bebek cinsiyet belirleme..

gamze biraz acık yazacam ama kusura bakma artık
kondom takılmadan önce gelen zevk sıvısındada seperm var.eger bu şekildede bi temas olduysa hamilelik riski vardır.belki sendede öle olmuş olabilir.
bi kac arkadaşım var aynen anlattıgım gibi hamile kaldılarr.
kondom öncesi temasta bulunmamak lazım yada kondom takılı dahi olsa içe boşalmamak lazım.
bunları biliyom ama yapıyormuyum?? hayırrrkaydirigubbakcemile3

kızlar merhaba
bazılarınız biliyor ben bu ay klomen ve çat iğnesi kullanmıştım
size bi tavsiyem var, eğer yumurtlamanız normalde klomen kullanmayın, yoksa benim gibi bi düzine yumurtanız olur yarısı çatlar yarısı kist kalırrr

gecmiş olsun cnm.çatlatma igneside kullanmıştın dimi
klomeni bende düşünmüyorumm
yumurta takibi yaptırıp catlatma ignesi kullanabilirim belki.
yada ovulasyon kiti kullanırım diyorum

canım bende 3 ay önce klome ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ama o ay olmadı sonra doktorum ara verelim tedaviye dedi 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım
kistlerden korkma canım kendiliiğinden atabilio vücut en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah

gecmiş olsun cnm.çatlatma igneside kullanmıştın dimi
klomeni bende düşünmüyorumm
yumurta takibi yaptırıp catlatma ignesi kullanabilirim belki.
yada ovulasyon kiti kullanırım diyorum
evet çatlama iğneside kullandık ama bazıları ona rağmen çatlamadı

inşaallah atılır, ama eğer hamilelik olduysa ne olacak bilmiyorum

aysima senin o ay kaç yumurtan oluşmuştu? bide kaç mm de iken çat iğnesi oldun

ewet cnm buyuk bı ıhtımalle dedıgın gıbı oldu ama gene aynen durmak yok yola devam :):)):):)):)):rabbım korusun bılıncsız bı sekılde hamıs kalmakdan cok zor

elera diyet listesini neyaptın göndermedin .bide öbür site neresi.ayrıca eşlerinizde diyet yapacak mı?benim tanıdığım bir aile vardı üç kızları vardı eşi erkek olana kadar devam diyordu.kadın ramazan ayından sonra hamile kaldı 600gr oğlu oldu.ne yaptı diye düşündüm.adam iftardan sonra bol soda içiyordu ve iftarın vazgeçilmezi tatlı yiyordu.

ben 9 aydır bekliyorum , 2009 kasımda hamile kalmıştım düşük oldu, ondan öncede beklemiştik epeyce
eşin takviye kullanıyor mu derken, cinsiyet için soruyorsan öyle birşey yapmıyoruz, hakkımızda hayırlısı olan neyse onu versin Rabbim..

yok cnm cinsiyet için takviyee yi kastetmedim zaten öle bi takviyede yok
spermler için cinko,selenyum e vitamini v.s gibi takviyereler yada kecboynuzu kürü gibii
erkekte sorun olsun olmasın bu vitaminlerin eksikliginde spermler işlevini tam yapamıyorr

senin normal şartlarda yumurtalamanda sorun varmıydı?

bakalım soda ıse yarayacakmı ınan her aksam ıcıne bır lımon sıkıp ıcıyoruz esımle ıns bızede fayd
ası olur hepımıze

e vitamini vermişti doktor ama pek düzenli kullandığı söylenemez... ilk başladığımız aylar keçi boynuzu arı sütü bal polen vs gibi şeyler kullanıyorudu.. şu an o konuda dikkat etmiyor, galiba biraz bıkkınlık geldi..
benim yumurtlama sorunum yoktu çok şükür, önceki ay klomen kullanmadan takip ettiğimizde 2 yumurtamın büyüyüp çatladığını gözlemlemiştik...

hd diet erkeklere şaert degil deniliyor ama ben eşimede uygulamayı düşünüyorum.sonucta aynı evde iki farklı yemek yapamamm.ben ne yiyosam o da yesinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…