bebek cinsiyet belirleme..

cnm balıkesır o kadar korkulacak yolu yokkıı bursa yalova uzerınden gıdersen cok rahat ayrıca ewet balıkesırlıyım cnmmmm:teytey:

balıkesirinn ilçeleriydii bizim geçtiğimiz yer herhalde deniz sahiliydii ama böyle dağların içinden aşağıya iniş yaptıkk
tam balıkesire varmadıkk
edremit kıyılarından gittik ama tam adı neresi bilmiyorumm
ordanda izmirden geçerek denizliye vardıkk

öyle oluyoo canımm
ama bazen inann bırakıyorumm işlerii
yap yap zaten bittiği yokki

evet canım bu siteyii bende çok seviyorumm
polonyadaykenn ben 3 yılım bu sitede geçtii
ancak burda vakit geçerdii
fazla arkadaşta yoktuu
şimdi en azından kime oturmaya gitsemde vakit geçirsem demiyorumm
başka topikleride okuyorumm burdaa okumamm bittiği zaman

çok haklısınn canımm
meselaaa samimii arkadaşımızaa benn 3 ncüyüü yapacamm amaa erkek bebek istiyorumm yada kız istiyorumm diyemiyosunn
hemen başlarlarr birşeyler demeyee
aslında onların içleride aynı bizim gibii amaa belli etmezlerr

ayten aslında bak şimdi daha net düşündümde 14 - 17 arası kesin erkek gibi yaw. kaçında olmuştu sizin deneme tam biliomusun

CANIM 18 temmuz tek birliktelik 4 c.perhiz diğer hepsi korumalı internetten aldığım yumurtlma günü ydü...canım RABBİM hayırlısın versin hepimize .sence nasıl o gün uygun mu?CADIARZU

canım ya demek sancınınn olduğuuu gün çatlamıyoo 2 gün sonramı çatlıyomuşşş
bize kalsa ogün yaparız değilmii
senin regl kaçgünkii 17 ve 19 gün diye dediii

güle güle git gel canım

eşinle aynı günmü doğdunuz hem de aynı ay

bende mart 84 doğumluyum eşim de mart 77 ,,,ben 16sı o 11 i

avatarındaki kız senin kızınmı çok tatlıymış
evet cnm resımdekı kız benım kızım sagol :)
dogum gunlerımız esımle aynı kızımda agustos 5 :)

canım sadece ağustos için baktım tek ortak gününüz erkek için 20 si o kadar. şimdi çıkmam lazım arkadaşlar görüşürüz sonra...
koca ayda tek bır gunmu gozukuyor oda gusel hahaha sagolasın cnm tsk ederım.ben zaten buyuk ıhtımal 20 sınde yada 19 unda yumurtluycam opuyorumnanaktan
bu arada msajımı duzeltıyorum cunku ben reglın 20 cı gunu yumurtluycam sanırım sen agustosun 20 sı demek ıstedın o gun benım reglı gunum oluyor bı karısıklık var sanırım dur bakalım eger ben bu ıkı gun ıcınde cıft cızgıyı yakalar ve atesımde degısıklık gorursem denerım gormezsem saten 8 agustosu beklıycem

Son düzenleme:

ay cm karabıberım valla aynen cnm ya en yakınına bıle dıyomusun hele ben bıde 4. yapcam desem mıllet arkamdan neler der ya bak ıste 3 kızı var 4 .de kız olursa aman yanı kısacası nasreddın hoca mısalı mılletın agzı torba deyılkı buzesın suoer bı soz

bu işyerinde bilgisayar kullanamayan kişiler var.bana ekip kur dediler iki kişi buldum ancak.bu sitedeki kızların birazı bende olsa bu ülkeyi ihya ederim.mesela elara,gamzecim,karabiber.truf gibi.

boshayallersmile

kızlar siz yinede ne güzel çalışıyorsunuz ben evde pinekliyorum

ayy karabiberim Allah sana yardım etsin.sıcaklarda hamiellik cok zor .bide adanadasınn yanıyorsunuzdur eminimm.
mersine yakınsınız dimi.denize filan gidiyornuzmu haftasonları

türkiye için gmt +2 diye biliyorum il il değişmiyor
yalnız yaz saati uygulamasında olduğumuzdan +3 olarak değişiyor

senin evde net yokmuu.

gamzecim sen bu sayfaya nasıl denk geldin?buraya girmedne önce nette takıldıgın başka yer varmıydı.evde nasıl vakit geciriyordun

bişey sorcam kızlar
şu bioritimle hamile kalanlar varmı
doğruluğu sizce nasıl
bu ağustos ayını değerlendirsemmi kalsamı bilemedim

bioritimi ögreneli 2 ay oldu zaten.matematik arkadaşımız bakıyordu bu yönteme.cocugu olanlara baktı dogru cıkıyor genelde.benim kızımdada tuttu.matematikte de tutuyordu.

