bebek cinsiyet belirleme..

BEN DAHA ÖNCEDE YAZDIM.SABAH DOKTORAGİTTİM.ÇATLAMAK ÜZERE DEDİ.ÖGLE BAŞLAYIN DEDİ.BİZ AKŞAM BAŞLAMIŞTIK.BİDE ERTESİGÜN OLDU BAŞKA YOK.EVET ÇOOK ÇABALADIM İKİNCİ ZOCUGĞUM ERKEK OLSUN DİYE.RABBİM KADERDE VARSA NE YAPARSAN.YADA YAPMASANDA VERECEGİNİ YİNE VERİYO..

evet canım aynen öyle.bunları yaptım ve ikinci kığzımı kucakladım...umarım hayırlı olan olmuştur hakkımda.benim eşim pek pekmez sevmez çok tatlı der.ayrıca sodayıda çook yemek yeyip hazmedemediyse anca öyleiçer.degilse insanın midesini deler çok içersen der.ben buna hergün nasıl içirecegim.ayrıca benim kocaçinko hapını nasıl verecegim ne yalan uyduracagım bilmiyorum.ya benim herşey ters.adam yatak döşek yatıpta hasta olursa anca öyle ilaç kullanır.ne zaman igne oldugunu dahi hatırlamaz lisedeydim sanırım der.ondada 3 kişi tutumuş igne olurken.ben çok üzülüyorum.ne edecegim nasıl edecegim bilmiyorum.rabbimden tabiki diliyordum.ama en başta hayırlısı ebet((

evet hayırlısı işin zor görünüyor gerçekten Allah gönlüne göre versin ama sen de demişsin ya yaptığım halde kızım oldu diye aslında bunları yapmamızın tek sebebi kafamızda soru işareti kalmaması yoksa müdahale edemiyoruz olacağa... o yüzden stres yapma hiç

hım kızlar bıde ne olursa olsun tek ılıskıden yanayım olmassa obur ay ama tek cat ıgnesı 38 saat sonra ılıskı ıste artık rabbım buyuk kızlar.... sodayla kecı boynuzu pekmezıne basladık bızzzzcnm ıns senınkıde ıcer ya artık bıde cok seye dermanı var pekmezın ınt ındır faydalarını öle böle kandır bcm muzla kayısıyıda unutmayın bu arada bende baslayacam ıns

stres olma diyon ama ben şimdiden olmaya başladım.hem nasıl olmayayım.bu son şansım.bi daha yapmayacagım.herkes merakla bekleyecek cinsiyetini.bide kız olursa herkes acayacak wah deiyecek acıyarak yine kız diyecekler.laflar dedikodular.şuan çekemiyodum.üçüncü kızı dogurursam nasıl dayanırım bilmiyorum.eşimde erkek delisi.bi oglum yok deyip dururken üçüncü kız olursa bana patlayacak ben sana dememişmiydim yapmayalım diye al sana bak ne oldu diyecek.oglan olursa iyi ama kız olursa bütün yükü benim üzerime olacak.korkuyorumm.hemde nasıl bi bilseniz.:sinifsinif:

bencede aynen dediğiniz gibi
demekki hayırlısı böyleymiş ve herzaman duamızda demezmiyiz hayırlısı neyse o olsun diye
ama bende senin yaptrıklarını yapmayı düşünüyodum canım ya ((
gamze ?????

gamzem sen ne zaman başlayacaksın çocuk işine.başladınız öylemi hadi bakalım.bend eiyice düşüneyim nasıl vereyim diye.off dert yine başladı..

anlıyorum seni canım
ama kaderden ötede geçilmiyoki öyle düşün

merhaba ben izinliydim yeni döndüm.okumadığım sayfaları okudum.sizin bunları okuyunca aklıma geldi.kızım yeni doğmuştu kötü bi doğum yaşamıştım.o yıl etrafımdakilerin oğlu olmuştu.süüper bir bunalıma girdim.bi kızım vardı ikinci olunca zor kabullendim.kimseye bu durumu açamadım.sonra bir dua ettim anlatamam gece gündüz her an her zaman.kırkım çıkmamıştı daha tekrar hamile kalmak zordu.ama ben oğlum olsun istiyordum erkek bebek emzirmek ona bakmak istiyordum.bu durumdan da utanıyordum.eşime söyledim şimdi imkansız sonra olur dedi ama ben hemen istiyordum.sonra kapı çaldı eski komşum yeni doğan torununu bana getirdi annesi iş seyahatine gitmek zorunda kaldı dedi çok ağlıyor biraz emsin dedi oda 20 günlük falandı.ben de dayanamadım tabi emzirdim gece gündüz bizde kaldı çocuklar altı aylık olana kadar beraberdik.ve süt oğlum oldu.
ben de şok oldum tabii.allah hayırlısını versin.şimdi beni arıyor .anne diyor.o bana yetiyor.herşey dua ile bence.a.s.[/QUOTE]

evet herşey duayla katılıyorum.şuan seni durumu sanırım ben yaşıyorum.bin an önce hamile kalıp bi oglum olsun çok istiyorum.(sanki hazırda)eşim asla diyodum.şimdi tama diyo ama hemen başlayalım dio.daha adet olmadım.bilmiyorum.ne edecegimi..

