- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.601
gamze sende yazz diğer kızlar istanbulda yaşayanlar nerelerdesinizz sizz
ayy bazenn diyorumm acabaa çevremdekii bu insanlardan bazışarıı bizim kızlar olabilirmii diyee
evet gamzelım ılacları saten burda ılk sayfalarda bı arkadasımız yazmıstı kullanın dıye bende burdan okudum yanı sona nette arastırdım ve mantıklı geldı hatta kızın su yazısını bakın kaydetmısım
vagi-hex fitil adetin tamamen (bir damla bile olmayacak) bitince fitile başlanacak..
ama ben bırde antıbıyotık kulanıcam yanında daha etkılı olması ıcın onuda eczacı arkadasım var acıkca sorucam alkalı olsun dıye kullanıcam bakalım ne verıcek sıze yazarım
aaaaaaaaaaaaaaa ama sankii istanbul diye okumuştumm ama şimdii gözükmüyoo bende nerde yaşadığınn
anakarayaa bayılıyorumm yaşamakk istediğimm şehirlerdenn biriii
tertemizzz istanbula göre daha sakinn
buraa curcuna gibii geldiii
trafikk denince korkamayaa başladımm helee karşıya geçmekk tekrardannn varyaa eziyett
uzun uzun kuyruklarr
bunu duyduğumm çokk iyi olduu boncukumm kesinn deneyeceğımm canımm
sende erkekk istiyorsunn değilmiii
elara bana cevap yazmadın kustunmu(
evet çok yakınım.tamam olur sen gün belirle ay çook heycanlandım.görüşürüz.
slm kizlar bende haberler biraz karisik.benim gunum geciyo test yapiyom iki cizgi cikiyo ama birisi silik cikiyo neden bilmiyom boyle 3 sefer oldu benim bu defa gene gunum gecti test yaptim ayni cikiyo dr gittim dr pek iyi konusmadi gunum iki gun gecti dr alttan bakti bebeyi gormedi normalmi aceba baska bi dr gittim erken dedi belki ondan gozukmuyodur dedi bana ilac ve igne verdi 2 hafta kullanip gene gitcem bakalim goruncekmi bebis dualarinizi esirgemeyin...........
hehe evet eşimin ismi nihattt
aaa yoksa sendee o kadınmısınn 2 kızı olann:))
kızlar ben bu ay 29 günde regli oldum
bugün 13.günüm ve az önce kanlı akıntı geldii benden.böle bişi yaşayan varmı???
Yumurtlama oldugundada kanlı akıntı gelir ben ona yordum.belimde agrıyor cünkü
bugün fiki fiki mi yapsam napsam:))
erken yumurtladım bu ay sanırımm
kızlar sağ taraftaki ağrı sağ yumurtanın mı çatladığını gösteriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?