- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.681
Bu arada herkese mutlu günler bu gün öyle bir gün olsun ki YÜCE RABBİM kim ne dilerse kabul etsin inş.Şu an bende gözlerimi kapatıp bir dilek diliyorum ve bütün kalbimle olacağına inanıyorum...ALLAHIM sen burdaki kalbi temiz ve güzel insanların ne muradları varsa kabul et herkesin gönlüne göre ver..
Bu arada herkese mutlu günler bu gün öyle bir gün olsun ki YÜCE RABBİM kim ne dilerse kabul etsin inş.Şu an bende gözlerimi kapatıp bir dilek diliyorum ve bütün kalbimle olacağına inanıyorum...ALLAHIM sen burdaki kalbi temiz ve güzel insanların ne muradları varsa kabul et herkesin gönlüne göre ver..
ewet ignede kullandim .nasil yani igne nin etkisi nasil olurki
ignenin etkisi hamile deyilsemde cizgiyi silik cikarir gibimi yapar anlamadim
kızlar ıyı aksamlar
can sıkıntısından bıraz ovulasyon test bolumunu okuyum dedım ve ne gordum benım basıma gelen bır cok kısının basına gelmıs yanı durum su kısaca acıklıyıcı anlatıyım
dıyelımkı 28 gunde bır regl oluyorsunuz buna gore 14 .cu gun yumurtlama gununuz oluyor ıste bazısında bu 18 bazısında 11 cı gun bıle oluyormus.
benımde 29 u ıken 5 ınde yumurtlamıstım.hatta ben yumurta takıbıyle hamıle kalan arkadasıma sordum kendısı 28 gunde bır duzenlı adet oluyor ancak bazen 14 bazen 18 bazen 15 cı gunler yumurtluyormus.
bundan cıkardıgım sonuc sukı kesınlıkle ovulasyon testı kullanmamız.
sonucta okadar ugrasıyoruz ısımızı sansa bırakmaya gelmez ve okudugum kadarıyla bazı ınsanlarda o seffaf akıntı yumurtlamadan gunler oncesınden de gelebılıyor ve yumurtladıklarını sanıyorlrmıs
lutfen test alın opuyorum hepınızı
folik asit kilo yapar yani isah acar derler bende tam tersi oldu kizlar ayiflamaya deam ediyorum bide mide bulantisi var folikten olabulurmu adet dgisikligi derken az geldi pet kullanmadim bile yaa bilemiyorum bakalim elara kiz falik asitte 3 ayim bitince istim ben bebek giii ekim gibi yaniii
sağa derken ilişkiden sonra sağ tarafa yatmakmı ?? kızlar kusura bakmayın bu topiği bulmadan az ve eksik biliyormuşum sizinle beraber öğreniyorum :1hug:
merhabalar
bir süredir sizi takip etmeme rağmen yeni üye oldum. bir oğluşum var ve ikinci bebeği istiyorum. tabi ki gönlümden geçen kız. öncelikle sağlıklı ve hayırlı olması tabi
çin takvimi ve yorumcu ya göre takip ediyorum. ama her iki yöntemdende olumlu sonuç alan da var olumsuz sonuç alan da. çoğunlukla da ikisi farklı veriler veriyor. dolayısı ile hangisine göre ayarlamak daha doğru işin içinden çıkamadım. bu jonas yöntemine de baktım. tam anlayamadım açıkçası. bana anlayan birisi bakarsa sevinirim. bir de buna bakayım bakalım ne olacak.
