- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.081
kaydirigubbakcemile3 neyse allah hangisini istiyorsan onu versin. yapılması gereken en doğru şey hatta tek şey bu galiba.:Saruboceq:
trabzonun araklı ılcesındenım cnm bu arada esım sıvaslı heheheheh
elara ne gusel valla senın kız kac yasında cnm ?
gamzeeee küçük kızının dogum tarihini yaz sanada yapalım cetvell.
biliyosanız bu forum neden onu anlayamadım.
amınnnnnnnnn'' fehebli min ledunke veliyyen yerisuni ve yerisu min ali ya'kube yuhricukum tiflen sümme litebluğu eşuddekum''
''bana tarafından bir oğul ihsan etki,banada mirasçı olsun'' (1)
''sonra bebek olarak çıkaran ,sonra sizi güçlü kuvvetli bir çağa erişmemiz için '' (2)
arkadaşlar dua bu.
Bide şunu biliorum.dua ederken 7 kere istiğfar edip(estağfirullahel azim ve etübü ileyh)
salavat getirip(3,7 yada 11kere)
önce hamd edip,sonra duanızı edip,sonra tekrar hamd edip
tekrar salavat getirip (3,7,11kere )
sonrda 7 kere ''el tevvab'' sölenir..(allah'ın isimlerinden,sanırsam duaları kabul edici anlamındda olandı)
rabbim duaları geri çevirmzmiş.
Neden: Sevgili peygamberimiz adıyla başlayıp,onu vesile kılarak dua edilince sonra tekrar onu zikredip rabbimizn ismiyle sonlandırınca rabim çevirmezmiş.
Zor gbi gelebilir ama gayet basit alında
özellikle namazın arkasındaki dualarda uygulamak gerek.
Rabbim belkide benmde dualarımı bu nedenle kabuletti,bilmiorum.
Tek yumurtalığımın kistten görünmemesine rağmen kendiliğimden hamile kalmamın sebebei dualar diye düşünmekteyim..
Rabbim hepimiz dualarını kabul etsin inş. :)))
aminnn allah razı olsun. bir müslümanın bir müslümana dua etmesi kadar güzel ve hayırlı bişey yok hayatta. allah hepinizin gönlüne göre versin. kızdırdıysam da kusura bakmayın hepinize hayırlı akşamlar.aminnn
sanada en kısa zamanda hayırlı bi evlat versin Rabbim
aminnn allah razı olsun. bir müslümanın bir müslümana dua etmesi kadar güzel ve hayırlı bişey yok hayatta. allah hepinizin gönlüne göre versin. kızdırdıysam da kusura bakmayın hepinize hayırlı akşamlar.
Elaracım senıde bekleyım ben sen yap sonra ben:):):))cunku senın yaptıklarnı harfıyyen uygulamma lazım sonra rabbıme bırakırım ıns cnmmmmmmmm
sağol arkadaşım doğru sende haklısın. ama boşver biz iyi niyetle tatlı sözle yaklaşalım birbirimize. benim daha ilk denemem bu. o yüzden bebeğim olmuyor demek doğru olmaz. daha geçen ay evlendim zaten. bu ay korunmadım adetime 3 gün kaldı. ama sancıları başladı. büyük ihtimalle bu ay yok. bakalım bikaç ay geçsin doktora bi kontrole gitcem.bu sayfada olumsuz bişiler yazılsın istemiyorum arkadaşım ,ilk sayfadada rica ettim zaten
herkese laf anlatacak kadar vaktim yok maalesef.o nedenle ricaya saygı duyulmasını istiyorum.senin anlayışın içinde tşkler
senin bebiş neden olmuyor,herhangi bi sorun mu var?yardımcı olmaya calışalım sanadaa
26.01.2009 cnm
sağol arkadaşım doğru sende haklısın. Ama boşver biz iyi niyetle tatlı sözle yaklaşalım birbirimize. Benim daha ilk denemem bu. O yüzden bebeğim olmuyor demek doğru olmaz. Daha geçen ay evlendim zaten. Bu ay korunmadım adetime 3 gün kaldı. Ama sancıları başladı. Büyük ihtimalle bu ay yok. Bakalım bikaç ay geçsin doktora bi kontrole gitcem.
cetvelin yanına yada üstüne yazmamı isetdigin bişi varmıı
gamzecım odamı araklı erenler bılmıyorum cnm bızımkıne kukurtlu koyu dıyorlar
inşallah. ben bebek konusunda hassasımdır. sadece kendim için değil isteyen her bayan için dua ederim. o yüzden sizlerinde gönlünüzden geçen olsun dilerim rabbimden. cinsiyetini belirleyebilseydim kız olsun isterdim. süslü püslü gezdireyim isterdim. hayırlısı bakalım bekleyeceğiz.cnm daha cok erken ozaman zaten hemen olmaya bılır bır sene bekle ıns olur cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?