- 16 Ekim 2009
- 964
- 14
- 118
- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.961
bende umutun dediği gibi biliyorum yumurta çatlatıktan sonra buda 14.-15. günlere tekabül ediyo
cnm valla hamıs oluncaa akıntı olabılır ama negatıf dıyosun bekle bırazdaha cnm bence belkı gec dollenmede olabılır duzenlımı pekı adetın cnm
benim adetim düzenliydi 26 günde bir olurdum..ama kızım 2 yaşında 10 aylık oldu emmeyi bıraktı...emmedi ama benim sütüm kesilmemiş..15 günde bir regi olmaya başlamıştı..doktora gittim prolaktin 16 çıktı..sütün keslmemiş dedi...dostinex kullandım 2 ay...mayısta bitti ilacım...ilaç bittikten sonra 22-24 günde bir oldum 2 ay ...en son adetim 10 haziran ..bu ay 28 gün oldu gelmedi...benim bu ay üç ilişkim oldu reginin 10.12. ve16. günlerde başkada olmadı...pek umudum yoktu ama regim gecikince heveslendim...testi de sabah idrarıyla yapamadım kahvaltıdan sonra aldım...şimdi ben acaba 16. gün ilişki olmuşya belki onda tutumuştur diye heveslendim...şeffaf akıntıya taktım ben altım sürekli yapışkan halde ...pazartesiye kadar beklicem 5 gün sonra varsa çıkar heralde beklemekten başka çarem yok...
Kızlar çok kötüyüm sonuç negatif benim moral sıfır kan testi de yaptık kendimi okadar hazırlamışımki kan tesitini bile 25 gördüm meğerse 000.001miş yani koca bir sıfır adet olmam için ilaç verdi adetin 3.günü gel dedi şuan birdaha deneyip denemiceme karar veremiyorum yıkıldımmm..[/ cnm uuzulme cok stres yaptın ıns bıdahakı ay olusun uzulme nolur stres cok ettın rabbım bu ay nasıp etmemıs demekkı ıns olacak öle dusun adetının 3.gunu gene klomenemı baslatacak acaba ???
Kızlar çok kötüyüm sonuç negatif benim moral sıfır kan testi de yaptık kendimi okadar hazırlamışımki kan tesitini bile 25 gördüm meğerse 000.001miş yani koca bir sıfır adet olmam için ilaç verdi adetin 3.günü gel dedi şuan birdaha deneyip denemiceme karar veremiyorum yıkıldımmm..[/ cnm uuzulme cok stres yaptın ıns bıdahakı ay olusun uzulme nolur stres cok ettın rabbım bu ay nasıp etmemıs demekkı ıns olacak öle dusun adetının 3.gunu gene klomenemı baslatacak acaba ???
EVT haklısın çok stres yaptım heralde klomen tedavisi yapacak yumurta büyüktü çatlattığımızda dedim ondan olabilirmi dedim yok yumurta kaliteli olmamış dedi anlamdım valla klomen bana ağır geliyor bilmiyorum eşim akşama konuşuruz dedi adamda yıkıldı ama bana belli etmiyor üzülme diyor
çatlatma iğnesimi olmuştun canım
saol cnm, gönül istiyo farklı olsun napalım işte biz yapalımda olmassada olmaz sen kaç aydır deniyorsun?
süper yazmışsın, eline sağlık :1hug:bende yürekten oğlum olmasını istiyorum ama kimle paylaşsam hayırlısını iste diyorlar gıcık oluyorum yaklava:bende oğlum olsunda sakat olsun, büyüsün anasını dövsün falan demiyorum herhalde .. rabbim ''isteyin'' demiş bunu bir kaç birşeyle sınırlamamış ki... dar kafalı kesim tarafından neden Allaha (tövbe haşa) karşı gelmek gibi anlaşılır bilmiyorumkismile anlamıyorum yaw
arkadaşlar ayrıca ben burda yeniyim forum çok ilerlemiş geri sayfaları gezme fırsatım olmadı belki geçmiştir daha öncelerde ama bende bildiklerimi paylaşayım inş.Allah herkesin gönlüne göre versin tabi hayırlısını, önce erkek çocuk için hem anne hem baba adayı suyun ph derecesi 7 den yüksek olanı tercih edin alkali diyoruz bu suya korede bu sebepten erkek çocuk sıkıntısı olmuş herkes erkek doğurur olmuş kaydirigubbakcemile2... en önemlisi bu.... adet bitiminden sonraki 5. gün ilişkiye girin çünkü y kromozomu (erkek) X ten (kız) daha hızlıdır hemen döllenir ee ortamda müsait ama ortamın çok müsait olmadığı bi dönemde ilişkiye girilirse erkek kromozomu kızdan daha kısa ömürlü olduğu için hemen ölecektir kız kromozomu daha uzun ömürlü olduğu içinde geçte varsa yumurtaya döllenir ... özet geçtim arkadaşlar bi kaç tane daha var muhtemelen siz bunların hepsini biliyosunuzdur ama....
