- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.441
sagoll umut
gölgeyi sevmiyorum ben.maksat sarı sacsa en iyisi röfle.benimki cok güzel olduu.diplerinde kızıllık ,bakır rengi filan olmadı.kendi sacımın üstüne attı,cok tatlı bi sarı oldu.
senin ten rengin ne?
herkese hayırlı sabahlar
hoşgeldin elara özlettin kendini
yokluğun çok belliydi canım
h.b cnm sagolll
mesaj atmışsın ama ben 2 gün sonra gördümmm
naptın tekrar denedinmi?
dün saclarıma röfle yaptırdımmm cok ii geldi banaa
gelinimiz kuaför sagolsunn tümgün benle ugraştıı.
artık sarışın hatun oldummm:smiley-cool:
cnm gule gule kullan ıns hamısde kalırsan ek bı guzel olursun yanı :):))::)):):) bu arada dr gıtmeyı ne zaman dusunuyon elaracım bellı oldumu yurtdusu ıslerınız cnm
deyyancım kac gun gectı cnm ama bekle ıstersen bıraz cat ıgnesı oldun demı onun ıcındede bır horman varmıs hamılesın cıkabılıyomussun cnm aama ıns hamıssındır kesın sonuc olması ıcın dedım
cnm selam ,boncukk regli oldunmuuu
benim bi arkadaşımın idrar testinde hamilelik sonucu cıkmıyorduu
günü gecti test yaptı negatif.ama o hamile oldugundan şüpheleniyordu kan testi yaptırdı pozitifff
eger halaa regli olmadıysan bi kan testi yaptırsan ii olur
daha önce bu kadar gecikmee yaşamışmıydın?
Cnm kendını sımdıden cok sıkıyorsun onu bunu sunu dusunursen stresten sorun yasarsın once bı sakın ol rahatla herseyı akısına bırak .Sonra zaten bılıosunkı bunları yapınca kımsenın yuzde yuz oglu olmuycak Isın aslı sukı Rabbım ne yazdıysa o olucak hıc bırımız bu gercegı degıstıremeyız bu sadece keske dememek ıcın yabtıgımız seylerden bır kacı.O yuzden kız olursa dıye cok uzulme dua et rabbım duanı kabul edıcektır.Hakkında hayırlısı olsun ınsgünaydın.
hep yazdıklarım gitmiş ne oldu anlamadım..neyse nasılsınız kızlar ne haber..herşeyi yine kaçırdım :gitme:bende sizler gibi hergün girmek istiyorum.ama olmuyo bi türlü.yada kimse olmuyo.bende eşimi azda olsa ikna etim çocuga ama yine terslik var adam şimdi başlayalım diyo.off ben ne edecem.diyemiyorumda yumurtlama günleri namaz olayı var.hatta sende ilaç içeciksin diyemiyorum(desem belkide kızacak.yinemiii diyecek.ikinci çocuktada çok tutturmuştum.şu takvim bu takvim diye.kesin biliyorum kızacak.böyle şeylerle ilgilenme üstüne düşersek olmaz bırak akışına diyo...ya a ne yapsam anlatsammı benim kocaya.bak böyle böyle bunları yaalım desem.ara vermeyelim ikisi bir büyüsün diyo.şimdi ben biraz bekleyelim desem bu seferde o cayacak (.ama böyle yapmakta beni korkutur.zaten son şansım başka çocuk edemem.bu bile çok ama içim ..istiyo işte.şimdi beni bi korku saldı ya kız olursa diye..şimdiden ben dualara baksammı ne edecegim.daha diyet var.ayyy kafayı yiyecegim..neden herşeyim aceleye geliyo..daha dur dedim ama..
cnm aynen bende senın gıbı korkuyorum ya esımı ıkna edemem demıstım bır ıkı soledım kabul ettı ama sımdı bende korkuyorum sankım ne bıleyın ınan cok heyecanlıyım bol bol dua edıyorum ıns sen kızında neler denemıstın helenxcım cnm ya cınko hapı felan ıcmemısmıydı esın cnm senın nelerdı deneyımlerın bı anlatırmısın cnm ben acıkcası takvımlere pek ınanmıyom cunku bende hıc tutmadıgünaydın.
