bebek cinsiyet belirleme..

elara cnm dıyelımkı test yabtım benım yumurtam adet bıttıkten hemen sonra catlıyorsa bu sefer ne olcak :)
hanı kız ılk gunler erkek 15 gunden sonra derler ya ay ne zor ıs bunlar rabbım herkesın gonlundekını sag saglım versın bu arada umarım bı sakıncası yoktur ıcımden geldı paylasmak ıstedım

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
manası= "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

canım bu dua kız yada erkek evlat isteyenler için sanırım
bide bi dua daha var anlamında bana katından mirascım olacaka bir erkek ihsan eyle diyo.erkek isteyenler onu bulup okusun.tüm dua kitaplarındda olması lazım.bulamazsanız yazayım isteyen varsa....

kızlaaaaaaaaaaaaaaar
ortada bi perhiz lafı dönmüş ara ara
bi arkadaşım erkek için et ağırlıklı perhiz yapcam falan demiş
bana bi anlatırmısınız nedir ne içindir ne zaman yapılır
mesela ben yapabiliomuyum bi kızım olsun die
ama hamileim 3aylık
yoksa hamile kalınmadanmı başlanıo bu gıdalara???

evet canım hamile kalmadan önce perhize başlanıyor birde söylediğin duayı yazarmısın ...canım bu dua kız yada erkek evlat isteyenler için sanırım
bide bi dua daha var anlamında bana katından mirascım olacaka bir erkek ihsan eyle diyo.erkek isteyenler onu bulup okusun.tüm dua kitaplarındda olması lazım.bulamazsanız yazayım isteyen varsa....

slm kizlar bir giriyom bir cikiyom cuma gidicem insalallah beugun camasir yikiyorum perdeler carsaflar yastiklar yorganlarrr cok yoruldum hava da guzel hemen hemen kuruyor valla simdi gidicem kagitlair aticam kizin örtmenine cicek alicam affff is cokkkkk valla sizleri seviyorum canlarimmm simdilik bbybbyby

Arkadaşlar doktoraa gittimm geldimmm yine benimm kızlarr vardıı yanımdaaaa bırakacakk yer yoktuu onlarıda götürdümmm
Doktor incelediii veeeeeeeeee evet cinsiyetinee baklaımm kızmıı erkekkmii diye dediii
bende en heyacanlıı yer burasıı işte dedimm ,
doktorda baktı inceledii ve sıkı durunn açıklıyorummm dedii,bebeğimizz erkekk bakk budaa pipisiii ve resminii verdii pipininnnn
elimizde küçük minnacıkk bir pipii var şimdiii
şimdii inandımm artık

doktorda çıkınca eşimm aradı benii
oğlanınn pipisininn resminii verdii dedimm
şimdii inandımm artıkk erkekk olduğuna dedii

karabıber cnm okurken satırlarını senın yerıne ben heyecanladım boyle gıttım geldım ıns erkek dedım ve okudum erkek gozun aydın canım allah analı babalı buyutmek nasıp etsın sag saglım kucagını alırsın ıns yaaa darısı bızım basımıza cok tuhaf oldum yarabbım sen buyuksun

canım buraya yazmıyorum ama girip okuyorum sizleri...bugün sen dr dayken hep dua ettim rabbim bebeği sağlıklı olsun ama nolur erkek olsun diyee...gözün aydın canım...şimdi rahatladım sen yazınca...allah sağlimen kucağına almayı nasip etsin..

yeni yönetem bilen duyan araştıran var mı

hd sende sohbetlere hiç katılmıyorsun.yöntemler gelip gecicidir ,arkadaşlık bakidirr:))

genelde yumurtalama adetin 14-15.günü olur.tabi bu deger adet döngüsüne göre degişebilir.bu nedenle erkek cocuk zamanı deniyor bu döneme.hani yumurtlama gününde erkek cocuk olasılıgı fazlaya.
kız cocuk içinde adetten sonra yumurtlama günlerine kadar sık ilişki öneriliyor.
burda önemli olan yumurtanın ne zaman catladıgıdır.kimisinin regliden hemen sonrada catlayabilir.eger seninde öle oluyorsa hemen regli sonrası gircen ozaman.

hamile kalmadan 2-3 ay öncesinden başlanıyor diete

cnm Allah kolaylık versinnnn.bizde seni sefiyozzzz

karabiberimmmmmmmm cnmm gözün aydınnnn cokkkkkkkkk sevindim yaaaaaa:sm_cool:
sag saglim kucagına almayı nasip etsin rabbimmmmm
darısıda bizlere olsun inşallahhhhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…