bebek cinsiyet belirleme..

canım allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin.sağlıklı bir şekilde.ama ben senin hangi gün ilişki olduğunu anlamadım.bir yerde gürbetin takvimine göre çok verimli günde ilişkiye girdim diyorsun.bir yerdede tam yumurtlama günü.lütfen beni bu konuda aydınlatırmısın.teşekkürler.

AY CNMMMMMMMMMM COK SEVINDIM VE AGLIYORUM SU AN RABBIM NOLUR BIZEDE TATTIR BU SEVGIYI BI DUYGUU YARAABIIM CNM NOLUR BIZEDE DUA ET OZELLIK DOGUMDA NOLUR CNM RABBIM SAGLICAKLA OGLUSUSNU ALMAYYI NASIP ETSIN INNSSSSSSSSS CNM INAN COK SEVIN DIM VALLAHAolumunekankayizsmile

karabiber
çok çok sevindim arkadaşım oğlun hayırlı uğurlu olsun
allah tamamına erdirsin inşallah:=)
ne güzel rabbim gönlüne göre vermiş:) kaçıncı haftanda öğrenmiş oldun cinsiyetini?
bide kızlar var demişsin senn kızlarınmı?
kızlarınınkini kaçıncı haftalarında öğrenmiştin yazarmısın banada canım

rabbim ilk önce olmayanlara nasip et
sonrada bizim gönlümüzdekini hayırlısıysa nasip eyle ya rabbim :)))

amınnnnnnnnnnn bebıscım amınnnnnnnnnnnn ınsssssssssssshepımıze

cnm ya yazarsan cok sevınırım zahemet olmassa yaz cnm ya

26 yasındayım trabzonluyum calısıyordum ama kızım olunca emeklıye ayrıldım :)

yoksa senmisin boncuk olan.trabzonlular genelde renkli gözlü olur.

aminnnn gamzecimmm aminnnnnnnnn

Elaraaaaaaaaaaaaa hadı bızde yapakkkkkkkkkkkkkkk nerdesın cancazımmmmmmmmmmm:):):)

vallaaa hemen hamile kalasım var aslında ama kızıma kıyamıyorum emdigi içinn,
inşallah bi kac ay sonra düşünüyorumm

elaraaaa çok alemsin valla
yarıldım gülmekten yaaaahu
:)))şutarafagitti

delikafadulden

cnm esımde trabzonlu neresındensın trabzonun??????????

sizde varmı renkli gözülüü

'' fehebli min ledunke veliyyen yerisuni ve yerisu min ali ya'kube yuhricukum tiflen sümme litebluğu eşuddekum''

''bana tarafından bir oğul ihsan etki,banada mirasçı olsun'' (1)
''sonra bebek olarak çıkaran ,sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmemiz için '' (2)

arkadaşlar dua bu.
bide şunu biliorum.dua ederken 7 kere istiğfar edip(estağfirullahel azim ve etübü ileyh)
salavat getirip(3,7 yada 11kere)
önce hamd edip,sonra duanızı edip,sonra tekrar hamd edip
tekrar salavat getirip (3,7,11kere )
sonrda 7 kere ''el tevvab'' sölenir..(allah'ın isimlerinden,sanırsam duaları kabul edici anlamındda olandı)

rabbim duaları geri çevirmzmiş.
neden: sevgili peygamberimiz adıyla başlayıp,onu vesile kılarak dua edilince sonra tekrar onu zikredip rabbimizn ismiyle sonlandırınca rabim çevirmezmiş.
zor gbi gelebilir ama gayet basit alında
özellikle namazın arkasındaki dualarda uygulamak gerek.
rabbim belkide benmde dualarımı bu nedenle kabuletti,bilmiorum.
tek yumurtalığımın kistten görünmemesine rağmen kendiliğimden hamile kalmamın sebebei dualar diye düşünmekteyim..
rabbim hepimiz dualarını kabul etsin inş. :)))

yumurtayı dölleyen x kromozomu ise kız y kromozomu ise erkektir. bunu açıklayan bilimdir. buna kimse hiçbir şekilde müdahale edemez. kız yada erkek olma olasılığı %50-%50 dir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…