bebek cinsiyet belirleme..

ewet folik astte kullaniyom ama benim 3 tane daha boyle oldu 5 ci hafta bitiyo 6 ci haftada kanamayla deyerler sifirlaniyo o yuzden korkuyom ama bu sefr igne ve ilac kullaniyom bakalim o dedin ilaclarmi bilmiyom ben yurt disinda oldum icin ilac isimleri farkli

aymin hemen umutlanma cnm hamile olmayabilirsin rahimde kis varsada o çizgi silik çıkabiliyor yada adet dönemi yaklaşıncada. kese görünmesi lazımdı sen 3 gün bekle gene git doktora o zaman görünür

alo canlar slmmmmm
nassiniz bakemmmm
ben folik aside basladim ya adette bir degisiklik olurmu söyleyin bana bir zahmettt bide ikikutu klomen aldim ben

aylin daha öncede benzer durumlar yaşadıgın için bişi diyemicem.ama bu haftalarda kesenin görünmesi lazımdı.7-8 haftalıkkende bebek görünür.
bide sen catlatma ignesi kulllanmıştım dimi yalnış hatırlamıyorsam.
bu ignede gebelik hormonuda oldugundan testtee ikinci cizgi silik cıkmış olabilir.bi kac gün daha bekle bence

hımm yeni okudum msjını kesede görünmemiş sende.muhtemelen catlatma ignesinin etkisiyle ikinci cizgi silik cıktıı.bu igneden sonra aynı gebelik ve regli belirtileri yaşanabilir.
gögüslerinin şişmeside buna baglı olabilirr
ama yinede kesin bişi söleemk için erkenn.

ewet ignede kullandim .nasil yani igne nin etkisi nasil olurki

ignenin etkisi hamile deyilsemde cizgiyi silik cikarir gibimi yapar anlamadim

cnm ben ıstbulun beylıkduzundeyım
cnm bende b.çekmece mımarobadayım yakınmısız bırbırmıze ne quzel:)

bunu duyduğumm çokk iyi olduu boncukumm kesinn deneyeceğımm canımm
sende erkekk istiyorsunn değilmiii
evet cnm rabbım nasıp ederse ıstıyorum bende hakkımızda hayırlısı saqolasın

cnm sılık olması gebelıgın yenı olması anlamına gelır ve benım bıldıgım 7 8 haftalık olmadan ultrasyonda gozukmez yerınde olsam kan testı yabardım hos drun ıgne vermeden once kan testı ıstemesı daha mantıklı olurdu ama neden oyle yabtı bılemıorum rabbım gonlune gore versn ıns
cnm hepımız oyle nabalım ama kolay lokma yenılmıyor ıste hakkında hayırlısı olsun ıns

kızlar benim regli olmama 6 gün var
göğüslerim ağrıyo
acaba hamileysemde ağrır mı
bilgisi olan varmı
olabılır cnm bellı olmaz rabbım gonlunce versın ıns
gecen ay senın ılk reg gunun neydı cnm aynı gıbıydı geldıde benımde 19 unda ılk oldu suanda 4.cu qunum ben denıcem cunku orucumu yınede tutarım hamıle kalırsam orucumu bırakmayı dusunmuorum
alo canlar slmmmmm
nassiniz bakemmmm
ben folik aside basladim ya adette bir degisiklik olurmu söyleyin bana bir zahmettt bide ikikutu klomen aldim ben
cnm hakkında hayırlısı olsun bende kullanıorum degısıklık yabarmı bılmıorum ama benım 6 gun gec geldı belkıde ben hep 34 gunde bır adet oluyorumdur cunku yumurtlama gunum 28 gunde bır olsaydım eger 29 uydu fakat 4 unde yumurtladım
ignenin etkisi hamile deyilsemde cizgiyi silik cikarir gibimi yapar anlamadim

bende bılmıorum cnm ya ıns hamılesındır

kızlar ıyı aksamlar
can sıkıntısından bıraz ovulasyon test bolumunu okuyum dedım ve ne gordum benım basıma gelen bır cok kısının basına gelmıs yanı durum su kısaca acıklıyıcı anlatıyım
dıyelımkı 28 gunde bır regl oluyorsunuz buna gore 14 .cu gun yumurtlama gununuz oluyor ıste bazısında bu 18 bazısında 11 cı gun bıle oluyormus.
benımde 29 u ıken 5 ınde yumurtlamıstım.hatta ben yumurta takıbıyle hamıle kalan arkadasıma sordum kendısı 28 gunde bır duzenlı adet oluyor ancak bazen 14 bazen 18 bazen 15 cı gunler yumurtluyormus.
bundan cıkardıgım sonuc sukı kesınlıkle ovulasyon testı kullanmamız.
sonucta okadar ugrasıyoruz ısımızı sansa bırakmaya gelmez ve okudugum kadarıyla bazı ınsanlarda o seffaf akıntı yumurtlamadan gunler oncesınden de gelebılıyor ve yumurtladıklarını sanıyorlrmıs
lutfen test alın opuyorum hepınızı

alo canlar slmmmmm
nassiniz bakemmmm

24 MAYIS
23 HAZİRAN
19 TEMMUZ

son 3 adet siklusum böyle

geçen 5 gün geç
bu ay 2 gün erken
noluyo anlamıyorum
ama senle aynı gidiyoruz sanırım

folik asit kilo yapar yani isah acar derler bende tam tersi oldu kizlar ayiflamaya deam ediyorum bide mide bulantisi var folikten olabulurmu adet dgisikligi derken az geldi pet kullanmadim bile yaa bilemiyorum bakalim elara kiz falik asitte 3 ayim bitince istim ben bebek giii ekim gibi yaniii

KIZLAR OGLU OLNALAR GENELDE SAG YUMUSUNDAN KALMIS HEBERINIZ OLAAAAAAAVAR BU ISTE BIR HIKMETI ILAHI

Günaydın kızlarrr

Hayırdır Gamze nerden okudun bi bilgimi aldın ??
biliyosun Elaraya hep sorardım sağ yumurtanın etkisini ???
ben kısmetse sağdan kalmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım

Nasılsın tatil nasıl gurbetim
bende 2 aydır kullanıyorum folik asiti ama herhangi bi yan etkisi olduğunu sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…