- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.021
derinduygu arkadaşım bu yöntemlere bel bağlamamk lazım.tabi allah ne isterse o ama illaki bir yöntem uygulamak istiyorsan kafadan yapma bence...rastgele yapma yani...
evet herkeste farklı gerçekten...
bu ay olmazsa artık oluruna bırakacağım sanırım... ne zaman gelirse ve kız erkek ne olursa aslında farketmez benim için , am aişte oğlum olunca insan bir de kızı olsun istiyor :)
eminim kızı olanlar da eh bir oğlum da olsun diyordur :) sonuçta ikisi de çok değerli benim gözümde... erkek annesi olarak hakikaten çok şanslı hissediyorum kendimi , ama içimdeki kız annesi olma isteği çok fazla :)
bu ay olmazsa iş yüzünden belki yıl sonuna kadar erteleyebilirim çalışmaları , ama daha kesin değil...
cnm valla bılmıyom benımkı genelde ters cıkmıyo ıns cıkmaz cunku kızımıda gormustum aynısı cıktı ıns bundada bole olurrrrrr
ınsallah canım ınsallah amın bır pıpılıde sızde olsun hayırlı olsun saglıklı olsun ınsallhhcanım dün kan verdi eşim namaza başladım vitaminleri alıyoruz eşimle şimdi bu gün yarın adet bekliyorum cinsel perhiz yapıcam et ağırlıklı besleniyorum hergün 2-3 soda içiyorum bende çok heyecanlıyım allah yardımcımız olsun .bu 3 aylar hürmetine gönlümüze göre versin rabbim...
insLALH CANIM YYYAA Allah nasip etsin sana canim ogluskızlar selam...
gurbet güzelinin verdiği takvime göre ben bugün kız için çalışmalara başlamalıyım :) çok heyecanlıyım...bakalım takvime ne kadar uyabileceğiz...
sadece kız için sık ilişki diyorsunuz ya... benim oğlum da sık ilişkiyle oldu , üstelik geç döllenme olmuştu...
reglim o zamanlar çok düzensizdi ama...30-40 gün arası bir oluyordum... 3 ay regl günleri hariç hergün ilişki olmuştu bizde ve 3 ayın sonunda oğluma hamile kalmıştım...
ohhhh sefam olsunnnnnnnelaracım ya ikiz kız olursa...
-tatlicadiarzu-
Allah sana su mubarek gun iki tane iglus versin insallahhhhhh sagliklisindannnay ben tek oğlana razıyım.bi tane olsun daha bebe istemiyirimmmm
katılıorum sana canımm
benmde gözüm kızda şimdi
çnce hayırlı ve sağlıklı sonrada bi kız istiorum rabbimden
ben hamişim şimdi
inş. kızım olur senn de bi kızım olsun inşallah:))
HADİS VAR bu konuda adetten sonra ilk 5 gün içinde hamile kalı nırsa oğlan olur diye kaç yerde okudum nette ama tabi asıl kitabı bulmak lazım. adetten temizlendikten sonra ilk 5 gün değilde sadece 5. gün korunmasız ilişki olsa. her ay sadece adet bitiminin 5. günü olsa erkek olur mu acaba?
allah kabul etsinnnamin mimazo
bu arada murat dılek duası var deneyenlerde olmus bu duayı sabah aksam okuyanın muradı dıledıgı ssey gerceklesırmıs onu okuyorum
klomen ve ıgne ıle ılgılı bır bılgım yok klomen cocugu olmayanların kullandıgı tedavı yontemı dıye bılıyordum erkek cocukla ılgısı nedır bılen varmı
çok ılgınc demıns test yabtım bugunde yumurtlama gunum degıl reglımın uzerınden 17 gun gectı hangı yumurtluom acaba ben :)
slm kızlar ben aranıza yeni katıldım bende bu ateş ölçme yöntemini deneyecegim inş. olur ama ne zaman başlamalıyım adetim ayın 11 inde oldu sonra ayın 18 inde biraz kahb-ve rengi akıntım oldu ayın 25 kahve rengi akıntım tekrar etti şimdi bitti bu gün itibari ile ateş ölç me işine başlasam olur mu
senden neden kahverengi akıntı geliyorki??her ay bölemi oluyor,
regli bittikten sonra kahverengi akıntının gelmemesi lazım.hamilelik belirtiside olabilir.üstüne görmüş olabilirsin ve gelen lekede yerleşme kanaması olabilir.test yap bence
yarın sabah ilk idrarınla yap mutlaka. sonucuda yaz burayaaa merak ettim bendeee
inş hamilesindirr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?