- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.101
valla ne olsun bursadayim denize degil strese girdim kizzzzz:roflol:
iki kızı olup artık son bir şans erkek bebek denemeye karar verip, yaklaşık bir sene yum takibi, diyet, vajinal duş,çat iğnesi,yumlama günü ilişki artı sizin daha bilmediğiniz birkaç yöntem deneyip 3. bebişdede kızı bulan bir bayan olarak nacizane tavsiyem bence hiiiçç boşuna vakit kaybetmeyin..kız veya erkek ne istiyorsanız "ya Allah " deyin , artık mevlam ne verirse..spermlere tıbbi bir müdahale olmadığı takdirde bunun başka yolu yok , var diyenlerede sakın inanmayın...
iki kızı olup artık son bir şans erkek bebek denemeye karar verip, yaklaşık bir sene yum takibi, diyet, vajinal duş,çat iğnesi,yumlama günü ilişki artı sizin daha bilmediğiniz birkaç yöntem deneyip 3. bebişdede kızı bulan bir bayan olarak nacizane tavsiyem bence hiiiçç boşuna vakit kaybetmeyin..kız veya erkek ne istiyorsanız "ya Allah " deyin , artık mevlam ne verirse..spermlere tıbbi bir müdahale olmadığı takdirde bunun başka yolu yok , var diyenlerede sakın inanmayın...
evet, o kadar istiyordumki oğlum olmasını hamile kaldığımda tickera mavi beşik koymuştum...sonradanda değiştirmeye gerek görmedim...iğneden 36 saat sonra ama saate takılma..cetvelini görünce ben oglun olacak sanmıştımm
Allahın takdirine diyecek bişi yok.
biz inanan insanlarızz saplantı haline getirmiyoruz bu cinsiyet olayını
kendimizce bilindik yöntemlerle tedbirimizi alıyoruz takdir Allahınn
hiçbişiyin garantisi yok.ama keşkee dememk için uyguluyoruz işte
senin çatlatma ignesinden kac saat sonra ilişki olmuştu
san diğer sitedede varsın canım....cinsiyet topiğinde adını görmüştüm ..şansınız bol olsun, Allah dualarınızı geri çevirmesin inşallah...h.g cnm oncelıkle hamısmısın 3. ye neler denedın bızım bılmedıgımız cnm ya bunlarla sans artıyo kesın bı cozumu yookı cnm bunları uygulayıp bol bolda dua edecez artık rabbım verırse cabalamadık demeyız en azından ama bunlarla oglu olanda cok yapcak bısey yok yanı fazla rabbım buyuk bol bol bunların yanında dua
evet, o kadar istiyordumki oğlum olmasını hamile kaldığımda tickera mavi beşik koymuştum...sonradanda değiştirmeye gerek görmedim...iğneden 36 saat sonra ama saate takılma..
san diğer sitedede varsın canım....cinsiyet topiğinde adını görmüştüm ..şansınız bol olsun, Allah dualarınızı geri çevirmesin inşallah...
arkadaşlar ben en son 10 haziranda regi olmuştum temmuz ayında regi olmayınca doktora gitiim ve 2-3 tane küçük kistin var dedi ve erisin diye orgameril diye ilaç verdi ilacı 10 gün kullandım ve sonra 27 temmuzda regi oldum...3 ay kulanıcakmışım...bir ayını kullandım bu ay 2 ay daha kullanıcakmışım..hamileliğe engel değil dedi doktor hamile kalabilirsin dedi..ben şimdi bu ilacı kullanıcağım için 28 gün de regi olucam....son regi tarihim 27 temmuz olduğuna göre kız için ne zaman ilişki erkek için ne zaman iilişki yaşanmalı ..bilgisi olan beni bilgilendirsin....8 .denemem bu hamile kalamadım....2 yaşında kızım var 22 temmuz da 2 yaşını tamamladı..kızıma kardeş istiyorum..Allah verirse.....şimdiden ilgilenecek arkadaşlara tşkler...
ilk sayfadaki listeyi yenilermisisniz arkadaşlar son regim 27 temmuz...beklenen regim 24 ağustos.....inşallah bu ay olur...ilişkiyide kısmetse 2 günde bir düşünüyorum şansımı artırmak istiyorum...
evet, o kadar istiyordumki oğlum olmasını hamile kaldığımda tickera mavi beşik koymuştum...sonradanda değiştirmeye gerek görmedim...iğneden 36 saat sonra ama saate takılma..
san diğer sitedede varsın canım....cinsiyet topiğinde adını görmüştüm ..şansınız bol olsun, Allah dualarınızı geri çevirmesin inşallah...
28 günde oluyorsan 14ncü gün tek ilişki denemelisinnarkadaşlar ben en son 10 haziranda regi olmuştum temmuz ayında regi olmayınca doktora gitiim ve 2-3 tane küçük kistin var dedi ve erisin diye orgameril diye ilaç verdi ilacı 10 gün kullandım ve sonra 27 temmuzda regi oldum...3 ay kulanıcakmışım...bir ayını kullandım bu ay 2 ay daha kullanıcakmışım..hamileliğe engel değil dedi doktor hamile kalabilirsin dedi..ben şimdi bu ilacı kullanıcağım için 28 gün de regi olucam....son regi tarihim 27 temmuz olduğuna göre kız için ne zaman ilişki erkek için ne zaman iilişki yaşanmalı ..bilgisi olan beni bilgilendirsin....8 .denemem bu hamile kalamadım....2 yaşında kızım var 22 temmuz da 2 yaşını tamamladı..kızıma kardeş istiyorum..Allah verirse.....şimdiden ilgilenecek arkadaşlara tşkler...
karabiber 3.kızına hamile kim var diger sitede?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?