- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #5.701
cnm ovulasyon testlerıyle kesın emın olabılırsın bırkac kısıden cunku soyle bırsey duydum benımde oyle oldu yumurtlamadan 5 6 gun once o akıntı gldı bu yuzden o testlerden alırsan memnun kalırsın dıye dusunuorum
anladım cnm anlamam mı cok tsk ederım .bu aksam o kız arkadasım geldı ıkıncı oglu olcak demıstım ya ıyıce ogrendım adetten hemen sonraakı 5 cı gun hamıle kalmıs ve kendısı ılk oglundada suandada cok fazla et yıyen ama hıc tuz lımon sevmeyen sut cok ıcen yanı boyle duydukcada yabcak bırsey yok sanırım dıyorum.bende aksıne kendımı bıldım bılelı lımon tuz manyagıyımdır ama kızım oldu onunsa ıkıncıde erkek olcak ve buyuk ıhtımal hatta dr kontrolunde yumurtlamadan once hamıle kaldı Allah yardımcımız olsun
günaydın .. bende topiğe ilk böyle dalış yapmıştım adetten 5 gün sonra die ama tamamen yumurta çatlamasıyla ilgili olduğunu öğrenince vazgeçmiştim şimdi yine :uhm:Günaydın Kızlarrrrr
Ya Boncuk neler anlattın öyle bütün tezler çürüyo yani
akşam yeni oğlu olan bi bayana rastladım bende beni bi kenara çekti
erkek istiyomusun ben sana söyleyeyim dr dedi adet bittikten sonra hemen ilişkide bulunun demiş o öyle yapmış , birde 40 tane arapça olarak Muhammed yazısını küçük kağıtlara yazmış ve her sabah namazından sonra içmiş kafamçokkarıştı
tam bunu söyleyecektim size sende böyle yamışsın , bilmiyorum yine ümitsizlendim((
günaydın .. bende topiğe ilk böyle dalış yapmıştım adetten 5 gün sonra die ama tamamen yumurta çatlamasıyla ilgili olduğunu öğrenince vazgeçmiştim şimdi yine :uhm:
hehe cok meraklı bi tipim.o nedenle cok araştırır okurum.işte şimdi anladım alkisalkisalkis senin jinekolog olduğundan şüphe etmeye başladım :jeyyar: emeğine sağlık sende ekimde düşüyorsun folik asite başlaman lazımdı terzi kendi söküğünü dikemezmiş :1rolleyes: şu an için herhangi bir şeye başladınmı mesela süt ürünleri tüketiyormusun patates falan yoksa kestinmi ? sıkı takipçinim yerimseniben
canim agustos un 6 ina evimdeyim insallah midem kotu bulanoyor yaaaaaa yemek yiyemiyorum
kiz ben gunde birtane iciyom zarari olmasin 3 fazla degilmi giii
cnm ovulasyon testlerıyle kesın emın olabılırsın bırkac kısıden cunku soyle bırsey duydum benımde oyle oldu yumurtlamadan 5 6 gun once o akıntı gldı bu yuzden o testlerden alırsan memnun kalırsın dıye dusunuorum
anladım cnm anlamam mı cok tsk ederım .bu aksam o kız arkadasım geldı ıkıncı oglu olcak demıstım ya ıyıce ogrendım adetten hemen sonraakı 5 cı gun hamıle kalmıs ve kendısı ılk oglundada suandada cok fazla et yıyen ama hıc tuz lımon sevmeyen sut cok ıcen yanı boyle duydukcada yabcak bırsey yok sanırım dıyorum.bende aksıne kendımı bıldım bılelı lımon tuz manyagıyımdır ama kızım oldu onunsa ıkıncıde erkek olcak ve buyuk ıhtımal hatta dr kontrolunde yumurtlamadan once hamıle kaldı Allah yardımcımız olsun
offff ya bunlar nerden çıktı şimdi tamda kendimi hazır hissediyordum
Elara nerdesin ??????
hehe cok meraklı bi tipim.o nedenle cok araştırır okurum.
ben ekim kasım gibi hamilelik düşünüyorum.yani 3 ay var.gec kalmadım yani.
