- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.541
helen erkekk oluncadaa laf sokann çokk oluyoo merak etmeeestres olma diyon ama ben şimdiden olmaya başladım.hem nasıl olmayayım.bu son şansım.bi daha yapmayacagım.herkes merakla bekleyecek cinsiyetini.bide kız olursa herkes acayacak wah deiyecek acıyarak yine kız diyecekler.laflar dedikodular.şuan çekemiyodum.üçüncü kızı dogurursam nasıl dayanırım bilmiyorum.eşimde erkek delisi.bi oglum yok deyip dururken üçüncü kız olursa bana patlayacak ben sana dememişmiydim yapmayalım diye al sana bak ne oldu diyecek.oglan olursa iyi ama kız olursa bütün yükü benim üzerime olacak.korkuyorumm.hemde nasıl bi bilseniz.:sinifsinif:
gamzecim benimde tek ilişki olduu böyle okuyuncaa benimm tesadüf eserii olduu gibii diyorumm herhalde sadece 1 gün c perhiz ve keçiboynuzu pekmezii varr
hamile olmayıı beklemediğimm ay bebeğim geldiii,
helenin 2 ilişkii var hangisinden tuttuğumm belli değill
aslında tamm yumurtlamaa gününüüü bulmakk çokk önemlii
ama şunuda farkettim benn yumurtlaması 17 yada 18 nci güne denk gelenlerinn kızı oluyoo gibiii sadecee 14 ncü güne denk gelenlerrrde erkekk bulmaa dahaa garantii gibii
hepp 14 ncüü günn hamile kalnlarr oğlumm oluyoo diye yazmışş
diğer günlerde kız gibii
onlarıda takip etmiştimm
neyse kafa karıştırmıyayımm benn
tabiki anlar doktorr.bu ay hamile kalmayı planlıyorum yumurtalarıma bakarmısınız ne durumda ,ne zaman catlar diye sorarsınn
madem doktora gitcen kan ve idrar tahlilide yaptır.enfeksiyon filan varmı kontrol ettirr
eşin için çinko ve ace plus selenyum , takviyelerinide yazdırabilirsen cok ii olurr.ssk karşılıyor bu takviyeleri
inşallahh test filan sitemeden yazar bunları
yazmazsa kendin alırsın artık.cok pahalı degil zaten
hee bide folik asit yazdır
elara merhaba ben izinliydim döndüm. taşındım falan filan okuyamadım değişik birşey yok galiba. ben bu ay denedim ama hiçbir çalışma yapmadık .boool dua ettim namaz kıldım.şimdi yazayım sat 11 temmuz regli döngüsü 30 gün 17,18,19 da bir deneme oldu ama olacağını sanmıyorum.
ayy gamzeciğim inan yazdıklarını okuduğumda hissettim duygularını
bizim alt katta komşumuz var kocasına ısrar etti illla 5. deneyelim diye kocası istemiyodu
kocasından gizlice sprali çıkarmış ve 5 .ciye hamile kaldı dr falanda hiç gitmedi ve doğduki oda kız kocası hastaneye bile gitmemiş
bizde bebek görmeye gittk kadın ağlamaktan sütü kesilmiş onada çok üzülmüştüm(((
ama şimdi kızını adam hepsinden çok seviyor evin küçüğü :)))
allah hepimize hayırlısını versin , bugünde olumsuz konuştuk hep ya kafamçokkarıştı
canım ben zaten 2 aydır folik asit kullanıyorum
sprali çıkarttıktan sonra dr zaten bana enfeksiyon ilaçları vermişti kullandım ben olnları o aradada folik asiti yazdı
ama eşim için ilaç yazsada ne olacakki ???
