bebek cinsiyet belirleme..

güle güle otur.kendi evinizmi?
senin yumurtlama günün 27 temmuzz.ilişkiye girdigin günlerdeakıntın filan varmıydı
muhtemelen vajina kurudurr.
büyük ihtimal hamile kalmazsın bencee
27 temmuzda kendini dinle akıntını filan kontrol et catladıgını düşündügünde deneyebilirsin
en azından önce sen orgazm ol,ilişki derin olsun sagına yat.eşine bölgesel soguk duş sert kahve v.s digerlerini biliyon zaten.bunlarıda yap bence

ah ah cnm hyrrrrrrrrrrrrrrr

karbabıberım h.g cnm nasılsın

hoşbulduk canımm
evde şuann kimse yok bende bir bakayımm dedimmm
daha istanbuldayızzzzz
birazdan çarşamba pazarı varmışş gazi osman paşadayızzz pazara çıkacağızz
buranınn pazarlarınıı çok seviyorumm
ayy kızkardeşimm oğlumunn ilk hediyesinii almışş galatasaray formasınınn bebek takımlarınndan almış çoraplarına kadar
satenn bende hep derdimm oğlum olursaa doğduğuu günn onaa giydirecem diyeeee
kısmett olduu yarabbbimm şükürler olsunn
eşimde görünce baldızz gözüme girdinn artık sen demeye başladııı

gercekmı acab e napcaz sımdı 17 veya 18 de yumurtluyosak elaracım bı aydınlat cnm valla karıstı kafan cnm ya

ben yumurtlama topiklerinde okuduğumda sankii öyle gelmiştii banaaa
baklava vardıı onunda o günlerde kızı olduu
neyse ben belkii yanlışş bilgi vermişş olmıyayımm canımm amaa sankii banaa öyle gibii geldiiii

hayırlısı olsun canım inşallah bende yakalarım :)))

ıkı aydır bende takıp edıyom 14. veya 15. gunune denk gelıyo ama ne bılem anacım hesapladım hemen :):)):):)

adet tarihlerinii kaydediyorsunn değilmii canımm
akafanaa göree akıntıı ogünn geldii diyee düşünmee
bidee gebelik org den de bakk tutuyomuuuu
aynıı gün oluyomuu benimkii tutmuştuuu

ama sıkıntımızda burda zaten Elaracığım pazar ve pazartesi ben yokum tatilde olacağız
o yüzden ctesi gitmeyi düşünüyorum dr

ay cnm anlat ınankı ınssss onunda bır oglu olur ya bolelerını okuyunca kendımden cok onlların olmasını ıstıyorum rabbım ıns o sevgıyıde tatrır ona ınssssssss
ama işte anlatırsam beni yadırgarmıı diye korkuyorummm
ters tepkii vermez herhaldeee değilmii
çünküü kesinn erkekk olsunn diye okadar doğurduu amaa niyetii varsaa anlatmayıı düşünüyorumm kadınaa

o kesinn hepp sık sık ilişki yapıyordur

adet tarihlerinii kaydediyorsunn değilmii canımm
akafanaa göree akıntıı ogünn geldii diyee düşünmee
bidee gebelik org den de bakk tutuyomuuuu
aynıı gün oluyomuu benimkii tutmuştuuu

ewet cnm edıyorum bende ordan bakmıstım zaten agrım olmustu baktım ogunde yum gunumdu ordada öle cıktı haftaya dr gıdecem karabıberım nolur cok dua et bana hamılenın ve yolcunun duası kabul olur cnm adam ıyıce heveste valla sabah dıkleyıp gıdıyo pekmezı kafaya dun gelmıs tuh hatun bısey almayı unutttu m ney dedım kuruyemıse ugrayıp kayısı alacaktım dıyo dedım sen ıyıce gırmıssın yolla rabbım ıns bu hevaslerımızı bos cıkarmaz ınssssssssssssss

ama sıkıntımızda burda zaten Elaracığım pazar ve pazartesi ben yokum tatilde olacağız
o yüzden ctesi gitmeyi düşünüyorum dr

hımm anladım cnm.sorun degil cumartesi gittiginde sana yumun kac mm oldugunu söler zaten.genelde 24 mm civarı yum catlıyorr
dedigim gibi deniz suyunu degerlendirrrr

ewet cnm katıyyen terslemez bence cunku o su anda okadar doludurkı rabıım ıns verır onada bencede sık ılıskıdır cnm cok temız yuregın var ya allah razı olsun valla esıme dıyorumkı eger oglusum felan olursa b sefer olmayanlara yön gosterırım ıns da dıyokı tmm guzın ablayı gectın desene sen :):)):):)):

güle güle giysinn göktug paşaaa
artık dogdugunda giydirir ,resmini ceker bize gösterirsinnnnnnnnnn

ay isminii unutmamışsınn canımmmm ,artıkk herkess ismiyle çağırıyoo bebeğii şimdidenn
inşallah koymakta kısmett olur canımm
sarıı çekikk gözlüü oğluşumuuu

kızlar gunaydın canlarım nasılsın bakalım okudugum kadarıyla sımdılık herkes ıyı
gamzelım canım fıtılın adı vagi-hex adetım bıter bıtmez baslıycam fıtıle arastırmalarıma gore vajınayı alkalı hale getırıyormus denemekten ne cıkarkı bırsey yoksa bıle temızlenmıs olur
elara cnm emınım cok yakıscagına helekı renklı goz acık ten ohh mıs gıbı vallahııı:)
bu arada aklıma gusel fıkır soktunuz bırlıkte olmadan once bır ıkı gun ust uste denıze gıderım hehehehehe
onun dısında bak kafama takıldı bende 18 yada 19 cu gun yumurtluyorum ne olcak sımcık neyse yabcak bırsey yok
bu arada elara benım o seffaf akıntı yumurtlama gunumden 10 gun once felan gelmıstı buna cok emınım cunku ayda bıkere o sekılde oluyor ve ben ondan 8 yada 10 gun sona yumurtlamıstım.sımdı reglımden sonra daha duzenlı takıp edıceqım yanlız su ates olcme konusunda benı bılgılendırırsenız cok memnun olurum ben atesımı her olcutugumde farklı sonuc cıkıyor ılk olctugumumu dıkkate almalıyım ?

gızz gamze bu bilgiyi buraya yada bize yazmadınn.sormasam yine yazmıcaktın heee
valla böle yapılacaksa bende yazmayım bildigim şeylerii

ay cnm askolsun valla kız herkese yazıyom burda var dıye yazmadım sen dıyosunya hepp ınan bılınclı sekılde yazmamazlık yapmadım cnm askolsun valla uzuldum cnm bak kız ınan buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…