bebek cinsiyet belirleme..

OVULASYON (YUMURTLAMA) GÜNÜ NASIL ANLAŞILIR? :
Ovulasyon günü her kadına göre değişir. Bunu anlamak için bazal temperatür denen bir ölçüden yararlanılır.
Yumurtlama (Ovulasyon) bir sonraki adet kanamasının başlangıcından 14 gün önce gerçekleşir.
Adet siklusları 28 gün süren kadınlarda ovulasyon 14. gün de gerçekleşir.Adet siklusu 35 gün süren bir kadında ovulasyon ( 35 – 14 : 21 ) 21. günde gerçekleşirken , 25 gün süren bir kadında (25 – 14 : 11) 11. günde gerçekleşir.
Beden derecesi ile her sabah alınan beden ısısı devamlı olarak bir takvime kaydedilir. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün (çoğunlukla adetin 15. ve 16. günlerine rastlar) kadının yumurtladığı gündür.

bılgıler ıcın tsk ederım cnm yok vallahı sol kasıgımda agrı vardı ıkı gundur bırde bugn mesela cok akıntı oldu seffaf yumurta akı gıbı cok fazla onun dısında bır belırtım olmadı takvımmlere gore yarın erkek cocuk ıcn sansım varmıs test yabıb ona gore bakıyım olmassa

bak cnm beden ısımı olcemedım ama Beden derecesi ile her sabah alınan beden ısısı devamlı olarak bir takvime kaydedilir. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün (çoğunlukla adetin 15. ve 16. günlerine rastlar) kadının yumurtladığı gündür. mesala dun 30 unda tam benım 16.gunuydubırlıkte olduqm gun yanı ama teste gostermedı yumurtlama

onun dısında 14 varken dıor ya dıger adete ıste 16 sında tam 14 gunum vardı dıger reglıme

Elara hosgeldın cnm ya ben ıste takıldımkaldım ovulasyon testınde cıkmıyor ama benım yumurtla gunumdu 30 ve 1 ı ama olmadı ona anlam vermeye calısıyorum

bu yöntemi deneyen birini duymadım hiç.normal ovulasyon testinin biraz gelişmiş hali oluyor.yum takibi ve catlatma ignesi vurdurmak istemiyorsan alabilirsin aslında.daha sonrada dogum kontrolünde kullanırsın.

hakkında hayırlısı olsun cnm.seni listeye eklemiştim zaten .denedigin gün söle diger listeye alıyım seni.doktor arkadaşa gitmen cok ii olur
dietinde neler var yazabilirmisin??
Allahın izniyle olur inşallah oglun cnm.biz elimizden gelen yardımı ,paylaşımı yaparız sana deniyecegin zamann

hakkında hayırlısı olsun cnm.ınşşallahh umdugun sonucları alırsınnn
senin bi hazırlıgın yoktu dimi.sadece yum günü yönteminimi denedin?

elara kolay gelsin canimmmm

cnmmmm sagoll.sende ben gibi ayrıntıları atlamıyorsunnn tek tek cevap veriyoruz amaa millett işine gelenee cvp yazıyor sadeceeee .kızıyommm heeeee.
kendim için istemiyorum ama cevap bekleyen arkadaşlara lütfen cevap verilsin arkadaşlarr.bi tarafınız eksilmez dimi.

cnmm hakkında hayırlısı olsun inş.folik aside başlaman cokkk iyi olmuş.bilincli anne olmak cok önemlii
bende ekim ,kasım gibi düşünüyorum.inşallahh aynı dönem hamiş kalırız cnm
tek tüp konusunda aşagıdaki linkleri incele istersen

http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/191017-tek-t252ple-hamile-kal305nabiliyor.html
http://www.kadinlarkulubu.com/jinekoloji/148108-tek-tuple-hamis-olan-var-6.html
bu arada tek yumurtalıgı olan arkadaşımız bebish22 nickli arkadaştı.sag yumurtalıgından bi oglu var.o da kız olmasını cokk istiyor.şuan hamile,bakalım neyi olcakkk

kız ozaman bozulurmuki oruç ?????
birde belki alttan bakmaz ??
ay ne kadar cahilim ??
bu ay olamaz elara izin vemiyor :)))

kaydirigubbakcemile3 ilahiii umuttt
tüm hazırlıklarını yapmadannn sanaa izinnn yokkkkk

cnm böle densiz insanlarla neden diyaloga giriyorsun.aynen senin durumunda ben olsaydımm" herkes işine baksınn, sizin haddinize degil benim hamilelik psikolojimi yorumlamak"derdim ve terkederdim orayı.
güzel cevapta versen nasılsa arkandan konuşcaklarr ve sen üzülcenn.öyle cevaplar vermelisinkii karşındaki eşekten düşmüş karpuza dönmeli ve sen rahatlamalısınnnn.
içinde kalıp dert olacagına ,cıkart mertt olsunnn:)

