- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.461
bcm korkutma benı sen etmıssın zaten hepsını yhu bı ek takvıyeler kalmıs cnm ya ama ıste rabbım vermeyınce ne yaparsan yap olmuyo demek ya mmesela yum catlayın ne kadar sonra ılıskı oldu oda onemlı bence cnm ya rabbım sen buuyuksun ınssssssssss
bunların hepsini yaptığın haldemi kız oldu ohaoldumsmile tedbir alırsak belki bir umut diyordum ama senin yazdıklarından sonra umudumu yitirdim hoş yinede hepsini uygulayacağım yavrunu allah bağışlasın eşine gelince aynı sıkıntı bende de var bana çok kızıyorklava: yinede sağlığın için deyip soda içiricem keçiboynuzu kürü yapıcam .. her şeyi anlatmak zorunda değiliz aslında hele ki anlayış göstermiyorsa sen sağlığın için deyip yedir içir ..kötü bir şey yapmıyoruz ki :1no2:
evet hayırlısı işin zor görünüyor gerçekten Allah gönlüne göre versin ama sen de demişsin ya yaptığım halde kızım oldu diye aslında bunları yapmamızın tek sebebi kafamızda soru işareti kalmaması yoksa müdahale edemiyoruz olacağa... o yüzden stres yapma hiçevet canım aynen öyle.bunları yaptım ve ikinci kığzımı kucakladım...umarım hayırlı olan olmuştur hakkımda.benim eşim pek pekmez sevmez çok tatlı der.ayrıca sodayıda çook yemek yeyip hazmedemediyse anca öyleiçer.degilse insanın midesini deler çok içersen der.ben buna hergün nasıl içirecegim.ayrıca benim kocaçinko hapını nasıl verecegim ne yalan uyduracagım bilmiyorum.ya benim herşey ters.adam yatak döşek yatıpta hasta olursa anca öyle ilaç kullanır.ne zaman igne oldugunu dahi hatırlamaz lisedeydim sanırım der.ondada 3 kişi tutumuş igne olurken.ben çok üzülüyorum.ne edecegim nasıl edecegim bilmiyorum.rabbimden tabiki diliyordum.ama en başta hayırlısı ebet((
hım kızlar bıde ne olursa olsun tek ılıskıden yanayım olmassa obur ay ama tek cat ıgnesı 38 saat sonra ılıskı ıste artık rabbım buyuk kızlar.... sodayla kecı boynuzu pekmezıne basladık bızzzzcnm ıns senınkıde ıcer ya artık bıde cok seye dermanı var pekmezın ınt ındır faydalarını öle böle kandır bcm muzla kayısıyıda unutmayın bu arada bende baslayacam ınsBEN DAHA ÖNCEDE YAZDIM.SABAH DOKTORAGİTTİM.ÇATLAMAK ÜZERE DEDİ.ÖGLE BAŞLAYIN DEDİ.BİZ AKŞAM BAŞLAMIŞTIK.BİDE ERTESİGÜN OLDU BAŞKA YOK.EVET ÇOOK ÇABALADIM İKİNCİ ZOCUGĞUM ERKEK OLSUN DİYE.RABBİM KADERDE VARSA NE YAPARSAN.YADA YAPMASANDA VERECEGİNİ YİNE VERİYO..