doğum tarihim 02.05.1975
doğum yerim almanya / mannheim
lazımsa eğer son adet günüm 09.07.2010
eşimin doğum tarihi 16.08.1972
şimdiden teşekkürler
selamlar ev ısı derken aksam oldu yorgunluktan patladım valla
elaracım cnm haklısın okudukca ogrenıyoruz ıste bızde sımdı ama ben su ates olcme olayını tam anlayamadım cunku her olcusumde farklı cıkıyor dılımın tam altına koyup agzımı kapatıyorum dogrumu olcuyorum bu konuda bana yardımcı olurmusunuz mesala bu sabah 36.4 cıktı bırdaha yabtım 36.5 cıktı her seferınde farklı cıkma nedenı nedır
canım kız bebekten kolayımıı varrmerhabalar
bir süredir sizi takip etmeme rağmen yeni üye oldum. bir oğluşum var ve ikinci bebeği istiyorum. tabi ki gönlümden geçen kız. öncelikle sağlıklı ve hayırlı olması tabi
çin takvimi ve yorumcu ya göre takip ediyorum. ama her iki yöntemdende olumlu sonuç alan da var olumsuz sonuç alan da. çoğunlukla da ikisi farklı veriler veriyor. dolayısı ile hangisine göre ayarlamak daha doğru işin içinden çıkamadım. bu jonas yöntemine de baktım. tam anlayamadım açıkçası. bana anlayan birisi bakarsa sevinirim. bir de buna bakayım bakalım ne olacak.
doğum tarihim 02.05.1975
doğum yerim almanya / mannheim
lazımsa eğer son adet günüm 09.07.2010
eşimin doğum tarihi 16.08.1972
şimdiden teşekkürler
elara cnm yok hassas deqıl valla 2 aydır ovulasyon testlerıne para dayanmıyor bırde onu almıyım dedım dıare ederım artık dedıgın gıbı bende ılk atesımı baza alırım.
adet bıttıkten 5 gun sonra baslasammı hemenmı baslasam acaba cunku gecen gun bı topıkte gordum ovulasyon topıgınde arkadasın bırı bır ayda 2 kere yumurtlamıs ve 19 .cu gun yumurtladı tutmus buyuk ıhtımal oyle soyluyor ve sımdı oglu olcak allah bagıslasın
bırde elara sana bırsey daha soruyum cnm sımdı dıyelım ovulasyın testı yabtım ogun saat 4 te ve cıft cızgıyı gordum o gece bız bırlıkte olcakmıyız 12 saat bekleyecekmıyım eger oyleyse sabah 12 de yabarım barı hahaha ertesı gune gurerse cunku ayda 2 kere deneme sansım oluyor cunku gun asırı barı 3 olsunda sansım artsın
elaracım beni sormuşssun çok sevindim ben burdayım hep hiç bi yazılanı kaçırmıyorum herşeyi okuyorum arada yazıyorum amakimse cvp yazmıyo neyse ben 23 haziranda olmuştum yani 25 temmuz dan sonra olucam ben,im adet döngün uzun bende kendi kendieme hesapladım akıntıımı takip ettim yoğun şeffaf akıntı oldugu günden sonra hep korunmasız ilişki oldu ama bugün yine yoğun şeefff akıntım var kafam karıştı umudum yittirdim ya 5 ay olacak hala hamile kalmadım erkek bebği geç yani artık adet olunca doktora gidicem inş bakalım yumurta takibi yaptırabilirsem inş canım çok yazdım
işte şimdi anladım alkisalkisalkis senin jinekolog olduğundan şüphe etmeye başladım :jeyyar: emeğine sağlık sende ekimde düşüyorsun folik asite başlaman lazımdı terzi kendi söküğünü dikemezmiş :1rolleyes: şu an için herhangi bir şeye başladınmı mesela süt ürünleri tüketiyormusun patates falan yoksa kestinmi ? sıkı takipçinim yerimsenibenLH hormonu yumurtayı catlatır ve yumurtanın serbest kalmasını saglar.
Lh hormonunun şöle bi özelligi var : vucutta aniden yükselir ve düşer.
ovulasyon testlerinin amacı vucuttaki Lh hormonunun salgılandıgını haber vermekktir
ovulasyon günü 4 gündür.bu günlerin ilk günleri çizgi silik cıkar.silik cizginin anlamı Lh hormon seviyesi düşük ve yumurtayı catlatmaya yeterli degildir oluyor.
sonraki günler yine silik cıkabilir.yine anlarsınki yetersiz seviyede
sonra aniden Lh hormonu yükselir bunun sonucundada testte ikinci cizgi birinci kadar koyu cıkar.
bu koyu cizginin anlamı vucutta Lh hormonu en üst seviyede salgılanmaya başladı demektir.24-36 saat içinde yumurtan catlıcak anlamındadır
ertesi gün yine cizgi silik cıkabilir.bunun nedenide Lh hormonunun aniden yükseklip düşmesi.yani 1 gün önce aniden yükseldi cizgi koyu cıktı,ertesi gün ani düşüşle cizgi silikleşti.
