bebek cinsiyet belirleme..

keşke yardım edebilsem sana
ama bende zaten bu konuda şeffaf akıntıyı hiç bulamıyorum
bende tahmini yaptım inşallah ikimizinkide tutar hayırlısıyla
ama ben hiç umutlu değilim bence tutmadı bişey hissetmedim çünkü o gün

umut bak o akıntıyı bende yakalayamıyordum pecete koyup ıdrarımı bekledım ondan sonra buldum normalde sefaf akıntı catlamadan oncemı gelırdı sonramı benım demekkı once gelıyor ama ılk defa 2 aydır test yabıyorum bukadar T cızgısı koyu olan bır test goruyorum.
hayırlısı tatlım ya ıns gonluzume gore verır rabbım .Benım mesala sag kasıgımda hıc tık yok soldan yana bugun cok agrım var

evet canım ya hayırlısı olsun hepimiz için
ben dr gittim sağ yumurtalığın var demişti
psikolijikde olabailir bendede sağda hareketlilik oldu :1rolleyes:
birazda ben kendimi dinleyince bişeyler buluyorum sanırım opuyorumnanaktan
ama ben tek ilişki denedim bakalım hayırlısı
bugünde karnım bi şiş hemen ondanda süpheleniyorum :) gerçi adetimde yaklaştı

sagdan hıssetmen cok olumlu pıskolojık oldugunu sanman cunku barız agrı oluyor ve benım sol kasıgım cok agrıyor suanda ya benım 2 3 aydır hep sol kasıgım agrıyor yumurtlama donemlerı esnasında sagdan yumurtlamıyorum mu acaba hıc hehehehe

kızlar benim regim dün bitti ve ben çalımalara dün itibaryle başladım....adetin dün 7. günüydü... ben bu ay adetin 7. 10. 13. 15. günü denemeler yapıcam......adetin 16. günü orgametril diye bi ilacım onu kullanıcam doktor kist için verdi...ilacın içinde ovulasyonu engeller yazıyo yani ben 15. güne kadar bebek tuttu tuttu yoksa olmaz...bakalımeğer bu ay olursa nisan da doğar bebiş....eğer kızım olursa adınıda nisan koyucam....2 yaşındaki kızımın adıda eylül...

elaracım ben hamile kaldığımda satenn seninn bu topikk bile yoktuu canımm
ben başka topiklerde yazıyordumm baktımm bura benimm herzaman merak ettiğim ilgilendiğim topik ,yani sen açmıssınn konumuz aynıı bende erkekk bebek istiyordum yöntemler denemeye çalışıyordumm
ve tesadüf oğlanıı buldumm nasıll kaldığımıı bende paylaşayımkii dedimm arkadaşlarda yararlansınn
yoksa aman işim ne der gelmemm değilmii ama inann senin ve sizlerinn samimiyetinden kopamıyorum burdannn
kimler hamile kalacak kimler ne yapıyo merak ediyorumm

vallaha cnım böyle sorular olduğu zaman ben donuyorum çünküü cevap verebileceğim hiç bir bilgimm yokk

cnm masallah sende genc annelerdensın ne kadar guzel ıkınızde cok guzelsınız masallah kızına kocaman oda kaydirigubbakcemile5

sağol tatlım sende çok güzelsin
bizde gençlik kalmadı güzelim 34 olduk
kızımda 9 yaşında

sen kızmı istiyorsun dicektimkii kızın varmışş

kızlar selam..tetsi buldum...ne zaman yapacağım konusunda yardım istiyorum...bugün 12.günüm..bu arada 49lu testi boş verin kızım tutmuyo.arkadaşımında tutmadıyerimseniben

selam
ben çok fazla giremjiyorum işlerim yoğun oluyor. Ama takipteyim.
şu siteleri bir test edelim diyorum. Belki etmişsinizdir bilmiyorum ama ben yeni buldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…