- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.301
benim dün adetimin 14.günüydü ve koyu renkte çıktı
heee kiralim da yiyek giiiiiii hadi bakalim pipiliyi yakala tabi önce esini
buğün kırarız artık tatlım
oh hadı bakalım tuturusun ıns cnm pıpılımızı rabbım gonlundekını versın ınsssssssss
allahhayırlısını versin canım pipili diye değil ben iki buçuk yıldır hamile kalamıyorum ocakta hamile kalmıştım martta düşük yaptım o yüzden hamile kalıyımda artık hangisi hayırlıysa o olsun
buğün ovulasyon testinde ikinci çizgi
koyu olarak çıktı
sağ tarafımdada ağrı var
gurbetçiğimin verdiği takvime görede ilişki yarın olması gerekiyor
şimdi yumurtluyorum sanırım
o zaman yarınımı bekleyim
kocacığımı buğünde def ediyim başımdan dimi
gurbet guzelı cnm ya senın verdıgın takvıme gore dun benım yumurtlama gunumdu hatta tum takvımlerdeoyle cıkıor ama teste cıkmadı buna ragmen sonra ıcımde kalmasın dıye denedık adetımı 15 hazırandı ee duzenlı 28 gunde bır oluyorum neden teste cıkmadı anlayamadım ya kafam karıstı
elara cnm bılmıyorum vallaı evet baska bı hazırlıgım yok benım yumurtlama gunu dısında yumurtam catladı catlayacak yada catladıysa 3 4 gundur ovulasyon testı kullanıoyurm hıc bır belırtı yok cnm .oyuzden acaba bu aksam densemmı gercı dıjıtal ovulasyon test sıparısı verdım sımdı netten belkı bu aksamda denemem onumuzdekı ay denerım bılemıorum bıkerede tuttuysa tuttu artık yabcak bısı yok rabbım hakkımda hayırlısı ne ıse onu versın ıns.
inşallah sanada sorarlarr canımmm bir günn,beNde aklıma getirmezedimm bidahaa olsaa kız olur derdimm içimdenn
az öncee sitede aşşağıda canımı sıktılarrr,
kızlarımı dondurma yemeğe götürüyordumm az oturmak istedim komşuların yanında
benim kızlardan öğrenmişler erkekk olduğunuu dünn,
belimm ağrıyodu biraz iş yaptımm bugünn aklımm onda yürüyodummmmm
bebeğe birşey olmasa diyeee
hemen ordan birii erkekk annesi olacan yaa böbürlenerek yürürsünn tabiii dedi,
alakasaıı yok dedimm belimm ağrıyoooo ondann dedimm böyleyimm dik yürüyordum
neyseee bitanesi atladıı amann bulduınn vallaha belayı bu erkeklee ,büyüyüncee keşkee buda kız olsaydıı dersinn dedii erkeklerr daha zor oluyomuşş büyütmekkk
5 tane kızı olsa 6ncıyıı yine kız istermiş
ama bana diyenlerinn oğluu var satenn olmasaydı böyle derlermiydi acepppp
bitanesi diyokiii ,ilk kızım olduu benimm hiçç 2 nciyii erkekk istemedimm ama erkekk olduu
bende mahsus gıcıklık olsun diye oğlumm olsaydı kız olsunn isterdimmm dedimm
ya benn bunlarlaa hiç cinsiyet mevzusuu bile yapmadımm
evlerimize gidip gelmeyizzz
sadece merhaba okadar
dediklerine bakkk
sizene yaaa kız olsaydıdaaa budamıı kızzz kocan yine doğurtur demeye başlarlaRDII ACIYARAK BAKARALRDII
BU İNSANLARI ANLAMIYORUM
İNANINN GERÇEK DOSTLARR SİZZ YÜZÜNÜ GÖRMEDİĞİM İNSANLARSINIZZ
,
karabiberimmmm artı rep vermişin banaa daha yeni gördüm:))) tşkler cnm
