bebek cinsiyet belirleme..

bende fikrimi söleyim bu konuda
eger yumurtanın ilk catladıgı anından kesin emin olabilirsen igneye gerek yok bence.
ama riske atmamak için igne vurulmak mantıklı geliyor bana.
senin dedigin gibi ilk 12 saat sonrası kız bebek olma şansı yüksek.çatlatma ignesi olup kızı olanları cogu yalnış zamanlama yapıyor olabilir.
ayrıca yumurta takibinde yumurtan belli bi düzende büyüyor ve olgunlaşıyorsa klomenede gerek yok.
eger catlatma ignesi vurulma imkanın yoksa şimdiden başla ateş ölcme yöntemine.bu yöntemle yumurtanın catlıyacagı günü belirleyebiliyorsun.belirtilerlede catlama anını yakalayabilirsin.
yada ovulasyon kitleri alabilirsin ordan takip edebilirsin.ama ne kadar dogru sonuc veriyor bilmiyorum.

yaa bence her yolu denee,imkanları zorla yine kızın olursa Allahın takdiri dersin.kafan rahat olur keşke şunuda yapsaydım demezsin.

Kızlar ilk sayfayı biraz düzenlemeye calıştım
yeni bilgiler ekledim.
yumurta takibi olan kısma kadar okuyup eksik yalnış bilgi varmı kontrol edebilirmisinizz

slm kizlar ya feyza79 tel acti

sumuksu birsekilde bordo rekli kanama gecirmis beli ve karninin alti agriyormus sabahi beklicek ben olsam coktan gorucektim dr. aradim kontrole gitsin dedi valla hertarafim zangirzangir titriyor ne yapcam yaaaaaoda yanliz ben uzaktayimmmm kafayi yememek elde degil yaaaa

cnm ya dua etmekden baska care yok o zaman rabbım sıfalarını c-versın uzulme

5 aylik daha yaaaaa Allahim sen onlari koru esim dese gidelim hemen atlayip gidicem yaaaaaa moralim bozuldu

aaa cok üzüldüm cnm ya(
inşallah önemli bişi yoktur Allah esirgesinn
cok yorgunluktanda lekelenme gelir diye duymuştuım cnm.bol bol istirahat etmesi lazım

dr. a gitse bilicez de nedenini gitmiyor inat ediyor erkek falan bakarmis saglik bu yawwww bu kiz bei deli edecekkkk

dr. a gitse bilicez de nedenini gitmiyor inat ediyor erkek falan bakarmis saglik bu yawwww bu kiz bei deli edecekkkk

haydaa olurmu öle şey ya.bende erkek doktorun bakmasını hiç istemezdim hamileyken ama böle riskli bi durumdada gözüm kadın erkek görmezdi
demekki kendini cok kötü hissetmiyor.kötü olsa böle düşünmez cünkü.
normal kanama olamdıgı müddetce sorun olmaz diye düşünüyorum ben

gurbetcim cokmu uzak oturuyorsunuz.
eşi ve cocuklarından başka kimsesi yokmu orda
evet yaaaa
kimse yok erkek kardesimi aradim git cocuklara bak onlarda has. gitsinler dedim esi guluyormus oda götürmüyor essek herif yaaaaaa cocuklarda uyuyormus
annemlerde trde izindeler:1no2:kimse yok

ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh erkek degilim ki atlayipgideyim yanlizzzz herkesin seyinde degil kendi bacisi olsa ucarak gider benimkide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…