- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.421
Eşimin abisi vefat etti.18 gün önce
ilk hamileliğimdede eşimin büyük abisi vefat etmişti.40 yaşında öldü.ikinci hamileliğimdede yani şimdi diğer abisi öldü.çok karamsar ve mutsuzum.
kızlar merhaba hepinize...öncelikle hepinize güzel,iyi bir hamilelik ve doğum sonrada hayırlı evlatlar dılıyorum..bende 9 hafta hamile biri olarak aranıza katılmak ıstedım..bende bi kaç kişiden bişeyler duydum..eğer çocuk erkekse eli ayağı çok erken görünürmüş ultrasyonda..biz 9. haftada kontrole gıttık eli ayağı fıkır fıkırdı bebeğimin..sonra dedilerki erkek çocuk elini ayağını daha erken oynatırmış...sizin bir fikriniz varmı kızlar...hg cnm ılk hamıslıgınmı..... valla erkek cocuk evet cabuk bellı olur derler bıde elını ayagını duymadım ama cabuk organları olusurmus kız cocuguna gore olabılır.....
kızlar merhaba hepinize...öncelikle hepinize güzel,iyi bir hamilelik ve doğum sonrada hayırlı evlatlar dılıyorum..bende 9 hafta hamile biri olarak aranıza katılmak ıstedım..bende bi kaç kişiden bişeyler duydum..eğer çocuk erkekse eli ayağı çok erken görünürmüş ultrasyonda..biz 9. haftada kontrole gıttık eli ayağı fıkır fıkırdı bebeğimin..sonra dedilerki erkek çocuk elini ayağını daha erken oynatırmış...sizin bir fikriniz varmı kızlar...hg cnm ılk hamıslıgınmı..... valla erkek cocuk evet cabuk bellı olur derler bıde elını ayagını duymadım ama cabuk organları olusurmus kız cocuguna gore olabılır.....
hoşbulduk canım...evet ilk hamileliğim..9.haftada gıttığimizde 4d(renkli ultrasyondan baktıda doktor)elini ayağını gördük eşimle oynatıyodu:=)çoğu kişi erkek olur dedi canım ama bilemiyorum..
hoşbulduk canım...evet ilk hamileliğim..9.haftada gıttığimizde 4d(renkli ultrasyondan baktıda doktor)elini ayağını gördük eşimle oynatıyodu:=)çoğu kişi erkek olur dedi canım ama bilemiyorum..
cnm senın ılk ama gonlunden gecen erkek heralde ıns hersey gonlunce olsun
ilk hamileliğimdede eşimin büyük abisi vefat etmişti.40 yaşında öldü.ikinci hamileliğimdede yani şimdi diğer abisi öldü.çok karamsar ve mutsuzum.
gamzecim cnm kusura bakma bugün temizlıik vardı bende bir yandanda iremle konuşuyordum seni unuttum cnm..kusura bakma..
Gamze bi sen varsın nerdesin ????
günaydın kızlarrr
gecmiş yine silinmişşş
kacırdıgım önemli şeyler yoktur umarımm
günaydın kızlarrr
gecmiş yine silinmişşş
kacırdıgım önemli şeyler yoktur umarımm
kızlar merhaba hepinize...öncelikle hepinize güzel,iyi bir hamilelik ve doğum sonrada hayırlı evlatlar dılıyorum..bende 9 hafta hamile biri olarak aranıza katılmak ıstedım..bende bi kaç kişiden bişeyler duydum..eğer çocuk erkekse eli ayağı çok erken görünürmüş ultrasyonda..biz 9. haftada kontrole gıttık eli ayağı fıkır fıkırdı bebeğimin..sonra dedilerki erkek çocuk elini ayağını daha erken oynatırmış...sizin bir fikriniz varmı kızlar...
dün saclarıma röfle yaptırdımmm cok ii geldi banaa
gelinimiz kuaför sagolsunn tümgün benle ugraştıı.
artık sarışın hatun oldummm:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?