- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.141
valla cnm hıc bırseyden haberımız yok yırtılsa anlarız heralde ama buyuk ıhtımalle delıkmıydı artık bılemeyecem anlayacagın:) ama cnm be baska aylarda normal korunurken gıttıgı oluyodu ınan bır ıkı seferde kalmadım aman dedım olursa olur kız o aylar kalmadım hamıs ama kaldıgım ay hıc sansım yoktu guya esıme dıyorumkı benım gununm gecıyo dıyokı yok hatun ben emınım bısey yoktur bı gıttımkı eczanede test aldım ıkı cızgı yanıyo o uzuntuyle ılkdefa arabayı carpıstım kaldırıma cunku cok zaayıflamıstım bıde 81 kılodan 67 dusmustum o yaz guzel guzel kıyafetler alacaktım ama nasıp olmadı cnm
kızlar merhaba
bazılarınız biliyor ben bu ay klomen ve çat iğnesi kullanmıştım
size bi tavsiyem var, eğer yumurtlamanız normalde klomen kullanmayın, yoksa benim gibi bi düzine yumurtanız olur yarısı çatlar yarısı kist kalırrr
kızlar merhaba
bazılarınız biliyor ben bu ay klomen ve çat iğnesi kullanmıştım
size bi tavsiyem var, eğer yumurtlamanız normalde klomen kullanmayın, yoksa benim gibi bi düzine yumurtanız olur yarısı çatlar yarısı kist kalırrr
ayy çok heycanlıyım yaa çok istenen bi bebek 1 sene uğraştıkk günler geçmiyoo aylar nasıl geçicek bilmiyorumm
canımm ekleyebilirsin listeye öğrenir öğrenmez yazarımm
evet çatlama iğneside kullandık ama bazıları ona rağmen çatlamadıgecmiş olsun cnm.çatlatma igneside kullanmıştın dimi
klomeni bende düşünmüyorumm
yumurta takibi yaptırıp catlatma ignesi kullanabilirim belki.
yada ovulasyon kiti kullanırım diyorum
canım bende 3 ay önce klome ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ama o ay olmadı sonra doktorum ara verelim tedaviye dedi 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım
kistlerden korkma canım kendiliiğinden atabilio vücut en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah
canım bende 3 ay önce klome ve çatlatma iğnesi kullanmıştım ama o ay olmadı sonra doktorum ara verelim tedaviye dedi 3 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım
kistlerden korkma canım kendiliiğinden atabilio vücut en kısa zamanda hayırlı haberlerini alırız inşallah
gamze biraz acık yazacam ama kusura bakma artık
kondom takılmadan önce gelen zevk sıvısındada seperm var.eger bu şekildede bi temas olduysa hamilelik riski vardır.belki sendede öle olmuş olabilir.
bi kac arkadaşım var aynen anlattıgım gibi hamile kaldılarr.
kondom öncesi temasta bulunmamak lazım yada kondom takılı dahi olsa içe boşalmamak lazım.
bunları biliyom ama yapıyormuyum?? hayırrrkaydirigubbakcemile3
ben 9 aydır bekliyorum , 2009 kasımda hamile kalmıştım düşük oldu, ondan öncede beklemiştik epeyce
eşin takviye kullanıyor mu derken, cinsiyet için soruyorsan öyle birşey yapmıyoruz, hakkımızda hayırlısı olan neyse onu versin Rabbim..
elera diyet listesini neyaptın göndermedin .bide öbür site neresi.ayrıca eşlerinizde diyet yapacak mı?benim tanıdığım bir aile vardı üç kızları vardı eşi erkek olana kadar devam diyordu.kadın ramazan ayından sonra hamile kaldı 600gr oğlu oldu.ne yaptı diye düşündüm.adam iftardan sonra bol soda içiyordu ve iftarın vazgeçilmezi tatlı yiyordu.
bakalım soda ıse yarayacakmı ınan her aksam ıcıne bır lımon sıkıp ıcıyoruz esımle ıns bızede fayd
ası olur hepımıze
yok cnm cinsiyet için takviyee yi kastetmedim zaten öle bi takviyede yok
spermler için cinko,selenyum e vitamini v.s gibi takviyereler yada kecboynuzu kürü gibii
erkekte sorun olsun olmasın bu vitaminlerin eksikliginde spermler işlevini tam yapamıyorr
senin normal şartlarda yumurtalamanda sorun varmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?