bebek cinsiyet belirleme..

çok sıcakk bu saatte dayanamıyorumm sıcağaaa
sabah işlerimm bitsinn diyorumm burdanda kopamıyorumm vallahaa
okumasam olmuyoooo burayıı
illa bilmemm lazıım kim hamile ne denemişş

gunaydın kızlar valla elaracım bende cok cabuk kalıyorum ama bılmemkı bundada bole olurmu 3. korunurken kaldım guya ama banada cok caabuk kalırmısım gıbı gelıyo ama kısmet cnm

son regli tarihin ,regli döngün ve ilişki tarihlerini yazarsan yorum yapabiliriz
başka cocugun varmı:?

canım 1 kızım var 7 yaşında adetlerim düzenli 28 günde oluyo ilişki tarihide adet bitiminden hemen sonra gün aşırı yapmıştık tam tarihi bilmiyorum son adet tarihimde 26 haziran olmalı emin değilim ama 1-2 gün artı veya eksik olabilir

bazı kadınlar regliden hemen sonra yumurtlayabiliyor.bu durumda regliden sonraki bi kac gün erkek olma ihtimali yüksek
yada ayda 2 kez yumurtlayan kadınlarda var.bu durumdada regliden sonra erkek olabilirr.
ama adet döngüsünün ortasında yumurta catlıyorsa, genelde regliden sonraki günler kız bebek için ideal.

hadi yaa.yırtıldı filanmı nolduu:)))
yada gecmi taktınızz
ayy cok acık sordumm kusura bakma cnm

valla cnm hıc bırseyden haberımız yok yırtılsa anlarız heralde ama buyuk ıhtımalle delıkmıydı artık bılemeyecem anlayacagın:) ama cnm be baska aylarda normal korunurken gıttıgı oluyodu ınan bır ıkı seferde kalmadım aman dedım olursa olur kız o aylar kalmadım hamıs ama kaldıgım ay hıc sansım yoktu guya esıme dıyorumkı benım gununm gecıyo dıyokı yok hatun ben emınım bısey yoktur bı gıttımkı eczanede test aldım ıkı cızgı yanıyo o uzuntuyle ılkdefa arabayı carpıstım kaldırıma cunku cok zaayıflamıstım bıde 81 kılodan 67 dusmustum o yaz guzel guzel kıyafetler alacaktım ama nasıp olmadı cnm

teşekkür ederim canımm alah nasip ederse 3-4 ay sonra öğrenicezz bakalım kızmı erkekmii

son adet tarihini 26 haziran olarak baz alarak baktım takvime
6-7-8-9 temmuz tarihleri arasında ilşki olduysa kız ihtimali yüksek
10-11 temmuz erkek bebek için ideal gün.
sık ilişkide genelde kız ebbek olma ihtimali yüksek.cinsiyeti belli olunca yazarmısın bizede.
senide ekliyim listeye olurmu?

ayy çok heycanlıyım yaa çok istenen bi bebek 1 sene uğraştıkk günler geçmiyoo aylar nasıl geçicek bilmiyorumm
canımm ekleyebilirsin listeye öğrenir öğrenmez yazarımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…