- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.561
evi taşıdık karşı binaya taşındım .burası çok güzel allah herkeze nasip etsin .aslında ben çok şey yapmak istemedim.ben de dua yöntemini deneyim dedim.bu da değişikolacak gibi adet sonrası oldu yumurta falan yoktur sanırım.c perhiz gigi bi durum oldu doğal olarak.ama ne yapam gerekli nereden başlayım bilemedim.zaaten sen tetiklemiş oldun.biliyorsun ben iki yıl daha beklemek itiyordum.kısmet. olursa olur.
yum günün pazar ve pazartesi ise bu iki günden birinde doktora git bence
belki gittiginde catlamış yada catlamak üzere der ona göre ilişki saatini ayarlaman kolay olurr.hemde ovulasyon testine gerek kalmaz
suyu ihmal etmeyin kızlarrr.bol su için mutlaka.ben cok az su içen biriyimm.
gamze sen cok su içermisin???
onemlı degıl cnm ne demek..... ya ewet bosalttım sımdı bıraz baya
ah ah cnm hyrrrrrrrrrrrrrrr
karbabıberım h.g cnm nasılsın
gercekmı acab e napcaz sımdı 17 veya 18 de yumurtluyosak elaracım bı aydınlat cnm valla karıstı kafan cnm ya
mesajını yenii gördümm canımm
evet sadece 14ncü güne denk geldii benimm
ben gebelik orgden takip ediyordummm,yumurtlama zamanımııı tam 14 ncü günümüü yumurtlama zamnımııı verdii ve sadecee o günnn olduu amaa ben doktorumuu bulmuştumm yakipte edecekti iğneden verecektii diğerrrr o ay sedecee kelmıyacağımdan okadar emindimkii 1 kere eşime izinn verdimm ve ben ondan hamile kaldımm çok bunalımaa girdiimm doktoumuu bulduğumm ay bebek gelincee
o yüzdende 1 gün ce perhiz var bendeeee
b,de gurbetin takvime göre yumurtlamadan 1 gün önce oluyoo benimkiiii ,gerçektende koyuu akıntımm 15 nci gün geldii ama ilişki 1gün önce gece geldii demekkk 1 tanesii yetişmişşşşşş yakın olduğuu içinnn
hatta akıntıryıı görünceee ogünde yapsammı dedimm yapmadımm amaaa
hayırdır kızz ne msjı attın bakimm[/QU cnm senın bıldıgın hamılelık oncesı vajınanın temız olması lazımmısya cıpro vahıhenx ffıtıl felaln arkadas dedı onun dr sı vermıs demıskı eger yara ve mantar enfeksıyon varsa erkek bebgı unut bu ılacları kullanmıs hamıs kalmadan ve sımdı oglu var bızım mallede bıde bu ılacları kullanınca vajına 3 ay alkallı oluyomus elaracım kız vajınal dus yapmana gerek yok demış sence????
ıkı aydır bende takıp edıyom 14. veya 15. gunune denk gelıyo ama ne bılem anacım hesapladım hemen :):)):):)
yum günün pazar ve pazartesi ise bu iki günden birinde doktora git bence
belki gittiginde catlamış yada catlamak üzere der ona göre ilişki saatini ayarlaman kolay olurr.hemde ovulasyon testine gerek kalmaz
suyu ihmal etmeyin kızlarrr.bol su için mutlaka.ben cok az su içen biriyimm.
gamze sen cok su içermisin???
ama işte anlatırsam beni yadırgarmıı diye korkuyorummmay cnm anlat ınankı ınssss onunda bır oglu olur ya bolelerını okuyunca kendımden cok onlların olmasını ıstıyorum rabbım ıns o sevgıyıde tatrır ona ınssssssss
adet tarihlerinii kaydediyorsunn değilmii canımm
akafanaa göree akıntıı ogünn geldii diyee düşünmee
bidee gebelik org den de bakk tutuyomuuuu
aynıı gün oluyomuu benimkii tutmuştuuu
ama sıkıntımızda burda zaten Elaracığım pazar ve pazartesi ben yokum tatilde olacağız
o yüzden ctesi gitmeyi düşünüyorum dr
ama işte anlatırsam beni yadırgarmıı diye korkuyorummm
ters tepkii vermez herhaldeee değilmii
çünküü kesinn erkekk olsunn diye okadar doğurduu amaa niyetii varsaa anlatmayıı düşünüyorumm kadınaa
o kesinn hepp sık sık ilişki yapıyordur
hımm anladım cnm.sorun degil cumartesi gittiginde sana yumun kac mm oldugunu söler zaten.genelde 24 mm civarı yum catlıyorr
dedigim gibi deniz suyunu degerlendirrrr
güle güle giysinn göktug paşaaa
artık dogdugunda giydirir ,resmini ceker bize gösterirsinnnnnnnnnn
gızz gamze bu bilgiyi buraya yada bize yazmadınn.sormasam yine yazmıcaktın heee
valla böle yapılacaksa bende yazmayım bildigim şeylerii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?