- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #7.061
link koyamıyorum hata veriyor
Hımmm tamam
ama deneyelim diyordum.
kızlar hayırlı sabahlar kerkese
salatı tefriciye varya
ben 200
annem 500
teyzem 150
okuyacak haberiniz olsun yani 850 sini ben almış oldum
biran önce okuyalım lütfen
sevgili elara da liste yaparsa çok iyi olur
bende yükledim resim
çok iyi çıkmamış ama
bunlar varmış bilgisayarda
gunaydınnn kızlar gecmısı okuyup gelıcem ama acıl bırsey paylasmalıyım elara ozellıkle sendende yorum beklıyorum dun kaset tıpı testte ıkıncı cızgı hafıf koyuydu ama sefaf akıntım gelmıstı ve atesım 36.8 di dün aksam 12 gıbı bırlıktelık oldu sımdı kaset tıpı yenıden yabtım t cızgı c den daha koyu ve muthıs bı kasık agrısı atesımde 36.2 cıkıyor ben yanlıs zamandamı bırlıkte oldum ne yabcam sımdı bugecede bırlıkte olmalımıyız yoksa yarın aksammı olsam sık ılıskı olur yoksa yardımmmm
:1hug:elaracım ben hamile kaldığımda satenn seninn bu topikk bile yoktuu canımm
ben başka topiklerde yazıyordumm baktımm bura benimm herzaman merak ettiğim ilgilendiğim topik ,yani sen açmıssınn konumuz aynıı bende erkekk bebek istiyordum yöntemler denemeye çalışıyordumm
ve tesadüf oğlanıı buldumm nasıll kaldığımıı bende paylaşayımkii dedimm arkadaşlarda yararlansınn
yoksa aman işim ne der gelmemm değilmii ama inann senin ve sizlerinn samimiyetinden kopamıyorum burdannn
kimler hamile kalacak kimler ne yapıyo merak ediyorumm
umut bak o akıntıyı bende yakalayamıyordum pecete koyup ıdrarımı bekledım ondan sonra buldum normalde sefaf akıntı catlamadan oncemı gelırdı sonramı benım demekkı once gelıyor ama ılk defa 2 aydır test yabıyorum bukadar T cızgısı koyu olan bır test goruyorum.
hayırlısı tatlım ya ıns gonluzume gore verır rabbım .Benım mesala sag kasıgımda hıc tık yok soldan yana bugun cok agrım var
kızlar benim regim dün bitti ve ben çalımalara dün itibaryle başladım....adetin dün 7. günüydü... ben bu ay adetin 7. 10. 13. 15. günü denemeler yapıcam......adetin 16. günü orgametril diye bi ilacım onu kullanıcam doktor kist için verdi...ilacın içinde ovulasyonu engeller yazıyo yani ben 15. güne kadar bebek tuttu tuttu yoksa olmaz...bakalımeğer bu ay olursa nisan da doğar bebiş....eğer kızım olursa adınıda nisan koyucam....2 yaşındaki kızımın adıda eylül...
bence endişe etme cünkü karabiber ve nisandakar da yumurtlamadan önceki geceden hamile kaldılar..gunaydınnn kızlar gecmısı okuyup gelıcem ama acıl bırsey paylasmalıyım elara ozellıkle sendende yorum beklıyorum dun kaset tıpı testte ıkıncı cızgı hafıf koyuydu ama sefaf akıntım gelmıstı ve atesım 36.8 di dün aksam 12 gıbı bırlıktelık oldu sımdı kaset tıpı yenıden yabtım t cızgı c den daha koyu ve muthıs bı kasık agrısı atesımde 36.2 cıkıyor ben yanlıs zamandamı bırlıkte oldum ne yabcam sımdı bugecede bırlıkte olmalımıyız yoksa yarın aksammı olsam sık ılıskı olur yoksa yardımmmm
elara mesajını aldım sağol
ayrıca resimlerinide gördüm sonunda
fıstık gibisin
ama hiç yabancı gelmedin inan
Bu arada Yorumcu.com'a üye de olmuştum Geçen ay. Yorumcu'yu test eden varmı arkadaşlar
Benim oğluşda tutmuşşşş
kızlar az önce yaptım şu ovulasyon zımbırtısını...ikici çizgi koyuya yakın çıktı.ama klavuzunda koyulukları aynı yada test çizgisinin daha koyu olması lazım deyi...varmı bi fikri olan...
kızlar az önce yaptım şu ovulasyon zımbırtısını...ikici çizgi koyuya yakın çıktı.ama klavuzunda koyulukları aynı yada test çizgisinin daha koyu olması lazım deyi...varmı bi fikri olan...
Selam
Öncelikle sağlıklı sıhhatli bebek olsun. Benim bir kızım birde oğlum var. Kızlar geç canlanıyor. Erkek bebek daha erken canlanıyor. Kızlar da karın daha yayvan, erkek bebekte top gibi öne doğru sivri oluyor:) ve çok hareketli oluyorlar. Allah gönlüne göre versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?