şuan hiç bişi yapmıyorum.daha başlamadım.orucla birlikte başlıcam diete
takviyeleri önümüzde hafta alıp başlıcam inş.
sen folibiol mu yoksa folik plusmı kullanıyorsun?
normal şartlarda günlük folik asit ihtiyacı 150-200 mcg
hamilelik düşünenler ,hamileler ve emzirenlerde günlük folik asit ihtiyacı 400 mcg dir
folik plusun 1 tabletinde 174 mcg folik asit var
3 tane içersen günlük ihtiyacı karşılamış olursun
zaten prospektüsündede 3 tane alınmalıdır yazıyor.
senin kullandıgın hangisi bilmiyorum ,içeriginde mcg lere bak ona göre kullan bence.
kızlar günaydın ... elaracım benim deneme olduğu akşam sağ kasığımda pıt pıt atmalar oldu akşam yatana kadar .acaba tutmuşmudur ayın sonunu nasıl bekleyeceğim bilmem...
günaydın kızlar
adetten 5 gün sonra olanlarda vardır tabiki yumurtası hemen oluşmuştur falan filan iki kere yumurtluyodur
sonuç olarak biz bildiklerimizi yapalım. Allah'ın hikmetinden sual olunmaz diyelim
kızlar hala böle bişiye inanıp hemen ümitsizlige düşünüyor ,kafanız karşıyorsa vallaaa ayıp ediyorsunuzz
2 aydır burda yöntemlerin mantıgını anlatıyorumm detaylıca.ama halaa anlaşılmamışş demekki.
valla siz bilirsiniz nasıl istiyorsanız öle yapınnn
canım ben de diyete başlamayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok
2 aydır deniyoruz hamile kalamadım ben
bu ay olmazsa ramazandan sonraya bırakalım dedik
orucumu rahatça tutayım yine tutarım da hamile kalırsam bulantı olur filan zorlanırım diye riske atmadım
yoksa kızımda 4 aylık hamileyken tutmuştum 29 gün boyunca
takviye olarak sen demi alacaksın çinko hapını
tıp fak. okuyan bir öğrenciden daha iyisin bu arada
kızlar günaydın ... elaracım benim deneme olduğu akşam sağ kasığımda pıt pıt atmalar oldu akşam yatana kadar .acaba tutmuşmudur ayın sonunu nasıl bekleyeceğim bilmem...
elaracım eylulden vazmı gectın cnmm ben eylul gıbı duusunuyodum benı vaz gecırme :):))):):):):)):)hehe cok meraklı bi tipim.o nedenle cok araştırır okurum.
ben ekim kasım gibi hamilelik düşünüyorum.yani 3 ay var.gec kalmadım yani.
şuan hiç bişi yapmıyorum.daha başlamadım.orucla birlikte başlıcam diete
takviyeleri önümüzde hafta alıp başlıcam inş.
sen folibiol mu yoksa folik plusmı kullanıyorsun?
normal şartlarda günlük folik asit ihtiyacı 150-200 mcg
hamilelik düşünenler ,hamileler ve emzirenlerde günlük folik asit ihtiyacı 400 mcg dir
folik plusun 1 tabletinde 174 mcg folik asit var
3 tane içersen günlük ihtiyacı karşılamış olursun
zaten prospektüsündede 3 tane alınmalıdır yazıyor.
senin kullandıgın hangisi bilmiyorum ,içeriginde mcg lere bak ona göre kullan bence.
Kızlar ben 1 hafta yokum , geldiğimde güzel haberleriniz olur inşalahhhhhh
bu arada yeni haber veriyim
bizde ev aldık
RABBİM isteyen herkese nasip etsin
evin biraz bakımı var inşallah 1 ay içinde bende taşınıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?