- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #4.981
ben daha denemelere başlamadım kızım emiyor.eylül ekim gibi düşünüyorum inş
h.g mavi.kızın var sanırım .kac yaşında?
ne zaman düşünüyorsun 2.bebegi.sende takıl bizee
bilgiler için sagol cnm ama biz bu yöntemleri ezberledik artık:) bize yeni ,duyulmadık, etkili bilgiler lazım
burdaki mantık şu kısaca sölim
yumurta catlayınca ilk yumurtaya giden sperm yumurta hücresini döllüyor biliyorsun
x spermi yavaş hareket eder ama 1 haftaya kadar vajinada yaşayabilir
y spremi hızlı fakat az ömürlüdür.vajinada 48 saat yaşarr.
yumurtanın catlamasına yakın yada catladıktan sonra ilişki olursa hızlı olan y spermi yumurta hücresini dölliyebilir.o nedenle yumurtlama günlerini takip edip catladıgı saatlerde birlikte olmak erkek cocuk şansını arttırıyorr
yumurtlama kişiye göre degişir.ovulasyon testiyle takip edebilirsin
benim bildigim şeffaf yapışkan akıntı yumurtanın catladıgına delalettir
regli öncesi ve hamilleik belirtisi olan akındı hafif sarımsıdır.
yumurtan gec catlamış olabilir.
sabah ilk idrarında tekrar testini yap yinede
onunla alakası yok gamzecimm.cokkk arkadaşım var emzirirken hamile kalann.
bana ne yazan olmuş ne bakıverenben test mest bilmiyorum bi bakarmısınız ne görünüyo kız mı erkek mi sağolsun Elara iyi dileklerini yazmış sadece
adet günlerim 14 şubat 8 mart 4 nisan sat :1mayıs ilişki günü 7-ya da 8 mayıs doğum tarihim23/09/1974
yoksa çok problemin var boşver cinsiyetini diyemi bakmadınız kızlar listeyede ekleyin beni
ayrıca ben soluma yattım bilrek değil zaten soluma yatarım ben ama sağ yumurtalıktan hamileyim
bana ne yazan olmuş ne bakıverenben test mest bilmiyorum bi bakarmısınız ne görünüyo kız mı erkek mi sağolsun Elara iyi dileklerini yazmış sadece
adet günlerim 14 şubat 8 mart 4 nisan sat :1mayıs ilişki günü 7-ya da 8 mayıs doğum tarihim23/09/1974
yoksa çok problemin var boşver cinsiyetini diyemi bakmadınız kızlar listeyede ekleyin beni
ayrıca ben soluma yattım bilrek değil zaten soluma yatarım ben ama sağ yumurtalıktan hamileyim
kızım var canım 7 yaşında şimdi ise 10 haftalık dedi dr hamileliğimi erkek olması için kıştan beri sizi okuyodum ama benim zaten birsürü problemim var pıhtılaşma,düşük tehlikesi,servikal yetmezlik hepsi var yaşta var düşünürken hamile kalmışım.
sat 1 mayıs
hamile kaldığım gün 8 ya da 9 mayıs adetim biter bitmez:)) d.tarihim23/09/1974
Allah bagışlasın kızınıı.sizde baya ara vermişsinizz
regli döngünüde yazabilirmisin.adetlerin düzenlimidir
bu arada kan pıhtılaşması için ne kullanıyorsun?daha önce düşük yaşadınmıı
tekrar yazıyorum canım ama adet döngüsünü doğum tarihimide (23/09/1974)------eşimin(01/03/1974)
14 şubat 8 mart 4 nisan 1 mayıs
ben kızımdan önce servikal yetmezlikten 2 bebeğimi kaybettim 1 tane de boş gebelik geçirdim ....kızımdan sonra da bebek gelişmemiş 8 haftalıkken durmuş ben 13 haftalık diye gittiğimde çoktan gelişimi durmuş tam 5 hafta taşımışım ölü fetusu hatta fetus bile olamamıştı sonra kürtajda çok kan kaybettim ölüyodum tekrar doğurmamaya karar verdim taaa kiiiii kızım büyüdü ve kardeş diye yalvarmaya başladııı 35 yaşında hamile kaldım dr um test yapmıştı zaten pıhtılaşama var demiştii
clexan 06 lık kullanıyorum ama düşücek sanırım yarın tekrar testim var 04 e düşücek
herkeşlere yetişiyon maşşallah sana du bide nazar boncuğu yardım meleğmiz valla teşkürra.s.
