- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #6.801
inşallah canım moral depolayıp gelirsin:))))))işteyim derken çalışıyormusun
en iyisi 4444 defayı okuyalım.dua ederkende hepmizin ismini yazaralım öle dua edelimm
4444 bitince takrar okuruz okuyabildigimiz kadarr.bölesi en mantıklısı sanırım
evt cnm böyle yapalım zaten ezberliyorsun okurken..herkes sölesin bende 500 alıyorum..[/QUO
ne söyleyeceğiz ? ne yapacağız
elara bulduğun şeyleri bana da gönderirsen sevinirim ...gönderemezsen de sağlık olsun..ben 8 aydır hamile kalmaya çalışıyom ...kız erkek eşim içinde benim içinde farketmiyo ama geçen gün eşim sessiz bi şekilde aslında erkek olsa iyi olur..erkek çocuk anneye düşkün olur dedi...benim için farketmiyo ama ne bileyim o öyle söyleyince acaba gönlünden erkek mi geciyo diye düşündüm....gönderemezsen de sağlık olsun...
evt cnm böyle yapalım zaten ezberliyorsun okurken..herkes sölesin bende 500 alıyorum..[/QUO
ne söyleyeceğiz ? ne yapacağız
yasin kitaplarında tefriciye diye dau var niyet edip okucaksın istersen dauya bak kaçtane okuyabilirsin söyle cnm
yasin kitaplarında tefriciye diye dau var niyet edip okucaksın istersen dauya bak kaçtane okuyabilirsin söyle cnm
kısa bişeymi ? gerçi nettente araştırırım , işyerinden okuyabilirsem bakayım bende bi
bana ilk tahmin 10 hafta 3 günlükken yapıldııselam iyi geceler, bu saatte kimse yokmu buralarda acaba?
ben yeni yeni takilmaya basladim gebelik bolumlerine aslinda, daha once tup bebek bolumunde takiliyordum biraz, Allahim sonunda bizede sans verdi ve simdilik hamilelik iyi gidiyor gibi, normal yonden hamile kaldik.
ilk bebegimiz olacak ve cinsiyet aslinda cokta onemli degil benim icin, ama sanirim esim bir erkek cocuk istiyor.. bende simdi kafama taktim eger kiz olur ise sevinmeyecekmi diyekendi kendime kuruntumu yapiyorum ben acaba.. su sayi olayina gore erkek cikiyor, cin takviminde erkek cikiyor, ama buradaki cin takvimine baktigimda kiz cikiyor.
yasim 29, 1 haziranda dollenme olmus diye hesapladim ultrasyondan sonraki verilen haftaya gore.
11+9 da doktora gidecegim, acaba cinsiyet en erken kac haftalikken ogrenilebiliyor bir bilginiz varmi?
bana ilk tahmin 10 hafta 3 günlükken yapıldıı
sen 12 haftalık oluyorsunn n erdeyse
iyi bir doktorsa yaparlar canım
insallah :) cok heyecanliyim yaa, her ultrasyon kontrol gununu ip ile cekiyorum, orada gormek kalp atislarini duymak cok muhtesem bir duygu. birde son seger gittigimde biraz hareket ediyordu, bir sonrakindede daha cok hareket eder insallah. ilk oldugu icin birde bukadar cok beklenildigi icin herhalde cokmu abartiyorum herseyi diyorum bazen ama.
Simdi bu basliga aslinda hamilelik ile ilgili seyler yazilmayacak herhalde sanirim? sadece cinsiyet ile ilgili seylermi paylasiliyor burada? yanlis birsey yapmak istemem yani. ustte biraz hamilelikten falan bahsettim ama sanirim yanlis baslik oluyor oyle seyler icin...?
slm kızlaar felaket dişimm ağrıoo habire zeytin yiyorumm:bbo:
amanınnn sözümümü dinledinnnn:roflol:dur kız adam noluyoo dicek sonra:roflol:elara kızzz ne buldun yine dedektif gibisin
şeyy dün şüyyyy kem küm işte anla bacım
karabiber ya Allah Bismillah de atla adamın üstüne dedi
çok söz dinlerim ben de
hiç hesapta yokken oluverdi
tam da yumurtlama günümdü
8-10 saat öncede sanki sağ kasığımdan yumurtladım gibi hissettim
belki barsak hareketidir bilemem
ama haftaya pazartesi inşallah beta hcg baktırıcam
bu sefer beklemeyeceğim.
iki aydır foss çıkıyor bakalım bu ay dolumu
yaptıklarım
dua
3 gün perhiz
derin birleşme
sağa yatma bir süre
sonra kalkma
yumurtlama gününde
elaracım merhaba nasılsın ben izinbliydim yenile başladım işe...çok şükür daha iyiyim..burada benim satım 22 mayıs bitanem..:) 19mayıs yazmıssın ...geçmiş sayfaları okudum bır 49 rakamıyla ilgili bir test vermişsiin ..enterasan kızımda tuttu...bu hamileliğimde de erkek çıkıyorama daha belli değil cinsiyeti 10 haftalık yenile...9 .haftasında gittim hareketli maşallah dedi..doktorum :) kızlar duanızı eksik etmeyin 3 aylardayız .....eli kulağında cinsiyetini ögrenmemim.. sizler çok samimi geliyorsunuz bana ..inşallah mutluluğumu da sizlerle paylaşırım ..kendinize iyi bakın sevgiyle kalın..Allah'a emanet olun...