işte koyu cizgiden sonraki silik cizgiyi gördügünde yumurtan catlamış yada catlamak üzere demektirr.o gün ilişkii ideall
umarım anlatabilmişimdirr.
detaylı yazdımki herkes anlasın diyee
yine anlamadıysanız yapacak bişi yok:)
cnm ovulasyon testlerıyle kesın emın olabılırsın bırkac kısıden cunku soyle bırsey duydum benımde oyle oldu yumurtlamadan 5 6 gun once o akıntı gldı bu yuzden o testlerden alırsan memnun kalırsın dıye dusunuorumelaracım beni sormuşssun çok sevindim ben burdayım hep hiç bi yazılanı kaçırmıyorum herşeyi okuyorum arada yazıyorum amakimse cvp yazmıyo neyse ben 23 haziranda olmuştum yani 25 temmuz dan sonra olucam ben,im adet döngün uzun bende kendi kendieme hesapladım akıntıımı takip ettim yoğun şeffaf akıntı oldugu günden sonra hep korunmasız ilişki oldu ama bugün yine yoğun şeefff akıntım var kafam karıştı umudum yittirdim ya 5 ay olacak hala hamile kalmadım erkek bebği geç yani artık adet olunca doktora gidicem inş bakalım yumurta takibi yaptırabilirsem inş canım çok yazdım
anladım cnm anlamam mı cok tsk ederım .bu aksam o kız arkadasım geldı ıkıncı oglu olcak demıstım ya ıyıce ogrendım adetten hemen sonraakı 5 cı gun hamıle kalmıs ve kendısı ılk oglundada suandada cok fazla et yıyen ama hıc tuz lımon sevmeyen sut cok ıcen yanı boyle duydukcada yabcak bırsey yok sanırım dıyorum.bende aksıne kendımı bıldım bılelı lımon tuz manyagıyımdır ama kızım oldu onunsa ıkıncıde erkek olcak ve buyuk ıhtımal hatta dr kontrolunde yumurtlamadan once hamıle kaldı Allah yardımcımız olsunLH hormonu yumurtayı catlatır ve yumurtanın serbest kalmasını saglar.
Lh hormonunun şöle bi özelligi var : vucutta aniden yükselir ve düşer.
ovulasyon testlerinin amacı vucuttaki Lh hormonunun salgılandıgını haber vermekktir
ovulasyon günü 4 gündür.bu günlerin ilk günleri çizgi silik cıkar.silik cizginin anlamı Lh hormon seviyesi düşük ve yumurtayı catlatmaya yeterli degildir oluyor.
sonraki günler yine silik cıkabilir.yine anlarsınki yetersiz seviyede
sonra aniden Lh hormonu yükselir bunun sonucundada testte ikinci cizgi birinci kadar koyu cıkar.
bu koyu cizginin anlamı vucutta Lh hormonu en üst seviyede salgılanmaya başladı demektir.24-36 saat içinde yumurtan catlıcak anlamındadır
ertesi gün yine cizgi silik cıkabilir.bunun nedenide Lh hormonunun aniden yükseklip düşmesi.yani 1 gün önce aniden yükseldi cizgi koyu cıktı,ertesi gün ani düşüşle cizgi silikleşti.
işte koyu cizgiden sonraki silik cizgiyi gördügünde yumurtan catlamış yada catlamak üzere demektirr.o gün ilişkii ideall
umarım anlatabilmişimdirr.
detaylı yazdımki herkes anlasın diyee
yine anlamadıysanız yapacak bişi yok:)
gurbetcim folik asit için iştah acar deniliyor ama kişiye göre degişiyor demekki.bendede iştah acmamıştı.folik asit mide bulantısı da yapıyorr
hem iştah hemde midebulantısı yapma ihtimaline karşı gece yatmadan 3 tanesini birden iç yat cnm
adet kanamasının az olmasının nedenide hava degişikliginden olabilir.
cnm ben daha folik aside başlamadım yaa.benimde başmama lazım ekimdee beraberr kalırız inş cnm
gell gayrıı özledikkk seniii.ne zaman dönüyonn isviçreyee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?