bebek cinsiyet belirleme..

cnm duan ıcın allah razı olsun ıns amınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

amin canım inşallah::)))))

ewet ignede kullandim .nasil yani igne nin etkisi nasil olurki

ignenin etkisi hamile deyilsemde cizgiyi silik cikarir gibimi yapar anlamadim

gebelik hormonu beta hcg hormonudur.bu hormon vucutta salgılanmaya başladıgında hamilelik var demektir
çatlatma ignesinin içerigindede beta hcg hormonu vardır.çatlatma ignesinden sonra vucuda beta hcg hormonu verilir.dolayısıyla test yaptıgında pozitif cıkabilir
hatta bazı kadınlarda regli olduktan sonra bile cift zigi cıkabiliyor.
biraz daha bekle ve kan testi yaptır istersen

boncuk yazdıkların dogru şeyler.28 gün adet döngüsü olan bi kadının illa 14.gün yumu catlıcak diye bişi yok.kişinin bünyesine göre degişiyor
zaten o nedenle ateş öçlün ,akıntınızı kontrol edin yada test yapın diyoruzz.
mesela benim 17.gün ovulasyon oluyordu genelde.bu ay 13.gün oldu.

selamlar ev ısı derken aksam oldu yorgunluktan patladım valla
elaracım cnm haklısın okudukca ogrenıyoruz ıste bızde sımdı ama ben su ates olcme olayını tam anlayamadım cunku her olcusumde farklı cıkıyor dılımın tam altına koyup agzımı kapatıyorum dogrumu olcuyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz mesala bu sabah 36.4 cıktı bırdaha yabtım 36.5 cıktı her seferınde farklı cıkma nedenı nedır

gurbetcim folik asit için iştah acar deniliyor ama kişiye göre degişiyor demekki.bendede iştah acmamıştı.folik asit mide bulantısı da yapıyorr
hem iştah hemde midebulantısı yapma ihtimaline karşı gece yatmadan 3 tanesini birden iç yat cnm
adet kanamasının az olmasının nedenide hava degişikliginden olabilir.
cnm ben daha folik aside başlamadım yaa.benimde başmama lazım ekimdee beraberr kalırız inş cnm
gell gayrıı özledikkk seniii.ne zaman dönüyonn isviçreyee

sağa derken ilişkiden sonra sağ tarafa yatmakmı ?? kızlar kusura bakmayın bu topiği bulmadan az ve eksik biliyormuşum sizinle beraber öğreniyorum :1hug:

kadının rahminin sag ve solunda 2 tane yumurtalık vardır.her ay bi kactane yumurta olabilir ama bir tane yumurta olgunlaşır sadece.eger bu olgunlaşan yumurta sagdan geldiyse erkek olma şansı var deniliyor.
arkadaşların sagdan yumurtlama olayı bu oluyor yani.

aminnnnn cnmm.Allah razı olsunnnn

h.g Allah bagışlasın oglunuu
takvim yöntemelri bizim ilgi ve uzmanlık alanımıza girmiyorr:)
sende cok takılma onlara.aktif olarak aramıza atılırsan sana kız yöntemelrinde yardımcı olabilirzz.burda kızz analarııı cokkkkkk

boncuk ateş aynı saatte yataktan cıkmadan,dil altından 1 kez ölcüm yaplırr
sen ilk yaptıgın ölcümü baz al.bazı ateşölcerler aynı sonucları vermeyebiliyor. kaliteli ve hassas ateş ölcerler 10 kez ölcsen aynı sonucu verir.ama normal dijital ateşölcerler aynı ölcümleri vermeyebilir.
sen cok takılma onlara.önemli olan ateşin bariz düşüşü ve artışıdır.0,1 derecelik farklar cok önemli degil.

canım kız bebekten kolayımıı varr
bizimm burda sesomuu diye arkadaş yazıyorduu kızz istiyordu ilk bebeğiniii
bizde ona sadece yumurtlama zamanı hariççç diğer günlerde birlikte olmasınıı söyledikk oda öyle yaptıı adeti bittiğiii gün başlıyorduuu diğer reglline kadar eşiyle sık sık birlikte oluyorduuu,
birkaç ay da hamile kalabildii
ve dün bize kızınınn olacağınıı yazdıı

erkek bebek daha zor tek ve yumurtlama zamnı ilişkii önemlii

aaaaa duygununn kıızımıı oluyorrrr
ayy cok sevindimm yaa.ilk cocugu olmasına ragmen ne kadar cok istiyordu kız bebekk
Allah gönlüne göre vermişşş maşallahhh

benımde arkadastan az once haber geldı 1 oglu vardı erkek bebek ıcın dr ona adetten hemen sonrakı ılk 5 gun sık ılıskı demıs bol sut vs hepsını yabmıstı ama oda erkek olucakmıs hem uzuldum hemde sevındım cok ıstıyordu kızı olsun rabbım hayırlı saglıklı evlat versın ben 4 gozle su mevlutu beklıorum pazar gıdıorum erkek bebısı alıp kucagıma duamı edıcem ıns

elara cnm yok hassas deqıl valla 2 aydır ovulasyon testlerıne para dayanmıyor bırde onu almıyım dedım dıare ederım artık dedıgın gıbı bende ılk atesımı baza alırım.
adet bıttıkten 5 gun sonra baslasammı hemenmı baslasam acaba cunku gecen gun bı topıkte gordum ovulasyon topıgınde arkadasın bırı bır ayda 2 kere yumurtlamıs ve 19 .cu gun yumurtladı tutmus buyuk ıhtımal oyle soyluyor ve sımdı oglu olcak allah bagıslasın
bırde elara sana bırsey daha soruyum cnm sımdı dıyelım ovulasyın testı yabtım ogun saat 4 te ve cıft cızgıyı gordum o gece bız bırlıkte olcakmıyız 12 saat bekleyecekmıyım eger oyleyse sabah 12 de yabarım barı hahaha ertesı gune gurerse cunku ayda 2 kere deneme sansım oluyor cunku gun asırı barı 3 olsunda sansım artsın

