bebek cinsiyet belirleme..

cnm ınş ınş ama bı kere daha deneyebılırsın ewet elaracımda cok guzel acıklamıs hersey gonlunce olsun rabbım ıns yarında kandıl kızlar ya ne guzel zaman hamış kalıyonuz bol bol duada edın ıslem tmm ınşşşşşşşşşş

arkadaşalr 6 temmuz regi günümdü ama hala olmadım..test yaptım negatif...ama şeffaf akıntım var benim 2 gündür....bu akıntının yumurtalama döneminde olduğunu biliyodum ben....neyin nesi bu...

12 saat içinde kocişi nerden bulayım. keşke az daha yatsaydım..çok yatınca niye çok yattım diyorum az yatınca keşke az daha yatsaydım diyorumsempatiksalakcinni
yarım saatte çok az olmuş...offfffffffffffffffffffffff

cnm dert etme bak karabıbere yarım saate de yatmadı hemen kalktı ve oglusu buldu eger olursa zaten olur tatlım strese ne gerek yhu yeter :):)):):kendını mahvedıyon hemde bebıslerı :)):):)):):):):

EVET GAMZECıM MAHVETTıM KENDıMı.KARABıBER EMıNMıSıN CANIM HEMEN KALKTIĞINDAN HıÇMı YATMADIN..
BEN YARIM SAAT YATTIM NE ACELEM VARSA..
BıDE KIZLAR ŞEY OLAMADIM VALLA-tatlicadiarzu-

TEMMUZ
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli Tarihi|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Eceiremnur|7 Haziran|22-23 Haziran|30 Gün| | |1 yıl|1 Kızı|21 Haziranda çatlatma ignesi|
Mse121822|10 Haziran|19-21 Haziran|26|6 Temmuz| |6.ay|
Sellvi|20 Haziran|30 Temmuz|26 Gün|15 Temmuz| |4.ay|
Zlato|16 Haziran|30 Haz-4 Tem|32 Gün|18 Temmuz| |İlk ay|1 Oglu|
Nefisem| | | | | | |1 Kızı|
İpmaladeniz| | | | | | |Yok|
Mimoza|
[/table]

mimoza bilgileri verde yazıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…