- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.041
bu ne sıcak ya nefes alamıyorum bugun ya uf dun gecekı bırlesme bugun dollenebılırmı acaba bugun kesın yumurtluyorum emınım ama sol kasıgımdan agrı var hayırlısı yarın mı degerlendırsem bugunde degerlendırsemmııı:gitme:
bende yükledim resim
çok iyi çıkmamış ama
bunlar varmış bilgisayarda
umut bak o akıntıyı bende yakalayamıyordum pecete koyup ıdrarımı bekledım ondan sonra buldum normalde sefaf akıntı catlamadan oncemı gelırdı sonramı benım demekkı once gelıyor ama ılk defa 2 aydır test yabıyorum bukadar T cızgısı koyu olan bır test goruyorum.
hayırlısı tatlım ya ıns gonluzume gore verır rabbım .Benım mesala sag kasıgımda hıc tık yok soldan yana bugun cok agrım var
kızlar mesaj attım sizeeee.bakalım begencenizmiiiii
elaracım ben hamile kaldığımda satenn seninn bu topikk bile yoktuu canımmsenin uslubun hoşuma gitmedi o nedenle ters cevap verdim
mesaj yazmışın cevap alamayınca tekrar mesajını alıntı yapıp hesap sorar gibi sormuşun.
"elara mesajıma cevap yazmamışsın " sence bu cümle normalmi??
ayrıca yazdıgın mesajda benim cevap verecegim bişi yoktu.soru sorsan mutlaka cevap verirdim emin ol.
cnm cok güzel ifade etmişsin.aynen dedigin gibiii.yani samimiyet cok öenmli benim için.
slm verip nasılsınız kızlar dualarım sizinle dense yeterli.
helen,karabiber,qwert ,aytence,kardelen v.s arkadalşlarda de cok aktif girmezler mesela ama mesajları samimi ,yoklugunu belli etmiyorlar.cok uzun zaman girmeselerde bunu bize hissettirmiyorlar.geldiklerinde aynı sıcaklıkla samimiyetle yazıyorlar.
emin ol sen şanslısın.en azından bu sayfayı okuyorsunn.bide yazsan daha da şanslı hissedeceksin kendini.
mimozaa kızında da tutuyorsa sen bu ayı pas gec:))
valla herkeste tuttu bu yöntemm
hahaha erkeklerin bahanesii buu.
cidden yeni evlenmiş gibi duruyorsun maşallahh.
bu ne sıcak ya nefes alamıyorum bugun ya uf dun gecekı bırlesme bugun dollenebılırmı acaba bugun kesın yumurtluyorum emınım ama sol kasıgımdan agrı var hayırlısı yarın mı degerlendırsem bugunde degerlendırsemmııı:gitme:
umut bak o akıntıyı bende yakalayamıyordum pecete koyup ıdrarımı bekledım ondan sonra buldum normalde sefaf akıntı catlamadan oncemı gelırdı sonramı benım demekkı once gelıyor ama ılk defa 2 aydır test yabıyorum bukadar T cızgısı koyu olan bır test goruyorum.
hayırlısı tatlım ya ıns gonluzume gore verır rabbım .Benım mesala sag kasıgımda hıc tık yok soldan yana bugun cok agrım var
cnm masallah sende genc annelerdensın ne kadar guzel ıkınızde cok guzelsınız masallah kızına kocaman oda kaydirigubbakcemile5
sen kızmı istiyorsun dicektimkii kızın varmışşkızlar benim regim dün bitti ve ben çalımalara dün itibaryle başladım....adetin dün 7. günüydü... ben bu ay adetin 7. 10. 13. 15. günü denemeler yapıcam......adetin 16. günü orgametril diye bi ilacım onu kullanıcam doktor kist için verdi...ilacın içinde ovulasyonu engeller yazıyo yani ben 15. güne kadar bebek tuttu tuttu yoksa olmaz...bakalımeğer bu ay olursa nisan da doğar bebiş....eğer kızım olursa adınıda nisan koyucam....2 yaşındaki kızımın adıda eylül...
kızlar mesaj attım sizeeee.bakalım begencenizmiiiii
kızlar selam..tetsi buldum...ne zaman yapacağım konusunda yardım istiyorum...bugün 12.günüm..bu arada 49lu testi boş verin kızım tutmuyo.arkadaşımında tutmadıyerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?