bebek cinsiyet belirleme..

inşallah aminnnnnnnnnnnnnn canımm benimm eşimde sabahlarıı işe giderkennnn kafasınaa dikerdii
o bide rahatsızlığıı vardıı sankiii bana iyii geliyoo bu hatunn derdiii
bunu yinede içsinnn olacağına yakında küre başlayınnn
ilkim 1 hafta kala başlamıştıı küre
hanii diğer mahalleden ümidim sensinn var ya o oluyoooo ilkimm
doktor olarakk istanbuldakii eceninn gittiğii doktora başla canımm daha garantii olurrrr

ewet cnm ınsssssss

evet canımm haklsınınn ama hamile kalıpta kesinn oğlann olana kadar kimseye birşey anlatmaaa
benn hatta kesinleşene kadar demedimm erkekk diye kimseyeeee

bu arada kızlar 20 hafta 2 günlük olmuşumm maşallah bizeee yolu yarıladdıkk ,dünn gibii hamile kaldımm diye zırıl zırıl ağlıyordummmm
Elaraaaa sen nerdesinn canımm istanbulun neresinde oturuyorsunn maşallah burda git git bitmiyoo hiç biyerrr
daha öncede istanbula geldimm amaa bukadar gezmemiştimm çokk iyii olduu
sadecee burda trafiğii hiç sevmedimm yaa
hele gece 12de bile tarafik çokk varr vee insanlar çokk hızlıı kullanıyorr arabalarıı önümüzee birdenn atlıyann arabalarr benii çokk korkutuyoooo

evet gamzelım ılacları saten burda ılk sayfalarda bı arkadasımız yazmıstı kullanın dıye bende burdan okudum yanı sona nette arastırdım ve mantıklı geldı hatta kızın su yazısını bakın kaydetmısım
vagi-hex fitil adetin tamamen (bir damla bile olmayacak) bitince fitile başlanacak..
ama ben bırde antıbıyotık kulanıcam yanında daha etkılı olması ıcın onuda eczacı arkadasım var acıkca sorucam alkalı olsun dıye kullanıcam bakalım ne verıcek sıze yazarım

gamze sende yazz diğer kızlar istanbulda yaşayanlar nerelerdesinizz sizz
ayy bazenn diyorumm acabaa çevremdekii bu insanlardan bazışarıı bizim kızlar olabilirmii diyee

karabıber cnm oh masallahhh allah tamamına erdırsın cnm baya olmus hamılelıgın
bu arada ben bırseyı eskıden berı cok duyarım hamıle bır kadın bır cuma gunu bırısının ısmını soylerek rabbım onada nasıp eyle derse karnındakı bebegının cınsıyetı olurmus :) tabı bunlar hurafe ama ama olsun denemekten cıkar cuma gunu sende bızım ısımlerımızı soylermısın cnm :)

karabiber ben ankaradayım cnm

aaaaaaaaaaaaaaa ama sankii istanbul diye okumuştumm ama şimdii gözükmüyoo bende nerde yaşadığınn
anakarayaa bayılıyorumm yaşamakk istediğimm şehirlerdenn biriii
tertemizzz istanbula göre daha sakinn
buraa curcuna gibii geldiii
trafikk denince korkamayaa başladımm helee karşıya geçmekk tekrardannn varyaa eziyett
uzun uzun kuyruklarr

bunu duyduğumm çokk iyi olduu boncukumm kesinn deneyeceğımm canımm
sende erkekk istiyorsunn değilmiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…