- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.921
kızlar drda geldim.
yumurtalaraım çatlamışeyvahedigeldismile üçüde çatlamış.ama ne zaman çatladığını bilemiyorum.iğneden 42 saat sonra ilk ilişkim oldu.bu gecede olsamı kızlar ne dersiniz.akıl verin ...
rahim asidik olurmuki.....
dra ağrı kesici içtim dedim.kızdıneyse aklınızda olsun yumurtlamayı etkiliyormuş ağrı kesiciler.belkide ondan hisstmedim ..ammaaan olan oldu.iğnewden 42 saat sonra denedim...ve taş çatlasa yarım saat yattım.bi arkadaş vardı ya fazla yatmayın bendeb tüyo diyodu hatırlıyamadım.onuda yaptım inşallah oğlanlar girmiş tir içeri....
canım testin varsa yap erken ama belki çıkar hamile olupta akıntın gelme ihtimalide yüksek
arkadaşalr 6 temmuz regi günümdü ama hala olmadım..test yaptım negatif...ama şeffaf akıntım var benim 2 gündür....bu akıntının yumurtalama döneminde olduğunu biliyodum ben....neyin nesi bu...
bi iki gün bekle canım umarım hamişsindir
gamzecim.....bana bi yardımcı ol...yukarda yazdım sıkıntımı neyin nesi bu anlamadım
12 saat içinde kocişi nerden bulayım. keşke az daha yatsaydım..çok yatınca niye çok yattım diyorum az yatınca keşke az daha yatsaydım diyorumsempatiksalakcinni
yarım saatte çok az olmuş...offfffffffffffffffffffffff
kızlar kandil gecesi günah galiba:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?