- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
ahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh erkek degilim ki atlayipgideyim yanlizzzz herkesin seyinde degil kendi bacisi olsa ucarak gider benimkide
bu gece ban a uyku yok haber bekliycem bakalim
bizide haberdar et cnm
bu arada alakasız olacak ama karabiberide cok merak ettik.senin bi bilgin varmı
amanıııınn bu ne çocuk sevgisi maşalllah...bende 3 tane istiyorum Allah nasip ederse.iki kız bi oğlan olsun:))))) ama oğlan 2 numara da olsunsırnaşık şey:dance:
matamatik erkegin alamsı gereken takviyeler arasında cinkoda var dimi??
bide sert kahve.bu sert kahveden kasıt ne?türk kahvesimi nescafe mi???
bölgesel soguk duş var bide.
yabancı siteelerde bunlardan bahsedilmişmi?
bide mg olarak belirttiklerin günlük miktarları dimi.yani hergün rutin bi şekilde bunlar alıncakmı
bunların hepsimi alıncak yoksa tercihimize mi kalmış
kaydirigubbakcemile3bende hep oğlan ikinci olsun isterim. aslında ilki oğlan olsun istedim olmayınca 2.si oğlan olsun istiyorum. 3. kız oğlan hiç farketmez. 4.ye enerjim yetmez sanırsam :))
günaydın
:)
herkese günaydın arkadaşlar
elara ne sordun ben göremedim canımbaktım şöyle bi sayfalara hızlı hızlı.........
vajinal duş tariflerini de hafta sonu en geç yazarım merak etme.:hulya:
bu arada galiba evet aynı zamanlarda bu syfada bir çok hamiş olcak...
bişiy daha sorıım.şimdi sen çatlatm iğnesinden ne kada sonra ilşki olmalı diyosun erkek bebiş için..okuduğum kadarıla hep tam yumurtlama günü yazıyo.kafm karıştı.
heeeeee...bidesırnaşık şey; dini kitaplarda kadın ilişki sırasında org. olmamalı diyorbi kaç yerde dikkatimi çekti ama bilimsel yöntemler boşalmanın vajinayı alkaline yaptığını söylüyo.bizim din kitaplarıda boş değildir hehalde...eyvahedigeldismile
bugün tekrar doktora gidicem çok heyacanlıyım . inşallah yumurtam sağdadır ve yeterli büyüklüğe ulaşmıştır . benim için dua edin kızlar ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?