arkadaşşım üzülme bidahaki ay inş hamiş olursun benimde 4 aydır olmuyo her ay yıkılıyorum testleri parçalıyorum inan adet oluyorum midem bulanıyo sanıyorum bana öyle geliyo yine test alıp yapıyorum belki üzerine görmüşümdür diye neyapalım çalışmalara devam inş tutturacağız erkekleri hemde inş
iyi akşamlar hanımlar biz eşimle maden suyu içiyoruzda günde 2 yeterlimi ayrıca 15 gündür filan içiyoruz bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı
iyi akşamlar kızlar...
ne çok yazmışsınız :) ben giremedim 2-3 gün...hepsini de okuyamadım...
sanırım yeni gelenler olmuş ...gerçeği bende yeniyim , ama hoşgelmişsiniz :)
canım emzırırken farklı o ayrıda emzırmezken gelen sutten bahsettım ben yanlıs anlamıyosam arkadasda emzırmıyo heralde
yelizz bak yukardaki mesajımda regli döngünü sormuşum adetlerin düzenlimi diye sormuşum ikisinide net cevap vermemişin.
adet dögünü bulmak için Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama bu linkten hesaplattırdım ama 21 den kısa 35 günden uzun regli döngüsünü hesaplamadıgı için regli döngünü bulamadım.
ayrıca benim bakacagım cinsiyet takviminde adetlerinin düzenli olması gerekiyorr.
o nedenle bakamadım sana.acıklama yapmayıda atlamışım.arada kaynamışş yani.
kırılcak bi durum yok.elimizden geldigince cevap vermeye calışıyoruz.bazen atlama oluyor onlarıda hoş görmek lazım diye düşünüyorumm
rus takvimine baktım erkek cıktı.bu takvim eşinin ve senin dogum tarihine göre bakılıyor
2010 marttan sonra hiç düşük yada kürtaj oldunmu.yada büyük kan kaybı yaşadınmı , ameliyat filan??
eşinin kanı mart 2010 da yenilenmiş buna göre erkek görünüyor.ama marttan sonra sende kan kaybı olduysa senin kanın taze demektir ozaman cinsiyeti kızz
saol gamzecim denicektim okuyodum sizi ama hesapsız oldu buuuu:)):gitme:
cnm hg valla ben anlamıyom elarayla gurbet ablam anlar o ıslerden bakarlar ama gormemıslerdır yoksa muhaka cevap verırler cnm sen ne kadarlık hamıssın hıc yontem felan denedınmı cnm ????
saol aminnn bende size duacıyım canlarrrahhh canım içerledinmi sen bilsem ben yapmazmıyım o işlerle elaracım ilgileniyodu oda yok sanırım boshayallersmile üzülme kız sen ne istiyon kız mı erkekmi ona göre dua edelim elara gelene kadan.....:lepi: bu arda tebrik ederim inş. sağlıklı hayırlı bi evlat alırsın kucağına...........:Saruboceq:
gamzecim süt salgısına neden olan proklatin hormonudur.bazı kadınlar emzirmedigi halde proklatin hormonu salgılanabiliyor.bu hormon seviyesi cok yüksek oldugunda yumurtlama olmaz bunada polikistik over yani dilemde olan rahatsızlık pko meydana gelir.ozaman hamile kalma şansı cok düşüktür.
ama şuda var her süt gelen kadında pko yoktur dolayısıylada hamile kalabilir.
canım basınız sagolsun Rabbım gerıde kalanlara sabır versın .ne yazıkkı olum ınsanın basına yakınından bırıne gelınce daha acı hıssettırıyor soguk yuzunu aama kımın nezaman ne olcagı bellı degıl 2 gunluk dunya o yuzden hep derım kalp kırmayalım ıyılık edelım .sende sıkma canını cocuklarını allah bagıslasın hamıleymıssın rabbım ıns gonlune gore verırKızlar Çoktandır gİremİyordum.cuma akŞamı kaynım vefat ettİ.ve ardında 2 kÜÇÜk Çocuk bıraktı.bİlyormusunuz herŞey boŞ.Şu an hamİleyİm bİr kızım var bİr oĞlum olmasını Çok İstİyorum.ama Şu an herŞeyden Önce saĞlık huzur İstİyorum.psİkolojİm Çok bozuk.
