- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.721
gamze gecen gün berrayı sormuştunn arada kaynamışşş cevap yazacaktımm
berraanın tayin olayı vardı haziran 15 den sonra taşınma durumları vardı yalnış hatırlamıyorsam.sanırım taşındı evinde net yokkk diye tahmin ediyorum
yani böle düşünmek istiyorum.
tüm yöntemleri aldı bizimle işi bitti ugramıyor diye düşünmek istemiyorum umarımda öle degildirr
iyiyim çok şükür.bugün kontrole gidecem tekrar.hayırlısı allahtan
iyiyim çok şükür.bugün kontrole gidecem tekrar.hayırlısı allahtan
kizlar hakkinizi helal edin........... ben bu gece gicidicem islerimi yapip esimin yengesine yemege gidicem..... öglen oradanda anneme gidicem...... gece 22.30 da ucagim var 5 hafta yokum..... canlarim hepinizin insallahh gönlünüzdeki olur .............canlarim benim dönuste dogummm haberlerinizi alirim hepinizden insallahhhha.s.
eceiremnur heyecan varmııııııııı
bende cok merak etmeye başladımmmm
reglin günün gectimi senin
ecemnur kacda gıden dr cnm aman valla senden cok heyacanlıyım
hemde nasıl cnm ya son iki saat bugün ak kara belli olacak varmı yokmu diye çatladım valla ..içine ne doğuyor varmı acaba...
anlattıgın belirtiler hamilelik belirtisi ama progestan ve catlatma ignesindede aynı belirtiler yaşanıyorrr o nedenle bi yorum yapamıcammm
bekleyip görcezzz.inşallahh umdugun gibi sonuclanırr
senin içine ne doguyor.ben hamile oldugumda hissetmiştim mesela
hamile gibi hissediyorum hemde erkek miş gibi hayırlısı artık şimdilik hamilesin sözünü duyayım cinseyet için sonra dua ederim..
ebru05 kullanıcısından alıntı
selam kızlar bene klomen kullandım ve ilk ayıma hamile kaldım üstelik üçüz çok şaşkınım ayrıca endişeli
bu kadının üçüz ogulları olmuş yaa:)))
yalın yagız yaman isimlerideee
maşallahhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?