bebek cinsiyet belirleme..

oooooooo haftada bir kilo veriyosan öpte başına koy
ben 5 ay uğraştım kilo vermek için
kolay değil
diyet + sporla
alcam diye ödüm kopuyo eyvahedigeldismile
ewet cnm bende 84 kılodan 67 dusmustum kucukluge hamıle kaldıgımda herkes dıyodu bu hamıle kalacak cok zayıfladı bende aman dıyodum öle seymı olur dıye de gercekden dogru aman cok dıkkat et kazayla hamıs kalma benım gıbı bılınclı olunca daha ıyı olur cnm en azından

Canım kalbını ferah tut 1 sene olmaması dusukten sonra normal bazıların 2 seneyı buluyor daha az olanda var mutlaka olucaktır sıkma canını Allaha bol bol dua et ınanıorum en kısa zamanda rabbım gonlune gore verecektır
Canım bence kendını bukadar kaptırma dılerım saglıklı bır oglun olur ama olmasada cok uzulmemek lazım netıcede bızler keske dememek ıcın burda ne yabılır onları yabmaya calısıyoruz ama bunlara ragmen olmassa rabbım oyle uygunmustur.o sekılde konusanlar bılıorum canını sıkıyorlar ama bu kımseyı ılgılendırmez bırak ısteyen ıstedıgı gıbı dusunsun.Dılerım oglun olur gonlune gore olur
ay canım cok sevındım Allah tamamına erdırsın ıns

bende ekimde adetten sonra çalışmalara başlamak istiyorum gamzede o tarihlerde düşünüyormuş kızlar adım adım beraber ilerlesek
benımde 13 unde regl olmam lasımdı olmadı bugun yarın olurum ama bu sefer yumurta takıbıyabtırmak ıstıyorum en saglıklısı bu gıbı dılerım herkesın ıstedıgı gıbı olur
Canım hadı hakkında hayırlısı olsun ıns
oooooooo haftada bir kilo veriyosan öpte başına koy
ben 5 ay uğraştım kilo vermek için
kolay değil
diyet + sporla
alcam diye ödüm kopuyo eyvahedigeldismile
valla sormayın ben hamılelıkte 15 kılo serum yedım dolasıyla kılo olrak gerı aldım doguma 76 larda fılan gırdım sımdı 56 yım 20 kılo ama gel bana sor nasıl verdın dıe offf off he bırde ne yabardsam yabıyım bır sezeryan gobegı kı gıtmıyor hele 2 bardak su ıcmıyım ust ustezemuszemuszemuszemus

ayy inşallah canım yaa bekliyip bekliyip her ay negatifi görmekten insan umutsuzlaşıyor ister istemez ( işin tuhafı doktor bi anormallikte yok diyor neden olmuyor bi bilsem bilmiyorumkismile çok teşekkürler canım cevabın için inş. en yakın zamanda bizlerde o sevinci yaşarız Şeniz

kızlar nasıl belirleniyor cinsiyet ?
h.g sena
sat,adet döngün ve ilişki günlerini yazarsan takvime bakabilirim
seni ekledim listeye

Merhaba arkadaşlar çoktandır yazamıyorum size hamileliğim 2 ay 1 haftalık oldu

h.g cnm.sen pek ugramıyorsun burayaa
cinsiyetini ögrenmeye az kalmış haberlerini bekliyoruzz

h.g aylinn
Allah bagışlasın kızlarınıı
senide ekledim listeye
eksik bilgilerin var listeye bakıp bilgileri yazarmıısn

anladım cnm.inşallahh sag saglim alırsın bebegini kucagınaa
senide ekledim listeye.cinsiyeti belli olunca yazarsın

elaracım sen nerden hangi takvime bakıyorsun canım
gülşah diye bi arkadaşımızın baktığı takvim var ona mı

çin takvimini duydunuz mu ? %90 dogruluk payı varmış ve annem böyle planlamış bizi dogru daa bilmiyorumm bende kalmasın paylaşym dedm :)

ayy ellerim kırılana kadar yazmıştım elaracım okumadan silinmiş

bi daha ne zaman yazarım Allah bilir

diğer arkadaşlar okumuştu bari

Eşimin abisi vefat etti.18 gün önce
ilk hamileliğimdede eşimin büyük abisi vefat etmişti.40 yaşında öldü.ikinci hamileliğimdede yani şimdi diğer abisi öldü.çok karamsar ve mutsuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…