yani ben cuma gidersem dr bizim baktığımız takvime göre pazar yada pztesi yumurtlama günü o günler deneyim diyorum , yoksa ağustosa sarkacak ve o zamanda dr a gidemem
ıkı aydır bende takıp edıyom 14. veya 15. gunune denk gelıyo ama ne bılem anacım hesapladım hemen :):)):):)
Benim teyzemdee 2 haftaa önce bir eve taşındıı kadınn 6 ncı kızınıı doğurmuşş yenii bebeği varr,
dedimm teyzemee bunlar erkekk arıyoooo ama olmuyoo sen bunlaa samimii olursann benim yöntemii anlatacamm bide oğullarıı olsunn dicemm dedimm belki tutarr
hımm gerek yok ozaman takviyelere
sen bu akşamdan başla keciboynuzu kürünü içir eşine.ilişkiye girecegin güne kadar içsin günde 2 su bardagı.
bu hafta soda limon miktarını arttırın ikinizdee
bol su iç
ovulasyon tetsi yapacaksın dimi? yumun catladıgından emin ol mutlakaa
ay cnm anlat ınankı ınssss onunda bır oglu olur ya bolelerını okuyunca kendımden cok onlların olmasını ıstıyorum rabbım ıns o sevgıyıde tatrır ona ınssssssss
helen kocanın dolduruşuna gelip sakın hamile kalma şuan.bebegin daha küçük ve sana cok ihtiyacı var.hamilelik dönemi kolay gecmiyor biliyorsun.
sen 1 yıl daha ertelesen iyi olur bence
ayrıca eşin de cabalamak zorunda.ölee 5 dkda işi bitirip hamile kalmanı beklemesi cok yalnış
hem erkek cocuk istiyor hemde hiç bişi yapmıcaklmaz:
vallaa benim koca bölee karşı cıksa yöntemlere, başka cocuk filan yapmam.yeter bitane kız der gecerim
ayrıca takvim yönteminin cok bi mantıgı yok.ben kesinlikle inanmıyorum böle şeylere
eşini al karşına konuş.yapması gerekenleri güzelce anlat.netteki yazıları okutturr
yani eşini yöntemler konusunda ikna etmeden öle rastgele hamile kalmasan iyi olur.
evi taşıdık karşı binaya taşındım .burası çok güzel allah herkeze nasip etsin .aslında ben çok şey yapmak istemedim.ben de dua yöntemini deneyim dedim.bu da değişikolacak gibi adet sonrası oldu yumurta falan yoktur sanırım.c perhiz gigi bi durum oldu doğal olarak.ama ne yapam gerekli nereden başlayım bilemedim.zaaten sen tetiklemiş oldun.biliyorsun ben iki yıl daha beklemek itiyordum.kısmet. olursa olur.
ay cnm anlat ınankı ınssss onunda bır oglu olur ya bolelerını okuyunca kendımden cok onlların olmasını ıstıyorum rabbım ıns o sevgıyıde tatrır ona ınssssssss
dr daha iyi değilmi canım ya
bide test yapmaya gerek varmıki sence ????
geçen aydan takitde ettim kendimi akıntımdan anlayacam + dr da yeterlli olmazmı sence ???
ama su içmiyorum ben ya((
birde şu var eğer sol yumurtan çatlamış derse zaten düşünmüyorum , o kafama takılı bi şekilde çünkü
karabibermim sen tam olarak ne yaptın
14. güne denk geldi dimi canım
daha öncede çok sorduk ama kafamız karıştı valla kusura bakma :)) yani benim kafam karışıyo kaydirigubbakcemile2
evi taşıdık karşı binaya taşındım .burası çok güzel allah herkeze nasip etsin .aslında ben çok şey yapmak istemedim.ben de dua yöntemini deneyim dedim.bu da değişikolacak gibi adet sonrası oldu yumurta falan yoktur sanırım.c perhiz gigi bi durum oldu doğal olarak.ama ne yapam gerekli nereden başlayım bilemedim.zaaten sen tetiklemiş oldun.biliyorsun ben iki yıl daha beklemek itiyordum.kısmet. olursa olur.
canım dünkü msj için teşekkür ederim özelden attım ama kabul etmedi msj kutun doluymuş:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?