bebek cinsiyet belirleme..

bana ne yazan olmuş ne bakıveren ben test mest bilmiyorum bi bakarmısınız ne görünüyo kız mı erkek mi sağolsun Elara iyi dileklerini yazmış sadece
adet günlerim 14 şubat 8 mart 4 nisan sat :1mayıs ilişki günü 7-ya da 8 mayıs doğum tarihim23/09/1974
yoksa çok problemin var boşver cinsiyetini diyemi bakmadınız kızlar listeyede ekleyin beni
ayrıca ben soluma yattım bilrek değil zaten soluma yatarım ben ama sağ yumurtalıktan hamileyim

arkadaşşım üzülme bidahaki ay inş hamiş olursun benimde 4 aydır olmuyo her ay yıkılıyorum testleri parçalıyorum inan adet oluyorum midem bulanıyo sanıyorum bana öyle geliyo yine test alıp yapıyorum belki üzerine görmüşümdür diye neyapalım çalışmalara devam inş tutturacağız erkekleri hemde inş

canım emzırırken farklı o ayrıda emzırmezken gelen sutten bahsettım ben yanlıs anlamıyosam arkadasda emzırmıyo heralde

:gitme:
cnm hg valla ben anlamıyom elarayla gurbet ablam anlar o ıslerden bakarlar ama gormemıslerdır yoksa muhaka cevap verırler cnm sen ne kadarlık hamıssın hıc yontem felan denedınmı cnm ????

ahhh canım içerledinmi sen bilsem ben yapmazmıyım o işlerle elaracım ilgileniyodu oda yok sanırım boshayallersmile üzülme kız sen ne istiyon kız mı erkekmi ona göre dua edelim elara gelene kadan.....:lepi: bu arda tebrik ederim inş. sağlıklı hayırlı bi evlat alırsın kucağına...........:Saruboceq:

iyi akşamlar hanımlar biz eşimle maden suyu içiyoruzda günde 2 yeterlimi ayrıca 15 gündür filan içiyoruz bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı

iyi akşamlar kızlar...

ne çok yazmışsınız :) ben giremedim 2-3 gün...hepsini de okuyamadım...

sanırım yeni gelenler olmuş ...gerçeği bende yeniyim , ama hoşgelmişsiniz :)

eceiremnur canım geçmiş olsun.pes etmek yok:)
deyyancım bende günde iki şişe eşimde bir şişe maden suyu içiyoruz..inşallah bu ay tutarsa oğlanda olursa inşallah mutlaka etkisi olur derim.karpuzda ye bolbol ondada potasyum var aşırı derecede....
elaracım benim 6 denemem.4 kere takip oldum bi kere kendim denedim.bu ay klomen
iğne ve 42.saat ilişki denedik..üç yumoşum vardı üçüde sağdaydı...son regli 23 haziran beklenen (inşallah tutmuştur) 22 temmuz..bi kızım var..başka sorusu olan...
eğer tutarda oğlum olursa en ince ayrıntısına kadar yazcam sözkaydirigubbakcemile3

yelizz bak yukardaki mesajımda regli döngünü sormuşum adetlerin düzenlimi diye sormuşum ikisinide net cevap vermemişin.
adet dögünü bulmak için Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama bu linkten hesaplattırdım ama 21 den kısa 35 günden uzun regli döngüsünü hesaplamadıgı için regli döngünü bulamadım.
ayrıca benim bakacagım cinsiyet takviminde adetlerinin düzenli olması gerekiyorr.
o nedenle bakamadım sana.acıklama yapmayıda atlamışım.arada kaynamışş yani.
kırılcak bi durum yok.elimizden geldigince cevap vermeye calışıyoruz.bazen atlama oluyor onlarıda hoş görmek lazım diye düşünüyorumm

rus takvimine baktım erkek cıktı.bu takvim eşinin ve senin dogum tarihine göre bakılıyor
2010 marttan sonra hiç düşük yada kürtaj oldunmu.yada büyük kan kaybı yaşadınmı , ameliyat filan??
eşinin kanı mart 2010 da yenilenmiş buna göre erkek görünüyor.ama marttan sonra sende kan kaybı olduysa senin kanın taze demektir ozaman cinsiyeti kızz

Son düzenleyen: Moderatör:
aklıma gelmişken söleyim.
bu yıl içinde düşük yada kürtaj yada ameliyat olup kan kaybı olan arkadaşlar hamile kalmadan 1-2 ay öncesinden eşiniz kızılaya gidip kan versin mutlakaa
kardelenn sen özellikleee

