bebek cinsiyet belirleme..

:):):)
karbonatı siz bahsetmişsiniz ya ondan dedim. ama kız bebek için sirkeli su ile vajinal duş öneriyorlar.
tabi ne derece doğru bilemiyorum.

ben vajinal duşalara sıcak bakmıyorumm.kız ebbek yapmak zaten cok kolayy gerek yok duşa muşa:))

hehe afiyet olsunnn
folik asit cok önemli bi vitamin.bebk cinsiyeti ile alakası yok.bebegin saglıgı daha önemli sonucta.onun içinde kullanmak gerekiyor
b12 vitamini folik asit emilimini arttırıryor.beraber kulalnılırsa ii olur.

inş cnm
kızlar diet yapacak olanlara kendime hazırladıgım listeyi yollıcamm
sadece gamzeye yollıcaktım ama içim rahat etmedi yine:))) anacımm bende hazıra konmak istiyom ama kimseden ses cıkmıyorr.bende kızıyom böle olunca o nedenle gönderesim gelmiyor.ama içim rahat etmedi dedigim gibii
o listenin cıktısını alıp dolaba yapıştırın.hem saglıklı beslenmiş olursun ,hem kilo verirsiniz ,hemde erkek cocuk için uygun ortam yaratmış olursunuzzz

o listeyi banada gönderirmisin?belki ben de düzelirsem denerim

bende isterim
bendeeeeeeeeee

sevgili mutlu elif
bioritmi yine uğraştım anlarmıyım die valla
hiçbişey anlamadım bacım
rica etsem bana sen bak san geçmiş tarihleride veriyim tutacak mı
il: aksaray
31.08.1982 benim
01.09.1971 eşimin
ekim-2000
aralık-2005

şimdi ise erkek bebek için
ağustos-2010 a bakmanı istiyorum
kusura bakma canım inan anlamıyorum şimdiden çok teşekkür ederim

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..

Canım yarın bakıp hemen yazıcam sana tel.den gırıorum suan nete.gorusuruz.

slm canlarim nasilsiniz ben klomen aldim 3 kutu
ovulasyon test aldim bide folik aside devam ediyom bakalim iyi zayifladim bebek i ertelemem inallahhhh bide gebelik testi aldim 3 taneee

gurbetcim maşallah sen bu gidişle benden önce tutturacan gııııkaydirigubbakcemile3
bende ovulasyon testi alcam ama kızlar fikrinize ihtiyacım var...şimdi bu kitler idrardaki lh seviyesine göre sonuç vermiyormu.lh artınca idrarda kontrol çizgisinden daha koyu veya aynı koyulukta çift çizgi oluşunca 24 ila 36 saat arasında çatlar diyo....yani yumurtanın çatlaması için salgılanan lh hormonundan bahsediyoruz.dolayısıyla çatlamaması gibi bi durum olamaz bence.....zaten o hormon çıkmazsa çatlama gerçekleşmez değilmiCADIARZU
şimdi bana fikir aceleden ben bu kitin çift çizgisini gördükten 36 değilde 48 saat sonra etsem geç olurmu acep........

keşke yumurta takibi yaptırırken aynı zamanda bu zımbırtıdanda alsaydımda nasıl sonuç yorumlanır öğrenseydim-tatlicadiarzu-
zaten harcadığım paraya kıbrısta tüp bebekle iki oğlan koyduruverirdim :roflol:
onuda alsaydım her ayda en azından doçentlikten profluğa çıkardıksempatiksalakcinni

mimoza neden 48 saat sonra olsun istiyorsun bi sebebi mi var anlamadım
ovulasyon kitiyle ilgili cok detaylı bilgi yazmıştım bi kac gün önce.okudunmu bilmiyorum

hadi balalim ben 36 ytl verdim kite kizzzz

iki kızı olup artık son bir şans erkek bebek denemeye karar verip, yaklaşık bir sene yum takibi, diyet, vajinal duş,çat iğnesi,yumlama günü ilişki artı sizin daha bilmediğiniz birkaç yöntem deneyip 3. bebişdede kızı bulan bir bayan olarak nacizane tavsiyem bence hiiiçç boşuna vakit kaybetmeyin..kız veya erkek ne istiyorsanız "ya Allah " deyin , artık mevlam ne verirse..spermlere tıbbi bir müdahale olmadığı takdirde bunun başka yolu yok , var diyenlerede sakın inanmayın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…