kızlar bide aklıma ne geldi tefriciye yapalım herkes okuyabileceği kadar sölesin hepimizin niyeti belli..nasıl olur?
ben cok uzun süreli okuyamıyorum bişiyi.göz e başıkm şiddetli agrıyorr
en güzel dua uykundan uyanıp kılınan namazın arkasından duadırr
benim size tavsiyem alışkanlık haline getirin teheccüd namazınıı
benim eşimle evlenmem bu namaz ve duayla olduu diyebilirimmm
birde ne geldi kızlar aklıma benim 4 dayım 1 teyzem var annanem hep dedemin sabahları bir tabak helva yemesinden şikayet eder dururdu dedem tatlıya çok düşkün bu sıcakta 1 kilo lokum koy yer annanemin önce 2 kızı olmuşş dedem helvaya dadandıktan sonra oğlan doğurmaya başlamış annemler öyle söylüyo siz ne dersiniz tatlıyla ilgisi olabilirmi benim eşimin hiç arası yok tatlıyla
benim bu ay mercimk fırında inş.tek ilişki oldu dr 2 gün verdi ama 1 günüde çoookk hastalandım boş geçti yani.bu ay umudum yok ama belki olur yani ağustoslarda bende varım cnm.
:Saruboceq:
4444 tane okuyacağız kim nekadar okuyabilirse sölesin zaten kısa çabuk okunur..ben yazarım kimin ne okuduğunu sonra bir gecede dausını yaparız inş..:Saruboceq::Saruboceq:
en iyisi 4444 defayı okuyalım.dua ederkende hepmizin ismini yazaralım öle dua edelimm
4444 bitince takrar okuruz okuyabildigimiz kadarr.bölesi en mantıklısı sanırım
elara cevap yazmamışsın
maşallah okadar oldumu yaa yagünaydın canlarımm..
valla hepinizide buldum yaa.ohhh.....
momof canım aldım linki teşekürler.şöyle iş güç bitince bakarım.kızlarım iyi küçükte artık ablasıyla oynamak istiyo.çok neşeli oluyo ablasını görünce..az az emekleme turlarımız başladı..sagolasınn.
meysa canımm.seni bilmezmiyim.beraber geçirdik hamileligimizi.rabbim hepimize nasip etsin hayırlı bi erkek evlat.
elara bacım diete gerek yok dedinya.valla en çok ben sevindim.araştırmaların bitttimi devammı ediyo.merak ettim.ben geçen bi anlatmaya kalkıştım eşime.işte çinko hapı alması için.sen ikinciden ders almadın herhalde.böyle şeylerle ugraşma deyip durdu.özelden nereyiaraştırıyorsan banada at istersen bende bakayım iki elden olur..yada sen bilirsinn...
eee hanımlar nasılsınızz.ben sıok giremiyorum tabi((
iyi tatiller canım sanaa bol bol eğlenn dinlen gelbugün tatile gidiyorum umarım net vardır sizden ayrı duramam
iyi tatiller.yahu net ne karda önemli oldu dimi..keşke daha önce keşfetseydem burayı..
ahhh elara sanırm en çok ben sevinecegim.eşimde kurtulmuş olru..
kızzz öyle deme zaten siz başladıkça hevesim artıyo.heliki bide oglanlara yakalarsanız mannn tutmayın beni.karabiber gibi bende atlarım adama.ya allah diyekaydirigubbakcemile3
kafana takma bu ay aklına bile getirmekii hamiş çıkasınnkız Allahmı söyletti seni
inşallah hadi hayırlısı bilmiyorum valla
ama değilmişim gibi geliyo ya ondan sanırım
elaracım merhaba nasılsın ben izinbliydim yenile başladım işe...çok şükür daha iyiyim..burada benim satım 22 mayıs bitanem..:) 19mayıs yazmıssın ...geçmiş sayfaları okudum bır 49 rakamıyla ilgili bir test vermişsiin ..enterasan kızımda tuttu...bu hamileliğimde de erkek çıkıyorama daha belli değil cinsiyeti 10 haftalık yenile...9 .haftasında gittim hareketli maşallah dedi..doktorum :) kızlar duanızı eksik etmeyin 3 aylardayız .....eli kulağında cinsiyetini ögrenmemim.. sizler çok samimi geliyorsunuz bana ..inşallah mutluluğumu da sizlerle paylaşırım ..kendinize iyi bakın sevgiyle kalın..Allah'a emanet olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?