- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.581
ewet cnm edıyorum bende ordan bakmıstım zaten agrım olmustu baktım ogunde yum gunumdu ordada öle cıktı haftaya dr gıdecem karabıberım nolur cok dua et bana hamılenın ve yolcunun duası kabul olur cnm adam ıyıce heveste valla sabah dıkleyıp gıdıyo pekmezı kafaya dun gelmıs tuh hatun bısey almayı unutttu m ney dedım kuruyemıse ugrayıp kayısı alacaktım dıyo dedım sen ıyıce gırmıssın yolla rabbım ıns bu hevaslerımızı bos cıkarmaz ınssssssssssssss
inşallah aminnnnnnnnnnnnnn canımm benimm eşimde sabahlarıı işe giderkennnn kafasınaa dikerdii
o bide rahatsızlığıı vardıı sankiii bana iyii geliyoo bu hatunn derdiii
bunu yinede içsinnn olacağına yakında küre başlayınnn
ilkim 1 hafta kala başlamıştıı küre
hanii diğer mahalleden ümidim sensinn var ya o oluyoooo ilkimm
doktor olarakk istanbuldakii eceninn gittiğii doktora başla canımm daha garantii olurrrr
ewet cnm katıyyen terslemez bence cunku o su anda okadar doludurkı rabıım ıns verır onada bencede sık ılıskıdır cnm cok temız yuregın var ya allah razı olsun valla esıme dıyorumkı eger oglusum felan olursa b sefer olmayanlara yön gosterırım ıns da dıyokı tmm guzın ablayı gectın desene sen :):)):):)):
evet canımm haklsınınn ama hamile kalıpta kesinn oğlann olana kadar kimseye birşey anlatmaaa
benn hatta kesinleşene kadar demedimm erkekk diye kimseyeeee
karabiber ben ankaradayım cnm
gamze sende yazz diğer kızlar istanbulda yaşayanlar nerelerdesinizz sizz
ayy bazenn diyorumm acabaa çevremdekii bu insanlardan bazışarıı bizim kızlar olabilirmii diyee
karabıber cnm oh masallahhh allah tamamına erdırsın cnm baya olmus hamılelıgın
bu arada ben bırseyı eskıden berı cok duyarım hamıle bır kadın bır cuma gunu bırısının ısmını soylerek rabbım onada nasıp eyle derse karnındakı bebegının cınsıyetı olurmus :) tabı bunlar hurafe ama ama olsun denemekten cıkar cuma gunu sende bızım ısımlerımızı soylermısın cnm :)
boncukk sana cvp yazcammm daha sonra, şuan cıkmam lazımm.kızıma bişiler yedircem
görüşürüüz kızlarr
cnm ben ıstbulun beylıkduzundeyım
bunu duyduğumm çokk iyi olduu boncukumm kesinn deneyeceğımm canımm
sende erkekk istiyorsunn değilmiii
neyse benn birazz başkaa sayfalarıı okumaya kaçayımm öptüm hepiniziii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?