- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.121
bu arada herkes eylül ekim gibi düşünüyorr gördügüm kadarıyla:)
cok bereketli bi ay olacakkk
bakalım kim önce hamiş kalcakkk hehe
ben kızımda tek denemde hamiş kalmıştımm.sanki bundada hemen kalacakmışım gibi hissediyorummm
hayırlısı bakalım
hoppıdık neden kendını tanıtmaya cekınıyo acaba ya???? kızlar aklıma takıldı
gamze korunurken derken.spiralmi vardı yoksa kondomla mı kaldın
kondomla cnm
cnm hg oncelıkle valla 100 100 olmasada kız olma ıhtımalı yuksek cnm ama genede rabbım bılırgünaydın kızlar ben 4 haftalık hamileyim ve adetim biter bitmez hamile kalmışımm erkek olma iihtimali nedir sizcee
son regli tarihin ,regli döngün ve ilişki tarihlerini yazarsan yorum yapabiliriz
başka cocugun varmı:?
teyzemde adet bitiminden 10 gün içinde olursa erkek olur demiştide aklıma takıldı bakalımm artıkk hayırlısı olsun:)cnm hg oncelıkle valla 100 100 olmasada kız olma ıhtımalı yuksek cnm ama genede rabbım bılır
hadi yaa.yırtıldı filanmı nolduu:)))
yada gecmi taktınızz
ayy cok acık sordumm kusura bakma cnm
bazı kadınlar regliden hemen sonra yumurtlayabiliyor.bu durumda regliden sonraki bi kac gün erkek olma ihtimali yüksek
yada ayda 2 kez yumurtlayan kadınlarda var.bu durumdada regliden sonra erkek olabilirr.
ama adet döngüsünün ortasında yumurta catlıyorsa, genelde regliden sonraki günler kız bebek için ideal.
teyzemde adet bitiminden 10 gün içinde olursa erkek olur demiştide aklıma takıldı bakalımm artıkk hayırlısı olsun:)
son adet tarihini 26 haziran olarak baz alarak baktım takvime
6-7-8-9 temmuz tarihleri arasında ilşki olduysa kız ihtimali yüksek
10-11 temmuz erkek bebek için ideal gün.
sık ilişkide genelde kız ebbek olma ihtimali yüksek.cinsiyeti belli olunca yazarmısın bizede.
senide ekliyim listeye olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?