- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 49
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.281
Bonie Family Planning Cinsiyet Belirleme yöntemini deneyen varmıydı elara bundan alayım mı karar veremedim. ne dersin.?ayrıca öyle yoğun bir iş yerinde çalışıyorum anlatamam.ama bu sayfaya göz atmadan da yapamıyorum.hepinizi seviyorum.a.s.
:Saruboceq:elara tatlı kuşum ben kara verdim bu ay başlayım.sen beni de listene eklermisin.?sat 12 haziran silkus 29 gün çıktı en son.ben diyet aylardır yapıyorum ama benimki soda içmeye henüz başlamadı.inferiliteci dr arkadaşa da gitmeyi planlıyorum.olur mu caba pipili .
gunaydınlar kızlar bugun mısafırım var gelemedım gecmısıde okuyamadım gelınce okurum tek tek artık herkes ıyıdır ıns
ben dun aksam abdest aldım dualar okudum namaz kıldım gerısı Allahtan ılk denememız gerceklesmıs oldu bugun ara verıcem yarın yıne benım ıcınde dua edın olurmu
elara kolay gelsin canimmmm
slm tekrar gizlar ben bi giriyom bir cikiyom pc yide acik birakmisim bugun Allahin izmiile folik asite basladim mevlamneyler neylerse guzel eyler ben insallah ekimde planliyorum yaa bebisi okullar tatil ben hastanedeyken ocuklar perisan olmasin esimde izin alir evde iyi olur nasil sizce kizlarrr tek tupum var bide hamis kalmak zor olurmuki umut sendin demi cnim tek yumurtaligi olan bana bilgi verin canlar
kız ozaman bozulurmuki oruç ?????
birde belki alttan bakmaz ??
ay ne kadar cahilim ??
bu ay olamaz elara izin vemiyor :)))
inşallah sanada sorarlarr canımmm bir günn,beNde aklıma getirmezedimm bidahaa olsaa kız olur derdimm içimdenn
az öncee sitede aşşağıda canımı sıktılarrr,
kızlarımı dondurma yemeğe götürüyordumm az oturmak istedim komşuların yanında
benim kızlardan öğrenmişler erkekk olduğunuu dünn,
belimm ağrıyodu biraz iş yaptımm bugünn aklımm onda yürüyodummmmm
bebeğe birşey olmasa diyeee
hemen ordan birii erkekk annesi olacan yaa böbürlenerek yürürsünn tabiii dedi,
alakasaıı yok dedimm belimm ağrıyoooo ondann dedimm böyleyimm dik yürüyordum
neyseee bitanesi atladıı amann bulduınn vallaha belayı bu erkeklee ,büyüyüncee keşkee buda kız olsaydıı dersinn dedii erkeklerr daha zor oluyomuşş büyütmekkk
5 tane kızı olsa 6ncıyıı yine kız istermiş
ama bana diyenlerinn oğluu var satenn olmasaydı böyle derlermiydi acepppp
bitanesi diyokiii ,ilk kızım olduu benimm hiçç 2 nciyii erkekk istemedimm ama erkekk olduu
bende mahsus gıcıklık olsun diye oğlumm olsaydı kız olsunn isterdimmm dedimm
ya benn bunlarlaa hiç cinsiyet mevzusuu bile yapmadımm
evlerimize gidip gelmeyizzz
sadece merhaba okadar
dediklerine bakkk
sizene yaaa kız olsaydıdaaa budamıı kızzz kocan yine doğurtur demeye başlarlaRDII ACIYARAK BAKARALRDII
BU ıNSANLARI ANLAMIYORUM
ıNANINN GERÇEK DOSTLARR SıZZ YÜZÜNÜ GÖRMEDıĞıM ıNSANLARSINIZZ
,
uhhhhh vallaütü bittiii simdi perdeleri ütüleyip asiyorum yarina da dip köse süpürdümmü sükür vallaaa bide akvaryum var temizlenecek basa dert vallaa
buğün ovulasyon testinde ikinci çizgi
koyu olarak çıktı
sağ tarafımdada ağrı var
gurbetçiğimin verdiği takvime görede ilişki yarın olması gerekiyor
şimdi yumurtluyorum sanırım
o zaman yarınımı bekleyim
kocacığımı buğünde def ediyim başımdan dimi
bılgıler ıcın tsk ederım cnm yok vallahı sol kasıgımda agrı vardı ıkı gundur bırde bugn mesela cok akıntı oldu seffaf yumurta akı gıbı cok fazla onun dısında bır belırtım olmadı takvımmlere gore yarın erkek cocuk ıcn sansım varmıs test yabıb ona gore bakıyım olmassa
o dıger dedıklerınıde yabtık :)
tamam zaten buyuk ıhtımal yumurtlama donenmın degıldı hatta hamılekalma sansımın dusuk oldugu bı andı sımdıden sonra takıp ederek devam edıcem cnm
benim dün adetimin 14.günüydü ve koyu renkte çıktıcanım ne guzel cıft cızgıyı gormen bende ovulasyon testı aldım benımde lısteye gore dun yumurtlamam lasımdı ama cızgı cıkmadı buna ragmen denedık :kedi: ama hemenmı bır gun sonramı bırlıkte olman lasım onu bılemıyorum bırde adetın kacıncı gunu ılk bastan sayarak ?
bak cnm beden ısımı olcemedım ama Beden derecesi ile her sabah alınan beden ısısı devamlı olarak bir takvime kaydedilir. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün
bende ölçtüm ama 3 gündür bi değişiklik yok bende hep aynı ateşim
evet cnm yarınn olsun ilişki.akıntını da kontrol ett.ikinci cizgi koyu cıktıktan 12-24 saatler arasında ilişki olmalı.cok vakti gecirme yumn catladıktan 12 saat sonra vajina asidik oluyorr.sabah ilişki olsa nasıl olur acabaaCADIARZU
sabah olması imkansız işe gitti kociş ama akşam işten gelince elimden kurtulamaz kaydirigubbakcemile
buğün sağ tarafımda hala ağrı var
benim dün adetimin 14.günüydü ve koyu renkte çıktı
heee kiralim da yiyek giiiiiii hadi bakalim pipiliyi yakala tabi önce esini
buğün kırarız artık tatlım
oh hadı bakalım tuturusun ıns cnm pıpılımızı rabbım gonlundekını versın ınsssssssssbak cnm beden ısımı olcemedım ama Beden derecesi ile her sabah alınan beden ısısı devamlı olarak bir takvime kaydedilir. Beden ısısının hafif yükselme yaptığı gün
bende ölçtüm ama 3 gündür bi değişiklik yok bende hep aynı ateşim
evet cnm yarınn olsun ilişki.akıntını da kontrol ett.ikinci cizgi koyu cıktıktan 12-24 saatler arasında ilişki olmalı.cok vakti gecirme yumn catladıktan 12 saat sonra vajina asidik oluyorr.sabah ilişki olsa nasıl olur acabaaCADIARZU
sabah olması imkansız işe gitti kociş ama akşam işten gelince elimden kurtulamaz kaydirigubbakcemile
buğün sağ tarafımda hala ağrı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?