bebek cinsiyet belirleme..

Günaydın Kızlarrrrr

Ya Boncuk neler anlattın öyle bütün tezler çürüyo yani
akşam yeni oğlu olan bi bayana rastladım bende beni bi kenara çekti
erkek istiyomusun ben sana söyleyeyim dr dedi adet bittikten sonra hemen ilişkide bulunun demiş o öyle yapmış , birde 40 tane arapça olarak Muhammed yazısını küçük kağıtlara yazmış ve her sabah namazından sonra içmiş kafamçokkarıştı

tam bunu söyleyecektim size sende böyle yamışsın , bilmiyorum yine ümitsizlendim ((

günaydın .. bende topiğe ilk böyle dalış yapmıştım adetten 5 gün sonra die ama tamamen yumurta çatlamasıyla ilgili olduğunu öğrenince vazgeçmiştim şimdi yine :uhm:

günaydın .. bende topiğe ilk böyle dalış yapmıştım adetten 5 gün sonra die ama tamamen yumurta çatlamasıyla ilgili olduğunu öğrenince vazgeçmiştim şimdi yine :uhm:

offff ya bunlar nerden çıktı şimdi tamda kendimi hazır hissediyordum
Elara nerdesin ??????

kızlar günaydın ... elaracım benim deneme olduğu akşam sağ kasığımda pıt pıt atmalar oldu akşam yatana kadar .acaba tutmuşmudur ayın sonunu nasıl bekleyeceğim bilmem...

günaydın kızlar

adetten 5 gün sonra olanlarda vardır tabiki yumurtası hemen oluşmuştur falan filan iki kere yumurtluyodur

sonuç olarak biz bildiklerimizi yapalım. Allah'ın hikmetinden sual olunmaz diyelim

hehe cok meraklı bi tipim.o nedenle cok araştırır okurum.
ben ekim kasım gibi hamilelik düşünüyorum.yani 3 ay var.gec kalmadım yani.
şuan hiç bişi yapmıyorum.daha başlamadım.orucla birlikte başlıcam diete
takviyeleri önümüzde hafta alıp başlıcam inş.

canim agustos un 6 ina evimdeyim insallah midem kotu bulanoyor yaaaaaa yemek yiyemiyorum
kiz ben gunde birtane iciyom zarari olmasin 3 fazla degilmi giii

sen folibiol mu yoksa folik plusmı kullanıyorsun?
normal şartlarda günlük folik asit ihtiyacı 150-200 mcg
hamilelik düşünenler ,hamileler ve emzirenlerde günlük folik asit ihtiyacı 400 mcg dir
folik plusun 1 tabletinde 174 mcg folik asit var
3 tane içersen günlük ihtiyacı karşılamış olursun
zaten prospektüsündede 3 tane alınmalıdır yazıyor.
senin kullandıgın hangisi bilmiyorum ,içeriginde mcg lere bak ona göre kullan bence.

offff ya bunlar nerden çıktı şimdi tamda kendimi hazır hissediyordum
Elara nerdesin ??????

kızlar hala böle bişiye inanıp hemen ümitsizlige düşünüyor ,kafanız karşıyorsa vallaaa ayıp ediyorsunuzz
2 aydır burda yöntemlerin mantıgını anlatıyorumm detaylıca.ama halaa anlaşılmamışş demekki.
valla siz bilirsiniz nasıl istiyorsanız öle yapınnn

canım ben de diyete başlamayı düşünüyorum ama nasıl yapacağım konusunda hiç bir fikrim yok
2 aydır deniyoruz hamile kalamadım ben
bu ay olmazsa ramazandan sonraya bırakalım dedik
orucumu rahatça tutayım yine tutarım da hamile kalırsam bulantı olur filan zorlanırım diye riske atmadım
yoksa kızımda 4 aylık hamileyken tutmuştum 29 gün boyunca
takviye olarak sen demi alacaksın çinko hapını
tıp fak. okuyan bir öğrenciden daha iyisin bu arada

kızlar günaydın ... elaracım benim deneme olduğu akşam sağ kasığımda pıt pıt atmalar oldu akşam yatana kadar .acaba tutmuşmudur ayın sonunu nasıl bekleyeceğim bilmem...

canım inşallahh tutmuşturr.daha önceki aylar olmamışmıydı hiç
eger kendini cok dinlediysen ondanda öle olmuş olabilir.normalde de atar o pıt pıtlar, seyirmeler olur.nedeni bagırsak hareketleridir
mesela5 haftalık hamile kadın bebeginin hemen hareketlendigini pıt pıt attıgını,seyirdigini sölerr
bu mümkün degildir.cünkü bebek henüz 2mm boyunda, 5gr dan az kilosu vardır.
kadın psikolojik olarak kendini dinler ve bagırsak hareketlerini bebek seyirmesi sanar:)

günaydın kızlar

adetten 5 gün sonra olanlarda vardır tabiki yumurtası hemen oluşmuştur falan filan iki kere yumurtluyodur

sonuç olarak biz bildiklerimizi yapalım. Allah'ın hikmetinden sual olunmaz diyelim

vereliniortak

Elara anladım inanki her ince detayına kadar
hatta artık yumurtlama zamanımı bile kendim yakalamaya başladım
bikaç şeyde üst üste gelince şaşırıpkalıyorum ben
çok kararsız bi insanım bu konuda zaten neyse herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

herkese günaydın kızlar
şahsen ben ilerde pişman olmamak için
burada duyduğum şeyleri uygulmaya çalıştım
tedbiri bizde taktiri yüce RABBİM den
kafanızı karıştırmayın bence
biraz rahat olalım
kimsenin % 100 garantisi yok

hehe sagol cnmm.keşke tıp okusaydım.kadın dogumcu oluppp erkek isteyenlere daha cok yardımcı olaydımm:)))

cnm sen hastanede calışıyordun dimi.
doktora gittinmi hiç?

elaracım eylulden vazmı gectın cnmm ben eylul gıbı duusunuyodum benı vaz gecırme :):))):):):):)):)

bu arada yeni haber veriyim
bizde ev aldık
RABBİM isteyen herkese nasip etsin
evin biraz bakımı var inşallah 1 ay içinde bende taşınıcam

trufcum ben sadece folik asit takviyesi ve b12 vitamini alcam
aklıma gelmişken onuda söleyim
b12 vitamini folik asit emilimini arttırıyor.o nedenle beraber kullanmakta fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…