- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.341
canım sen neredesin tam olarak bilmem lazım saat belirlemek için
ne çok olması canım ama doğum tarihlerinizi bulamıyorum eşinle yer aksaraydı dimi...
canım sen neredesin tam olarak bilmem lazım saat belirlemek için
gamze canım günlerimiz seninle aynı 1 den 7 eylül e kadar süper günler hatta 7 eylül dolunaya da yaklaşıyo bein için de aynı gece önemli. ama ekim e hiç bulaşma bu tabloya göre boş çünkü....
cnm eksıklerım cok once onları tamamlamaya calısyorum halıydı perdeydı derken bı 20 gunu bulucak sanırım tasınmamhehe iyi yapıyon cnm
ne zaman taşınıyorsun
cnm hersey gonlunce olsun ıns hakkında hayırlısıKızlar ben maçtan geldim öbür maça gidiyorum dua edin elara cnm yazdıklarını son kez okuyum dedim öpüyorummm hepinizi..
ohh ıyı yabmıssın cnm afıyet seker olsun bu arada ıyı tatıllerkızlar valla bır tencere yaprak sarması sardım ha sımdı bıttı denızde ıyı olur dedım yhu öldum ama..... o yuzden ayaktayım bu saate :):)):): daha sımcık abdest aldım namazımı kılayım hepınıze dua edeyım yatacam ıns ama uykuda kactı hıcbırınızde yoksunnnnnnnnuzz(neyse sabah gorusuruz
cnm ben et yememeye calıyorum ılk kızıma hamıleyken et yıyemıyordum drum bana bır muz ye hergun muzda en az et kadar ıyı demıstı aklımda o kalmıstı o yuzden hergun bır muz yıyorumbeslenme dietinde benim kafam karışıyor ya.potasyumdan zengin gıdalardan bakliyatlar ve et ürünleri asidik etki yapıyorr.
ben hem potasyumlu hemde alkali etki yapan gıdalarla beslenmeyi düşünüyorum.
öle bol bol et ,bakliyat tüketmem.haftada bir yerim sadece
sizler ne düşünüyorsunuz.yicenizmi bol et bakliyat filan?
cnm nekadar erken baslarsan okadar ıyı tabıkı ama hıc bırsey ıcın gec kalmıs sayılmazsın baslarsan saha ıyı olurgünaydın herkese ,
acaba bende yapsam mı şu dieti
kararsızım en az nekadar süre yapmalıyız
bende bugün dr randevu alıyım diorum ama
elara ne yapıyım canım
bana bir fikir verin lütfen
cnm Allah bagıslasın kızını2,5 yaşında bir kızım var çok şükür
orta karadenizde şirinmi şirin küçükmü küçük elma kentindeyim canım
Allah tamamına ersırsın ıns cnm bende senın gıbı 34 gunde bır adet oluyorum bakalım bu ay hakkımızda hayırlısı
Merhaba, eşimle bu yıl bir bebeğimizin olmasını istemiştik. Genel kontrol için doktoruma gittiğim Nisan ayında artık olsun dedik :) Döngülerim 34 günde bir oluyordu. Yumurtlamamda geç olduğu için,çatlama tarihini bilemiyordum. Mayıs 12 de yumurta takibi için gittik ve aynı gün yumurta görüldü, 12'sini takip eden 5 gün içinde çatlama olucağını söylediği için denemelere başladık. Bize 3 ay süre vermişti. Bir ay sonra çift çizgiyle doktorumuza gittik :)
Şimdi 13.haftamı bitiriyorum. İsteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin. Doktorunuza gidip,yumurta takibi yaptırın derim. Sevgilerimle...
hadı cnm hayırlısı herzaman dua edıyoruz ıns gonlune gore verır rabbım senın ve hepımızınkızlar biraz önce dr dan randevu aldım yarın için
RABBİM yar ve yardımcımız olsun hepimizin
ne olur banada dua edin
bu na çok ihtiyacım var
yine heyecan sardı beni
yer aksaray
31.08.1982
01.09.1971
eylül ayı için
MUTLU ELİF gözünü seveyim bana da bak beklemediğim acayip heyecanlıyım ayın 1 inde adet günüm biz bu ay denedik canım .
eşim doğum tarihi15.12.1974
benim ki 21.12.1979 yer edirne şimdiden teşekkür erkek bebk için ...
bakıyorum hemen ama yer bildirmen lazım canım...
Yer edirne bitanem bende çok baktım ama birtürlü anlayamadım yoksa zahmet vermek istemem sağol canım....
gmt lere il il nerden bakıyosunuz
amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm amın ınssssssssssyolcunun da duası makbul olurmus kızlar ben bu gece yolda bıle dua edıcem ınss hepınıze cnm sızde benı unutmayın bır hafta yokummmmmm
muhtelıf cnm bendemerak ettım banada bakarmısın zahmet olmassa
benım 10 08 1984 dogum tarıhım esımın 10 08 1977
yer ıstanbul
hazıran 15 reglımın ılk gunuydu daha sonra
temmuz 19 reglımın ılk gunuydu
mutluelıf cnm bendemerak ettım banada bakarmısın zahmet olmassa
benım 10 08 1984 dogum tarıhım esımın 10 08 1977
yer ıstanbul
hazıran 15 reglımın ılk gunuydu daha sonra
temmuz 19 reglımın ılk gunuydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?