- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
matematik vaginal duş tariflerini cumaya kadar yazarmısın lütfen . hafta sonu yumurtamın çatlama durumuna göre denicez canım . sağol
tamam hepsini sorucam canım . aslında sağ sol olayı bana da mantıklı gelmiyor ama yine de deneyebileceğim herşeyi denemek istiyorum . bir de doktorum en az 2 ay süt ve süt ürünlerinden uzak durun demişti . bende yoğordu çok severim ama 2 aydır hiç süt ürünü almadım . inşallah hayırlısı ile tüm arzu edenlerin oğluşu olur ..
berracım cocugun varmı ılkmı olacak kısmetse neler deneyeceksın oglusun olması ıcın formullerı paylasırmısın cnm yum gunu dr tarafından yaptınmı???
amin cnm inş
ben kızıma hamile kalmadan 1 ay önce günde 1 litreye yakın süt içiyordumm.bencede uzak dur süt ve ürünlerinden.hamile kalınca yersin bol bol:)
berracım cocugun varmı ılkmı olacak kısmetse neler deneyeceksın oglusun olması ıcın formullerı paylasırmısın cnm yum gunu dr tarafından yaptınmı???
evet gamzecim 6 yaşında bir kızım var , yum dr kontrolünde yapılıyor . bugün tekrar gidicem doktora. 2 aydır eşimle birlikte diyet yapıyoruz . vaginal duş konusunda kararsızım ama sanırım bu ay denicem vaginal duşu . hamile kalamazsam sonraki ay denemem sanırım. haftasonu deneme olacak hayırlısıyla sağlıklı bir oğluşa hamile kalırım
evet gamzecim 6 yaşında bir kızım var , yum dr kontrolünde yapılıyor . bugün tekrar gidicem doktora. 2 aydır eşimle birlikte diyet yapıyoruz . vaginal duş konusunda kararsızım ama sanırım bu ay denicem vaginal duşu . hamile kalamazsam sonraki ay denemem sanırım. haftasonu deneme olacak hayırlısıyla sağlıklı bir oğluşa hamile kalırım
ınsallah cnm ınsallahhhhhhhh
geçmiş olsun canım,inşallah önemli bir durum değildir,allah bebeciklerini onlara bağışlasın inşallah...
bizide haberdar et cnm
bu arada alakasız olacak ama karabiberide cok merak ettik.senin bi bilgin varmı
canölarim gunaydin hayirli sabahlar haber yok tel kapali kafayi yemek üzereyimcanlarım kıb ınsallah bısey olmaz gurbetım benım 3. kızımda asırı kanamam oldu ama hıc bısey olmadı allahın ıznıyle eger yıyecek emgegı ve rızkı varsa dunyada bıseycık olmaz gurbetım uzulme allahutela yar ve yardımcısı olsun hepımız hadı ıyı gecel ben kactım
insallaah canim insallahhelara ne sordun ben göremedim canımbaktım şöyle bi sayfalara hızlı hızlı.........
vajinal duş tariflerini de hafta sonu en geç yazarım merak etme.:hulya:
bu arada galiba evet aynı zamanlarda bu syfada bir çok hamiş olcak...
bişiy daha sorıım.şimdi sen çatlatm iğnesinden ne kada sonra ilşki olmalı diyosun erkek bebiş için..okuduğum kadarıla hep tam yumurtlama günü yazıyo.kafm karıştı.
heeeeee...bidesırnaşık şey; dini kitaplarda kadın ilişki sırasında org. olmamalı diyorbi kaç yerde dikkatimi çekti ama bilimsel yöntemler boşalmanın vajinayı alkaline yaptığını söylüyo.bizim din kitaplarıda boş değildir hehalde...eyvahedigeldismile
gurbetçim tam anlamadım ama bişey olmamıştır feyza ya ..üzülme,iii haberlerini bekliyoruz.eltiminde 5 aylıkken naynen öyle akıntı ile kanama oldu.bebişi sapasağlam şimdihiç bişiy olmadı.o aspirin almış ,ondan olmuş..acaba ilaç felan mı aldı......neyse bişiy olmıycak Allah ın izniyle içime kötü bişiy doğmadıopuyorumnanaktan
huuu bizim mahalleli nasilsinbende hep oğlan ikinci olsun isterim. aslında ilki oğlan olsun istedim olmayınca 2.si oğlan olsun istiyorum. 3. kız oğlan hiç farketmez. 4.ye enerjim yetmez sanırsam :))
berracım sadece senmı esındemı sut ve urunlerı almadınız cnm
gızzz elara yazcaktın heralde:)
eşim içmedi süt filan.zaten sevmezzz.o bol bol tatlı ve et yemiştii.
ben kalsiyum agırlıklı beslenmiştim
iyiyim Gurbetcim. nolsun valla ayşem babasından grip kaptı sanırsam hapşuruyor burnu tıkalı nefes zor alıyor sinirleniyor minicik burnu açamıyrum nefes alsın diye.. garip kuşum hırlaya hırlaya uyuyor..huuu bizim mahalleli nasilsin
kizlar sagla solla ilgisi yok benim komsumun sag yumurtaligi yk ve tek yumurtaliga sahip iki kizi bir oglu var yumurta catladiktan 36 saat sonrasinda iliskiye girin ve öncesi mutlak namaz ve dua ayetel kürsi canlarim
Amanın amma ilerlemiş sayfalar oku oku bitmez.ben başlayamadan nerdeyse 50 sayfa olmuş.
sen geldikce bize bilgi versen yeter:))
sen oglanı buldun tuzun kuru tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?