bebek cinsiyet belirleme..

kızlar merhaba hepinize...öncelikle hepinize güzel,iyi bir hamilelik ve doğum sonrada hayırlı evlatlar dılıyorum..bende 9 hafta hamile biri olarak aranıza katılmak ıstedım..bende bi kaç kişiden bişeyler duydum..eğer çocuk erkekse eli ayağı çok erken görünürmüş ultrasyonda..biz 9. haftada kontrole gıttık eli ayağı fıkır fıkırdı bebeğimin..sonra dedilerki erkek çocuk elini ayağını daha erken oynatırmış...sizin bir fikriniz varmı kızlar...

Eşimin abisi vefat etti.18 gün önce
ilk hamileliğimdede eşimin büyük abisi vefat etmişti.40 yaşında öldü.ikinci hamileliğimdede yani şimdi diğer abisi öldü.çok karamsar ve mutsuzum.

canım başınsağolsun..bak sende can taşıyosun dikkat et kendıne...başına gelen şansızlık gerçekten,allah geride kalanlara sağlık ömür versin canım...

Eşimin abisi vefat etti.18 gün önce
ilk hamileliğimdede eşimin büyük abisi vefat etmişti.40 yaşında öldü.ikinci hamileliğimdede yani şimdi diğer abisi öldü.çok karamsar ve mutsuzum.

Başınız sagolsun

H.g cnm
bebegin hayırlı olsun
sat ,adet döngün ve ilişki günlerini yazarsan bi takvim var ona bakayım cinsiyeti konusunda

dün saclarıma röfle yaptırdımmm cok ii geldi banaa
gelinimiz kuaför sagolsunn tümgün benle ugraştıı.
artık sarışın hatun oldummm:smiley-cool:

boncukk regli oldunmuuu
benim bi arkadaşımın idrar testinde hamilelik sonucu cıkmıyorduu
günü gecti test yaptı negatif.ama o hamile oldugundan şüpheleniyordu kan testi yaptırdı pozitifff
eger halaa regli olmadıysan bi kan testi yaptırsan ii olur
daha önce bu kadar gecikmee yaşamışmıydın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…