- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.701
gamze ben 32 yaşa göre baktım.aralıktan sonra düşünüyorsan 33 yaşa bakcan
anacım su dıyetıde ben zorlanacak umut gıbı:):)):) dıyetın dısına hıc cıkılmayacak demı elaracım pekı bıde kahvaltı oglen aksam hadı bız yaptık esler nasıl yapacak ısyerınde valla cok kafama takılıyo
dieti erkegin yapamsına gerek yok.bol bol soda içsin cok asitli şeylerden kacınsa yeterli.öle harfiyen uymaları gerekmiyor.
erkekler zaten takviye alcaklar çinko hapı gibi
burda önemli olan erkegin spermlerini takviye ve kürlerle kaliteli ve dayanıklı yapmak sayısını arttırmak
kadınında vajinasını alkali yapmak için diet yapılcakk.diet yapamam diyorsanız ilişkiden önce karbonatla yada yumurta akıyla vajinal duş yapacanızz .karar sizin
bu arada bu dieti yaparkenn yasak olanlar kesinlikle yenilmicekk
bence bu dieti yap sen gamzeçkiloda verirsin bu diettle
kızların emiyormu?
ben yaş farkı cok olması taraftarı degilim.
kızım emmeseydi 6 aylıkken tekrar hamile kalcaktım,ikiz gibi büyüsünler istedim ama kıyamadım kızıma emdigi için
maşallahh halaa emiyorr .2 yaşında memeyi bıraktırcam ,ondan sonra hamilelik planlıyorum inş.
cok yaş farkı oldugunda ilk cocuk cok eziliyor bence.cünkü bilincli oluyor herlşeyi anlıyor ve kıskanclıkk cok fazla oluyor
ama 1-2 yaşındaki bebekelrde kıskanclık duygusu pek yok.
2 arkadaşım var kızları 5 yaşında ikisininde biri dogurdu digeri bu hafta dogurcak
o kadar pişmanlarki peşpeşe dogurmadıklarınaa.kızlarıı yeni bebekleri cok kıskanıyorlarmışş.cok sıkıntılı günler geciriyorlar anlıyacagınn
bebekler 2 yaşındayken hamile kalmak mantıklı geliyor banaa
helal olsun cnm sende helal et ıns gule gule gıt bol bol dınlen dualın ıncında cok sagol ıns hersey gonlunce olsun ablam oralarda yokmu ınt varsa gır gene aradaaaaakizlar hakkinizi helal edin........... ben bu gece gicidicem islerimi yapip esimin yengesine yemege gidicem..... öglen oradanda anneme gidicem...... gece 22.30 da ucagim var 5 hafta yokum..... canlarim hepinizin insallahh gönlünüzdeki olur .............canlarim benim dönuste dogummm haberlerinizi alirim hepinizden insallahhhha.s.
kizlar hakkinizi helal edin........... ben bu gece gicidicem islerimi yapip esimin yengesine yemege gidicem..... öglen oradanda anneme gidicem...... gece 22.30 da ucagim var 5 hafta yokum..... canlarim hepinizin insallahh gönlünüzdeki olur .............canlarim benim dönuste dogummm haberlerinizi alirim hepinizden insallahhhha.s.
kizlar hakkinizi helal edin........... ben bu gece gicidicem islerimi yapip esimin yengesine yemege gidicem..... öglen oradanda anneme gidicem...... gece 22.30 da ucagim var 5 hafta yokum..... canlarim hepinizin insallahh gönlünüzdeki olur .............canlarim benim dönuste dogummm haberlerinizi alirim hepinizden insallahhhha.s.
hım ok cnm valla ya cok aydınlatıcı ve yol gosterıcın cnm allah razı olsun senden rabbım hepımıze sneeye ogluslarımızı almayı nasıp etsı n ınsssssssss
günaydın herkese,
canım bi kızım emiyor,daha da emer sanıyorum,
söylediklerine tam olarak katılıyorum,
kızlarım zaten peş peşe büyüyorlar,tek başıma baktığım için bir şekilde sıra baklemeyi öğrendiler,sanırım,kıskançlığı da bi şekilde baştan unutacaklar gibi geliyor bana,
bu yüzden bir üçüncüyü 1.5-2 yaşlarında hamile kalmaya bakıcamm inşallah canım,sağolŞeniz,
sizi takipteyim ama,bir günde bile neler öğrendim
aminnnnnn
gamze ilk geldiginde hiç bişi bilmiyorduu.durmadan bişiler soruyordu.ama burda edindigi bilgilerle şuann konferans bile verebilir:)))
sende yakında öle olursunn
ay cnm cok sagol bıtanem :):):)):)):
Gidiyomusun yolun açık olsun (Aslında geliyomusun demek lazım :)))
sen bize hakkını helal et bir sürü yardımcı oldun bize
İyi tatiller , bi bakmışsun hepimiz hamileyiz döndüğünde :)))
umutcum haftaya hızlı basladın ne ıs guzelım bu lafları senmı soluyon cancazım :):):)))):)
ilk cocugunda yöntem denemekk nerden aklına geldi yaw:)
ben daha bu yıl ögrendim böle yöntemler oldugunu.bilsemde uygulamazdım gerci.ilk hamilelikte cinsiyet 2.planda kalır genelde.yani ben öle düşünmüştüm.
ilk başta acaba hamile kalabilcemmi diye tedirgin oldum,hamile kalmak için yöntemelr deniyordum.neyseki ilk denemede kızıma hamile kaldımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?