ıns cnm kaydirigubbakcemile3kızlar drda geldim.
yumurtalaraım çatlamışeyvahedigeldismile üçüde çatlamış.ama ne zaman çatladığını bilemiyorum.iğneden 42 saat sonra ilk ilişkim oldu.bu gecede olsamı kızlar ne dersiniz.akıl verin ...
rahim asidik olurmuki.....
dra ağrı kesici içtim dedim.kızdıneyse aklınızda olsun yumurtlamayı etkiliyormuş ağrı kesiciler.belkide ondan hisstmedim ..ammaaan olan oldu.iğnewden 42 saat sonra denedim...ve taş çatlasa yarım saat yattım.bi arkadaş vardı ya fazla yatmayın bendeb tüyo diyodu hatırlıyamadım.onuda yaptım inşallah oğlanlar girmiş tir içeri....
her bunye farklıdır bazısında erken gosterır bazısında daha gec bı kac gun daha bekle sanırım 6 aydır denıyorum demıssın ıns rabbım nasıp etmıstırarkadaşalr 6 temmuz regi günümdü ama hala olmadım..test yaptım negatif...ama şeffaf akıntım var benim 2 gündür....bu akıntının yumurtalama döneminde olduğunu biliyodum ben....neyin nesi bu...
ben kızımda sabaha kadar yatmıstım hıc kalkmadan sımdı ıse yarım saat 1 saat gıbı sag tarafıma yatıyorumEVET GAMZECİM MAHVETTİM KENDİMİ.KARABİBER EMİNMİSİN CANIM HEMEN KALKTIĞINDAN HİÇMİ YATMADIN..
BEN YARIM SAAT YATTIM NE ACELEM VARSA..
BİDE KIZLAR ŞEY OLAMADIM VALLA-tatlicadiarzu-
Canım rabbım gonlune gore versın ınssssüper yazmışsın, eline sağlık :1hug:bende yürekten oğlum olmasını istiyorum ama kimle paylaşsam hayırlısını iste diyorlar gıcık oluyorum yaklava:bende oğlum olsunda sakat olsun, büyüsün anasını dövsün falan demiyorum herhalde .. rabbim ''isteyin'' demiş bunu bir kaç birşeyle sınırlamamış ki... dar kafalı kesim tarafından neden Allaha (tövbe haşa) karşı gelmek gibi anlaşılır bilmiyorumkismile anlamıyorum yaw
hosgeldın cnm senınde ıns gonlune gore verır rabbım.bu arada bır arkadasım var oglu var dr gıtmıs kız cocuk ıcın dr ona adet bıttıkten sonrakı 5.cı gun ılıskı demıs oda oyle yabmıs sımdı hamıle yarın cınsıyetını ogrenecek buyuk ıhtımal.bende kızıma adetten sonrakı 5 yada 6 cı gun kalmıstım hamılearkadaşlar ayrıca ben burda yeniyim forum çok ilerlemiş geri sayfaları gezme fırsatım olmadı belki geçmiştir daha öncelerde ama bende bildiklerimi paylaşayım inş.Allah herkesin gönlüne göre versin tabi hayırlısını, önce erkek çocuk için hem anne hem baba adayı suyun ph derecesi 7 den yüksek olanı tercih edin alkali diyoruz bu suya korede bu sebepten erkek çocuk sıkıntısı olmuş herkes erkek doğurur olmuş kaydirigubbakcemile2... en önemlisi bu.... adet bitiminden sonraki 5. gün ilişkiye girin çünkü y kromozomu (erkek) X ten (kız) daha hızlıdır hemen döllenir ee ortamda müsait ama ortamın çok müsait olmadığı bi dönemde ilişkiye girilirse erkek kromozomu kızdan daha kısa ömürlü olduğu için hemen ölecektir kız kromozomu daha uzun ömürlü olduğu içinde geçte varsa yumurtaya döllenir ... özet geçtim arkadaşlar bi kaç tane daha var muhtemelen siz bunların hepsini biliyosunuzdur ama....
