- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.081
:):):)
karbonatı siz bahsetmişsiniz ya ondan dedim. ama kız bebek için sirkeli su ile vajinal duş öneriyorlar.
tabi ne derece doğru bilemiyorum.
tamam Elara ben başladım o zaman diyete hatta karpuz yiyorum şuanda :) ama başka bişi almıycam sanırım folikasit filan...kızıma hamile kalmadan önce b12 iğneleri folik asit hapları kullanmıştım hep o geliyo aklıma ...
tmm cnm bısey demedım :):)))):)): ben bu hafta baslaycan sandım sekerım o yuzden dedım bu sene ramazanda dıyetteyız desene oh hem kılo gıder ıns hemde oglusumuz gelır kızlar cok guzel bı ayda basladık ınsssss dualarımızla bırlıkde basaracaz bu ısı
inş cnm
kızlar diet yapacak olanlara kendime hazırladıgım listeyi yollıcamm
sadece gamzeye yollıcaktım ama içim rahat etmedi yine:))) anacımm bende hazıra konmak istiyom ama kimseden ses cıkmıyorr.bende kızıyom böle olunca o nedenle gönderesim gelmiyor.ama içim rahat etmedi dedigim gibii
o listenin cıktısını alıp dolaba yapıştırın.hem saglıklı beslenmiş olursun ,hem kilo verirsiniz ,hemde erkek cocuk için uygun ortam yaratmış olursunuzzz
inş cnm
kızlar diet yapacak olanlara kendime hazırladıgım listeyi yollıcamm
sadece gamzeye yollıcaktım ama içim rahat etmedi yine:))) anacımm bende hazıra konmak istiyom ama kimseden ses cıkmıyorr.bende kızıyom böle olunca o nedenle gönderesim gelmiyor.ama içim rahat etmedi dedigim gibii
o listenin cıktısını alıp dolaba yapıştırın.hem saglıklı beslenmiş olursun ,hem kilo verirsiniz ,hemde erkek cocuk için uygun ortam yaratmış olursunuzzz
kızlar adetten sonra yine fitil kullansammı acaba
ozaman dr vermişti busefer kendim alsam kullansam
bişey olurmu
geçmiş olsun cnm dikkat et kendine..şim gelelim bana:)
ben dün cok hastalandımm
ayaga kalkacak halim yoktu.başım gün boyu şiddetli agrıdı
devamlıı uyudumm diyebilirim.
emzirdigim memem mastit olmuş sanırım ondan böle oldum.
bugün birazdaha iyiyim hamd olsun
sabah saglık ocagına gittim.anlattım durumumu.adam mastitten olabilir dedi
idrarım cok koyu dedim enfeksiyon olabilir tahlil istiorum dedim.
bende b12 vitamin eksikligide olur genelde bayadır baktırmamıştım onada bakabilirmiyiz dedim
kan degerlerimde genelde düşer dedim.tam kan sayımı istedimm
Adam sagolsun tam kan sayımı ve idrar tahlili istedii
anlıyacagınız hastane ye gitmeden tetkiklerimi saglık ocagında yaptırdım yarın sonuclarımı alacam
cuma günüde hastaneye gidip hormon testi ve smear testi yaptırcamm
yarın folik asit ,b12 vitamini,çinko yazdırcamm
muhtemelen demirimde eksiktir onuda kullanabilirim.
yarın sonuclarıma göre ilac yazar sanırımm
Canım yarın bakıp hemen yazıcam sana tel.den gırıorum suan nete.gorusuruz.sevgili mutlu elif
bioritmi yine uğraştım anlarmıyım die valla
hiçbişey anlamadım bacım
rica etsem bana sen bak san geçmiş tarihleride veriyim tutacak mı
il: aksaray
31.08.1982 benim
01.09.1971 eşimin
ekim-2000
aralık-2005
şimdi ise erkek bebek için
ağustos-2010 a bakmanı istiyorum
kusura bakma canım inan anlamıyorum şimdiden çok teşekkür ederim
Canım yarın bakıp hemen yazıcam sana tel.den gırıorum suan nete.gorusuruz.
hadi balalim ben 36 ytl verdim kite kizzzzgurbetcim maşallah sen bu gidişle benden önce tutturacan gııııkaydirigubbakcemile3
bende ovulasyon testi alcam ama kızlar fikrinize ihtiyacım var...şimdi bu kitler idrardaki lh seviyesine göre sonuç vermiyormu.lh artınca idrarda kontrol çizgisinden daha koyu veya aynı koyulukta çift çizgi oluşunca 24 ila 36 saat arasında çatlar diyo....yani yumurtanın çatlaması için salgılanan lh hormonundan bahsediyoruz.dolayısıyla çatlamaması gibi bi durum olamaz bence.....zaten o hormon çıkmazsa çatlama gerçekleşmez değilmiCADIARZU
şimdi bana fikir aceleden ben bu kitin çift çizgisini gördükten 36 değilde 48 saat sonra etsem geç olurmu acep........
valla ne olsun bursadayim denize degil strese girdim kizzzzz:roflol:gurbetcim naberrr.bursada mısın halaa.nasıl geciyorr ,denize girebildinmii
valla ne olsun bursadayim denize degil strese girdim kizzzzz:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?