğluşu olsun inşallah...

size iyi sohbetler kızlar...
gelişmelerden mutlaka haberdar ederim sizi...

selam kızlar.....
yumurtalıklarım fıkır fıkır valla
sağ sol en az iki yumurta vardır heralde...
çünkü acayip bi ağrı var ikisindede....
cuma gününe kadar bakalım ne kadar olucak oğluşlarımkaydirigubbakcemile3

HADİS VAR bu konuda adetten sonra ilk 5 gün içinde hamile kalı nırsa oğlan olur diye kaç yerde okudum nette ama tabi asıl kitabı bulmak lazım. adetten temizlendikten sonra ilk 5 gün değilde sadece 5. gün korunmasız ilişki olsa. her ay sadece adet bitiminin 5. günü olsa erkek olur mu acaba?

derinduygu arkadaşım bu yöntemlere bel bağlamamk lazım.tabi allah ne isterse o ama illaki bir yöntem uygulamak istiyorsan kafadan yapma bence...rastgele yapma yani...

hadise gore oyle dıyorlar yasananar farklı dıyor tabıkı ılla bunları 4 4 luk yabsak bıle yuzde yuz erkek dıyemezyız once Allahtan .hem vallahi benım kafam daha cok karısıyor bunun ıcın sanırım su gun bu gun demek degılde yumurtlama gununde hamıle kalmaya calısmak erkek bebek ıcın en ıyısı.
mimazo ne gusel hadı bakalım cnm hayırlısı

canımm nasıll miden bulanmaya başladımııı
2 de olacağımm
hiçbişeyi kafana takma

canım agzımın tadı bozuk...tatlı yiyorum yani çikolata sarelle hiç yemediğim kadar...agzımın acısını alıyor...midem bulanmıyor öyle tadım yok sadece kusmam çok şükür hiç olmadı ...evet yaa takmamamlıyım sadece alınganım biraz aglayasım var...takıyorum işte kafama ..tabi birde benim iğneler malüm can yakıyor....onunda etkisi var psikolojimde....ilk günden morardı kolum yaaa başka birine yaptıracagım heralde...

yaawww kızlar birazcıkk iş yapayım dedim 1-2 evrak yazdım anaaaaa!!!! bir baktıp uçmuşsunuz yaaaa 5 sayfa geçmiş hızınıza yetişemiyorum..oku oku ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…