bebek cinsiyet belirleme..

bende umutun dediği gibi biliyorum yumurta çatlatıktan sonra buda 14.-15. günlere tekabül ediyo

yani sizin demeniz adet bitiminden sonra 10. gün falan mı oluyor bilmiyorumkismile ??? genelde adetin 1. gününden itibaren sayılıyor ya benim ölee kafam karışıyo mantık olarak şöle düşünüyorum adet olunca yumurtalıklar döllenmemiş yumurtaları atıyor temizliyor zemuszemus yenilerine ortam hazırlıyor adet bitiyor hadi kafadan 5 gün daha koy bilimsel olarak belki çok doğruluğu yoktur ama ama hep 5 .gün die aklımda kalmış offf ordan oku burdan oku kafam karışıyo:uhm:

cnm valla hamıs oluncaa akıntı olabılır ama negatıf dıyosun bekle bırazdaha cnm bence belkı gec dollenmede olabılır duzenlımı pekı adetın cnm

benim adetim düzenliydi 26 günde bir olurdum..ama kızım 2 yaşında 10 aylık oldu emmeyi bıraktı...emmedi ama benim sütüm kesilmemiş..15 günde bir regi olmaya başlamıştı..doktora gittim prolaktin 16 çıktı..sütün keslmemiş dedi...dostinex kullandım 2 ay...mayısta bitti ilacım...ilaç bittikten sonra 22-24 günde bir oldum 2 ay ...en son adetim 10 haziran ..bu ay 28 gün oldu gelmedi...benim bu ay üç ilişkim oldu reginin 10.12. ve16. günlerde başkada olmadı...pek umudum yoktu ama regim gecikince heveslendim...testi de sabah idrarıyla yapamadım kahvaltıdan sonra aldım...şimdi ben acaba 16. gün ilişki olmuşya belki onda tutumuştur diye heveslendim...şeffaf akıntıya taktım ben altım sürekli yapışkan halde ...pazartesiye kadar beklicem 5 gün sonra varsa çıkar heralde beklemekten başka çarem yok...

ewet cnm cıkar ama sutun kesıldımı sutun kesılmedıyse hamıs kalman zor cunku benım yengemınde gelıyodu sut gogsunden kalamıyodu ordan bılıyom cnm ıns gene hamıssındr

Kızlar çok kötüyüm sonuç negatif benim moral sıfır kan testi de yaptık kendimi okadar hazırlamışımki kan tesitini bile 25 gördüm meğerse 000.001miş yani koca bir sıfır adet olmam için ilaç verdi adetin 3.günü gel dedi şuan birdaha deneyip denemiceme karar veremiyorum yıkıldımmm..

cnm üzme kendini kısmet diilmiş öbür ay yeni umut... insan çok yıpranıyo fakat olucak inş...sen sıkma kendini.....

elara cnm beni listeden sil istersen görünce moralim bozuluyr bide şu erkek bebiş için soğan kürü falan vardı banada onları anlatırmısınız?bu ay onlar deniyim bari..

saol cnm, gönül istiyo farklı olsun napalım işte biz yapalımda olmassada olmaz sen kaç aydır deniyorsun?

ben daha denemelere başlamadım kızım emiyor.eylül ekim gibi düşünüyorum inş

h.g mavi.kızın var sanırım .kac yaşında?
ne zaman düşünüyorsun 2.bebegi.sende takıl bizee

bilgiler için sagol cnm ama biz bu yöntemleri ezberledik artık:) bize yeni ,duyulmadık, etkili bilgiler lazım

burdaki mantık şu kısaca sölim
yumurta catlayınca ilk yumurtaya giden sperm yumurta hücresini döllüyor biliyorsun
x spermi yavaş hareket eder ama 1 haftaya kadar vajinada yaşayabilir
y spremi hızlı fakat az ömürlüdür.vajinada 48 saat yaşarr.
yumurtanın catlamasına yakın yada catladıktan sonra ilişki olursa hızlı olan y spermi yumurta hücresini dölliyebilir.o nedenle yumurtlama günlerini takip edip catladıgı saatlerde birlikte olmak erkek cocuk şansını arttırıyorr
yumurtlama kişiye göre degişir.ovulasyon testiyle takip edebilirsin

benim bildigim şeffaf yapışkan akıntı yumurtanın catladıgına delalettir
regli öncesi ve hamilleik belirtisi olan akındı hafif sarımsıdır.
yumurtan gec catlamış olabilir.
sabah ilk idrarında tekrar testini yap yinede

ewet cnm cıkar ama sutun kesıldımı sutun kesılmedıyse hamıs kalman zor cunku benım yengemınde gelıyodu sut gogsunden kalamıyodu ordan bılıyom cnm ıns gene hamıssındr

onunla alakası yok gamzecimm.cokkk arkadaşım var emzirirken hamile kalann.

hayırlısı olsun cnm üzme kendini.daha zamanı var demekki.dogum saati şaşmaz derlerr
ümidini yitirme denemeleree devammm

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/181247-yumurta-kalitesini-artirmak-icin-yapmali.html

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-b...-sayisini-kalitesini-arttirmak-icin-dhea.html

bu sayfaları bi incele istersenn

elara cnm beni listeden sil istersen görünce moralim bozuluyr bide şu erkek bebiş için soğan kürü falan vardı banada onları anlatırmısınız?bu ay onlar deniyim bari..

sogan kürü nün tarifini google dan bulabilrisinn.bence sen sogan kürünü yap iltihap filan varsa temizlersin vajinayı
arkasından da incir kürünü dene.yumurta sayısını ve kalitesini arttırıyor diye biliyorum
googleden bi araştır istersen

teşekkür ederim canım

herkeşlere yetişiyon maşşallah sana du bide nazar boncuğu yardım meleğmiz valla teşkürr a.s.

eceiremnurr ah beee bitanemm,
dışardaydık bugün şimdi gördüm,
geçmiş olsun canımmm,

ama ne demek tekrar denermiyim bilmiyorumm,
ben ilk bebklerimi bile kucağıma alana kadar ne kadar üzüldüm,ne kadar bekledim,ne kadar denedim biliyormusun,
vazgeçmek yok inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…