Son düzenleyen: Moderatör:
herkeşlere yetişiyon maşşallah sana du bide nazar boncuğu yardım meleğmiz valla teşkürr a.s.

hehe sagol cnm.dua etseniz yeterrrr

vereliniortak aminn inş cnm

iyi akşamlar hanımlar biz eşimle maden suyu içiyoruzda günde 2 yeterlimi ayrıca 15 gündür filan içiyoruz bu konuyla ilgili bilgisi olan varmı

günde 1 lt ye kadar maden suyu içilebilir.2 şişede yeterli,fazlasınıda içebilirisniz.

iyi akşamlar kızlar...

ne çok yazmışsınız :) ben giremedim 2-3 gün...hepsini de okuyamadım...

sanırım yeni gelenler olmuş ...gerçeği bende yeniyim , ama hoşgelmişsiniz :)

h.g cnm hayırdır niye kayboldun birdenn
varmı hamilelik belirtileri filan.seninde az kaldı gününee
inş hamilesindirr

canım emzırırken farklı o ayrıda emzırmezken gelen sutten bahsettım ben yanlıs anlamıyosam arkadasda emzırmıyo heralde

gamzecim süt salgısına neden olan proklatin hormonudur.bazı kadınlar emzirmedigi halde proklatin hormonu salgılanabiliyor.bu hormon seviyesi cok yüksek oldugunda yumurtlama olmaz bunada polikistik over yani dilemde olan rahatsızlık pko meydana gelir.ozaman hamile kalma şansı cok düşüktür.
ama şuda var her süt gelen kadında pko yoktur dolayısıylada hamile kalabilir.

çok teşekkürler canımbu kadar baktığın da yeter bakalım ne olcak cinsiyeti Allah herkesin yardımcısı olsun. kan kaybım düşüğüm falan olmadı bu yıl ama regl döngücü 14 şubat-8 mart :22 / 8 mart -4 nisan:27gün/4 nisan-1mayıs:27 gün çok ta düzensiz değildi aslındasempatiksalakcinni

saol aminnn bende size duacıyım canlarrr

hım tmm cnm konu anlasılmısıdırrrr

canım basınız sagolsun Rabbım gerıde kalanlara sabır versın .ne yazıkkı olum ınsanın basına yakınından bırıne gelınce daha acı hıssettırıyor soguk yuzunu aama kımın nezaman ne olcagı bellı degıl 2 gunluk dunya o yuzden hep derım kalp kırmayalım ıyılık edelım .sende sıkma canını cocuklarını allah bagıslasın hamıleymıssın rabbım ıns gonlune gore verır

ıns cnm kaydirigubbakcemile3

arkadaşalr 6 temmuz regi günümdü ama hala olmadım..test yaptım negatif...ama şeffaf akıntım var benim 2 gündür....bu akıntının yumurtalama döneminde olduğunu biliyodum ben....neyin nesi bu...
her bunye farklıdır bazısında erken gosterır bazısında daha gec bı kac gun daha bekle sanırım 6 aydır denıyorum demıssın ıns rabbım nasıp etmıstır

EVET GAMZECİM MAHVETTİM KENDİMİ.KARABİBER EMİNMİSİN CANIM HEMEN KALKTIĞINDAN HİÇMİ YATMADIN..
BEN YARIM SAAT YATTIM NE ACELEM VARSA..
BİDE KIZLAR ŞEY OLAMADIM VALLA-tatlicadiarzu-
ben kızımda sabaha kadar yatmıstım hıc kalkmadan sımdı ıse yarım saat 1 saat gıbı sag tarafıma yatıyorum

Canım rabbım gonlune gore versın ınsss
hosgeldın cnm senınde ıns gonlune gore verır rabbım.bu arada bır arkadasım var oglu var dr gıtmıs kız cocuk ıcın dr ona adet bıttıkten sonrakı 5.cı gun ılıskı demıs oda oyle yabmıs sımdı hamıle yarın cınsıyetını ogrenecek buyuk ıhtımal.bende kızıma adetten sonrakı 5 yada 6 cı gun kalmıstım hamıle

cnm bozma morelını herseyın hayırlısını ıste sımdı olmadı ama olcak hem sımdı daha dıkkatlı beslenırsın sansın bır okadar artmıs olur bence denemelısın

ben gunde 3 tane ıcıyorum esımde aynı sekılde ıcıne bır adet lımon sıkıyorum ama artık tıskındık bakalım ne yabıcaz .

