bebek cinsiyet belirleme..

valla benim sağ tarafım sancılanıyor ama yumoşum solda...
ben bu ay soldan deniycem. soldan yumurtlayıp oğlu olan var.ben buna fazla takılmamamaya karar verdim..hemde hep sağdan denedim hamiş kalamadım.tüpümmü tıkalı ne
bende bu ay soldan deniycemmm..sola yatarım.ilişki sonrası.olmazmı

Bu arada sayı yöntemini açıklamışsın Elara teşekkür ederim.
Ama bu yöntem bana çok doğru gelmedi. Bir ay erkekse diğer ay kız. Sayılar birer arttığı için.

kızlar hayırlı sabahlar kerkese
salatı tefriciye varya
ben 200
annem 500
teyzem 150
okuyacak haberiniz olsun yani 850 sini ben almış oldum
biran önce okuyalım lütfen
sevgili elara da liste yaparsa çok iyi olur

tmm cnm liste yaparımm.ramazanın ilk günü başlayalım okumayaa

bende yükledim resim
çok iyi çıkmamış ama
bunlar varmış bilgisayarda

cnm maşallahh kızınla sana. sende cok hoş hatunsunnnnn. sende bana yabancı gelmedinn.mutlaka gözgöze gelmişizdir biyerlerde:)

:1hug:

evet şeffaf uzayan akıntı ovulasyondan önce gelirrr

sen sık ilişki düşünüyorsun hamile kalmak için.erkek cocukta ovulasyon günü tek ilişki öneriliyor.gerci senin için farketmiyordu cinsiyeti
hakkında hayırlısı olsun.

Selam
Öncelikle sağlıklı sıhhatli bebek olsun. Benim bir kızım birde oğlum var. Kızlar geç canlanıyor. Erkek bebek daha erken canlanıyor. Kızlar da karın daha yayvan, erkek bebekte top gibi öne doğru sivri oluyor:) ve çok hareketli oluyorlar. Allah gönlüne göre versin canım.

kızlar az önce yaptım şu ovulasyon zımbırtısını...ikici çizgi koyuya yakın çıktı.ama klavuzunda koyulukları aynı yada test çizgisinin daha koyu olması lazım deyi...varmı bi fikri olan...

bence endişe etme cünkü karabiber ve nisandakar da yumurtlamadan önceki geceden hamile kaldılar..
erkek cocukta tek ilişki deniliyor ama yum catlayınca 2.ilişki olursada bişi olmaz gibi geliyor bana.cünkü y ler için uygun ortamın var şuan.ama cinsel perhiz olmadıgındada y spermler azalıyor diye biliniyorr.
eger tekrar ilişki deniceksen yum cataldıktan sonraki ilk 12 saatte denee.ondan sonra vajina aside dönüyor

elara mesajını aldım sağol
ayrıca resimlerinide gördüm sonunda
fıstık gibisin
ama hiç yabancı gelmedin inan

tşkler cnmm

Bu arada Yorumcu.com'a üye de olmuştum Geçen ay. Yorumcu'yu test eden varmı arkadaşlar
Benim oğluşda tutmuşşşş

sen kız bebek istiyrodun dimiiii.nezaman deneme yapcan??

kızlar az önce yaptım şu ovulasyon zımbırtısını...ikici çizgi koyuya yakın çıktı.ama klavuzunda koyulukları aynı yada test çizgisinin daha koyu olması lazım deyi...varmı bi fikri olan...

vuctta lh hormonu yükseldiginde testte ikinci çizgi cıkmaya başlıyor.testteki en koyu çizgi cıkınca yumurta yakında catlıcak demektirr(12-36 saat)
lh hormonunun şöle bi özelligi var.vucutta aniden yükselir ve aniden düşerr
aniden yükselmesi demekk testte koyu cizgi olması ,
aniden düşmesi demek ertesi gün birden cizginin silik olması demekk

yani anlıyacagın koyu cizgiden sonraki gün silik cizgi cıkarsa anlaki yumurtan catlamış.ilişki deneyebilirisn

Allah bagışlasın cocuklarınııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…