- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.501
umut sen ne zamn baslayacan bcmmmmmmmmmmmm
ben aslında hemen ama
yumurta günümde koca yoktu
şimdiki yum.gününde tatilde olacağız inşallah
diğeride ramazan
uzadıkça uzuyor
bide sağ yumurtadan kalmak istiyorum
yani seneye bu zamanlar kalırım herhalde sempatiksalakcinni
kaydirigubbakcemile3 ben senden önce kalcam herhel..
valla dediğin gibi canım :)))
sen ikinci kızında biliyormuydun bu yöntemide yumurta takibi yaptırmıştın ?????
tam degil.ama genel olarak biliyordum..yani böyle ayrıntılı hiç bilmiyordum.ben bu baby chico takvim yöntemine çok inanmıştım..
:
:teytey::teytey:en sonunda guldurdun helenx cım valla ya keske keske ama bırı dıyokı klomen kullan bırı kullanma napcamızı sasırdık ama ya yok sen kullan yeter ılacları ve kullandıktan 3 ay sonraya kadar vajınayı alkallı yapıyomus bu ılaclar cnm bı arkadasın dr sı ole demıs karbonatlı dus gerek yo k demıs onun oglu o ldu cnm
evet haklısın.inşallah canım inşallah..
slm canlarim benimmmmmmm 3 haftam kaldi tatil berbat diyebilrim sizeeeee
cnm fıtılın ısmı ne yazarmısınselam kızlar ıyı aksamlar yazdıklarınızı okudumda herkesın ıstegı aynı yonde ama en onemlısı stres yabmamamız herseyın hayırlısını dılememız .
sımdı benımde bugun reglımın 2.cı gunu en guselı herkes yabtıklarını yada yabacaklarını yazarsa atladıgımız bırsey varsa brlıkte eksıklerımızı tamamlamıs oluruz.
ben sımdı sabahları atesımı olcup not alıyorum
arastırmalarıma gore yukselısın oldugu gunden sonrakı gun catlama olcak bunu dogrulamak ıcınde ovulasyon testı aldım reglımden sonra hergun onları yapıcam
onun dısında bol lımon soda roka semızotu muz elma yıyorum .aynılarını esımede yedırıyorum.
adetım bıttıkten hemen sonra alkalı ortam yabması ıcın daha once okudugum b ı fıtılı kullanıcam 3 gun.daha sonra yabmamız gerekenlerı bılıyoruz zaten :)
ve bol bol dua
cnm selam ,
emınım sacların cok yakısmıstır qule qule kullan saclarını...
Cnm ben dun regl oldum ,daha once bukadar gecıkmem olmamıstı.dr gıdıcektım ama vazgectım kızımla gıtmem benım ıcın cok zor olur .o yuzden adetten sonra ates takıbı ve duzenlı ovulasyon takıbı yabıcam.onun dısında saten elımden geldıgınce alkalınlı beslenmeye calısıyorum.
güle güle kullan bu ilk röfle galiba 2. de çok çok daha hoş olur tam oturur renk
hım kızlar bıde ne olursa olsun tek ılıskıden yanayım olmassa obur ay ama tek cat ıgnesı 38 saat sonra ılıskı ıste artık rabbım buyuk kızlar.... sodayla kecı boynuzu pekmezıne basladık bızzzzcnm ıns senınkıde ıcer ya artık bıde cok seye dermanı var pekmezın ınt ındır faydalarını öle böle kandır bcm muzla kayısıyıda unutmayın bu arada bende baslayacam ıns
kızlar ben denedim bu ay bakalım tutacak mı RABBİM hepimizin gönlüne göre versin...
sımdıden pekmezı ve sodayı baslladık dr den sonrada cınko felan ek takvıyelerı alacam ama bırde seyı merak edıyom bazılarının vajınanın ph sı dusuk oluyomus ne yapsa oglu olmaz demıs bırının dr sı aklıma takıldı dr gıdınce soracam ve ölcturecem
ben aslında hemen ama
yumurta günümde koca yoktu
şimdiki yum.gününde tatilde olacağız inşallah
diğeride ramazan
uzadıkça uzuyor
bide sağ yumurtadan kalmak istiyorum
yani seneye bu zamanlar kalırım herhalde sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?