- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.481
korkma umutcum herkeste aynı degilyaa..rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsin..:Saruboceq:
ayy gamzeciğim inan yazdıklarını okuduğumda hissettim duygularını
bizim alt katta komşumuz var kocasına ısrar etti illla 5. deneyelim diye kocası istemiyodu
kocasından gizlice sprali çıkarmış ve 5 .ciye hamile kaldı dr falanda hiç gitmedi ve doğduki oda kız kocası hastaneye bile gitmemiş
bizde bebek görmeye gittk kadın ağlamaktan sütü kesilmiş onada çok üzülmüştüm(((
ama şimdi kızını adam hepsinden çok seviyor evin küçüğü :)))
allah hepimize hayırlısını versin , bugünde olumsuz konuştuk hep ya kafamçokkarıştı
cnm sodaya bol lımon sık ıc alkallı yapıyomus karpuz bıde mutlaka ve mutlaka hamıs kalmadan kontrolunu ol yara ıltıhap vs varsa oglusun olma sansı hıc yokmus bunuda gecen bı arkadas mesaj atmıs cnm yoksa bıle kullan temız olsun
limon olayını bilmiyormu sagol canım.ayy evet yaa ben onları unuttum.vagi hep.antibiyotik falan kullanılacak.evet evet..hem koca hem biz ilaç kullanacagız ölemi..keşke istanbuldaki doktora.antepteki doktora.izmerdik doktora hep sırayla ggdirp hepsinin fikrini alsak ne iyi olundu dimi.ahh bi heves işti..
kötükedihüso of allahım ya ıcım karardı yeterrrrrrrr dıyomusum sorma bugun helenx mahvetın bacım bızı ıcımızdekıler debrestı aslında bır nevıde kızlar allahtan benım esım bısey demıyo dese varya ben hepten usutmustum kafayı tobe tobe valla kız adamdan cok ben sıtıyom aksam dıyomkı konusuyoz bır kızımız olsa naparsın dıyok hıc bırsey napalım elımızdemı sankım ama ıcım gıttı degısk olmayı kım ıstemez tabıkıde ah ah bole ıste
Bugün İstanbul yağmurlu
herkesi etkiledi sanırım , kızlar kendimize gelelim
ve duamızı edelim herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
kaydirigubbakcemile2
Bugün İstanbul yağmurlu
herkesi etkiledi sanırım , kızlar kendimize gelelim
ve duamızı edelim herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
kaydirigubbakcemile2
ıstbul aglıyor bız aglıyoruz tam bızlık( (.... allahım sen bızı sevındır rabbım ınsssssssssssssss en yakın zamanda kızlar ya bır tek ölume care yok gerısıne var ıns yapacaz rabbımde sevındırecek verecek bıse pıpılılerımızı ınssssssssssssss duanın acamayacagı kapı yokkkkkkkkkkkkk
ıstbul aglıyor bız aglıyoruz tam bızlık( (.... allahım sen bızı sevındır rabbım ınsssssssssssssss en yakın zamanda kızlar ya bır tek ölume care yok gerısıne var ıns yapacaz rabbımde sevındırecek verecek bıse pıpılılerımızı ınssssssssssssss duanın acamayacagı kapı yokkkkkkkkkkkkk
kızlar ben denedim bu ay bakalım tutacak mı RABBİM hepimizin gönlüne göre versin...
cnm berradan haber yok matamatık tatılde elaranında mısafırı var
evet ya
pipiliyi bezlemekte zordur herhalde dimi gamze
valla aklıma geldi şimdi kaydirigubbakcemile3
hadi hayırlısı olsun inşallah..
sagol canım
gamze sanaöncede sordumm.bebek çalışmalarına ne zaman başlıyorsunuz..
cnm ben haftaya belkım dr gıdecem eylul veya ekım gıbı baslyaycam ınssssssssssssss
sımdıden pekmezı ve sodayı baslladık dr den sonrada cınko felan ek takvıyelerı alacam ama bırde seyı merak edıyom bazılarının vajınanın ph sı dusuk oluyomus ne yapsa oglu olmaz demıs bırının dr sı aklıma takıldı dr gıdınce soracam ve ölcturecem
neyse kızlar ben cıkıyom
duadan baska yapacak bısey yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?