hep yazdıklarım gitmiş ne oldu anlamadım..neyse nasılsınız kızlar ne haber..herşeyi yine kaçırdım :gitme:bende sizler gibi hergün girmek istiyorum.ama olmuyo bi türlü.yada kimse olmuyo.bende eşimi azda olsa ikna etim çocuga ama yine terslik var adam şimdi başlayalım diyo.off ben ne edecem.diyemiyorumda yumurtlama günleri namaz olayı var.hatta sende ilaç içeciksin diyemiyorum(desem belkide kızacak.yinemiii diyecek.ikinci çocuktada çok tutturmuştum.şu takvim bu takvim diye.kesin biliyorum kızacak.böyle şeylerle ilgilenme üstüne düşersek olmaz bırak akışına diyo...ya a ne yapsam anlatsammı benim kocaya.bak böyle böyle bunları yaalım desem.ara vermeyelim ikisi bir büyüsün diyo.şimdi ben biraz bekleyelim desem bu seferde o cayacak (.ama böyle yapmakta beni korkutur.zaten son şansım başka çocuk edemem.bu bile çok ama içim ..istiyo işte.şimdi beni bi korku saldı ya kız olursa diye..şimdiden ben dualara baksammı ne edecegim.daha diyet var.ayyy kafayı yiyecegim..neden herşeyim aceleye geliyo..daha dur dedim ama..
cnm selam ,
emınım sacların cok yakısmıstır qule qule kullan saclarını...
Cnm ben dun regl oldum ,daha once bukadar gecıkmem olmamıstı.dr gıdıcektım ama vazgectım kızımla gıtmem benım ıcın cok zor olur .o yuzden adetten sonra ates takıbı ve duzenlı ovulasyon takıbı yabıcam.onun dısında saten elımden geldıgınce alkalınlı beslenmeye calısıyorum.
Cnm kendını sımdıden cok sıkıyorsun onu bunu sunu dusunursen stresten sorun yasarsın once bı sakın ol rahatla herseyı akısına bırak .Sonra zaten bılıosunkı bunları yapınca kımsenın yuzde yuz oglu olmuycak Isın aslı sukı Rabbım ne yazdıysa o olucak hıc bırımız bu gercegı degıstıremeyız bu sadece keske dememek ıcın yabtıgımız seylerden bır kacı.O yuzden kız olursa dıye cok uzulme dua et rabbım duanı kabul edıcektır.Hakkında hayırlısı olsun ıns
cnm aynen bende senın gıbı korkuyorum ya esımı ıkna edemem demıstım bır ıkı soledım kabul ettı ama sımdı bende korkuyorum sankım ne bıleyın ınan cok heyecanlıyım bol bol dua edıyorum ıns sen kızında neler denemıstın helenxcım cnm ya cınko hapı felan ıcmemısmıydı esın cnm senın nelerdı deneyımlerın bı anlatırmısın cnm ben acıkcası takvımlere pek ınanmıyom cunku bende hıc tutmadı
bcm korkutma benı sen etmıssın zaten hepsını yhu bı ek takvıyeler kalmıs cnm ya ama ıste rabbım vermeyınce ne yaparsan yap olmuyo demek ya mmesela yum catlayın ne kadar sonra ılıskı oldu oda onemlı bence cnm ya rabbım sen buuyuksun ınssssssssssevet dogrusun çok stres olmaya başladım bile.elbetteki bunlar bi önlem.olursa şükür olmazsa rabbim hayırlısını versin.iki kızdan sonra elbet isterim bi oglan.dua etmezmiyimm.hergün hergün(
gamzem ben hap falan kullanmadım.eşimdi kullanmadı.ben takvim oyluyla denemiştim.ne denedim.
babychico takvim yöntemi denidm.
yumurta takipi yaptırdım.
sag yumurtalığgımdan halile kaldım.
yorumcu yöntemi,çin yöhtemi.rus yöhtemi hepsi erkek olarak gözüküyordu.
süt ürünleri kullanmadım.
yumurta çatladıktan sonra ilişki yaşadım.
sagıma yattım.
bol bol dua ettim.
namazlarımın arkasındanda ayrıca duaettim.
ya unuttum başka neetmiştim.aklımagelenler bunlar..
bunların hepsini yaptığın haldemi kız oldu ohaoldumsmile tedbir alırsak belki bir umut diyordum ama senin yazdıklarından sonra umudumu yitirdim hoş yinede hepsini uygulayacağım yavrunu allah bağışlasın eşine gelince aynı sıkıntı bende de var bana çok kızıyorgamzem ben hap falan kullanmadım.eşimdi kullanmadı.ben takvim oyluyla denemiştim.ne denedim.
babychico takvim yöntemi denidm.
yumurta takipi yaptırdım.
sag yumurtalığgımdan halile kaldım.
yorumcu yöntemi,çin yöhtemi.rus yöhtemi hepsi erkek olarak gözüküyordu.
süt ürünleri kullanmadım.
yumurta çatladıktan sonra ilişki yaşadım.
sagıma yattım.
bol bol dua ettim.
namazlarımın arkasındanda ayrıca duaettim.
ya unuttum başka neetmiştim.aklımagelenler bunlar..
dün saclarıma röfle yaptırdımmm cok ii geldi banaa
gelinimiz kuaför sagolsunn tümgün benle ugraştıı.
artık sarışın hatun oldummm:smiley-cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?