- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.041
elara cnm dıyelımkı test yabtım benım yumurtam adet bıttıkten hemen sonra catlıyorsa bu sefer ne olcak :)
hanı kız ılk gunler erkek 15 gunden sonra derler ya ay ne zor ıs bunlar rabbım herkesın gonlundekını sag saglım versın bu arada umarım bı sakıncası yoktur ıcımden geldı paylasmak ıstedım
Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
manası= "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."
aminnn ,inşallah opuyorumnanaktan
sana da sağlıklı ve rahat bir hamilelik diliyorum:ecrin_bebek:
bebeish duayı yazarsan iyi olur canımcanım bu dua kız yada erkek evlat isteyenler için sanırım
bide bi dua daha var anlamında bana katından mirascım olacaka bir erkek ihsan eyle diyo.erkek isteyenler onu bulup okusun.tüm dua kitaplarındda olması lazım.bulamazsanız yazayım isteyen varsa....
Arkadaşlar doktoraa gittimm geldimmm yine benimm kızlarr vardıı yanımdaaaa bırakacakk yer yoktuu onlarıda götürdümmm
Doktor incelediii veeeeeeeeee evet cinsiyetinee baklaımm kızmıı erkekkmii diye dediii
bende en heyacanlıı yer burasıı işte dedimm ,
doktorda baktı inceledii ve sıkı durunn açıklıyorummm dedii,bebeğimizz erkekk bakk budaa pipisiii ve resminii verdii pipininnnn
elimizde küçük minnacıkk bir pipii var şimdiii
şimdii inandımm artık
doktorda çıkınca eşimm aradı benii
oğlanınn pipisininn resminii verdii dedimm
şimdii inandımm artıkk erkekk olduğuna dedii
yeni yönetem bilen duyan araştıran var mı
elara cnm dıyelımkı test yabtım benım yumurtam adet bıttıkten hemen sonra catlıyorsa bu sefer ne olcak :)
hanı kız ılk gunler erkek 15 gunden sonra derler ya ay ne zor ıs bunlar rabbım herkesın gonlundekını sag saglım versın bu arada umarım bı sakıncası yoktur ıcımden geldı paylasmak ıstedım
Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihlâs sûresini, sonra da şu duayı okur:
"Allahümmec alnî min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mutîaten."
manası= "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."
kızlaaaaaaaaaaaaaaar
ortada bi perhiz lafı dönmüş ara ara
bi arkadaşım erkek için et ağırlıklı perhiz yapcam falan demiş
bana bi anlatırmısınız nedir ne içindir ne zaman yapılır
mesela ben yapabiliomuyum bi kızım olsun die
ama hamileim 3aylık
yoksa hamile kalınmadanmı başlanıo bu gıdalara???
slm kizlar bir giriyom bir cikiyom cuma gidicem insalallah beugun camasir yikiyorum perdeler carsaflar yastiklar yorganlarrr cok yoruldum hava da guzel hemen hemen kuruyor valla simdi gidicem kagitlair aticam kizin örtmenine cicek alicam affff is cokkkkk valla sizleri seviyorum canlarimmm simdilik bbybbyby
Arkadaşlar doktoraa gittimm geldimmm yine benimm kızlarr vardıı yanımdaaaa bırakacakk yer yoktuu onlarıda götürdümmm
Doktor incelediii veeeeeeeeee evet cinsiyetinee baklaımm kızmıı erkekkmii diye dediii
bende en heyacanlıı yer burasıı işte dedimm ,
doktorda baktı inceledii ve sıkı durunn açıklıyorummm dedii,bebeğimizz erkekk bakk budaa pipisiii ve resminii verdii pipininnnn
elimizde küçük minnacıkk bir pipii var şimdiii
şimdii inandımm artık
doktorda çıkınca eşimm aradı benii
oğlanınn pipisininn resminii verdii dedimm
şimdii inandımm artıkk erkekk olduğuna dedii
elara cnm benım ısmımı lısteye yazmıssın tsk ederım temmuzda deneyecek yazarmısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?