Kızlar çok kötüyüm sonuç negatif benim moral sıfır kan testi de yaptık kendimi okadar hazırlamışımki kan tesitini bile 25 gördüm meğerse 000.001miş yani koca bir sıfır adet olmam için ilaç verdi adetin 3.günü gel dedi şuan birdaha deneyip denemiceme karar veremiyorum yıkıldımmm..
iyi akşamlar hanımlar biz eşimle maden suyu içiyoruzda günde 2 yeterlimi ayrıca 15 gündür filan içiyoruz bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı
Ey! bu sonsuz alemleri, bir zerreden var eden,
Ey! bu sonsuz nimetleri, kullarına yâr eden,
Bizlere cenneti canân, cehennemi nâr eden,
Rahmân olan,Rahim olan, bağışlayan RABB'ıMıZ.
Bu gece biz , ruhumuzun kirlerinden arındık.
Bu gece biz, beden beden imân ile sarındık.
Bu gece biz, ümitlerin mâbedinde barındık,
Açtığımız bu elleri, boş çevirme YÂ RABBı !
Bu gece biz, tövbe ettik, nice gurur kibirden,
Husûmetten, dargınlıktan, zorbalık ve cebirden,
Er geç, Sana gelmek için, geçeceğiz kabirden.
Bize kabir azabını gösterme hiç YÂ RABBı !
Bu gece af yağmurunu, sağnak sağnak ver bize,
Bu gece cennet yolunu, adım adım ser bize,
Bu gece nûr perdelerin, kanat kanat ger bize,
Mahşer günü, biz kulları, utandırma YÂ RABBı !
Ataların emâneti, bu mübârek vatanı,
Vatan için şehit düşüp, kucağında yatanı,
O mukaddes kışlalarda eli silah tutanı,
Düşmanların şerlerinden, emin eyle YÂ RABBı !
Kahraman Türk Milletini, türlü iftiralardan,
Hürriyete kasteden, çağ dışı belâlardan,
Asil Türk gençliğini, sapık mâceralardan,
Anarşiden ve nifaktan, emin eyle YÂ RABBı !
Koru bizi, huzuruna kul hakkıyla gelmekten,
Nefsimizin batağına, aklımızı çelmekten,
Koru bizi, Kelime-i Şehâdetsiz ölmekten,
Hesap günü cümlemize, müjdeler ver YÂ RABBı !
Koru bizi, o günahkâr ve karanlık yollardan,
Gıybet eden, iki yüzlü, o münâfık kullardan,
Koru bizi, gâfillerle, sarmaş dolaş hallerden,
Cümlemizi, hak yolundan, ayırma hiç YÂ RABBı !
Senden şifâ bekleyen, nice hasta kullara,
Acılarla kıvranan, yetimlere dullara,
Yurt dışında, Allah adı yasaklanmış dillere,
Bunca yükü taşıyacak, sabırlar ver YÂ RABBı !
Helâl kazançlarına, haram lokma katmayan,
Haysiyet servetini, hiç kimseye satmayan,
Verdiğin nimetleri, çöplüklere atmayan,
Kullarına darlık yüzü, gösterme hiç YÂ RABBı !
Müşriklerden sığındık, biz îman siperine,
Sabrı silah eyledik, şeytanların şerrine,
Bu dünyada, şan, şöhret, saltanatın yerine,
Son nefeste , bize imân serveti ver YÂ RABBı !
Senin Yüce kelâmını, baş tâcı edenlere,
Ve Hazreti Muhammed'in izinden gidenlere,
Şu anda huzurunda, el açan bedenlere,
Cennet anahtarlarını, ihsan eyle YÂ RABBı !
Canımızın cânânı, gönlümüzün Sultânı,
ıki cihan güneşi, MUHAMMED ruhu için,
Kalemiyle, kelâmıyla, ıslâm'a hizmet eden,
Enbiyâlar, evliyâlar, âlimler ruhu için,
Mezarları kaybolmuş, nice adsız kahraman,
Nice kefensiz yatan, şehitler ruhu için,
Îman lezzeti tatmış, hayrına hayır katmış,
Bu dünyadan göç etmiş, mü'minler ruhu için,
EL FÂTıHA !...
butun herkesın kandılı mubarek olsun.
rabbım burdakı arkadaslarımın erkek ısteyenlere saglıklı elı ayagı duzgun hayırlı erkek kız ısteyenlere saglıklı elı ayagı duzqun kız hıc bebegı olmayanlara saglıklı ele ayagı duzgun hayırlı evlatlar nsıp eyle yarabbımmmmm aminnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?