bebek cinsiyet belirleme..

sağa derken ilişkiden sonra sağ tarafa yatmakmı ?? kızlar kusura bakmayın bu topiği bulmadan az ve eksik biliyormuşum sizinle beraber öğreniyorum :1hug:

ben hiç bişey bilmiyordum buranaın bayağı bi faydası olur
dediğimiz olay sağ yumurtadan hamile kalmak
ama ne kadar doğru bilmiyoruz tabiki belki fisfisfis

birde şunu unutmamak lazım bence kaderden ötesine geçilmez , biz sadece aklımızda kalmaması için vereliniortak

ayyyy yazdıklarımı okuduğumda öldüm gülmekten :)))
telefonda konuşurken yazmıştım ne kadar devrik cümle kurmuşum kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar bugün benim adet günüm karnım ağrıyo çok.. adet olucam sanırım neyse artık öbür ay yeni umut yapıcak bişi yok boshayallersmile

inşallah hadi bkalım

günaydın kızlar bugün benim adet günüm karnım ağrıyo çok.. adet olucam sanırım neyse artık öbür ay yeni umut yapıcak bişi yok boshayallersmile

belki olmazsın şartlama kendini
hamilelik belirtisi ile adet belirtisi aynı çünkü

haklısın boncuk derler ya:Anaların hakkı ödenmez,cennet annelerin ayakların altındadır vs.bunun için olsa gerek bak ne kadar uğraşıp ne kadar yıpranıyoruz..lisedeyken bu kadar okuyup çalışsaydın valla doktor olurdum heralde:))

Bu arada herkese mutlu günler bu gün öyle bir gün olsun ki YÜCE RABBİM kim ne dilerse kabul etsin inş.Şu an bende gözlerimi kapatıp bir dilek diliyorum ve bütün kalbimle olacağına inanıyorum...ALLAHIM sen burdaki kalbi temiz ve güzel insanların ne muradları varsa kabul et herkesin gönlüne göre ver..

Nasılsın tatil nasıl gurbetim
bende 2 aydır kullanıyorum folik asiti ama herhangi bi yan etkisi olduğunu sanmıyorum
canim valla eh iste nasil gecsin ya esim olmadan olmuyor ya iyi zayifladimda istah aciyormus dediler de o yuzden sordum canim kilo almayim

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

amin cümlemizin inş. Allah razı olsun :Saruboceq:

merhabalar
bir süredir sizi takip etmeme rağmen yeni üye oldum. bir oğluşum var ve ikinci bebeği istiyorum. tabi ki gönlümden geçen kız. öncelikle sağlıklı ve hayırlı olması tabi
çin takvimi ve yorumcu ya göre takip ediyorum. ama her iki yöntemdende olumlu sonuç alan da var olumsuz sonuç alan da. çoğunlukla da ikisi farklı veriler veriyor. dolayısı ile hangisine göre ayarlamak daha doğru işin içinden çıkamadım. bu jonas yöntemine de baktım. tam anlayamadım açıkçası. bana anlayan birisi bakarsa sevinirim. bir de buna bakayım bakalım ne olacak.
doğum tarihim 02.05.1975
doğum yerim almanya / mannheim
lazımsa eğer son adet günüm 09.07.2010
eşimin doğum tarihi 16.08.1972
şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…