bebek cinsiyet belirleme..

benımde bu ay tutmadı gıbı gelıoo

Ben senden ok umutluyum canim sen sadece catlatma ignesinden sonra deneme yapmadin ki önceki denemelerinde var o kadar denemeye hayirlisi ile tutar gibi geliyor ama yinede hersey kismet degilmi olmasada üzülmüyoruz yola devam amacimiza ulasana dek....

yenı uyananlarr günayddıınnnn

kızlarr tutamıcam söylicemmm

dün kayınpederıme gıtmıstık balık yıcektık yaaa

eşim masaya bır anda bır kutu koydu ve açmaya başladı aa dedimm hediyee görümcemlerde gelmişti herhalde onlar aldı yarın doğum günümya

ahandu kutuyu acarken turkcell yazısını gördümmmm

ve kocacımdan alcağına umudum olmamakla birlikte gm dıamond şu yenı reklamlarda olan tel. çok ıstemıstımmm :84::84::84:

onu almışş kayınvalıdem kayınpederım ıkı görümce 1 enıste 1 yeğen kocamın dudağına yapşmamak için zor tuttum kendımıı

tabı hem sevgılıler günü hemde doğum gunumun hedıyesı kolye (tlf hedıyesı ) alınmışş oldu

valla hiç beklemıyordum alacağını alabıleceğini isteğimi umursadığını bilmiyordumm almışş valla yaa

ezel sanada günaydın canım diğer topiklerin hepsine nasıl yetişiyosun ezel kız hepsinde cirit atıyosun resmen bide kendine baktırıp hepsinin kafasını bioritimle karıştırıyosun onlarda sana baktırıyo hele bazılarını cevaplayıp sonrada inanmayın diosun çok alemsin kız hepsinin kafası allak bullak oluyo yaaaaa

tabii canım denemelere umudumuzu yitirmemeye devamm bu ılk korunmamamız ilk iğnemiz oo ilk seferde hemen tutsa oooo neyse

,rabbim hayırlısını yazsın alnıma

kız rus takvimine bakıyorlar ona innanmayın idyorum ama bioritmdende tutmayanlar çok çıkmaya başladı kızlar

GÜLE GÜLE KULLAN CANIM
oda bi gün daha bekleyememişmi doğum gününde verseydi ya
nasıl güzelmi reklamlarda güzel gözüküyo ama

GÜLE GÜLE KULLAN CANIM
oda bi gün daha bekleyememişmi doğum gününde verseydi ya
nasıl güzelmi reklamlarda güzel gözüküyo ama

güzel cnm ya bana alo desın temel öz. olsun yeter zaten butun gün int basındayım

ben 3 ay önce bır ark görmüştüm ilk o zaman dan berı ıstıyordum beğendım bana yeter yanıı

kız rus takvimine bakıyorlar ona innanmayın idyorum ama bioritmdende tutmayanlar çok çıkmaya başladı kızlar

evet birazönce seni takip ettim peşinden geldim bende şe bebeğin kesedeki durumu varya orda birisi sana yazmış eşindede kendindede bioritim kızdaymış ama erkekmiş ya

canım cidden psikoloji çok önemli üzerinde fazla durma rahat bırak kendini illaki hamile klaıcam diye şartlandırma ne olur bak benim kardeşim evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullanıyodu rahatsızlığından dolayı doktoru çocuk düşündüğünde gel tedaviye başlayalım dedi maşallah dk bir gol bir gerdekte hamile kaldı benim etrafımda böyle çok örnek var öylede böylede olucak allahın izniyle sen yeterki sıkma canını

güle güle kullan canım

tabii canım denemelere umudumuzu yitirmemeye devamm bu ılk korunmamamız ilk iğnemiz oo ilk seferde hemen tutsa oooo neyse

,rabbim hayırlısını yazsın alnıma

Amin insaAllah ................

evet ya şu umutla minietek bi siftah yapsalar biz gerisini getiririzde :82:

Kiz bence bu Umut hamis Minietektende umutluyum ama ilk deneme diyo onun icin bilmiyorum bakalim hayirlisi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…