- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #40.521
benımde bu ay tutmadı gıbı gelıoo
benımde bu ay tutmadı gıbı gelıoo
Ben senden ok umutluyum canim sen sadece catlatma ignesinden sonra deneme yapmadin ki önceki denemelerinde var o kadar denemeye hayirlisi ile tutar gibi geliyor ama yinede hersey kismet degilmi olmasada üzülmüyoruz yola devam amacimiza ulasana dek....
Ay Rabbim agzindan isitsin kiz hadi InsaAllah ......Elaranin bizden yana umudu yokta ondan öyle diyo bi doguralimda sasirtalim cadiyi...........
ezel sanada günaydın canım diğer topiklerin hepsine nasıl yetişiyosun ezel kız hepsinde cirit atıyosun resmen bide kendine baktırıp hepsinin kafasını bioritimle karıştırıyosun onlarda sana baktırıyohele bazılarını cevaplayıp sonrada inanmayın diosun çok alemsin kız hepsinin kafası allak bullak oluyo yaaaaa
evet ya şu umutla minietek bi siftah yapsalar biz gerisini getiririzde :82:
yenı uyananlarr günayddıınnnn
kızlarr tutamıcam söylicemmm
dün kayınpederıme gıtmıstık balık yıcektık yaaa
eşim masaya bır anda bır kutu koydu ve açmaya başladı aa dedimm hediyee görümcemlerde gelmişti herhalde onlar aldı yarın doğum günümya
ahandu kutuyu acarken turkcell yazısını gördümmmm
ve kocacımdan alcağına umudum olmamakla birlikte gm dıamond şu yenı reklamlarda olan tel. çok ıstemıstımmm :84::84::84:
onu almışş kayınvalıdem kayınpederım ıkı görümce 1 enıste 1 yeğen kocamın dudağına yapşmamak için zor tuttum kendımıı
tabı hem sevgılıler günü hemde doğum gunumun hedıyesı kolye (tlf hedıyesı ) alınmışş oldu
valla hiç beklemıyordum alacağını alabıleceğini isteğimi umursadığını bilmiyordumm almışş valla yaa
GÜLE GÜLE KULLAN CANIM
oda bi gün daha bekleyememişmi doğum gününde verseydi ya
nasıl güzelmi reklamlarda güzel gözüküyo ama
kız rus takvimine bakıyorlar ona innanmayın idyorum ama bioritmdende tutmayanlar çok çıkmaya başladı kızlar
kız rus takvimine bakıyorlar ona innanmayın idyorum ama bioritmdende tutmayanlar çok çıkmaya başladı kızlar
ewet ya bıorıtım vee kese tutmamaya basladı nasıp ya ILLA TUTACAK DIYE BISEY YK VALLA
canım cidden psikoloji çok önemli üzerinde fazla durma rahat bırak kendini illaki hamile klaıcam diye şartlandırma ne olur bak benim kardeşim evlenmeden önce doğum kontrol hapı kullanıyodu rahatsızlığından dolayı doktoru çocuk düşündüğünde gel tedaviye başlayalım dedi maşallah dk bir gol bir gerdekte hamile kaldı benim etrafımda böyle çok örnek var öylede böylede olucak allahın izniyle sen yeterki sıkma canınıbu ayda vermedi canımumarım mart ayında verir..bugün akıntı fln derken kendimi kandırdığımı kırmızılar yüzüme öyle bi vurduki.beklediğim adet tarihimden önce adet oldum,3 gün önce.korkunç ağrım var.bütün gün hem acı çektim,hemde oturup ağladım.şu an belden aşağım uyuşmuş durumda ağrıdan ve acıdan.evde kendimi çaresiz hissetmektense doktora gitmenin daha mantıklı olduğuna karar verdim.daha önce 17-18 yaşındayken polikistik over sorunum vardı.adet düzensizliğiyle çok mücadele ettim.üniversite 2den bu yana her ay adet olduğum için seviniyodum.doktorda kistlerin çok azalmış demişti o zamanlar.'çocuğum olmaz ileride diye korkuyorum' dediğimde,'sen okuluna bak,bırak şimdi çocuğu,korkma,zamanı gelince olur' demişti.o zaman onu güldüren bi durumdu bu ama şimdi beni ağlatıyor ve korkutuyor.şimdi zamanı geldi çünkü.bebekse o kadar uğraşa rağmen gelmiyo.bende en iyisi doktora gidiyimde ne durumdayım bi baksın,gidiyim anlatıyım derdimi,içimi boşaltıyım,beni rahatlatsın diye düşündüm.ayrıca bu durumun ne ateş ölçmekle,ne de kafaya takmamakla ilgisi olmadığınıda çok iyi anlamış durumdayım.bu ay her şey o kadar yolunda gitmiştiki benim yerimde başkası olsa üçüz doğururdu heralde
umuttan hayırlı haber alırız inş inş bende hamıleyımdır ama kendım ıcın ınananrak söylemıyorum bunu adet sancısı gıbı sancım oldu bu sabah ve dün sabah
ewet ya bıorıtım vee kese tutmamaya basladı nasıp ya ILLA TUTACAK DIYE BISEY YK VALLA
off ya offffffff
yenı uyananlarr günayddıınnnn
kızlarr tutamıcam söylicemmm
dün kayınpederıme gıtmıstık balık yıcektık yaaa
eşim masaya bır anda bır kutu koydu ve açmaya başladı aa dedimm hediyee görümcemlerde gelmişti herhalde onlar aldı yarın doğum günümya
ahandu kutuyu acarken turkcell yazısını gördümmmm
ve kocacımdan alcağına umudum olmamakla birlikte gm dıamond şu yenı reklamlarda olan tel. çok ıstemıstımmm :84::84::84:
onu almışş kayınvalıdem kayınpederım ıkı görümce 1 enıste 1 yeğen kocamın dudağına yapşmamak için zor tuttum kendımıı
tabı hem sevgılıler günü hemde doğum gunumun hedıyesı kolye (tlf hedıyesı ) alınmışş oldu
valla hiç beklemıyordum alacağını alabıleceğini isteğimi umursadığını bilmiyordumm almışş valla yaa
tabii canım denemelere umudumuzu yitirmemeye devamm bu ılk korunmamamız ilk iğnemiz oo ilk seferde hemen tutsa oooo neyse
,rabbim hayırlısını yazsın alnıma
evet ya şu umutla minietek bi siftah yapsalar biz gerisini getiririzde :82:
güle güle kullan canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?