kızlar bu yontemlerın hepsını deneyelım bıde duasını yapalım ben ınnanıyorum bence olacak ya ogluslarımız helenx bacım kotu dusunme ne umarsan onu bulursunbende cok korkuyorum bıde benı dusun 3 kızdan sonra dorducuyu ben dıyodum ıkı kızdan sonra 3 kızı klaldıramam ama demek buyukmu ne konustum öle guzel kaldırılıyokı ama ıcın burkulmuyomu tabıkı burkuluyo dogum yapınca bıle sevınemıyosun : o anı kımseyle paylasamıyosun sadee ve sadece ıcınde yasıyosun tek dılegım sole hastaneden mutlu bısekılde ayrılmak sevınclı bı skekılde dogumdan sonra ben hayatımı anlatsam tarıh olur herald ekızlar bukadar la kalsın

anlıyorum seni canım
ama kaderden ötede geçilmiyoki öyle düşün

korkma umutcum herkeste aynı degilyaa..rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin..:Saruboceq:

inşallah canım bende iyi düşünmeye çalışoydrum degilse hiç cesarat edemezdilm tekrar hamilelge.ahh bide ben anlatsam benimkide olurmuki roman.hemde dram olur.beni çok üzdüler(

cnm hersey takdırı ılahı bızım bı arkadasın ıkı kızı vardı bu yontemlerımı yaptı yok yaptıgı ne bılıyuomusunuz saece tek ılıskı bıde hamıle kalınca kırkgunu gecmeden dua okutmak onu yaptı sımdı son 20 gunun ı cınde oglu olacak ıkı kızdan sonra ama ben rıske attamam hepsını yapacam cunku bıtıyo artık son

ya aslında toplam olanlara ben bi yazsam eksik varsa bana bi anlatsanız olmamı.ben çok zamandır takip edemedim.
yumurta takibi.yada çatlatma ignesi.
çinko hap
muz kayısı
keçiboynuzu pekmezi
soda
süt ürünleri yasak
dua namaz
yumurtalam gününe denk geecek
başka varmıııı...

inşallah canım bende iyi düşünmeye çalışoydrum degilse hiç cesarat edemezdilm tekrar hamilelge.ahh bide ben anlatsam benimkide olurmuki roman.hemde dram olur.beni çok üzdüler(

uzmelerını bırak bcm bazılarının bakısı yetıyo 3 kızım var deyınce bende dıyorumkı rabbım sen buyuksun bı ara yenı dogum yaptıgımda resmen pıskolojım bozulmustu ına bana dısarı cıkıcamda bırını gorcem dıye korkar olmustum bırı bana senın kac cocugun ve-ar dıyecek dıye ama elhamdulılah onları aştım da genede korku cok dedıgın gıbı arkadasım baska yolumuz yok deneyecez bır tane daha mevlam buyuk

ayy gamzeciğim inan yazdıklarını okuduğumda hissettim duygularını

bizim alt katta komşumuz var kocasına ısrar etti illla 5. deneyelim diye kocası istemiyodu
kocasından gizlice sprali çıkarmış ve 5 .ciye hamile kaldı dr falanda hiç gitmedi ve doğduki oda kız kocası hastaneye bile gitmemiş
bizde bebek görmeye gittk kadın ağlamaktan sütü kesilmiş onada çok üzülmüştüm (((
ama şimdi kızını adam hepsinden çok seviyor evin küçüğü :)))

allah hepimize hayırlısını versin , bugünde olumsuz konuştuk hep ya kafamçokkarıştı

cnm sodaya bol lımon sık ıc alkallı yapıyomus karpuz bıde mutlaka ve mutlaka hamıs kalmadan kontrolunu ol yara ıltıhap vs varsa oglusun olma sansı hıc yokmus bunuda gecen bı arkadas mesaj atmıs cnm yoksa bıle kullan temız olsun

inşallah canım.sözde biz iki çocuktan başka yapmayacatık.işte neler oluyo neler.banada bakış atan yada sessiz kalıp o sessizligin içinde neler diyo neler.ben biliyorum ama.be çok üzülüyorum.üzerinde pembe olmasına ragmen cinsiyeti ne deyip duruyorlar.yada toka takıyorum küçük kıza.hala diyen olunca erkek böylemi olur diyorum sinirimden.gözlerim doluyo.ama tutuyorum kendimi.eşim anlıyo sinirlendigimi.bazen oda caveh veriyo insafa geliyo sanırım evet bu oglan toka takarak büyütecegiz diyo.bazende erkek şart degil diyo arkadaşlarına ama eve gelince degişik.ama oglum olsaydı deyip duruyo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…