bebek cinsiyet belirleme..

Arkadaşlar dün doğumuu düşündüğüm hastenedekii randevu günümdü oraya gittim sabahh,
doktor yarım saat bebeği inceledii heryerinii ve cinsiyetinii demişmiydi,mm size dedii bende hayır dedimm oda erkekk dedii
yani 2 nci doktordan yine duydummm kesinleştii artıkkk kızlarr

ıns saglıcakla alırsın kucagınada...cnm ınan cok sevınıyom senı gorunce kendımın olmus kadar oluyo.... nolur bızede cok dua et o dr gıttıgım zaman ne kadar cok duymak ıstedıgım kelımedır bı bılsen ıns rabbım bızede nasıp eder ınsssss cnm

cok sevindimm cnm.Saglıkla al kucagına ogluşunu inş
Darısıda burdaki isteyeen herkese olsun

Son düzenleyen: Moderatör:

korunmasız ilişkiler oluyorsa bu belirtileri hamilelik belirtisi olarak düşünmelisinn
Hakkında hayırlısı olsunn.11 temmuzu bekleyelim bakalımmm
korunmasızz ilişki günlerini hatırlıyormusun??

gunaydın herkese mırac kandılımız mubarekolsun rabbım bugunun yuzu suyu hurmetıne en kısa zamanda ogluslarımıza kavustursun ınssssssss amınnnnnnn kızlar bugun cook bırbırımıze dua edelım

korunmasız ilişkiler oluyorsa bu belirtileri hamilelik belirtisi olarak düşünmelisinn
Hakkında hayırlısı olsunn.11 temmuzu bekleyelim bakalımmm
korunmasızz ilişki günlerini hatırlıyormusun??

bizim 1,5 aydır korunmasız olmak zorunda kaldı çünkü kendini tekrar eden (galiba kronikleşmiş) sistitim vardı prezervatifin tetiklediğini fark ettim bırakmak zorunda kaldık bıraktığımdan beri iyiyim çok şükür ..benim bildiğim göğüslerim acımasından 1-2 hafta evvel kaçırdı ama hani erkek istese biraz içeri atıp sanki yeni gelmiş gibi göstermelik dışarı yapmalarıda ihtimal ya bilmiyorumkismile böylede olanlar vardır die tahmin ediyorum bu arada ilgilendiğin için teşekkür ederim opuyorumnanaktan

gunaydın herkese mırac kandılımız mubarekolsun rabbım bugunun yuzu suyu hurmetıne en kısa zamanda ogluslarımıza kavustursun ınssssssss amınnnnnnn kızlar bugun cook bırbırımıze dua edelım

günaydın seninde kandilin mübarek olsun... dileğin içinde Allah razı olsun inş isteyenin gönlüne göre verir dua edelim bugün :Saruboceq:

namaz kilacak olanlar bol bol dua etsin ben kilamiyorumm coook uzgunummm ne kuran ne namaz hic birini yapamiyacagimm
hayirlisi oda allahtan
ihtiyacim var dualariniza :)

saol canım ALLAHIM bu gecenin yüzü suyu hürmetine bütün isteyenlere nasip etsin inş.

saol canım bilmiyorum bir adet oluyum 3.günü çağırdı klomen bana ağır geliyor ama bebiş çok istiyorum denerim heralde saolun kızlar iyi dilekleriniz için...

ArkadaŞlar mÜbarek mıhraÇ kandılınızı kutlar hayırlara vesıle olmasını dılerım .rabbım bu gecenın yÜzÜ suyu hÜrmetıne bÜtÜn ısteyenlere hayırlı evlatlar nasıp etsın ınŞaalllah...

eline koluna sağlık canım aminnnnn

Elbette paylasırım bende heyecanla beklıyorum.Benın kızım agustos 5 te 2 yasına gırıcek sımdı bende dusunuyorum ıns
evet adetın 5 ve 6 gunu bırlıkte olduk daha sonraları korunduk o yuzden bu ıkı gunden bırısı ama hangısı :):kedi::kedi::kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…