bebegin hayırlı olsun cnm.Saglıkla al kucagına inş.
kızlar biraz önce dr dan randevu aldım yarın için
RABBİM yar ve yardımcımız olsun hepimizin
ne olur banada dua edin
bu na çok ihtiyacım var
yine heyecan sardı beni

ya ben senin yerinde olsam bayramdan sonraya bırakırdım.cok mübarek bi aydayız bol bol dua et.ibadetini et güzelce,orucunu stressiz tutt.
bi kac gün sonra ramazan geliyor doktora gidip gelmen sorun olacakk,oruc tutamıcaksınn
yum takibi olayı aman aman önemli bişi degil sonucta.bunun için orucunu kazaya bırakmasan iyi olur.
bu 1 ay içindede potasyumdan zengin ve alkali yiceklerden tüketirsin.
eşine mutlaka cinko al ,kürü uygula.1 ay hap ve kür yeterli olurr
bak 2 kızın varmış aceleye getirme bu hamileligini.
bunlar benim düşüncem ama yinede tercih senin.
Hakkında hayırlısı olsun cnm.
yardım edebilecegim bişi varsaa sölersinn.

dua demişken hepimiz bu güzel cuma gününde birbirimize dua edelim.allah hepimizin gönlinde olan erkek bebişleri nasip etsin. inşallah

Aminnnn

amınnnnnnnnnnnnnnnnnnn cnm amın ınssssssssssyolcunun da duası makbul olurmus kızlar ben bu gece yolda bıle dua edıcem ınss hepınıze cnm sızde benı unutmayın bır hafta yokummmmmm

gızzz kum ve denizi görüncee sigara filan içiyim demee hıııııılmaz:
bugün içmedin dimi.bak dogru söleeaklinialirimsmile

elaracım evde net var da
ev işleri bana göre işler değil yaaa
yapmak gelmiyor içimden hiç ama titizlik olunca yapmasan da olmuyor
o yüzden evde olmayı pek sevmiyorum
iş bitmiyo çünkü

canım ya demek sancınınn olduğuuu gün çatlamıyoo 2 gün sonramı çatlıyomuşşş
bize kalsa ogün yaparız değilmii
senin regl kaçgünkii 17 ve 19 gün diye dediii

hyr cnm sancının olduğu gün çatlıyor ben 13.de hastalandım onun üstüne 15 17 ve 19 gün saydı 15 olursa kıza uygun çatlammaış olur 17 ve 19 da çatlar erkek yüksek dedi 17 sinde aradım sabaha karşı çok sancım oldu halada var dedim tamam çatlamış dedi bu gece ve (perşembe)c.tesi yap dedi tamam dedim regl döngüm bozuldu klomenden sonra zaten sormadıda dr.işte böyle biraz karışık lodu ama anlatabildimmi bilmem?cnm

kızlar bi kac bilgi veriyim sizee
vajen ph sı dedigimiz şey servikal mukus ph sı oluyor.
servikal mukus da bizden gelen akıntıı oluyor
bu gelen akıntı normalde asidik yapıdadır.ovulasyon dışındaki günlerde spermlerin içeri girmesini engelleyerek hamileligi zorlaştırır.
ovulasyon günleride mukus ph sı artar ve vajen alkali olur.vajina alkaliligi spermelri belli süre canlı tutar ve korur.
vajenin en alkali oldugu zamanda yumurtanın catladıgı zamandır.
yumurta catlamadan önceki gün 10 cm kadar uzayan şeffaf akıntı gelir.bu akıntıeger cok uzamıyorsa,rengi bulanıksa servikal mukusun kalitesi düşük demektir.hamile kalmakta zorlaşabilir.
yumurta catladıktan sonra hafif sarımsı yapışkan bi akıntı gelir.bazen bu akıntı kanlıda olabilirr.
ovulasyon günlerinizde gelen akıntıdan bir miktar turnasol kagıda koyarak ph sını ölcebilirsinizz.ph nın en yüksek oldugu gün anlayınki yum catlamış:)
bazı kadınlarda ovulasyon zamanıda servikal mukus asidikk yapıdadır.bu şekilde oldugunda hem hamile kalmak zor oluyor kalınırsada kız bebek olma ihtimali cok yüksekkk.hani bazıları diyor ya tam yum günü tek ilişki oldu diye.işte servikal mukusun ph sından dolayı kız olmuş olabilir..

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…