bebek cinsiyet belirleme..

kaydirigubbakcemile3 neyse allah hangisini istiyorsan onu versin. yapılması gereken en doğru şey hatta tek şey bu galiba.:Saruboceq:

amınnnnnnnnn
cnm cok sagol iallah razı olsun ıns edecem rabımde kabul eder ıns cnm

aminnn
sanada en kısa zamanda hayırlı bi evlat versin Rabbim
aminnn allah razı olsun. bir müslümanın bir müslümana dua etmesi kadar güzel ve hayırlı bişey yok hayatta. allah hepinizin gönlüne göre versin. kızdırdıysam da kusura bakmayın hepinize hayırlı akşamlar.

bu sayfada olumsuz bişiler yazılsın istemiyorum arkadaşım ,ilk sayfadada rica ettim zaten
herkese laf anlatacak kadar vaktim yok maalesef.o nedenle ricaya saygı duyulmasını istiyorum.senin anlayışın içinde tşkler
senin bebiş neden olmuyor,herhangi bi sorun mu var?yardımcı olmaya calışalım sanadaa

sağol arkadaşım doğru sende haklısın. ama boşver biz iyi niyetle tatlı sözle yaklaşalım birbirimize. benim daha ilk denemem bu. o yüzden bebeğim olmuyor demek doğru olmaz. daha geçen ay evlendim zaten. bu ay korunmadım adetime 3 gün kaldı. ama sancıları başladı. büyük ihtimalle bu ay yok. bakalım bikaç ay geçsin doktora bi kontrole gitcem.

cnm daha cok erken ozaman zaten hemen olmaya bılır bır sene bekle ıns olur cnm

cnm daha cok erken ozaman zaten hemen olmaya bılır bır sene bekle ıns olur cnm
inşallah. ben bebek konusunda hassasımdır. sadece kendim için değil isteyen her bayan için dua ederim. o yüzden sizlerinde gönlünüzden geçen olsun dilerim rabbimden. cinsiyetini belirleyebilseydim kız olsun isterdim. süslü püslü gezdireyim isterdim. hayırlısı bakalım bekleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…