bebek cinsiyet belirleme..

cetvelini görünce ben oglun olacak sanmıştımm
Allahın takdirine diyecek bişi yok.
biz inanan insanlarızz saplantı haline getirmiyoruz bu cinsiyet olayını
kendimizce bilindik yöntemlerle tedbirimizi alıyoruz takdir Allahınn
hiçbişiyin garantisi yok.ama keşkee dememk için uyguluyoruz işte
senin çatlatma ignesinden kac saat sonra ilişki olmuştu

h.g cnm oncelıkle hamısmısın 3. ye neler denedın bızım bılmedıgımız cnm ya bunlarla sans artıyo kesın bı cozumu yookı cnm bunları uygulayıp bol bolda dua edecez artık rabbım verırse cabalamadık demeyız en azından ama bunlarla oglu olanda cok yapcak bısey yok yanı fazla rabbım buyuk bol bol bunların yanında dua

evet, o kadar istiyordumki oğlum olmasını hamile kaldığımda tickera mavi beşik koymuştum...sonradanda değiştirmeye gerek görmedim...iğneden 36 saat sonra ama saate takılma..

san diğer sitedede varsın canım....cinsiyet topiğinde adını görmüştüm ..şansınız bol olsun, Allah dualarınızı geri çevirmesin inşallah...

arkadaşlar ben en son 10 haziranda regi olmuştum temmuz ayında regi olmayınca doktora gitiim ve 2-3 tane küçük kistin var dedi ve erisin diye orgameril diye ilaç verdi ilacı 10 gün kullandım ve sonra 27 temmuzda regi oldum...3 ay kulanıcakmışım...bir ayını kullandım bu ay 2 ay daha kullanıcakmışım..hamileliğe engel değil dedi doktor hamile kalabilirsin dedi..ben şimdi bu ilacı kullanıcağım için 28 gün de regi olucam....son regi tarihim 27 temmuz olduğuna göre kız için ne zaman ilişki erkek için ne zaman iilişki yaşanmalı ..bilgisi olan beni bilgilendirsin....8 .denemem bu hamile kalamadım....2 yaşında kızım var 22 temmuz da 2 yaşını tamamladı..kızıma kardeş istiyorum..Allah verirse.....şimdiden ilgilenecek arkadaşlara tşkler...

amın cnm amın olsun be cnm benım gıbı 4. denersın 3 kzızı olup dınımızce yeıstırene rabbım cennetı vaadedıyo ne kadar buyuk bı ıhssan ınns yetıstırıp cennete gırenlerden oluruz.... tek ılıskıylemı kaldın pekı cnm????

ilk sayfadaki listeyi yenilermisisniz arkadaşlar son regim 27 temmuz...beklenen regim 24 ağustos.....inşallah bu ay olur...ilişkiyide kısmetse 2 günde bir düşünüyorum şansımı artırmak istiyorum...

geçmiş olsun
yumurtlama günün 10 agustos erkek günü.11 agustosta da deniyebilirsin
6 agustos kız günü.7-8-9 agustosta da deniyebilirsin.
yalnız bu tarihler garantili degil.sen yine kendini dinle akıntını filan kontrol et.ovulasyon kitide kullansan daha ii olur bence

Son düzenleyen: Moderatör:
ilk sayfadaki listeyi yenilermisisniz arkadaşlar son regim 27 temmuz...beklenen regim 24 ağustos.....inşallah bu ay olur...ilişkiyide kısmetse 2 günde bir düşünüyorum şansımı artırmak istiyorum...

agustos listesine ekledim seni.bilgilerini kontrol et.ilişki tarihlerinide denediginde sölersinn
ayrıca sık ilişki kızz bebek şansını arttırıyor.senin herhangi bi hazırlıgın varmı erkek cocuk için.yoksa cinsiyeti farketmiyor sadece bebek içinmi ugraşıyorsun?

hayırlı sabahlar elara
nasılsın canım
2 gündür eşime sabah ve geceleri harnup pekmezi veriyorum
dr a gideyim mi sence eylüle mi
kalsa ne dersin
korktum valla
hoppidicik i okuyunca

sagol cnm iyiyimm sende iyisin inş
kendini hazır hissediyorsan beklemenin anlamı yok.
yok ramazını rahat geciriyim strese girmeyim diyorsan eylülü bekleyebilirsin
bu zaman içinde de diet ve takviyeleri alırsın.tercih seninn

bu arada herkes eylül ekim gibi düşünüyorr gördügüm kadarıyla:)
cok bereketli bi ay olacakkk
bakalım kim önce hamiş kalcakkk hehe
ben kızımda tek denemde hamiş kalmıştımm.sanki bundada hemen kalacakmışım gibi hissediyorummm
hayırlısı bakalım

canım sen tam kaçıncı gün birlikte oldun vee kaç ilişkii vardıı bende bunlara çok önemm veriyorummm erkekk bebek konusunda
fazla olursa kız tek olursa erkekk diye düşünüyorumm

kız ozaman sen tanıdık birisin diğer siteyii bildiğine göre

28 günde oluyorsan 14ncü gün tek ilişki denemelisinn
amaa bence bekle 3 adet tarihinii not tutt gebelik orgden bak sana hanii günüü veriyo
orda verilee haftanın son günüü denee ben öyle yaptımm
bide akıntımm olduu benimm ona göre değerlendirr
kız bebek içinnn 14ncü gün hariç diğer günler sık ilişkii canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…