elaracım beni sormuşssun çok sevindim ben burdayım hep hiç bi yazılanı kaçırmıyorum herşeyi okuyorum arada yazıyorum amakimse cvp yazmıyo neyse ben 23 haziranda olmuştum yani 25 temmuz dan sonra olucam ben,im adet döngün uzun bende kendi kendieme hesapladım akıntıımı takip ettim yoğun şeffaf akıntı oldugu günden sonra hep korunmasız ilişki oldu ama bugün yine yoğun şeefff akıntım var kafam karıştı umudum yittirdim ya 5 ay olacak hala hamile kalmadım erkek bebği geç yani artık adet olunca doktora gidicem inş bakalım yumurta takibi yaptırabilirsem inş canım çok yazdım

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn
canım inşallah
duaların kabul olur

LH hormonu yumurtayı catlatır ve yumurtanın serbest kalmasını saglar.
Lh hormonunun şöle bi özelligi var : vucutta aniden yükselir ve düşer.

ovulasyon testlerinin amacı vucuttaki Lh hormonunun salgılandıgını haber vermekktir
ovulasyon günü 4 gündür.bu günlerin ilk günleri çizgi silik cıkar.silik cizginin anlamı Lh hormon seviyesi düşük ve yumurtayı catlatmaya yeterli degildir oluyor.
sonraki günler yine silik cıkabilir.yine anlarsınki yetersiz seviyede
sonra aniden Lh hormonu yükselir bunun sonucundada testte ikinci cizgi birinci kadar koyu cıkar.
bu koyu cizginin anlamı vucutta Lh hormonu en üst seviyede salgılanmaya başladı demektir.24-36 saat içinde yumurtan catlıcak anlamındadır
ertesi gün yine cizgi silik cıkabilir.bunun nedenide Lh hormonunun aniden yükseklip düşmesi.yani 1 gün önce aniden yükseldi cizgi koyu cıktı,ertesi gün ani düşüşle cizgi silikleşti.
işte koyu cizgiden sonraki silik cizgiyi gördügünde yumurtan catlamış yada catlamak üzere demektirr.o gün ilişkii ideall

umarım anlatabilmişimdirr.
detaylı yazdımki herkes anlasın diyee
yine anlamadıysanız yapacak bişi yok:)

cnm sen bitek yumurtlama günü tek ilişkiyimi deniceksin?
takviye yada diet v.s gibi şeyler yapmayı düşünüyormusun yada neler yapıyorsun??
adet döngün uzunsa doktora gitmelisin.
akıntı konusunuda şöle anlatayım
akıntının cok oldugu gün parmagını vajinaya sok biraz ordan akıntı bulaşır parmagına.
o akıntıyı işaret ve başparmagının arasında cek .eger akıntı sünüyorsa anlarsınki yumurtlama olmak üzere.
eger akıntı yapışkan ,koyu kıvamlı ve iki parmak arasında cektigin zmaan sünmüyorsa yumurtlama olmuş demektir.ilişkiye girebilirsin.ama cok vakit kaybetmemen lazım.cünkü yumurtanın ömrü 24 saat

kızlar yumurtlama olmuş demenin anlamı şu:
yumurta hücresini saran folikül var.Lh hormonu yükseliyor ve folikülü catlatıp yumurta hücresini tüplere serbest bırakıyor.işte yumurtanın tüplerde serbest kalmasına yumurtlama ,ovulasyon yada yumurta catlamış deniyor
serbest kalan yumurta hücresi kendisini döllicek spermi bekliyor.bekleme süreside 24 saattir

işte şimdi anladım alkisalkisalkis senin jinekolog olduğundan şüphe etmeye başladım :jeyyar: emeğine sağlık sende ekimde düşüyorsun folik asite başlaman lazımdı terzi kendi söküğünü dikemezmiş :1rolleyes: şu an için herhangi bir şeye başladınmı mesela süt ürünleri tüketiyormusun patates falan yoksa kestinmi ? sıkı takipçinim yerimseniben

cnm ovulasyon testlerıyle kesın emın olabılırsın bırkac kısıden cunku soyle bırsey duydum benımde oyle oldu yumurtlamadan 5 6 gun once o akıntı gldı bu yuzden o testlerden alırsan memnun kalırsın dıye dusunuorum
anladım cnm anlamam mı cok tsk ederım .bu aksam o kız arkadasım geldı ıkıncı oglu olcak demıstım ya ıyıce ogrendım adetten hemen sonraakı 5 cı gun hamıle kalmıs ve kendısı ılk oglundada suandada cok fazla et yıyen ama hıc tuz lımon sevmeyen sut cok ıcen yanı boyle duydukcada yabcak bırsey yok sanırım dıyorum.bende aksıne kendımı bıldım bılelı lımon tuz manyagıyımdır ama kızım oldu onunsa ıkıncıde erkek olcak ve buyuk ıhtımal hatta dr kontrolunde yumurtlamadan once hamıle kaldı Allah yardımcımız olsun

canim agustos un 6 ina evimdeyim insallah midem kotu bulanoyor yaaaaaa yemek yiyemiyorum
kiz ben gunde birtane iciyom zarari olmasin 3 fazla degilmi giii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…