bebek cinsiyet belirleme..

helen erkekk oluncadaa laf sokann çokk oluyoo merak etmeee
benn öğrendiğimdeee bu seferr erkekk bebek çok zor bakmakk keşke 5 kızı olsaymışşda 6 ncıyıı yine kız istermişş buldunn belayıı demeye başladılarr banaa canımmm,
kız olsaa budamıı kız diceklerdiiii

gercekmı acab e napcaz sımdı 17 veya 18 de yumurtluyosak elaracım bı aydınlat cnm valla karıstı kafan cnm ya

canım ben zaten 2 aydır folik asit kullanıyorum
sprali çıkarttıktan sonra dr zaten bana enfeksiyon ilaçları vermişti kullandım ben olnları o aradada folik asiti yazdı
ama eşim için ilaç yazsada ne olacakki ???
yani ben cuma gidersem dr bizim baktığımız takvime göre pazar yada pztesi yumurtlama günü o günler deneyim diyorum , yoksa ağustosa sarkacak ve o zamanda dr a gidemem

h.g cnm .hayırdır nereye taşındın??
sen regli sonrasımı denedin?
yoksa adetinin 17.18.19.günümü denedin??
hakkında hayırlısı olsun cnm.başka bişi yapmadınmı ciddenn.neden böle olduu

Benim teyzemdee 2 haftaa önce bir eve taşındıı kadınn 6 ncı kızınıı doğurmuşş yenii bebeği varr,
dedimm teyzemee bunlar erkekk arıyoooo ama olmuyoo sen bunlaa samimii olursann benim yöntemii anlatacamm bide oğullarıı olsunn dicemm dedimm belki tutarr

hımm gerek yok ozaman takviyelere
sen bu akşamdan başla keciboynuzu kürünü içir eşine.ilişkiye girecegin güne kadar içsin günde 2 su bardagı.
bu hafta soda limon miktarını arttırın ikinizdee
bol su iç
ovulasyon tetsi yapacaksın dimi? yumun catladıgından emin ol mutlakaa

ay cnm anlat ınankı ınssss onunda bır oglu olur ya bolelerını okuyunca kendımden cok onlların olmasını ıstıyorum rabbım ıns o sevgıyıde tatrır ona ınssssssss

dr daha iyi değilmi canım ya
bide test yapmaya gerek varmıki sence ????
geçen aydan takitde ettim kendimi akıntımdan anlayacam + dr da yeterlli olmazmı sence ???
ama su içmiyorum ben ya ((
birde şu var eğer sol yumurtan çatlamış derse zaten düşünmüyorum , o kafama takılı bi şekilde çünkü

evi taşıdık karşı binaya taşındım .burası çok güzel allah herkeze nasip etsin .aslında ben çok şey yapmak istemedim.ben de dua yöntemini deneyim dedim.bu da değişikolacak gibi adet sonrası oldu yumurta falan yoktur sanırım.c perhiz gigi bi durum oldu doğal olarak.ama ne yapam gerekli nereden başlayım bilemedim.zaaten sen tetiklemiş oldun.biliyorsun ben iki yıl daha beklemek itiyordum.kısmet. olursa olur.

ay cnm anlat ınankı ınssss onunda bır oglu olur ya bolelerını okuyunca kendımden cok onlların olmasını ıstıyorum rabbım ıns o sevgıyıde tatrır ona ınssssssss

karabibermim sen tam olarak ne yaptın
14. güne denk geldi dimi canım
daha öncede çok sorduk ama kafamız karıştı valla kusura bakma :)) yani benim kafam karışıyo kaydirigubbakcemile2

elara ne kadar güzel özetlemişsinn
kocalar uğraşmadann erkekk çocuklarıı olmasındann yanaa
olmayıncada sen doğuramadın olurr

cnm hadı hayırlı olsun hersey gonlunce olsun

yum günün pazar ve pazartesi ise bu iki günden birinde doktora git bence
belki gittiginde catlamış yada catlamak üzere der ona göre ilişki saatini ayarlaman kolay olurr.hemde ovulasyon testine gerek kalmaz
suyu ihmal etmeyin kızlarrr.bol su için mutlaka.ben cok az su içen biriyimm.
gamze sen cok su içermisin???

karabibermim sen tam olarak ne yaptın
14. güne denk geldi dimi canım
daha öncede çok sorduk ama kafamız karıştı valla kusura bakma :)) yani benim kafam karışıyo kaydirigubbakcemile2

mesajını yenii gördümm canımm
evet sadece 14ncü güne denk geldii benimm
ben gebelik orgden takip ediyordummm,yumurtlama zamanımııı tam 14 ncü günümüü yumurtlama zamnımııı verdii ve sadecee o günnn olduu amaa ben doktorumuu bulmuştumm yakipte edecekti iğneden verecektii diğerrrr o ay sedecee kelmıyacağımdan okadar emindimkii 1 kere eşime izinn verdimm ve ben ondan hamile kaldımm çok bunalımaa girdiimm doktoumuu bulduğumm ay bebek gelincee
o yüzdende 1 gün ce perhiz var bendeeee
b,de gurbetin takvime göre yumurtlamadan 1 gün önce oluyoo benimkiiii ,gerçektende koyuu akıntımm 15 nci gün geldii ama ilişki 1gün önce gece geldii demekkk 1 tanesii yetişmişşşşşş yakın olduğuu içinnn
hatta akıntıryıı görünceee ogünde yapsammı dedimm yapmadımm amaaa

hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…