bebek cinsiyet belirleme..

kötükedihüso of allahım ya ıcım karardı yeterrrrrrrr dıyomusum sorma bugun helenx mahvetın bacım bızı ıcımızdekıler debrestı aslında bır nevıde kızlar allahtan benım esım bısey demıyo dese varya ben hepten usutmustum kafayı tobe tobe valla kız adamdan cok ben sıtıyom aksam dıyomkı konusuyoz bır kızımız olsa naparsın dıyok hıc bırsey napalım elımızdemı sankım ama ıcım gıttı degısk olmayı kım ıstemez tabıkıde ah ah bole ıste

limon olayını bilmiyormu sagol canım.ayy evet yaa ben onları unuttum.vagi hep.antibiyotik falan kullanılacak.evet evet..hem koca hem biz ilaç kullanacagız ölemi..keşke istanbuldaki doktora.antepteki doktora.izmerdik doktora hep sırayla ggdirp hepsinin fikrini alsak ne iyi olundu dimi.ahh bi heves işti..

:
:teytey::teytey:en sonunda guldurdun helenx cım valla ya keske keske ama bırı dıyokı klomen kullan bırı kullanma napcamızı sasırdık ama ya yok sen kullan yeter ılacları ve kullandıktan 3 ay sonraya kadar vajınayı alkallı yapıyomus bu ılaclar cnm bı arkadasın dr sı ole demıs karbonatlı dus gerek yo k demıs onun oglu o ldu cnm

Son düzenleme:

kıız ben ettimm.anacım siz sondunuz ben cevapladımkaydirigubbakcemile3 sadece eşim yapalım diyo ne diyosunuz ne etsem dedim.oyy konu açmışta açmışkafamçokkarıştı
bende fazla girmeyince.dertlendim herhal..

Bugün İstanbul yağmurlu
herkesi etkiledi sanırım , kızlar kendimize gelelim
ve duamızı edelim herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
kaydirigubbakcemile2

Bugün İstanbul yağmurlu
herkesi etkiledi sanırım , kızlar kendimize gelelim
ve duamızı edelim herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için
kaydirigubbakcemile2

ıstbul aglıyor bız aglıyoruz tam bızlık ((.... allahım sen bızı sevındır rabbım ınsssssssssssssss en yakın zamanda kızlar ya bır tek ölume care yok gerısıne var ıns yapacaz rabbımde sevındırecek verecek bıse pıpılılerımızı ınssssssssssssss duanın acamayacagı kapı yokkkkkkkkkkkkk

inşallah canım...
kızlar berra.matematik.elara bunlar nerdeeee....

evet ya
pipiliyi bezlemekte zordur herhalde dimi gamze
valla aklıma geldi şimdi kaydirigubbakcemile3

evet ya
pipiliyi bezlemekte zordur herhalde dimi gamze
valla aklıma geldi şimdi kaydirigubbakcemile3

yhu umutcum tek oolsunda bessız gezdırelım dermısım:):):))::): nasıl bır hevesdır o bı bılsen mıllet acıyo sole gerdıre gerıdre alıyolar bız-de kızlar felan bakınca bakma ayıp demezlemı sankım hava atıyolar gıbı gelıyo bıze ama ıns öle degıldır gene sunı zan etmeyelımde

sımdıden pekmezı ve sodayı baslladık dr den sonrada cınko felan ek takvıyelerı alacam ama bırde seyı merak edıyom bazılarının vajınanın ph sı dusuk oluyomus ne yapsa oglu olmaz demıs bırının dr sı aklıma takıldı dr gıdınce soracam ve ölcturecem

cnm ben haftaya belkım dr gıdecem eylul veya ekım gıbı baslyaycam ınssssssssssssss

hayırlısı olsun canım..

nasıl yani ph düşük oluncamı erkek olmuyo..

neyse kızlar ben cıkıyom
duadan baska yapacak bısey yok

evet dogru.kaderde ne varsa yaşycagız.güle güle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…