vallaa o kadar cok eksi repim vardıki iyi geldi bu artı repinnnkaydirigubbakcemile3
esımle ben 3 gundur alkalınlı seyler tuketıyoruz hıc omadıgı kadar semız otu tere maydonoz uzum yıyorum hergun 2 soca 2 lımon yıyorum esımede ıcırıyorum.onun dısındada dıkkat eteye calısıorum yedıklerıme.o bı kerelık tı ama olduysada ınanıorum olucaksa olucak saten namazımı kıldım dularımı ettım rabbım buyuk ne dıyımkı.ama test sız yabmıycam bırdaha
gunaydın kızlar elaracım kız elımden geldıgımce ve gordugum muddetce cevap verıyom kız bıldıgım bısey olursa anacım:
allahhayırlısını versin canım pipili diye değil ben iki buçuk yıldır hamile kalamıyorum ocakta hamile kalmıştım martta düşük yaptım o yüzden hamile kalıyımda artık hangisi hayırlıysa o olsun
tabii canımm haklısınn senin ilkkk oluncaa hiç öçnemlii değill
inşallah biran evvel kalırsınn
evet tatlım ya 4 saat beklıorum su ıcmıyorum ama sonuc sıfır :)bugun dıjıtal testım gelır artık ona gore davranıcam.ya ben gulmeyın he kaydirigubbakcemile3 hala su guns ayma olayını anlamıorum mesala ben 15 hazıranda reglımın ılk gunuydu 30 unda bırlıkte olduysak 15.günümü bırlıkte olmus oluyoruz ?canım sen 4 saat idrarınıı tutuptamıı yapıyorsunn eğer tutmuyorsan yanlışş sonuç verir unutmaa
birde çok az su iççen
cnm rabbım dılerım once sana sonra bana versinnnn sag saglım kucagına almayı nasıp etsın aminnallahhayırlısını versin canım pipili diye değil ben iki buçuk yıldır hamile kalamıyorum ocakta hamile kalmıştım martta düşük yaptım o yüzden hamile kalıyımda artık hangisi hayırlıysa o olsun
cnm kolay gelsın sana benımde cok ısım var ama nerdeee halım yokgünaydınnnnn.
balkonlara 2 halı daha ıslattımmm.girer cıkar fırcalarım akşama kadar:)
qwert sagdan yumurtladınn demekkkii.bu senin için bi artı olabilirrrr.hadii hayılısıı
son adet tarihin 14 haziranmıydıı.
tekrar deneyenler listesine eklicem senii
bılmıyorum cnm ya Rabbım hayırlısı ıse versın canı gonulden ıstıyor dılıyorumbenimde olmaz dediğimm ay geldii bebişş
kızlar yorumlarınız içinn hepinizee teşekkür ediyorumm
diyorumm ya benii sadecee burdakii arkadaşlarım anlıyooo
günaydınnnnn.
balkonlara 2 halı daha ıslattımmm.girer cıkar fırcalarım akşama kadar:)
qwert sagdan yumurtladınn demekkkii.bu senin için bi artı olabilirrrr.hadii hayılısıı
son adet tarihin 14 haziranmıydıı.
tekrar deneyenler listesine eklicem senii[/QUO
sat 18 hazirandı canım
canım satenn kırmızıı çıktığıı gün değilde bir gün sonra olacak birliktelikkk
elarayada sor odaha iyi bilirr amaaa
bak ne güzel gurbetinn gününüde yakaladınnn çok iyi denk geldiii
evet tatlım tam denk geldi
kızlar buqun cuma bırbırımız ıcın dua edıp amin dıyelım
Rabbım bu mubarek ayda mubarek cuma gunünde sana actım,ellerımı bana ve burada tum ısteyen arkadaslarıma yuce katından saglıklı elı ayagı duzgun aklı bası yerınde hayırlı bır erkek evlat ıhsan eyle aminnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?