evet canım aynen öyle.bunları yaptım ve ikinci kığzımı kucakladım...umarım hayırlı olan olmuştur hakkımda.benim eşim pek pekmez sevmez çok tatlı der.ayrıca sodayıda çook yemek yeyip hazmedemediyse anca öyleiçer.degilse insanın midesini deler çok içersen der.ben buna hergün nasıl içirecegim.ayrıca benim kocaçinko hapını nasıl verecegim ne yalan uyduracagım bilmiyorum.ya benim herşey ters.adam yatak döşek yatıpta hasta olursa anca öyle ilaç kullanır.ne zaman igne oldugunu dahi hatırlamaz lisedeydim sanırım der.ondada 3 kişi tutumuş igne olurken.ben çok üzülüyorum.ne edecegim nasıl edecegim bilmiyorum.rabbimden tabiki diliyordum.ama en başta hayırlısı ebet((
evet hayırlısı işin zor görünüyor gerçekten Allah gönlüne göre versin ama sen de demişsin ya yaptığım halde kızım oldu diye aslında bunları yapmamızın tek sebebi kafamızda soru işareti kalmaması yoksa müdahale edemiyoruz olacağa... o yüzden stres yapma hiç
BEN DAHA ÖNCEDE YAZDIM.SABAH DOKTORAGİTTİM.ÇATLAMAK ÜZERE DEDİ.ÖGLE BAŞLAYIN DEDİ.BİZ AKŞAM BAŞLAMIŞTIK.BİDE ERTESİGÜN OLDU BAŞKA YOK.EVET ÇOOK ÇABALADIM İKİNCİ ZOCUGĞUM ERKEK OLSUN DİYE.RABBİM KADERDE VARSA NE YAPARSAN.YADA YAPMASANDA VERECEGİNİ YİNE VERİYO..
evet canım aynen öyle.bunları yaptım ve ikinci kığzımı kucakladım...umarım hayırlı olan olmuştur hakkımda.benim eşim pek pekmez sevmez çok tatlı der.ayrıca sodayıda çook yemek yeyip hazmedemediyse anca öyleiçer.degilse insanın midesini deler çok içersen der.ben buna hergün nasıl içirecegim.ayrıca benim kocaçinko hapını nasıl verecegim ne yalan uyduracagım bilmiyorum.ya benim herşey ters.adam yatak döşek yatıpta hasta olursa anca öyle ilaç kullanır.ne zaman igne oldugunu dahi hatırlamaz lisedeydim sanırım der.ondada 3 kişi tutumuş igne olurken.ben çok üzülüyorum.ne edecegim nasıl edecegim bilmiyorum.rabbimden tabiki diliyordum.ama en başta hayırlısı ebet((
hım kızlar bıde ne olursa olsun tek ılıskıden yanayım olmassa obur ay ama tek cat ıgnesı 38 saat sonra ılıskı ıste artık rabbım buyuk kızlar.... sodayla kecı boynuzu pekmezıne basladık bızzzzcnm ıns senınkıde ıcer ya artık bıde cok seye dermanı var pekmezın ınt ındır faydalarını öle böle kandır bcm muzla kayısıyıda unutmayın bu arada bende baslayacam ıns
stres olma diyon ama ben şimdiden olmaya başladım.hem nasıl olmayayım.bu son şansım.bi daha yapmayacagım.herkes merakla bekleyecek cinsiyetini.bide kız olursa herkes acayacak wah deiyecek acıyarak yine kız diyecekler.laflar dedikodular.şuan çekemiyodum.üçüncü kızı dogurursam nasıl dayanırım bilmiyorum.eşimde erkek delisi.bi oglum yok deyip dururken üçüncü kız olursa bana patlayacak ben sana dememişmiydim yapmayalım diye al sana bak ne oldu diyecek.oglan olursa iyi ama kız olursa bütün yükü benim üzerime olacak.korkuyorumm.hemde nasıl bi bilseniz.:sinifsinif:
stres olma diyon ama ben şimdiden olmaya başladım.hem nasıl olmayayım.bu son şansım.bi daha yapmayacagım.herkes merakla bekleyecek cinsiyetini.bide kız olursa herkes acayacak wah deiyecek acıyarak yine kız diyecekler.laflar dedikodular.şuan çekemiyodum.üçüncü kızı dogurursam nasıl dayanırım bilmiyorum.eşimde erkek delisi.bi oglum yok deyip dururken üçüncü kız olursa bana patlayacak ben sana dememişmiydim yapmayalım diye al sana bak ne oldu diyecek.oglan olursa iyi ama kız olursa bütün yükü benim üzerime olacak.korkuyorumm.hemde nasıl bi bilseniz.:sinifsinif:
bencede aynen dediğiniz gibi
demekki hayırlısı böyleymiş ve herzaman duamızda demezmiyiz hayırlısı neyse o olsun diye
ama bende senin yaptrıklarını yapmayı düşünüyodum canım ya((
gamze ?????
