- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.661
saol sanada hayırlı sabahlar..a.s.
cnm yum.. takıbıyle hamıs kalıp oglu olanlara sordum onlar sagdan kalmıslar o yuzden dedım .......
Benim kızım soldu bunu biliyorum , o yüzdnde denemek istiyorum
ne kaybederiz dimi kaydirigubbakcemile2
sağa derken ilişkiden sonra sağ tarafa yatmakmı ?? kızlar kusura bakmayın bu topiği bulmadan az ve eksik biliyormuşum sizinle beraber öğreniyorum :1hug:Benim kızım soldu bunu biliyorum , o yüzdnde denemek istiyorum
ne kaybederiz dimi kaydirigubbakcemile2
sağa derken ilişkiden sonra sağ tarafa yatmakmı ?? kızlar kusura bakmayın bu topiği bulmadan az ve eksik biliyormuşum sizinle beraber öğreniyorum :1hug:
cnm ben ıstbulun beylıkduzundeyım
gamze bende beylıkdüzünde oturuyorum.şuan ankarada annemlerin yanındayım tatile geldim
kızlar selam ben kötüyüm ya dr verdiği ialç çok kötü yan etkileri var demişti ama anam bütün yan etkilerini göaterirmi bir ilaç valla bebiş için neler çekiyorum çok yıprandım hayırlısınla bir hamiş kalaydım bide dişim çıktı kanal tedavisi yaptırıyorum çok kötüyüm((
canım çok geçmiş olsun,inşallah yan etkiler çabuk geçer(
saol canım inş.geçer..
folik asit kilo yapar yani isah acar derler bende tam tersi oldu kizlar ayiflamaya deam ediyorum bide mide bulantisi var folikten olabulurmu adet dgisikligi derken az geldi pet kullanmadim bile yaa bilemiyorum bakalim elara kiz falik asitte 3 ayim bitince istim ben bebek giii ekim gibi yaniii
günaydın kızlar bugün benim adet günüm karnım ağrıyo çok.. adet olucam sanırım neyse artık öbür ay yeni umut yapıcak bişi yok boshayallersmile
günaydın kızlar bugün benim adet günüm karnım ağrıyo çok.. adet olucam sanırım neyse artık öbür ay yeni umut yapıcak bişi yok boshayallersmile
cnm bende b.çekmece mımarobadayım yakınmısız bırbırmıze ne quzel:)
evet cnm rabbım nasıp ederse ıstıyorum bende hakkımızda hayırlısı saqolasın
cnm sılık olması gebelıgın yenı olması anlamına gelır ve benım bıldıgım 7 8 haftalık olmadan ultrasyonda gozukmez yerınde olsam kan testı yabardım hos drun ıgne vermeden once kan testı ıstemesı daha mantıklı olurdu ama neden oyle yabtı bılemıorum rabbım gonlune gore versn ıns
cnm hepımız oyle nabalım ama kolay lokma yenılmıyor ıste hakkında hayırlısı olsun ıns
olabılır cnm bellı olmaz rabbım gonlunce versın ıns
gecen ay senın ılk reg gunun neydı cnm aynı gıbıydı geldıde benımde 19 unda ılk oldu suanda 4.cu qunum ben denıcem cunku orucumu yınede tutarım hamıle kalırsam orucumu bırakmayı dusunmuorum
cnm hakkında hayırlısı olsun bende kullanıorum degısıklık yabarmı bılmıorum ama benım 6 gun gec geldı belkıde ben hep 34 gunde bır adet oluyorumdur cunku yumurtlama gunum 28 gunde bır olsaydım eger 29 uydu fakat 4 unde yumurtladım
bende bılmıorum cnm ya ıns hamılesındır
canim valla eh iste nasil gecsin ya esim olmadan olmuyor ya iyi zayifladimda istah aciyormus dediler de o yuzden sordum canim kilo almayimNasılsın tatil nasıl gurbetim
bende 2 aydır kullanıyorum folik asiti ama herhangi bi yan etkisi olduğunu sanmıyorum
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:Bu arada herkese mutlu günler bu gün öyle bir gün olsun ki YÜCE RABBİM kim ne dilerse kabul etsin inş.Şu an bende gözlerimi kapatıp bir dilek diliyorum ve bütün kalbimle olacağına inanıyorum...ALLAHIM sen burdaki kalbi temiz ve güzel insanların ne muradları varsa kabul et herkesin gönlüne göre ver..
amin cümlemizin inş. Allah razı olsun :Saruboceq:Bu arada herkese mutlu günler bu gün öyle bir gün olsun ki YÜCE RABBİM kim ne dilerse kabul etsin inş.Şu an bende gözlerimi kapatıp bir dilek diliyorum ve bütün kalbimle olacağına inanıyorum...ALLAHIM sen burdaki kalbi temiz ve güzel insanların ne muradları varsa kabul et herkesin gönlüne göre ver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?