- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.521
elaracım sat 3 temmuz deneme tarihi 18 temmuz beklenen adet tarihi 1 ağustos listeye eklersin tatlım ...
umutt deniz suyu cok tuzlu biliyorsunn
tatile gider gitmezzz bol bol deniz suyu iç:)))
umut deniz suyu alkali yapıda.istersen tatilde de deneyin.
Gündüz önce denize girr ve hemen arkasından ilişki.
Tabi diger yöntemleride uygulaa
aa hayırdır nolduu gurbettt
şakamı yapıyosun kız :))))
valla dün akşam zaten bu cuma dr gideyim diye karar verdim
oda anlar dimi Elara yarın veya öbür gün çatlayacak diye ?????
senin dediğinide uygulayabilirim anlayacağın
kızlar tatil dönüşü bide hamile kalmayayım
Cnm elaram kız ıns olur rabbım bu sefer verırı ınan aıle byu dua edıyoz kızlarım bıle cok ıstıyo sunet sevdasındalar onlar sımdı aılerde olunca goruyolar ıns bızımde olur dıyolar rabbım tum ısteyenle verırı ınssss
gamzeciğim inan bende çok istiyorum sünnet aklıma gelmiyorda askerlik ve düğün
erkek annesi olmak hep aklımda inşallah olur
ama kimseye bellietmiyorum inan kızım ismini bile hazırladı ve ben bu isimden nefret ediyorum :))) ümit can
*kızlarr deniz ph sı7.8-8.3 arasıı
*kandaki ve vucuttaki asidik atıkları nötrleştiriyor .içerigindeki alkali elementelr sayesinde vucudu ve kanı alkali hale getirebiliyor
*deniz suyunda 84 tane element bulunuyor.deniz suyunu maden suyu gibi düşünebilirsinizzz
*deniz suyundan şaşalaa doldurup buzdolabına koyun.hergün yarım bardak deniz suyu ,diger yarısına ph sı yüksek su koyup için bir bardakkk
nasılımm?? sengözlerimebaksanab:lepi:
tatildede bol bol denize girinn.vajinanın içine deniz suyu gidecek şekildee hareketler yapın caktırmadan:))
hım kızlar bıde ne olursa olsun tek ılıskıden yanayım olmassa obur ay ama tek cat ıgnesı 38 saat sonra ılıskı ıste artık rabbım buyuk kızlar.... sodayla kecı boynuzu pekmezıne basladık bızzzzcnm ıns senınkıde ıcer ya artık bıde cok seye dermanı var pekmezın ınt ındır faydalarını öle böle kandır bcm muzla kayısıyıda unutmayın bu arada bende baslayacam ıns
şakamı yapıyosun kız :))))
valla dün akşam zaten bu cuma dr gideyim diye karar verdim
oda anlar dimi Elara yarın veya öbür gün çatlayacak diye ?????
senin dediğinide uygulayabilirim anlayacağın
kızlar tatil dönüşü bide hamile kalmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?