bebek cinsiyet belirleme..

evet bende okumuştum vajina temiz olacak diye bi alıntı vardı sanırım
bugün gidip ilaç almak lazım yani :)))

evet istanbul yazıyor.öle rastgele secmiştim
ankarayı bende cok seviyorum.cok düzenli bi yer.istanbul harika biyer ama devamlı yaşamayıı istememm.cok korkutuyor beni.

bunu duyduğumm çokk iyi olduu boncukumm kesinn deneyeceğımm canımm
sende erkekk istiyorsunn değilmiii

banada duaa ettt cnmmm

elara bana cevap yazmadın kustunmu (

yok cnm niye küsüyüm, sorun yok
hapın simini biliyordum ama 3 ay alkali etkisi yaptıgını ilk kez duydum ondan tepki gösterdim.

kızlar ben bu ay 29 günde regli oldum
bugün 13.günüm ve az önce kanlı akıntı geldii benden.böle bişi yaşayan varmı???
yumurtlama oldugundada kanlı akıntı gelir ben ona yordum.belimde agrıyor cünkü
bugün fiki fiki mi yapsam napsam:))
erken yumurtladım bu ay sanırımm

evet kendi evimiz.elara sen bana yakın oturuyorsun galiba ,bir de komşum var acaba elara bu mu diyorum kendime tarzınız çok benziyor o da bilg.kurdu dikkatli onun da bir kızı var seninkinin yaşında .eşinin adı nihat mı yoksa?tamam yaparım bunları .diyet yapıyor sayılırım ben neredeyse bir yıldır süt ve türevini tüketmiyorum.alkali su içiyorum ama kemik erimesi olmaz inşallah.ateş ölçme işi yaparım.sevgiler.

bigün tanışalım senlee cnm.sanalda görüştügüm cok arkadaşım var ama tanışmak nasip olmadı hiç
seninde müsait oldugun bigün görüşelim keçiörendeki migrosta. sen cok yakınsın oraya

slm kizlar bende haberler biraz karisik.benim gunum geciyo test yapiyom iki cizgi cikiyo ama birisi silik cikiyo neden bilmiyom boyle 3 sefer oldu benim bu defa gene gunum gecti test yaptim ayni cikiyo dr gittim dr pek iyi konusmadi gunum iki gun gecti dr alttan bakti bebeyi gormedi normalmi aceba baska bi dr gittim erken dedi belki ondan gozukmuyodur dedi bana ilac ve igne verdi 2 hafta kullanip gene gitcem bakalim goruncekmi bebis dualarinizi esirgemeyin...........

Teknoloji gerektirmeyen ve kişilerin kendilerinin uygulayabileceği bir yöntem de 1989 yılında tanımlanmıştır. Bu sistemde de Y spermlerinin daha küçük ve hızlı olduğu varsayımından yola çıkılmakta ve ilişki zamanlaması ile istenilen cinsiyette bebek sahibi olmak için öneriler verilmektedir. Buna göre erkek bebek isteyen çiftler öncelikle yumurtlama anını saptamak için piyasada satılan kitleri günde 2 defa kullanmalı, testteki renk değişimine göre ovülasyonun 24 saat içinde olacağı saptandıktan sonra tek bir sefer ilişkde bulunmalı, bu ilişki renk değişiminden sonraki 24 saat içinde olmalı, ve derin penetrasyonu sağlayacak pozisyonlar tercih edilmelidir. Bu sayede hızlı yüzen Y spermleri daha çabuk tüplere varabilecektir. Kadının erkeğin boşalmasından önce orgazm olması da şansı arttıracaktır.Kadının orgazmı vajendeki pH dengesini alkali yönde değiştirerek sperm ile serviks salgılarının temasını güçlendirecektir. Ek olarak ilişkiden 1 saat önce kafein içeren içeceklerin alınması spermlerin hızını arttıracaktır. İlişkiden önce 3-4 gün süre ile erkeğin boşalmaması şarttır. Bu sayede erkeğin sperm sayısı yükselecektir. Kız isteyenler için de bunun tam tersini yapmak gerekmektedir. Ovülasyonkitine gerek yoktur ve adet kanaması sona erdikten sonra sık cinsel ilişkide bulunmak yeterlidir.

ALINTIDIRRRRRRRRRR..........

cnm rabbım hayırlısıyla ıns oglusuna kavustursun ıns bebegımız tutunur daha kucukdr yanı gorunmeye bılır ultrasyonda saglıcakla gelır ıns

yk cnm yapma bence:):):)): Ne olur ne olmaz !!!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…