bebek cinsiyet belirleme..

derinduygu arkadaşım bu yöntemlere bel bağlamamk lazım.tabi allah ne isterse o ama illaki bir yöntem uygulamak istiyorsan kafadan yapma bence...rastgele yapma yani...

zaten daha çok var benim yapmama. planladığım gibi olursa işler.

en büyük korkum ben hamile kaldıktan sonra süper etkili kafama yatan daha önce bilmediğim bir yöntem çıkması.bekliyorum işte yıllar yılı öğreneyim bileyim aydınlanayım. ikinci kızım gelecekse o yazılmışsa kaderime ne yapsam nafile buyursun gelsin Allahım böyle uygun görmüş sağlıklı olsun hayırlı olsun gerisi boş

velhasıl yine gözüm oğluşlarda olur o başka.

ben iki hatta üç senedir bu işin içindeyim...yumurtlama günü ilk günden beri bildiğim bi yoldu.ama bu zaman içinde çok kızı olan oldu...e tabi oğlu olanda oldu.yani maaalesef %100 yol yok...
klomen iğne ve 36.saat en popileriydi ..araştırdıkça kızı olanlarda meydana çıktı...şans ...dua....rabbim inşallah nasip eder

klomen ve ıgne ıle ılgılı bır bılgım yok klomen cocugu olmayanların kullandıgı tedavı yontemı dıye bılıyordum erkek cocukla ılgısı nedır bılen varmı

katılıorum sana canımm
benmde gözüm kızda şimdi
çnce hayırlı ve sağlıklı sonrada bi kız istiorum rabbimden
ben hamişim şimdi
inş. kızım olur senn de bi kızım olsun inşallah:))

ınsallah canım ınsallah amın bır pıpılıde sızde olsun hayırlı olsun saglıklı olsun ınsallhh

insLALH CANIM YYYAA Allah nasip etsin sana canim oglus
elaracım ya ikiz kız olursa...
-tatlicadiarzu-
ohhhh sefam olsunnnnnnn
ay ben tek oğlana razıyım.bi tane olsun daha bebe istemiyirimmmm
Allah sana su mubarek gun iki tane iglus versin insallahhhhhh sagliklisindannn

slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bende bu ateş ölçme yöntemini deneyecegim inş. olur ama ne zaman başlamalıyım adetim ayın 11 inde oldu sonra ayın 18 inde biraz kahb-ve rengi akıntım oldu ayın 25 kahve rengi akıntım tekrar etti şimdi bitti bu gün itibari ile ateş ölç me işine başlasam olur mu

afr hosgeldın cnm
ben ates olcme ısınden anlamıyorum cnm yanı bırbılgım yok bılgısı olan arkadaslar ılgıleneceklerdır ılk bebısmı senın ıkıncı ıcınmı cnm

yok canım ilk olacak inş. o yüzden pek bu konularda da bilgim yok ben 1 yıllık evliyim ve 6 aydır planlıyoruz ama henüz yok inş. allah isteyen herkese verir

yerinde olsam o hadisi baz alıp hareket etmezdim.o hadisin sahih olup olmadıgı belli degil.
yum günü ilişkide erkek cocuk olasılıgı bilimsel ve mantıklı.
amin mimazo
bu arada murat dılek duası var deneyenlerde olmus bu duayı sabah aksam okuyanın muradı dıledıgı ssey gerceklesırmıs onu okuyorum
allah kabul etsinnn

klomen ve ıgne ıle ılgılı bır bılgım yok klomen cocugu olmayanların kullandıgı tedavı yontemı dıye bılıyordum erkek cocukla ılgısı nedır bılen varmı

klomen yumurtlama sorunu olan kadınlara evriliyor.yumurtayı olgunlaştırıyor yani.
arkasından da catlatma ignesi vurduruyorsun 36-38 saat sonra filan yum catlıyor
yani bunları kullanarak yumurtanın catladıgını garantilemiş oluyorsun.

çok ılgınc demıns test yabtım bugunde yumurtlama gunum degıl reglımın uzerınden 17 gun gectı hangı yumurtluom acaba ben :)

akıntını takip et bence.
adet bittikten sonra vajina kuru oluyor bi kac gün
ondan sonra akıntı gelir.bu akıntı giderek yogunlaşır.bu akıntılı günler 4-5 gün kadar sürer.bu zamzn içinde ovulasyon testi yapabilirsin.sünen şeffaf akıntı geldiginde anlıcan yumun catladı catlıyacakk.testlede teyit edebilirsin

senden neden kahverengi akıntı geliyorki??her ay bölemi oluyor,
regli bittikten sonra kahverengi akıntının gelmemesi lazım.hamilelik belirtiside olabilir.üstüne görmüş olabilirsin ve gelen lekede yerleşme kanaması olabilir.test yap bence

hiç böyle olmaz dı bittikten sonra 1_2 gün az birşey olurdu ama şimdi adet bittikten bir kaç gün sonra geldi ye aradan 7 gün geçti tekrar geldi 4 gün sürdü ama az az test yapsam ne zaman yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…