uhhhhh vallaütü bittiii simdi perdeleri ütüleyip asiyorum yarina da dip köse süpürdümmü sükür vallaaa bide akvaryum var temizlenecek basa dert vallaa

eline saglık cnmm.güle gülee kirlet dicem amaaa mümkünse hiç kirlenmesin:)
benimde heryer bitti.el degmedik yer bırakmadım kac aydır ugraşıyorummm
bugünde perdeler yıkandı,2 halı yıkayabildik sadecee.fırsat buldıkca yıkıcam digerlerinide inş. başkada işimm kalmadııı şükürr.
hee bide camlar varr içleri sildim dışlarınıda haftasonu kocaya sildircemm

evet cnm yarınn olsun ilişki.akıntını da kontrol ett.ikinci cizgi koyu cıktıktan 12-24 saatler arasında ilişki olmalı.cok vakti gecirme yumn catladıktan 12 saat sonra vajina asidik oluyorr.sabah ilişki olsa nasıl olur acabaaCADIARZU

şeffaf uzayan akıntı varsa yumun catladı catlayacak yadaa catlamış oluyorr.
aama sen dün gece ilişkiye girmişinnn.

elara cnm bılmıyorum vallaı evet baska bı hazırlıgım yok benım yumurtlama gunu dısında yumurtam catladı catlayacak yada catladıysa 3 4 gundur ovulasyon testı kullanıoyurm hıc bır belırtı yok cnm .oyuzden acaba bu aksam densemmı gercı dıjıtal ovulasyon test sıparısı verdım sımdı netten belkı bu aksamda denemem onumuzdekı ay denerım bılemıorum bıkerede tuttuysa tuttu artık yabcak bısı yok rabbım hakkımda hayırlısı ne ıse onu versın ıns.

boncukk bile bile lades diyorsun sen.neden bu acaleee???
hemm hiç bi yöntemi uygulamamışsın hemde yumurtlamadan tam emin olmadna ilişkiye girmişin yaw.valla kızıyomm heee
sonradan pişman olacagın ,keşke diyecegin şeyler yapmaaa
hiç bişi yapamıyorsann hep diyorumm soda ,limon için bol bol,sana yolladıgım şeyleri yap en azından.
yumun catladıgından emin olmadan ilişkiye girmeyinn.ya tutarsa deyip risk etmeyin

karabiberimmmm artı rep vermişin banaa daha yeni gördüm:))) tşkler cnm
vallaa o kadar cok eksi repim vardıki iyi geldi bu artı repinnnkaydirigubbakcemile3

esımle ben 3 gundur alkalınlı seyler tuketıyoruz hıc omadıgı kadar semız otu tere maydonoz uzum yıyorum hergun 2 soca 2 lımon yıyorum esımede ıcırıyorum.onun dısındada dıkkat eteye calısıorum yedıklerıme.o bı kerelık tı ama olduysada ınanıorum olucaksa olucak saten namazımı kıldım dularımı ettım rabbım buyuk ne dıyımkı.ama test sız yabmıycam bırdaha

gızzz bunları yapmışında niye hiçç hazılıgım yok diyon :)
tamamm gayett güzell yaptıklarınnn.ama vajinanın yada vucudun alkali hale gelmesi 2-3 günde olacak şey degil.en az 1 aylık diet olması lazım.
aslında tavsiye edilen 2-3 ay
ilişki öncesi kocaya bölgesel soguk duş,kahve
önce sen orgazm olcan,derin ilişki olcakkk v.ss
bunlarıda atlama cnm

o dıger dedıklerınıde yabtık :)
tamam zaten buyuk ıhtımal yumurtlama donenmın degıldı hatta hamılekalma sansımın dusuk oldugu bı andı sımdıden sonra takıp ederek devam edıcem cnm

o dıger dedıklerınıde yabtık :)
tamam zaten buyuk ıhtımal yumurtlama donenmın degıldı hatta hamılekalma sansımın dusuk oldugu bı andı sımdıden sonra takıp ederek devam edıcem cnm

biraz dahaa üstüne gidersemm yumurta takibi ve catlatma ignesi de yaptırdım dicenkaydirigubbakcemile3
cnm kırılmadın bana umarım.ben iyiligin için böle konuşuyorum.
inşallahh Rabbimm gönlüne göre verir

yok onları yaptırmadım cnm dıgerlerını cekındımyazmaya.yok neden alınıyım bılgılerın ıcın tsk ederım amin cnm cumlemızıcın ınşşş ıyıgeceler sanada gorusuruz

benim dün adetimin 14.günüydü ve koyu renkte çıktı

heee kiralim da yiyek giiiiiii hadi bakalim pipiliyi yakala tabi önce esini
buğün kırarız artık tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…