bebek cinsiyet belirleme..

umut sen ne zamn baslayacan bcmmmmmmmmmmmm

ben aslında hemen ama
yumurta günümde koca yoktu
şimdiki yum.gününde tatilde olacağız inşallah
diğeride ramazan
uzadıkça uzuyor
bide sağ yumurtadan kalmak istiyorum
yani seneye bu zamanlar kalırım herhalde sempatiksalakcinni

tam degil.ama genel olarak biliyordum..yani böyle ayrıntılı hiç bilmiyordum.ben bu baby chico takvim yöntemine çok inanmıştım..

o yönteme neye dayanıyordu ??
birde nasıl yaptı dr yumuta takibini
yani bende gidecem ya yumurtanın çatladığı günü bulmasını istiyorum
ve ayrıca alttan bakıyor dimi canım

hangi ilaçlar bunlar canım,iltihap için kullanılanlar mı alkali yapıyormuş.

evet haklısın.inşallah canım inşallah..

valla kızlar çok takıyonuz kafanıza ya vardır elbet bunlardada bı hayır o laflardan banada ediyolar ama valla sizin kadar takmnıyorum kafa yormuyorum yani budamı kız diyolar napayım allahın takdiri.bana iki tane kızı uygun görmüş rabbim.ne kadar istesen arzu etsen olmayınca olmuyo.bu kadar yıpratmayın kendinizi arkadaşlar elımızdekilerin değerini bilelim bence.cenneti garantiliyoz işte:roflol:

selam kızlar ıyı aksamlar yazdıklarınızı okudumda herkesın ıstegı aynı yonde ama en onemlısı stres yabmamamız herseyın hayırlısını dılememız .
sımdı benımde bugun reglımın 2.cı gunu en guselı herkes yabtıklarını yada yabacaklarını yazarsa atladıgımız bırsey varsa brlıkte eksıklerımızı tamamlamıs oluruz.
ben sımdı sabahları atesımı olcup not alıyorum
arastırmalarıma gore yukselısın oldugu gunden sonrakı gun catlama olcak bunu dogrulamak ıcınde ovulasyon testı aldım reglımden sonra hergun onları yapıcam

onun dısında bol lımon soda roka semızotu muz elma yıyorum .aynılarını esımede yedırıyorum.
adetım bıttıkten hemen sonra alkalı ortam yabması ıcın daha once okudugum b ı fıtılı kullanıcam 3 gun.daha sonra yabmamız gerekenlerı bılıyoruz zaten :)
ve bol bol dua

bu arada fıtıl vajınıt ıcın dr danısmadan yınede sız kullanmayın benım cunku aklımdakı bı olay hıc gıtmıyor dr bana hamıle kalmadan once gıttıgımde enfeksıyon ıcın fıtıl vermıstı ben onu kullanmayı unuttum sonra hamıle kaldım

gurbet guzelı cnm hayırdır neden tatıl berbattt
kızlar bısı sorcam yardım ben dıl altından ates olcuorum ama her defasında farklı cıkıyor yanı soyle mesala olcuorum 35.6 bırdaha olcuorum 7 8 degısıyor dıl altından olcenler varsa tam olaralk nasıl olcuyorsunuz acaba soylersenız cok sevınırım

cnm fıtılın ısmı ne yazarmısın

helen kocanın dolduruşuna gelip sakın hamile kalma şuan.bebegin daha küçük ve sana cok ihtiyacı var.hamilelik dönemi kolay gecmiyor biliyorsun.
sen 1 yıl daha ertelesen iyi olur bence
ayrıca eşin de cabalamak zorunda.ölee 5 dkda işi bitirip hamile kalmanı beklemesi cok yalnış
hem erkek cocuk istiyor hemde hiç bişi yapmıcaklmaz:
vallaa benim koca bölee karşı cıksa yöntemlere, başka cocuk filan yapmam.yeter bitane kız der gecerim
ayrıca takvim yönteminin cok bi mantıgı yok.ben kesinlikle inanmıyorum böle şeylere
eşini al karşına konuş.yapması gerekenleri güzelce anlat.netteki yazıları okutturr
yani eşini yöntemler konusunda ikna etmeden öle rastgele hamile kalmasan iyi olur.

sagol cnm .beyaz tenli ve renkli gözlü oldugumdan cok yakıştıgı söleniyor:) bende begendimmm
hadi gözün aydın regli olmuşunn,diete başlamışınnn

güle güle kullan bu ilk röfle galiba 2. de çok çok daha hoş olur tam oturur renk

tşkler cnm.ünv okurkende yaptırmıştımm ama kuaför sacımı mahvetti.sonra tövbe ettim bidaha yaptırmıcam diyee.ama bizim gelin başarılı kuaförlük konusunda.ona güvendim tekrar yaptırdımm.bi ara sacımın resmini ceker gösteririm sizeeee:))

ooo gamze maşallahh başlamışsınız sizzz.hadi hayırlısııı

kızlar ben denedim bu ay bakalım tutacak mı RABBİM hepimizin gönlüne göre versin...

hakkında hayırlısı olsun cnm.inşallah bu ay hamiş kalırsınnn
bilgilerini ver seni listeye ekleyimm

vajina asidik yapıya sahip.ama bazı vajinalar aşırı asidik yapıda oluyor.y spermlerini anında öldürüyorr.bunun cözümü yok diye bişi yok.kim sölediyse uydurmuşş

umut deniz suyu alkali yapıda.istersen tatilde de deneyin.
gündüz önce denize girr ve hemen arkasından ilişki.
tabi diger yöntemleride uygulaa

slm canlarim benimmmmmmm 3 haftam kaldi tatil berbat diyebilrim sizeeeee

aa hayırdır nolduu gurbettt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…