- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.381
merhaba kızlar topıciniz güzelmiş ilk defa denk geldim.
ben 2 Aslan annesiyim.biri 7 diğeri 13 aylık.
bende 2,de kızım olsun istedim ne yalan söyliyeyim çok dua ettim çok ağladım ama nasip değilmiş olsun diyorum iyki erkek olmuş iyki doğurmuşum.Allah cümlemizin çocuğunun yokluğunu göstermesin.
alışverişe gidiyorum kız kıyafetlerini görünce içim gidiyor yaa bunu pek kımseye dile getiremiyorum tabii eşim çok seviyor oğlanlarını kız pek düşünmüyor ama ben acaba diyorum doğursammı bir daha diye bakabilirmiyim 2 çocuk bile çok yoruyor bir 3.zor olmazmı? ya erkek olursa? çevremdekiler doğur bir kız şart bir anneye diyor ama kendi annem hiç istemiyor 3.çocuklu olmamı.
cümleler karışık ve uzun oldu ksr bkmayın kızlar.bu konuda kararsızım çok.
ben bi yazıda okumuştum aynı cinsten 2 çocuğu olan aileye 3.de cinsiyet seçme hakkının çıktığını.ama tüp bebekte yapılıyor herhalde.tüp bebek değilde sağlıklı bireylerde bu cinsiyet seçimi için aşılama yoluyla çocuk yapılamazmı ki? bunu öğrenmek istiyorum
kızlar bi kac bilgi veriyim sizee
vajen ph sı dedigimiz şey servikal mukus ph sı oluyor.
servikal mukus da bizden gelen akıntıı oluyor
bu gelen akıntı normalde asidik yapıdadır.ovulasyon dışındaki günlerde spermlerin içeri girmesini engelleyerek hamileligi zorlaştırır.
ovulasyon günleride mukus ph sı artar ve vajen alkali olur.vajenin en alkali oldugu zamanda yumurtanın catladıgı zamandır.
yumurta catlamadan önceki gün 10 cm kadar uzayan şeffaf akıntı gelir.bu akıntıeger cok uzamıyorsa,rengi bulanıksa servikal mukusun kalitesi düşük demektir.hamile kalmakta zorlaşabilir.
yumurta catladıktan sonra hafif sarımsı yapışkan bi akıntı gelir.bazen bu akıntı kanlıda olabilirr.
ovulasyon günlerinizde gelen akıntıdan bir miktar turnasol kagıda koyarak ph sını ölcebilirsinizz.ph nın en yüksek oldugu gün anlayınki yum catlamış:)
bazı kadınlarda ovulasyon zamanıda servikal mukus asidikk yapıdadır.bu şekilde oldugunda hem hamile kalmak zor oluyor kalınırsada kız bebek olma ihtimali cok yüksekkk.hani bazıları diyor ya tam yum günü tek ilişki oldu diye.işte servikal mukusun ph sından dolayı kız olmuş olabilir..
slm canım bende tesedüfen bu topiğe girdim ve yazını okudum benimde 2 tane kızım var Allahtan hep hayırlısını istedim Allah da bana sağlıklı 2 kız verdi demek ki benim için kız daha hayırlıymış diye düşünüyorummerhaba kızlar topıciniz güzelmiş ilk defa denk geldim.
ben 2 Aslan annesiyim.biri 7 diğeri 13 aylık.
bende 2,de kızım olsun istedim ne yalan söyliyeyim çok dua ettim çok ağladım ama nasip değilmiş olsun diyorum iyki erkek olmuş iyki doğurmuşum.Allah cümlemizin çocuğunun yokluğunu göstermesin.
alışverişe gidiyorum kız kıyafetlerini görünce içim gidiyor yaa bunu pek kımseye dile getiremiyorum tabii eşim çok seviyor oğlanlarını kız pek düşünmüyor ama ben acaba diyorum doğursammı bir daha diye bakabilirmiyim 2 çocuk bile çok yoruyor bir 3.zor olmazmı? ya erkek olursa? çevremdekiler doğur bir kız şart bir anneye diyor ama kendi annem hiç istemiyor 3.çocuklu olmamı.
cümleler karışık ve uzun oldu ksr bkmayın kızlar.bu konuda kararsızım çok.
ben bi yazıda okumuştum aynı cinsten 2 çocuğu olan aileye 3.de cinsiyet seçme hakkının çıktığını.ama tüp bebekte yapılıyor herhalde.tüp bebek değilde sağlıklı bireylerde bu cinsiyet seçimi için aşılama yoluyla çocuk yapılamazmı ki? bunu öğrenmek istiyorum
h.g cnm.Allah bagışlasın cocuklarını maşallahh
ne kadar içten yazmışsınnn
bazı 2 erkek anaları cok kibirli olup ;bizi aşagılar tarzda yazıyor yada konuşuyorlarr.
