bebek cinsiyet belirleme..

Cnm elaram kız ıns olur rabbım bu sefer verırı ınan aıle byu dua edıyoz kızlarım bıle cok ıstıyo sunet sevdasındalar onlar sımdı aılerde olunca goruyolar ıns bızımde olur dıyolar rabbım tum ısteyenle verırı ınssss

umutt deniz suyu cok tuzlu biliyorsunn
tatile gider gitmezzz bol bol deniz suyu iç:)))

şakamı yapıyosun kız :))))
valla dün akşam zaten bu cuma dr gideyim diye karar verdim
oda anlar dimi Elara yarın veya öbür gün çatlayacak diye ?????
senin dediğinide uygulayabilirim anlayacağın
kızlar tatil dönüşü bide hamile kalmayayım

AY CNM INSSSSSSSS HADI HAYIRLISIIIIII alkisalkisalkis HAKETTIN CNM SONUNDA ALKISI:):)):):):

Gamzeciğim inan bende çok istiyorum sünnet aklıma gelmiyorda Askerlik ve Düğün
Erkek annesi olmak hep aklımda inşallah olur

ama kimseye bellietmiyorum inan kızım ismini bile hazırladı ve ben bu isimden nefret ediyorum :))) ümit can

*kızlarr deniz ph sı7.8-8.3 arasıı
*kandaki ve vucuttaki asidik atıkları nötrleştiriyor .içerigindeki alkali elementelr sayesinde vucudu ve kanı alkali hale getirebiliyor
*deniz suyunda 84 tane element bulunuyor.deniz suyunu maden suyu gibi düşünebilirsinizzz
*deniz suyundan şaşalaa doldurup buzdolabına koyun.hergün yarım bardak deniz suyu ,diger yarısına ph sı yüksek su koyup için bir bardakkk

nasılımm?? sengözlerimebaksanab:lepi:

AAAAAA GERCEKDENMI VALLA BIDONLA GETIREYIM HAFTAYA ENEZE GIDECEM BCM VALLA ICERIM:lepi:

elara merhaba ben izinliydim döndüm. taşındım falan filan okuyamadım değişik birşey yok galiba. ben bu ay denedim ama hiçbir çalışma yapmadık .boool dua ettim namaz kıldım.şimdi yazayım sat 11 temmuz regli döngüsü 30 gün 17,18,19 da bir deneme oldu ama olacağını sanmıyorum.

gamzecim benimde tek ilişki olduu böyle okuyuncaa benimm tesadüf eserii olduu gibii diyorumm herhalde sadece 1 gün c perhiz ve keçiboynuzu pekmezii varr

hamile olmayıı beklemediğimm ay bebeğim geldiii,
helenin 2 ilişkii var hangisinden tuttuğu belli değill
aslında tamm yumurtlamaa gününüüü bulmakk çokk önemlii
ama şunuda farkettim benn yumurtlaması 17 yada 18 nci güne denk gelenlerinn kızı oluyoo gibiii sadecee 14 ncü güne denk gelenlerrrde erkekk bulmaa dahaa garantii gibii
hepp 14 ncüü günn hamile kalnlarr oğlumm oluyoo diye yazmışş
diğer günlerde kız gibii
onlarıda takip etmiştimm

neyse kafa karıştırmıyayımm benn

Son düzenleme:

tabiki anlar doktorr.bu ay hamile kalmayı planlıyorum yumurtalarıma bakarmısınız ne durumda ,ne zaman catlar diye sorarsınn
madem doktora gitcen kan ve idrar tahlilide yaptır.enfeksiyon filan varmı kontrol ettirr
eşin için çinko ve ace plus selenyum , takviyelerinide yazdırabilirsen cok ii olurr.ssk karşılıyor bu takviyeleri
inşallahh test filan sitemeden yazar bunları
yazmazsa kendin alırsın artık.cok pahalı degil zaten
hee bide folik asit yazdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…