anlıyorum seni canım
ama kaderden ötede geçilmiyoki öyle düşün
kızlar bu yontemlerın hepsını deneyelım bıde duasını yapalım ben ınnanıyorum bence olacak ya ogluslarımız helenx bacım kotu dusunme ne umarsan onu bulursunbende cok korkuyorum bıde benı dusun 3 kızdan sonra dorducuyu ben dıyodum ıkı kızdan sonra 3 kızı klaldıramam ama demek buyukmu ne konustum öle guzel kaldırılıyokı ama ıcın burkulmuyomu tabıkı burkuluyo dogum yapınca bıle sevınemıyosun : o anı kımseyle paylasamıyosun sadee ve sadece ıcınde yasıyosun tek dılegım sole hastaneden mutlu bısekılde ayrılmak sevınclı bı skekılde dogumdan sonra ben hayatımı anlatsam tarıh olur herald ekızlar bukadar la kalsın
bencede aynen dediğiniz gibi
demekki hayırlısı böyleymiş ve herzaman duamızda demezmiyiz hayırlısı neyse o olsun diye
ama bende senin yaptrıklarını yapmayı düşünüyodum canım ya((
gamze ?????
cnm senın ılk ama gonlunden gecen erkek heralde ıns hersey gonlunce olsun
canım allah günah yazmasın ama ikimizde kız istiyoruz içimizden geçende kız..hele ben bütün dualarım kız olması için..inşallahta olur..bugün 10 haftalık olduk bidahaki gittiğimizde cinseti belli olcak...
inşallah canım bende iyi düşünmeye çalışoydrum degilse hiç cesarat edemezdilm tekrar hamilelge.ahh bide ben anlatsam benimkide olurmuki roman.hemde dram olur.beni çok üzdüler(
kızlar bu yontemlerın hepsını deneyelım bıde duasını yapalım ben ınnanıyorum bence olacak ya ogluslarımız helenx bacım kotu dusunme ne umarsan onu bulursunbende cok korkuyorum bıde benı dusun 3 kızdan sonra dorducuyu ben dıyodum ıkı kızdan sonra 3 kızı klaldıramam ama demek buyukmu ne konustum öle guzel kaldırılıyokı ama ıcın burkulmuyomu tabıkı burkuluyo dogum yapınca bıle sevınemıyosun : o anı kımseyle paylasamıyosun sadee ve sadece ıcınde yasıyosun tek dılegım sole hastaneden mutlu bısekılde ayrılmak sevınclı bı skekılde dogumdan sonra ben hayatımı anlatsam tarıh olur herald ekızlar bukadar la kalsın
ya aslında toplam olanlara ben bi yazsam eksik varsa bana bi anlatsanız olmamı.ben çok zamandır takip edemedim.
yumurta takibi.yada çatlatma ignesi.
çinko hap
muz kayısı
keçiboynuzu pekmezi
soda
süt ürünleri yasak
dua namaz
yumurtalam gününe denk geecek
başka varmıııı...
uzmelerını bırak bcm bazılarının bakısı yetıyo 3 kızım var deyınce bende dıyorumkı rabbım sen buyuksun bı ara yenı dogum yaptıgımda resmen pıskolojım bozulmustu ına bana dısarı cıkıcamda bırını gorcem dıye korkar olmustum bırı bana senın kac cocugun ve-ar dıyecek dıye ama elhamdulılah onları aştım da genede korku cok dedıgın gıbı arkadasım baska yolumuz yok deneyecez bır tane daha mevlam buyuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?