bebek cinsiyet belirleme..

doktoru aradım asistanı çıktı cepten ararsanız daha çok yardımcı olur dedi . cepten aradım . diyet ve takvim veriyormuş ama diyete minumum 2 ay öncesinden başlamak gerekiyormuş . vücutta çeşitli analizler yaparak protein , yağ ya da karbonhidrattan zengin gıdalarla mı beslenmek gerektiğini söylüyormuş .

canım bence hiç cevap vermee kesinliklee
yoksa burası kapanırr
birde yazsınlar dursunlar boşver sen onlarıııı
orkideee iyii biliyooo bu konularıı onu dinle sennn

ahhh edaam ahhh ne gunlerdi dimii :)))

kız durrrrrrrrrrrrrr ne diyonnn
benim kızım olur ozamannn genee

canim yaa daha once biz bunu arastirdik oyle dedilerrr seninki bamyali rabbimin izniyle insaallahh

ebru keçiboynuzu ve kız cocuk ilişkisinin mantıgı netmiş cnmCADIARZU

boool miktarda kalsiyum iceriyormus oda kiz spermlerini uretiyormus diye duydum folik asitte ayni-tatlicadiarzu-

gamze teli sil istersen belki sorun olur
berra teli kaydedince haber ver.silsin gamze

gıdecenmı canm

anaaaaaaaaaaaaam. kızlar turnusol kağıdına baktım ph ı 13 gösteriyor.

iste budur cok sevindim :)))yerimseniben

berraa sen direkt yumurta akını yap benceee
nisancım sana zahmet olacak ama bide karbonatı denesen cnm yaaolumunekankayizsmile
bizlerde ph ölcüm kagıdı yokk

kizz elara anam on kere yazdimm okumuyonmu beni ancaaaa 8 en yuksegi daha cikmiyiiii:mymeka:

ayy bu kadar yüksek ph da sakıncalımıki yaaa
lütfenn herkes araştırsınnn

eveeett sakincali ama kiz spermleri icinn sakincalii:jeyyar:

Canım şimdi okudum sağol...şu yumurta akını bulandan ALLAH razı olsun ben bu ay yani yaklaşık 10 gün sonra deneyeceğim acaba karbonatla karıştırıp yapsam...bir de kabarmayayım::))))))

pofuduk bir tosun gibi oglan dogurursun insallahkaydirigubbakcemile3

insallah canim bilgilerini bekliyozz

kızlar yumurta akını nasıl vajınaya koyacaz sırıngaylamı gene bıraz ayıp oldu ama aklıma takıldı :):)):)9

enema seti diye satiliyor eczanelerde ondan al ben aldim bekliyiiiopuyorumnanaktan

süpermişş
anladıgım kadarıyla adam bu işi ciddi yapıyor.bence denemeye deger
gidecekmisin adama?
muayene ücreti filan ne kadar acaba

kizlar o dr acaba yurtdisindakilere yardim elini uzatamazmi yaa arasammi maili yokmu yardimci olsaniz
ben gecenlerde bir drla yazistim cin takvimini dene genelde tuyor dedi
ben denedim oldu dedi ne kadar mantikli bilememm

Cemile Naz

Datum: 28.05.2010 | Zeit: 08h 28
Gewicht: 4020 g | Grösse: 50 cm
komsum dogum yapmis hala resmi yok

kizlar o dr acaba yurtdisindakilere yardim elini uzatamazmi yaa arasammi maili yokmu yardimci olsaniz

ebrucum cin takvimi denilen şey ay takvimi
ayın şekillerine göre erkek kız günleri belirleniyorr
o ay takvimini de koycam ilk sayfaya insanlar mantıgını anlasın diyee
yada yorumcu.com a gir orda ay takvimi var.2010 ay takvimine bak
körü körüne buna inanmak mantıksız
ama hamile kalacagın ayı bu takvime göre ayarlamak faydalı olabilir.yani keşke dememek için bu takvimde uygulanabilir tabi öncelik diger yöntemler

cnm tel noyu aldıysan ara ögren bi istersen
bizede haber ver:)
sen yaşadıgın yerde gerekli testleri olursun adama mail atarsın o da sana yardımcı olabilir
ücretinide banka hesabına yatırırsın
böle bi öneri sun belki kabul ederyerimseniben

:1no2:

cigdem_k;13443736
herkesin hayatta bir beklentisi var sen biliyormusun iki kizi olupta yaziklar olsun bir kiz doguramadin diye her gun asagilanan kadin yazik degilmi bu kadinlara aaa benim oglum var hayret senin neden olmamis bak oglum buyuyunce bu kizi sana alicaz

acaba sen hic bu sözlerle karsilastinmi umut dunyasi belki olur bizler hic bir zaman Allah a asi bir sey yapmiyoruz illaki erkek te demiyoruz Rabbime siginiyoruz

erkek cocugu sahibi olanlarin tuzu kuru onlarda hic kendilerine guvenmesinler ne olacagimiz belli degil biz bilgilerden yararlanip hayirlisini istiyoruz bu kadar Allahtan diliyoruz önce saglikli sonra cinsiyet

Rabbim sen den gelene raziyiz isyan yok birsey yok neden elestirme hakki dogdu sana anlamadim ben, erkek analari gercekten pohpohlaniyor bunu unutmayin her zaman kiz cocugu ananlari eziliyor bizde istemeyiz böle olsun fakat toplumun da agzini büzemessin malasef bu böle

bilmem anlatabildim mi elestrecekseniz gelmeyin hem niye girdiniz neden dolayi merak mi yoksa kiz analarini rencide etmekki arzunuz kimsenin gruruyla oynamayin lutfen kimsenin kalbini kirmayin

olacakonlarinda erkek evlatlari olacak insallah buradakiler yüce yaradan a siginiyorlar bunu unutmayin

hadis bile var bu konuda bizler erkek isteyip kiz cocuklarimizi dislamiyoruz a.s.neyse kötüge iyilikle karsilik verelim seviyesizlesmeyelim[/QUOTE]

eyvallah güzel kardeşlerim....Allah hepinize biraz daha akıl fikir ihsan eylesin ne diyim .....:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…