- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
ya gurbet güzeli saa bişiy sorcam .....klomen ve çatlatma iğnesi ni illa kullanmalımıyız erkek bebek için....? ben küçük bi yerdeyim gidip dr. ye bunları diyemem birrrr,ikincisi eşimedediyemem iki.kaydirigubbakcemile3
yani yumurtlaagünü ilşki + dua yeterli olur mu?yok olmazdersen artık alcam elimi yüzme bulcam bi dr..:kedi:
a.s.rabbım ınsallah eger nasıp olursa banada 3 guzel kızımdan sonra bır erkek bebıs verır tum ısteyenlerle bırlıkte
ebru sizin mahalleden orkidem nickli arkadaş sanırım
a.s.rabbım ınsallah eger nasıp olursa banada 3 guzel kızımdan sonra bır erkek bebıs verır tum ısteyenlerle bırlıkte
slm kizlar ya feyza79 tel acti
sumuksu birsekilde bordo rekli kanama gecirmis beli ve karninin alti agriyormus sabahi beklicek ben olsam coktan gorucektim dr. aradim kontrole gitsin dedi valla hertarafim zangirzangir titriyor ne yapcam yaaaaaoda yanliz ben uzaktayimmmm kafayi yememek elde degil yaaaa
erken dogum olabilirmis yaaaa :çok üzgünüm:senağlama
valla elara hepsini yazdirdim bilgilerin emegine saglikk superrrr olmus yanii :))
slm kizlar ya feyza79 tel acti
sumuksu birsekilde bordo rekli kanama gecirmis beli ve karninin alti agriyormus sabahi beklicek ben olsam coktan gorucektim dr. aradim kontrole gitsin dedi valla hertarafim zangirzangir titriyor ne yapcam yaaaaaoda yanliz ben uzaktayimmmm kafayi yememek elde degil yaaaa
erken dogum olabilirmis yaaaa :çok üzgünüm:senağlama
doktormu söledi bunu?
dr. a gitse bilicez de nedenini gitmiyor inat ediyor erkek falan bakarmis saglik bu yawwww bu kiz bei deli edecekkkk
evet yaaaagurbetcim cokmu uzak oturuyorsunuz.
eşi ve cocuklarından başka kimsesi yokmu orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?