sana bu yaklaşımın ve samimiyetin için tşklerr
sen bize erkek cocukta yardımcı ol bşizde sana kız cocuk taktikleri verelim heheh
burda kız anasıı cokkkkk maşallahhh
şaka bitarafa düşünürsen 3.bebegi bildiklerimizi senle seve seve paylaşırız cnm
valla kolay bir yol bulamadım google dan aratıp teker teker bulmaya çalışıyorum eziyet birazcık:)
eşimi eski arkadaşı ziyarete gitmiş .üç kızım var oğlumun olmasını çok istedim hacca gittim orda dua ettim duam kabul oldu bir oğlum oldu demiş.hacca yada ümreye giden tanıdıklarınız varsa ümre yaparken peygamber efendimiz ile cebrail a.s. buluştuğu köşede dua deiyormuşsun orada sizin tabbi bizim için de dua etsinler kabul olur.inşallah.
slm canım bende tesedüfen bu topiğe girdim ve yazını okudum benimde 2 tane kızım var Allahtan hep hayırlısını istedim Allah da bana sağlıklı 2 kız verdi demek ki benim için kız daha hayırlıymış diye düşünüyorum
cinsiyet belirleme bence saçma Allahtan hayırlısını isteyin rabbim herşeyi bilendir her ne olursa olsun herşeyde bir hayır vardır deyin bu kadar bu işlere kafa yormayın sadece hayırlısı ne ise o olsun demeniz yeterli yerimseniben
ALLAH HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VERSİN
slm canım bende tesedüfen bu topiğe girdim ve yazını okudum benimde 2 tane kızım var Allahtan hep hayırlısını istedim Allah da bana sağlıklı 2 kız verdi demek ki benim için kız daha hayırlıymış diye düşünüyorum
cinsiyet belirleme bence saçma Allahtan hayırlısını isteyin rabbim herşeyi bilendir her ne olursa olsun herşeyde bir hayır vardır deyin bu kadar bu işlere kafa yormayın sadece hayırlısı ne ise o olsun demeniz yeterli yerimseniben
ALLAH HERKESE HAYIRLI SAĞLIKLI EVLAT VERSİN
turnasol kağıdını nereden alıyorsunuz.?keçiörenin neresinde vardır.bi de bende ph çubukları var ama onu kullanmayı hiç anlamadım.herşeyin ph ölçtüm 5,6 çıktı o çubukla erikli suyu 6 falan çıktı ankaranın musluk suyu ise 8 çıktı işyerindeki sebildeki beğenmediğimiz su ise 9 a CADIARZUyakın çıktı kızlar şaşırdı bende tabii.
kafa yoracak kadar saplantılı insanlar degiliz biz.fırsat buldıkca okuyup araştırıyoruz.bu bizde sıkıntı yaratmıyor.
biz hayırlı cocuk degil ,hayırsız diliyoruz töbee yarabbimm
yaw sırf laf olsun diye böle mesaj yazanlara uyuz oluyorumm
sen bu topigin hepsini okuudnmu arkadaşım??
biz burda her vakit birbirimize dua edip hayırlısını saglıklısını diliyoruz zaten.
illaa erkek olsun diyede bi takıntımız yok.
kafa yoracak kadar saplantılı insanlar degiliz biz.fırsat buldıkca okuyup araştırıyoruz.bu bizde sıkıntı yaratmıyor.
biz hayırlı cocuk degil ,hayırsız diliyoruz töbee yarabbimm
yaw sırf laf olsun diye böle mesaj yazanlara uyuz oluyorumm
sen bu topigin hepsini okuudnmu arkadaşım??
biz burda her vakit birbirimize dua edip hayırlısını saglıklısını diliyoruz zaten.
illaa erkek olsun diyede bi takıntımız yok.
sendeki ph cubuklarının aralıgı kac?
yani 0-14 arası mı yoksa dahamı kısa
aralık uzun olunca hassas olmuyor ölcümler cok dogru sonuclar vermeyebiliyor
turnusol kagıdı daha başarılı bu konuda.onuda akvaryumculara ve medikalcilere sorabilirisn
ben zaten sana yazmadım niye üzerine alındın ki
0-14 arası akavryumcuda varsa alırım nasıl kullanılır yazıyormu?bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?