bebek cinsiyet belirleme..

dieti erkegin yapamsına gerek yok.bol bol soda içsin cok asitli şeylerden kacınsa yeterli.öle harfiyen uymaları gerekmiyor.
erkekler zaten takviye alcaklar çinko hapı gibi
burda önemli olan erkegin spermlerini takviye ve kürlerle kaliteli ve dayanıklı yapmak sayısını arttırmak
kadınında vajinasını alkali yapmak için diet yapılcakk.diet yapamam diyorsanız ilişkiden önce karbonatla yada yumurta akıyla vajinal duş yapacanızz .karar sizin
bu arada bu dieti yaparkenn yasak olanlar kesinlikle yenilmicekk
bence bu dieti yap sen gamzeçkiloda verirsin bu diettle

hım ok cnm valla ya cok aydınlatıcı ve yol gosterıcın cnm allah razı olsun senden rabbım hepımıze sneeye ogluslarımızı almayı nasıp etsı n ınsssssssss

kizlar hakkinizi helal edin........... ben bu gece gicidicem islerimi yapip esimin yengesine yemege gidicem..... öglen oradanda anneme gidicem...... gece 22.30 da ucagim var 5 hafta yokum..... canlarim hepinizin insallahh gönlünüzdeki olur .............canlarim benim dönuste dogummm haberlerinizi alirim hepinizden insallahhhha.s.

günaydın herkese,
canım bi kızım emiyor,daha da emer sanıyorum,
söylediklerine tam olarak katılıyorum,
kızlarım zaten peş peşe büyüyorlar,tek başıma baktığım için bir şekilde sıra baklemeyi öğrendiler,sanırım,kıskançlığı da bi şekilde baştan unutacaklar gibi geliyor bana,
bu yüzden bir üçüncüyü 1.5-2 yaşlarında hamile kalmaya bakıcamm inşallah canım,sağolŞeniz,

sizi takipteyim ama,bir günde bile neler öğrendim

helal olsun cnm sende helal et ıns gule gule gıt bol bol dınlen dualın ıncında cok sagol ıns hersey gonlunce olsun ablam oralarda yokmu ınt varsa gır gene aradaaaaa

Son düzenleme:

güle gülleee
keyfina bak tatlımmm,bizim için de gezzkaydirigubbakcemile2

Gidiyomusun yolun açık olsun (Aslında geliyomusun demek lazım :)))
sen bize hakkını helal et bir sürü yardımcı oldun bize

İyi tatiller , bi bakmışsun hepimiz hamileyiz döndüğünde :)))

hım ok cnm valla ya cok aydınlatıcı ve yol gosterıcın cnm allah razı olsun senden rabbım hepımıze sneeye ogluslarımızı almayı nasıp etsı n ınsssssssss

aminnnnnn

gamze ilk geldiginde hiç bişi bilmiyorduu.durmadan bişiler soruyordu.ama burda edindigi bilgilerle şuann konferans bile verebilir:)))

sende yakında öle olursunn

gurbetcimm hayılrı yolculuklar canımmm
Allah kaze bela vermesin,sag saglim gelin inşallahhh
kendine ve cocuklarına dikkattt ettt
öpüyorummm cnmmm:a015:

gamze gecen gün berrayı sormuştunn arada kaynamışşş cevap yazacaktımm
berraanın tayin olayı vardı haziran 15 den sonra taşınma durumları vardı yalnış hatırlamıyorsam.sanırım taşındı evinde net yokkk diye tahmin ediyorum
yani böle düşünmek istiyorum.
tüm yöntemleri aldı bizimle işi bitti ugramıyor diye düşünmek istemiyorum umarımda öle degildirr

umutcum haftaya hızlı basladın ne ıs guzelım bu lafları senmı soluyon cancazım :):):)))):)

niye kız
yoksa beni karamsar biri olarakmı tanudın :))
benim karamsar olduğum konuyu sen biliyosun :))
diğer yönde iyiyim
aslında çok yorucu bi pazar geçerdim biraz yaz temizliği yaptım her yerim ağrıyo valla kafamçokkarıştı

hoşbulduk canım evet bir oğlum var önümüzdeki ay 2 yaşını dolduracak artık bizde yavaş yavaş 2.bebek için hazırlıklara başlamak istiyoruz..:)))haklısın aslında yöntem denemek istemedim heleki uzunca yıllar evlat hasreti çekmiş biri olarak duyduğum herşeyi uyguluyordum kı, erkek tabikide fark etmiyor canım ben sadece duyduklarımı yaptım sizlerle paylaşmak istedim canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…