- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.401
ewet cnm bende 84 kılodan 67 dusmustum kucukluge hamıle kaldıgımda herkes dıyodu bu hamıle kalacak cok zayıfladı bende aman dıyodum öle seymı olur dıye de gercekden dogru aman cok dıkkat et kazayla hamıs kalma benım gıbı bılınclı olunca daha ıyı olur cnm en azındanoooooooo haftada bir kilo veriyosan öpte başına koy
ben 5 ay uğraştım kilo vermek için
kolay değil
diyet + sporla
alcam diye ödüm kopuyo eyvahedigeldismile
Canım kalbını ferah tut 1 sene olmaması dusukten sonra normal bazıların 2 seneyı buluyor daha az olanda var mutlaka olucaktır sıkma canını Allaha bol bol dua et ınanıorum en kısa zamanda rabbım gonlune gore verecektıroff kızlar banada bi el atın saat 12 den beri tüm sayfaları hatmettim...hepinizin maşallah 2 3 çocugu var ben daha ilkini tutturamadımkasımda düşük yaptım o zamandan beri korunmuyoruz bi yıl olcak hala bişy yok :bbo: öncelikle gebelik şansını artırmak için ( yumurtlamayı artırmak için ) sonrada erkek bebiş için yapılcak en önemli şeyleri bi özet geçseniz çok makbule geçer vallahi Şeniz hepsini okudum ama nerden başlıycama karar veremedim bilmiyorumkismile tabi tutturabilirsek umudumu yitiriyorum yavaş yavaş kaç ay oldu tık yok ... :1no2:
Canım bence kendını bukadar kaptırma dılerım saglıklı bır oglun olur ama olmasada cok uzulmemek lazım netıcede bızler keske dememek ıcın burda ne yabılır onları yabmaya calısıyoruz ama bunlara ragmen olmassa rabbım oyle uygunmustur.o sekılde konusanlar bılıorum canını sıkıyorlar ama bu kımseyı ılgılendırmez bırak ısteyen ıstedıgı gıbı dusunsun.Dılerım oglun olur gonlune gore olurKızlarrrr gnaydınnnn dün giremedim ççok üzüldüm..ama sabah kalkarkalkmaz hemen bilgisayarı açmak oldu...yaaaa bne kötüyüm çookkk...çevremdeki insanların bana cinsiyet tahmin etmeleri ve bunu sürekli tekrarlamaları beni gerdi iyice...kızıma göre bulantılarım var ama kızımda olduğu gibi değil daha hafif...ama geçen gün istifra ettim...ama ertesi gün çokk iyidim..bide sıcaklar son yılların en sıcagı biliyorsunuz evdeyim raporluyum yatıyorum...deterjan kokuları etkiliyor benii...ama yemek yapabiliyorum kendim..birde bu tahminler beni deli ediyor ..sessiz sessiz kızı olack diyolar...ama çok acımazsızcaaaa yaaaa...hissedebiliyorum..ne yapmalıyım ben içimde fırtınalar kopuyor
ay canım cok sevındım Allah tamamına erdırsın ınskızlar günaydın...
çok yoğunum hiç giremiyorum , ama bu sabah interneti açmam için sebebim vardı :)
gurbet gzeli ve elara , çok kısa tanışıyoruz , ama size çok teşekkür ederim...
hamileyim kızlar... :)
şimdi kahvaltı edeceğiz...
gün içinde belki giremem... ama akşama özetlerim hamilelik öykümü...
iyi bakın kendinize
benımde 13 unde regl olmam lasımdı olmadı bugun yarın olurum ama bu sefer yumurta takıbıyabtırmak ıstıyorum en saglıklısı bu gıbı dılerım herkesın ıstedıgı gıbı olurbende ekimde adetten sonra çalışmalara başlamak istiyorum gamzede o tarihlerde düşünüyormuş kızlar adım adım beraber ilerlesek
Canım hadı hakkında hayırlısı olsun ınsöncelikle çok teşekkürler elaracım..valla ne hesap ne kitap yaptım ben..bikaç haftaya güzel bi ultarsonda çıkıcak sen beni ekle listeye ögrrenir ögrenmez haber veririm hemen..ilk bebegimiz bizim.cinsiyet hiç önemli degil bnm için çünkü zor bulduk bu bebegi..cinsiyet istemek benim adıma nankörlük olur çünkü çoooook dua ettim bi yavrum olsun diye şükür oldu bide cinsiyet istemek olmaz..ama insan tabiki merak ediyor..RABBİM saglıgı yerinde olsun da gerisi nasip..çok teşekkürler tekrardan...
valla sormayın ben hamılelıkte 15 kılo serum yedım dolasıyla kılo olrak gerı aldım doguma 76 larda fılan gırdım sımdı 56 yım 20 kılo ama gel bana sor nasıl verdın dıe offf off he bırde ne yabardsam yabıyım bır sezeryan gobegı kı gıtmıyor hele 2 bardak su ıcmıyım ust ustezemuszemuszemuszemusoooooooo haftada bir kilo veriyosan öpte başına koy
ben 5 ay uğraştım kilo vermek için
kolay değil
diyet + sporla
alcam diye ödüm kopuyo eyvahedigeldismile
BoNCuK_;14244238]Canım kalbını ferah tut 1 sene olmaması dusukten sonra normal bazıların 2 seneyı buluyor daha az olanda var mutlaka olucaktır sıkma canını Allaha bol bol dua et ınanıorum en kısa zamanda rabbım gonlune gore verecektır
truf canım ıns ya guzel haberlerını alırız Allah gonlune gore versın
h.g senakızlar nasıl belirleniyor cinsiyet ?
Merhaba arkadaşlar çoktandır yazamıyorum size hamileliğim 2 ay 1 haftalık oldu
slm ben araniza yeni katildim .3kizim var bu ay catlatma ignesi ve yumurta takibi yaptirarak hamile kalmayi deniyom ayin 19 u normal adet gunum ama iki gun ileri geliyo 17 sinde olmassam hamileyim demektir.goguslerim cok aciyo bel ve karnimda agrilarim cok halsizim.benide araniza alirsaniz sevinirim
öncelikle çok teşekkürler elaracım..valla ne hesap ne kitap yaptım ben..bikaç haftaya güzel bi ultarsonda çıkıcak sen beni ekle listeye ögrrenir ögrenmez haber veririm hemen..ilk bebegimiz bizim.cinsiyet hiç önemli degil bnm için çünkü zor bulduk bu bebegi..cinsiyet istemek benim adıma nankörlük olur çünkü çoooook dua ettim bi yavrum olsun diye şükür oldu bide cinsiyet istemek olmaz..ama insan tabiki merak ediyor..RABBİM saglıgı yerinde olsun da gerisi nasip..çok teşekkürler tekrardan...
günaydın arkadaşlar ...kaydirigubbakcemile3
Eşimin abisi vefat etti.18 gün önce
ilk hamileliğimdede eşimin büyük abisi vefat etmişti.40 yaşında öldü.ikinci hamileliğimdede yani şimdi diğer abisi öldü.çok karamsar ve mutsuzum.
Eşimin abisi vefat etti.18 gün önce
ilk hamileliğimdede eşimin büyük abisi vefat etmişti.40 yaşında öldü.ikinci hamileliğimdede yani şimdi diğer abisi öldü.çok karamsar ve mutsuzum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?