- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.061
Arkadaşlar doktoraa gittimm geldimmm yine benimm kızlarr vardıı yanımdaaaa bırakacakk yer yoktuu onlarıda götürdümmm
Doktor incelediii veeeeeeeeee evet cinsiyetinee baklaımm kızmıı erkekkmii diye dediii
bende en heyacanlıı yer burasıı işte dedimm ,
doktorda baktı inceledii ve sıkı durunn açıklıyorummm dedii,bebeğimizz erkekk bakk budaa pipisiii ve resminii verdii pipininnnn
elimizde küçük minnacıkk bir pipii var şimdiii
şimdii inandımm artık
doktorda çıkınca eşimm aradı benii
oğlanınn pipisininn resminii verdii dedimm
şimdii inandımm artıkk erkekk olduğuna dedii
AY CNMMMMMMMMMM COK SEVINDIM VE AGLIYORUM SU AN RABBIM NOLUR BIZEDE TATTIR BU SEVGIYI BI DUYGUU YARAABIIM CNM NOLUR BIZEDE DUA ET OZELLIK DOGUMDA NOLUR CNM RABBIM SAGLICAKLA OGLUSUSNU ALMAYYI NASIP ETSIN INNSSSSSSSSS CNM INAN COK SEVIN DIM VALLAHAolumunekankayizsmileArkadaşlar doktoraa gittimm geldimmm yine benimm kızlarr vardıı yanımdaaaa bırakacakk yer yoktuu onlarıda götürdümmm
Doktor incelediii veeeeeeeeee evet cinsiyetinee baklaımm kızmıı erkekkmii diye dediii
bende en heyacanlıı yer burasıı işte dedimm ,
doktorda baktı inceledii ve sıkı durunn açıklıyorummm dedii,bebeğimizz erkekk bakk budaa pipisiii ve resminii verdii pipininnnn
elimizde küçük minnacıkk bir pipii var şimdiii
şimdii inandımm artık
doktorda çıkınca eşimm aradı benii
oğlanınn pipisininn resminii verdii dedimm
şimdii inandımm artıkk erkekk olduğuna dedii
karabiberrrrr güccükkkk pipinin resminii istiyozzzzzzalkisalkisalkis
karabiber
çok çok sevindim arkadaşım oğlun hayırlı uğurlu olsun
allah tamamına erdirsin inşallah:=)
ne güzel rabbim gönlüne göre vermiş:) kaçıncı haftanda öğrenmiş oldun cinsiyetini?
Bide kızlar var demişsin senn kızlarınmı?
Kızlarınınkini kaçıncı haftalarında öğrenmiştin yazarmısın banada canım
rabbim ilk önce olmayanlara nasip et
sonrada bizim gönlümüzdekini hayırlısıysa nasip eyle ya rabbim :)))
evet canım hamile kalmadan önce perhize başlanıyor birde söylediğin duayı yazarmısın ...canım bu dua kız yada erkek evlat isteyenler için sanırım
bide bi dua daha var anlamında bana katından mirascım olacaka bir erkek ihsan eyle diyo.erkek isteyenler onu bulup okusun.tüm dua kitaplarındda olması lazım.bulamazsanız yazayım isteyen varsa....
26 yasındayım trabzonluyum calısıyordum ama kızım olunca emeklıye ayrıldım :)
26 yasındayım trabzonluyum calısıyordum ama kızım olunca emeklıye ayrıldım :)
AY CNMMMMMMMMMM COK SEVINDIM VE AGLIYORUM SU AN RABBIM NOLUR BIZEDE TATTIR BU SEVGIYI BI DUYGUU YARAABIIM CNM NOLUR BIZEDE DUA ET OZELLIK DOGUMDA NOLUR CNM RABBIM SAGLICAKLA OGLUSUSNU ALMAYYI NASIP ETSIN INNSSSSSSSSS CNM INAN COK SEVIN DIM VALLAHAolumunekankayizsmile
Elaraaaaaaaaaaaaa hadı bızde yapakkkkkkkkkkkkkkk nerdesın cancazımmmmmmmmmmm:):):)
elaraaaa çok alemsin valla
yarıldım gülmekten yaaaahu
:)))şutarafagitti
cnm esımde trabzonlu neresındensın trabzonun??????????
trabzonun araklı ılcesındenım cnm bu arada esım sıvaslı heheheheh
elara ne gusel valla senın kız kac yasında cnm ?
yumurtayı dölleyen x kromozomu ise kız y kromozomu ise erkektir. bunu açıklayan bilimdir. buna kimse hiçbir şekilde müdahale edemez. kız yada erkek olma olasılığı %50-%50 dir.
biliyosanız bu forum neden onu anlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?