Ey! bu sonsuz alemleri, bir zerreden var eden,
Ey! bu sonsuz nimetleri, kullarına yâr eden,
Bizlere cenneti canân, cehennemi nâr eden,
Rahmân olan,Rahim olan, bağışlayan RABB'ıMıZ.

Bu gece biz , ruhumuzun kirlerinden arındık.
Bu gece biz, beden beden imân ile sarındık.
Bu gece biz, ümitlerin mâbedinde barındık,
Açtığımız bu elleri, boş çevirme YÂ RABBı !

Bu gece biz, tövbe ettik, nice gurur kibirden,
Husûmetten, dargınlıktan, zorbalık ve cebirden,
Er geç, Sana gelmek için, geçeceğiz kabirden.
Bize kabir azabını gösterme hiç YÂ RABBı !

Bu gece af yağmurunu, sağnak sağnak ver bize,
Bu gece cennet yolunu, adım adım ser bize,
Bu gece nûr perdelerin, kanat kanat ger bize,
Mahşer günü, biz kulları, utandırma YÂ RABBı !

Ataların emâneti, bu mübârek vatanı,
Vatan için şehit düşüp, kucağında yatanı,
O mukaddes kışlalarda eli silah tutanı,
Düşmanların şerlerinden, emin eyle YÂ RABBı !

Kahraman Türk Milletini, türlü iftiralardan,
Hürriyete kasteden, çağ dışı belâlardan,
Asil Türk gençliğini, sapık mâceralardan,
Anarşiden ve nifaktan, emin eyle YÂ RABBı !

Koru bizi, huzuruna kul hakkıyla gelmekten,
Nefsimizin batağına, aklımızı çelmekten,
Koru bizi, Kelime-i Şehâdetsiz ölmekten,
Hesap günü cümlemize, müjdeler ver YÂ RABBı !

Koru bizi, o günahkâr ve karanlık yollardan,
Gıybet eden, iki yüzlü, o münâfık kullardan,
Koru bizi, gâfillerle, sarmaş dolaş hallerden,
Cümlemizi, hak yolundan, ayırma hiç YÂ RABBı !

Senden şifâ bekleyen, nice hasta kullara,
Acılarla kıvranan, yetimlere dullara,
Yurt dışında, Allah adı yasaklanmış dillere,
Bunca yükü taşıyacak, sabırlar ver YÂ RABBı !

Helâl kazançlarına, haram lokma katmayan,
Haysiyet servetini, hiç kimseye satmayan,
Verdiğin nimetleri, çöplüklere atmayan,
Kullarına darlık yüzü, gösterme hiç YÂ RABBı !

Müşriklerden sığındık, biz îman siperine,
Sabrı silah eyledik, şeytanların şerrine,
Bu dünyada, şan, şöhret, saltanatın yerine,
Son nefeste , bize imân serveti ver YÂ RABBı !

Senin Yüce kelâmını, baş tâcı edenlere,
Ve Hazreti Muhammed'in izinden gidenlere,
Şu anda huzurunda, el açan bedenlere,
Cennet anahtarlarını, ihsan eyle YÂ RABBı !

Canımızın cânânı, gönlümüzün Sultânı,
ıki cihan güneşi, MUHAMMED ruhu için,

Kalemiyle, kelâmıyla, ıslâm'a hizmet eden,
Enbiyâlar, evliyâlar, âlimler ruhu için,

Mezarları kaybolmuş, nice adsız kahraman,
Nice kefensiz yatan, şehitler ruhu için,

Îman lezzeti tatmış, hayrına hayır katmış,
Bu dünyadan göç etmiş, mü'minler ruhu için,

EL FÂTıHA !...

butun herkesın kandılı mubarek olsun.
rabbım burdakı arkadaslarımın erkek ısteyenlere saglıklı elı ayagı duzgun hayırlı erkek kız ısteyenlere saglıklı elı ayagı duzqun kız hıc bebegı olmayanlara saglıklı ele ayagı duzgun hayırlı evlatlar nsıp eyle yarabbımmmmm aminnnnnn

amınnnnnnnnnnnn cnm ınssssssss rabbım tum ısteyenlereeeeeeeee nasıp etsın ınsssssss gonullerınden gecenlerıı amınnnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…