yani sizin demeniz adet bitiminden sonra 10. gün falan mı oluyor bilmiyorumkismile ??? genelde adetin 1. gününden itibaren sayılıyor ya benim ölee kafam karışıyo mantık olarak şöle düşünüyorum adet olunca yumurtalıklar döllenmemiş yumurtaları atıyor temizliyor zemuszemus yenilerine ortam hazırlıyor adet bitiyor hadi kafadan 5 gün daha koy bilimsel olarak belki çok doğruluğu yoktur ama ama hep 5 .gün die aklımda kalmış offf ordan oku burdan oku kafam karışıyo:uhm:
benim adetim düzenliydi 26 günde bir olurdum..ama kızım 2 yaşında 10 aylık oldu emmeyi bıraktı...emmedi ama benim sütüm kesilmemiş..15 günde bir regi olmaya başlamıştı..doktora gittim prolaktin 16 çıktı..sütün keslmemiş dedi...dostinex kullandım 2 ay...mayısta bitti ilacım...ilaç bittikten sonra 22-24 günde bir oldum 2 ay ...en son adetim 10 haziran ..bu ay 28 gün oldu gelmedi...benim bu ay üç ilişkim oldu reginin 10.12. ve16. günlerde başkada olmadı...pek umudum yoktu ama regim gecikince heveslendim...testi de sabah idrarıyla yapamadım kahvaltıdan sonra aldım...şimdi ben acaba 16. gün ilişki olmuşya belki onda tutumuştur diye heveslendim...şeffaf akıntıya taktım ben altım sürekli yapışkan halde ...pazartesiye kadar beklicem 5 gün sonra varsa çıkar heralde beklemekten başka çarem yok...
ewet cnm cıkar ama sutun kesıldımı sutun kesılmedıyse hamıs kalman zor cunku benım yengemınde gelıyodu sut gogsunden kalamıyodu ordan bılıyom cnm ıns gene hamıssındr
Kızlar çok kötüyüm sonuç negatif benim moral sıfır kan testi de yaptık kendimi okadar hazırlamışımki kan tesitini bile 25 gördüm meğerse 000.001miş yani koca bir sıfır adet olmam için ilaç verdi adetin 3.günü gel dedi şuan birdaha deneyip denemiceme karar veremiyorum yıkıldımmm..
EVT haklısın çok stres yaptım heralde klomen tedavisi yapacak yumurta büyüktü çatlattığımızda dedim ondan olabilirmi dedim yok yumurta kaliteli olmamış dedi anlamdım valla klomen bana ağır geliyor bilmiyorum eşim akşama konuşuruz dedi adamda yıkıldı ama bana belli etmiyor üzülme diyor
elara cnm beni listeden sil istersen görünce moralim bozuluyr bide şu erkek bebiş için soğan kürü falan vardı banada onları anlatırmısınız?bu ay onlar deniyim bari..
hayırlısı olsun cnm üzme kendini.daha zamanı var demekki.dogum saati şaşmaz derlerr
ümidini yitirme denemeleree devammm
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/181247-yumurta-kalitesini-artirmak-icin-yapmali.html
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-sayisini-kalitesini-arttirmak-icin-dhea.html
bu sayfaları bi incele istersenn
sogan kürü nün tarifini google dan bulabilrisinn.bence sen sogan kürünü yap iltihap filan varsa temizlersin vajinayı
arkasından da incir kürünü dene.yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyor diye biliyorum
googleden bi araştır istersen
hayırlısı olsun cnm üzme kendini.daha zamanı var demekki.dogum saati şaşmaz derlerr
ümidini yitirme denemeleree devammm
http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/181247-yumurta-kalitesini-artirmak-icin-yapmali.html
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-sayisini-kalitesini-arttirmak-icin-dhea.html
bu sayfaları bi incele istersenn
sogan kürü nün tarifini google dan bulabilrisinn.bence sen sogan kürünü yap iltihap filan varsa temizlersin vajinayı
arkasından da incir kürünü dene.yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyor diye biliyorum
googleden bi araştır istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?