- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.621
yumurta günü değil ama bu gün 10. gün
kızlar selam ben kötüyüm ya dr verdiği ialç çok kötü yan etkileri var demişti ama anam bütün yan etkilerini göaterirmi bir ilaç valla bebiş için neler çekiyorum çok yıprandım hayırlısınla bir hamiş kalaydım bide dişim çıktı kanal tedavisi yaptırıyorum çok kötüyüm((
geçmiş olsun canım
inşallah RABBİM seninde
gönlünün muradını verir
her:ecrin_bebek:şeyin hayırlısı
gamze sende yazz diğer kızlar istanbulda yaşayanlar nerelerdesinizz sizz
ayy bazenn diyorumm acabaa çevremdekii bu insanlardan bazışarıı bizim kızlar olabilirmii diyee
kızlar benim regli olmama 6 gün var
göğüslerim ağrıyo
acaba hamileysemde ağrır mı
bilgisi olan varmı
cnm hamilelik belirtisiyle adet belirtisi birbirine çok benziyor..inşaallah seninki hamilelik belirtisidr cnm..
kızlar selam ben kötüyüm ya dr verdiği ialç çok kötü yan etkileri var demişti ama anam bütün yan etkilerini göaterirmi bir ilaç valla bebiş için neler çekiyorum çok yıprandım hayırlısınla bir hamiş kalaydım bide dişim çıktı kanal tedavisi yaptırıyorum çok kötüyüm((
canım çok geçmiş olsun,inşallah yan etkiler çabuk geçer(
günaydın kızlarrr
gecmiş yine silinmişşş
kacırdıgım önemli şeyler yoktur umarımm
cnm hamilelik belirtisiyle adet belirtisi birbirine çok benziyor..inşaallah seninki hamilelik belirtisidr cnm..
inşallah canım
hamile değilsem ağustosta ara veririm
eylülde tekrar başlarım ne yapıyım
herşey kısmet işi
rabbim büyük gönlümüze göre olur inşallah
cümlemizin
ıns hamıssındır cnm
cnm rabbım hayırlısıyla ıns oglusuna kavustursun ıns bebegımız tutunur daha kucukdr yanı gorunmeye bılır ultrasyonda saglıcakla gelır ıns
slm kizlar bende haberler biraz karisik.benim gunum geciyo test yapiyom iki cizgi cikiyo ama birisi silik cikiyo neden bilmiyom boyle 3 sefer oldu benim bu defa gene gunum gecti test yaptim ayni cikiyo dr gittim dr pek iyi konusmadi gunum iki gun gecti dr alttan bakti bebeyi gormedi normalmi aceba baska bi dr gittim erken dedi belki ondan gozukmuyodur dedi bana ilac ve igne verdi 2 hafta kullanip gene gitcem bakalim goruncekmi bebis dualarinizi esirgemeyin...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?