bebek cinsiyet belirleme..

bende veriyim son sat 23 haziran ben bu akşamdan yapsammı acep kaydirigubbakcemile3 bugün 14. gün ben 15 veya 16. gün yumurtluyorum genelde ama dün sağ kasığım adet olucakmış gibi acıdı acaba çatlamışmıdır elaracım bi tane kızım var ilk ay denicez beklenen regli 21-22 temmuz regli döngüm 28-29 gün değişiyo arada

hımm sen bu ay denicen yanii
cnm yumun catladıgı konusunda bi fikrim yok.sen anlıyabilirsin bunu.keşke ovulasyon testi alsaydın daha ii anlardınn
bilgilerini ekliyim listeye .ilişkiye girdiginde yazarsın tekrar

süper yazmışsın, eline sağlık :1hug:bende yürekten oğlum olmasını istiyorum ama kimle paylaşsam hayırlısını iste diyorlar gıcık oluyorum ya klava:bende oğlum olsunda sakat olsun, büyüsün anasını dövsün falan demiyorum herhalde .. rabbim ''isteyin'' demiş bunu bir kaç birşeyle sınırlamamış ki... dar kafalı kesim tarafından neden Allaha (tövbe haşa) karşı gelmek gibi anlaşılır bilmiyorumkismile anlamıyorum yaw

aynen katılıyorum insan illaki farklı istiyo benim bi kızım var yine kızım olsa demem niye oldu kız çocuklarını hele öle seviyorumki giydirmeyi falan okadar olur ama değişik istiyo insanoğlu işte önemli olan hayırlı sağlıklı olsun...gönül ister tabi ama olmassada allah öle görmüştür yapıcak bişi yok bu konuyu çok yadırgıyolar hele çocuk sahibi olmak için yanıp tutuşanlar onlara katılıyorum ne olursa kabulümüüz diyolar bizimde farklı olsun diyoruz allah hepimizin gönlüne göre versin :teselli:

arkadaşlar ayrıca ben burda yeniyim forum çok ilerlemiş geri sayfaları gezme fırsatım olmadı belki geçmiştir daha öncelerde ama bende bildiklerimi paylaşayım inş.Allah herkesin gönlüne göre versin tabi hayırlısını, önce erkek çocuk için hem anne hem baba adayı suyun ph derecesi 7 den yüksek olanı tercih edin alkali diyoruz bu suya korede bu sebepten erkek çocuk sıkıntısı olmuş herkes erkek doğurur olmuş kaydirigubbakcemile2... en önemlisi bu.... adet bitiminden sonraki 5. gün ilişkiye girin çünkü y kromozomu (erkek) X ten (kız) daha hızlıdır hemen döllenir ee ortamda müsait ama ortamın çok müsait olmadığı bi dönemde ilişkiye girilirse erkek kromozomu kızdan daha kısa ömürlü olduğu için hemen ölecektir kız kromozomu daha uzun ömürlü olduğu içinde geçte varsa yumurtaya döllenir ... özet geçtim arkadaşlar bi kaç tane daha var muhtemelen siz bunların hepsini biliyosunuzdur ama....

aşağ yukarı bilgiler aynı
fakat adet bittikten 5 gün sonra yanı ort.10. gün falan gibi
bize görede 14.15 gün olması lazım yani yumurtanın çatladığı zaman CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…