bebek cinsiyet belirleme..

günaydınnnnn.
balkonlara 2 halı daha ıslattımmm.girer cıkar fırcalarım akşama kadar:)
qwert sagdan yumurtladınn demekkkii.bu senin için bi artı olabilirrrr.hadii hayılısıı
son adet tarihin 14 haziranmıydıı.
tekrar deneyenler listesine eklicem senii

canım satenn kırmızıı çıktığıı gün değilde bir gün sonra olacak birliktelikkk
elarayada sor odaha iyi bilirr amaaa
bak ne güzel gurbetinn gününüde yakaladınnn çok iyi denk geldiii

canım sen 4 saat idrarınıı tutuptamıı yapıyorsunn eğer tutmuyorsan yanlışş sonuç verir unutmaa
birde çok az su iççen

elara benimde ilişkiye girdikten 1gün sonra şeffaf akıntı geldii onu görünce çok üzüldüm
yani 15nci gün geldi benden

evet canım öyle yapp bu ay kendinii tanıı kaza kurşununa gitme benim gibii
bende yumurta takibii yaptıracak doktor bulmuşken kaldım hamilre
ama neysee oğluş bekletmedi geldii

Günaydın herkese :))

boşver sen olnları ama söyleyenin hepsininde oğlu var o yüzden konuşuyorlar
bende seni çok iyi anlıyorum canım
benim 1 kızım var ama 1 taneden sonra başka düşünmüyoruz bu sıon şansım gibi geliyor
ikincide kız olursa eşim istermi bilmiyorum (
sen bence hamileliğinin keyfini çıkar , bırakta gururlan :))) şaka şaka

karabiberimmmm artı rep vermişin banaa daha yeni gördüm:))) tşkler cnm
vallaa o kadar cok eksi repim vardıki iyi geldi bu artı repinnnkaydirigubbakcemile3

bence sen artı rep i hakkediyorsunnn canımmm
burda okadar kişininn yardımına koşuyorsunn amaa anlamak isteyen yanlışş anlıyooo

benimde olmaz dediğimm ay geldii bebişş

kızlar yorumlarınız içinn hepinizee teşekkür ediyorumm
diyorumm ya benii sadecee burdakii arkadaşlarım anlıyooo

canım sen 4 saat idrarınıı tutuptamıı yapıyorsunn eğer tutmuyorsan yanlışş sonuç verir unutmaa
birde çok az su iççen
evet tatlım ya 4 saat beklıorum su ıcmıyorum ama sonuc sıfır :)bugun dıjıtal testım gelır artık ona gore davranıcam.ya ben gulmeyın he kaydirigubbakcemile3 hala su guns ayma olayını anlamıorum mesala ben 15 hazıranda reglımın ılk gunuydu 30 unda bırlıkte olduysak 15.günümü bırlıkte olmus oluyoruz ?

karabiber arkadaşım banada aynışeyleri yapmışlardı.ikinci kızıma dr erkek gibi demişti.sonra ben soranlara erkek gibi diyor dr demiştim.sonra kesin kız dedi dr.bende erk değil kızım olacak diyince hani erkek olacaktı ne oldu.diyip gülmüşlerdi.bunu yapan dayımın kızı ile bizim gelindi onun da üç oğlu vardı.şükert kız oldu falan dediler ama ben çoook üzülmüştüm.kendisi 4.çocuğu doğramayacak çünkü hep sezeryan oldu ve yumurtalıklarını dr istediği için bağlatmak zorunda kaldı.benimlede dalgasını geçti.booş ver düşünme bu senin son hamileliğin olabilir keyfini çıkar.erkek oluyor ya sen ona bak.ne mutlu sana.cuman mubarek olsun.

kızlar buqun cuma bırbırımız ıcın dua edıp amin dıyelım
Rabbım bu mubarek ayda mubarek cuma gunünde sana actım,ellerımı bana ve burada tum ısteyen arkadaslarıma yuce katından saglıklı elı ayagı duzgun aklı bası yerınde hayırlı bır erkek evlat ıhsan eyle aminnnnn

amin canım hepimize inşalhhhhhhh

herkese hayırlı cumalar .....
uzun zamandır giremiyodum tekrar geri döndüm benim bi kızım var 7 yaşında yaklaşık 2 sene öncede düşük nedeniyle kürtaj oldum öncelikle hayırlı ve sağlıklı erkek bebek istiyorum
aslında bu zamana kadar cinsiyet önemli değildi benim için eşim içinde öle ama eltilerimin birer oğulları var biraz işin rengi değişti yaa hiç bişi yapmıcam diodum rabbim ne verirse diyodum ama yeniden depreşti oğlan sevdası bende kızlar yapılacakları kısa bi özet geçermisiniz lütfen şu mübarek günde çok memnun olurum rabbim herkesin gönlüne göre versin....

merhaba cnm rabbım sanada hayırlısı ıle nasıp etsın ıns
alkalınlı beslenme gerekıyor dıyet uygulanıyor
bol bol esınle sen soda ıcın
mesala domates salatalık tereoru semız otu karpuz uzum kıraz lımon bunlar alkalın ıcıreyor bunla ılgılı googlede yazarsan alkalınlı yıyecekler dıe bılgı bulursun
onun dısında yumurtlama gununde bırlıkte olman lazım catladıktan sonra yanı bunun ıcınde ovulasyon testlerı var onlardan faydalanabılırsın ama genel orak 14.gunu yumurtluyor 28 gun uzunlugu olanlar
bırlesme oncesı esın soguk dıs alsın ve sert kahve ıcır
onun dısında ılıskı derın olcak aynı anda yada sen ondan once orgzm olacaksın.
sag tarafına donup yatacaksın
erkek cocuk ıcın dular var bunuda arama yabarsna bulabılırsın
benım bıldıklerım bunlar :) sen bunları yap gerısı Allahtan abbım hayırlısı ıse verır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…