- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.641
ikinci cizginin silik cıkmasına neden takılıyorsunki
ikinci cizgi cıkıyorsa kanda hcg hormonu salgılanmış hamilesindir anlamına gelir.
silik cıkmasının nedenide daha hcg degerinin düşük olmasıdır yeni hamile oldugun için.
zaman gectikce hcg degeri artıcak ve cizgi koyulaşacakk
ayrıca daha cok yeni hamilesin bebegin görünmesi mümkün degil
şuan sadece kese görünür.bebek 7-8 haftalık oldugunda anca görünür.
sen bunları kafaya takma.progestan ignesi yada hapımı verdi??
folik asitte kullanıyorsun dimi
aymin hemen umutlanma cnm hamile olmayabilirsin rahimde kis varsada o çizgi silik çıkabiliyor yada adet dönemi yaklaşıncada. kese görünmesi lazımdı sen 3 gün bekle gene git doktora o zaman görünür
alo canlar slmmmmm
nassiniz bakemmmm
ben folik aside basladim ya adette bir degisiklik olurmu söyleyin bana bir zahmettt bide ikikutu klomen aldim ben
aylin daha öncede benzer durumlar yaşadıgın için bişi diyemicem.ama bu haftalarda kesenin görünmesi lazımdı.7-8 haftalıkkende bebek görünür.
bide sen catlatma ignesi kulllanmıştım dimi yalnış hatırlamıyorsam.
bu ignede gebelik hormonuda oldugundan testtee ikinci cizgi silik cıkmış olabilir.bi kac gün daha bekle bence
hımm yeni okudum msjını kesede görünmemiş sende.muhtemelen catlatma ignesinin etkisiyle ikinci cizgi silik cıktıı.bu igneden sonra aynı gebelik ve regli belirtileri yaşanabilir.
gögüslerinin şişmeside buna baglı olabilirr
ama yinede kesin bişi söleemk için erkenn.
cnm bende b.çekmece mımarobadayım yakınmısız bırbırmıze ne quzel:)cnm ben ıstbulun beylıkduzundeyım
evet cnm rabbım nasıp ederse ıstıyorum bende hakkımızda hayırlısı saqolasınbunu duyduğumm çokk iyi olduu boncukumm kesinn deneyeceğımm canımm
sende erkekk istiyorsunn değilmiii
cnm sılık olması gebelıgın yenı olması anlamına gelır ve benım bıldıgım 7 8 haftalık olmadan ultrasyonda gozukmez yerınde olsam kan testı yabardım hos drun ıgne vermeden once kan testı ıstemesı daha mantıklı olurdu ama neden oyle yabtı bılemıorum rabbım gonlune gore versn ınsslm kizlar bende haberler biraz karisik.benim gunum geciyo test yapiyom iki cizgi cikiyo ama birisi silik cikiyo neden bilmiyom boyle 3 sefer oldu benim bu defa gene gunum gecti test yaptim ayni cikiyo dr gittim dr pek iyi konusmadi gunum iki gun gecti dr alttan bakti bebeyi gormedi normalmi aceba baska bi dr gittim erken dedi belki ondan gozukmuyodur dedi bana ilac ve igne verdi 2 hafta kullanip gene gitcem bakalim goruncekmi bebis dualarinizi esirgemeyin...........
cnm hepımız oyle nabalım ama kolay lokma yenılmıyor ıste hakkında hayırlısı olsun ınskızlar selam ben kötüyüm ya dr verdiği ialç çok kötü yan etkileri var demişti ama anam bütün yan etkilerini göaterirmi bir ilaç valla bebiş için neler çekiyorum çok yıprandım hayırlısınla bir hamiş kalaydım bide dişim çıktı kanal tedavisi yaptırıyorum çok kötüyüm((
olabılır cnm bellı olmaz rabbım gonlunce versın ınskızlar benim regli olmama 6 gün var
göğüslerim ağrıyo
acaba hamileysemde ağrır mı
bilgisi olan varmı
gecen ay senın ılk reg gunun neydı cnm aynı gıbıydı geldıde benımde 19 unda ılk oldu suanda 4.cu qunum ben denıcem cunku orucumu yınede tutarım hamıle kalırsam orucumu bırakmayı dusunmuorumben yazmıştım canım
ibrahim cananın kitabından değerli bilgiler ama hepsi silindi maalesef
evet ben de öyle zannediyorum.
Bu arada ben kırmızı kart gördüm ayın 19 unda
bu ay da aslında baya bi denemiştik ama olmadı nasip değilmiş.
gelecek ay ramazana denk geleceği için deneme yok
orucumu rahatça tutmak istiyorum çünkü
cnm hakkında hayırlısı olsun bende kullanıorum degısıklık yabarmı bılmıorum ama benım 6 gun gec geldı belkıde ben hep 34 gunde bır adet oluyorumdur cunku yumurtlama gunum 28 gunde bır olsaydım eger 29 uydu fakat 4 unde yumurtladımalo canlar slmmmmm
nassiniz bakemmmm
ben folik aside basladim ya adette bir degisiklik olurmu söyleyin bana bir zahmettt bide ikikutu klomen aldim ben
ignenin etkisi hamile deyilsemde cizgiyi silik cikarir gibimi yapar anlamadim
alo canlar slmmmmm
nassiniz bakemmmm
cnm bende b.çekmece mımarobadayım yakınmısız bırbırmıze ne quzel:)
evet cnm rabbım nasıp ederse ıstıyorum bende hakkımızda hayırlısı saqolasın
cnm sılık olması gebelıgın yenı olması anlamına gelır ve benım bıldıgım 7 8 haftalık olmadan ultrasyonda gozukmez yerınde olsam kan testı yabardım hos drun ıgne vermeden once kan testı ıstemesı daha mantıklı olurdu ama neden oyle yabtı bılemıorum rabbım gonlune gore versn ıns
cnm hepımız oyle nabalım ama kolay lokma yenılmıyor ıste hakkında hayırlısı olsun ıns
olabılır cnm bellı olmaz rabbım gonlunce versın ıns
gecen ay senın ılk reg gunun neydı cnm aynı gıbıydı geldıde benımde 19 unda ılk oldu suanda 4.cu qunum ben denıcem cunku orucumu yınede tutarım hamıle kalırsam orucumu bırakmayı dusunmuorum
cnm hakkında hayırlısı olsun bende kullanıorum degısıklık yabarmı bılmıorum ama benım 6 gun gec geldı belkıde ben hep 34 gunde bır adet oluyorumdur cunku yumurtlama gunum 28 gunde bır olsaydım eger 29 uydu fakat 4 unde yumurtladım
bende bılmıorum cnm ya ıns hamılesındır
KIZLAR OGLU OLNALAR GENELDE SAG YUMUSUNDAN KALMIS HEBERINIZ OLAAAAAAAVAR BU ISTE BIR HIKMETI ILAHI
folik asit kilo yapar yani isah acar derler bende tam tersi oldu kizlar ayiflamaya deam ediyorum bide mide bulantisi var folikten olabulurmu adet dgisikligi derken az geldi pet kullanmadim bile yaa bilemiyorum bakalim elara kiz falik asitte 3 ayim bitince istim ben bebek giii ekim gibi yaniii
Günaydın kızlarrr
Hayırdır Gamze nerden okudun bi bilgimi aldın ??
biliyosun Elaraya hep sorardım sağ yumurtanın etkisini ???
ben kısmetse sağdan kalmayı düşünüyorum hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?