- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
mesajı silmek için alttaki edit butonuna bascan tel noyu silip kaydet dicen
canım bence hiç cevap vermee kesinliklee
yoksa burası kapanırr
birde yazsınlar dursunlar boşver sen onlarıııı
orkideee iyii biliyooo bu konularıı onu dinle sennn
kız durrrrrrrrrrrrrr ne diyonnn
benim kızım olur ozamannn genee
ebru keçiboynuzu ve kız cocuk ilişkisinin mantıgı netmiş cnmCADIARZU
gamze teli sil istersen belki sorun olur
berra teli kaydedince haber ver.silsin gamze
doktoru aradım asistanı çıktı cepten ararsanız daha çok yardımcı olur dedi . Cepten aradım . Diyet ve takvim veriyormuş ama diyete minumum 2 ay öncesinden başlamak gerekiyormuş . Vücutta çeşitli analizler yaparak protein , yağ ya da karbonhidrattan zengin gıdalarla mı beslenmek gerektiğini söylüyormuş .
anaaaaaaaaaaaaam. kızlar turnusol kağıdına baktım ph ı 13 gösteriyor.
berraa sen direkt yumurta akını yap benceee
nisancım sana zahmet olacak ama bide karbonatı denesen cnm yaaolumunekankayizsmile
bizlerde ph ölcüm kagıdı yokk
ayy bu kadar yüksek ph da sakıncalımıki yaaa
lütfenn herkes araştırsınnn
Canım şimdi okudum sağol...şu yumurta akını bulandan ALLAH razı olsun ben bu ay yani yaklaşık 10 gün sonra deneyeceğim acaba karbonatla karıştırıp yapsam...bir de kabarmayayım::))))))
insallah canim bilgilerini bekliyozzkızlar siz şöyle 20 gün falan beni bekleyin hemen çalışmalara başlamayın ben şu dr la bir görüşeyim bakalım ne diyecek belki --tamam şunları şunları yap şu ilaçları kullan sonra eşin de şu ilaçları kullan falan diyecek.
kızlar yumurta akını nasıl vajınaya koyacaz sırıngaylamı gene bıraz ayıp oldu ama aklıma takıldı :):)):)9
kız elera alıntıyı senın sılemıyom nasıl sılecem onu
doktoru aradım asistanı çıktı cepten ararsanız daha çok yardımcı olur dedi . cepten aradım . diyet ve takvim veriyormuş ama diyete minumum 2 ay öncesinden başlamak gerekiyormuş . vücutta çeşitli analizler yaparak protein , yağ ya da karbonhidrattan zengin gıdalarla mı beslenmek gerektiğini söylüyormuş .
ben sabahtan halletim işimii
kızımda uyuduu .ondan böle rahat lak lak yapıyomm
bi akşama yemek yapmam lazımm
kolay gelsin sana gamze
kizlar o dr acaba yurtdisindakilere yardim elini uzatamazmi yaa arasammi maili yokmu yardimci olsaniz
ben gecenlerde bir drla yazistim cin takvimini dene genelde tuyor dedi
ben denedim oldu dedi ne kadar mantikli bilememm
ilk sayfaya detaylı yazdım.orayı okursan daha ii anlıyabilirisn.elera ne sorcam bu yumurta akıyla ne oluyo
kizlar o dr acaba yurtdisindakilere yardim elini uzatamazmi yaa arasammi maili yokmu yardimci olsaniz
ben gecenlerde bir drla yazistim cin takvimini dene genelde tuyor dedi
ben denedim oldu dedi ne kadar mantikli bilememm
cümlemin sana sacma gelmesi normal.sabit fikirlisin cünkü.asıl anlatmak istedigimi anlamadan ,kendi anlamak istedigini algılamışsın.buda senin sorunun.
bizim toplumumuzda erkek cocuk beklentisi fazla bu bi gercek.
erkek cocuk annelerine cevresindekiler bi baskı yapmazlar.şanslısın oglun var tekrar dogurmaktan kurtuldun,erkek anası v.s gibi gereksiz cümleler kullanılır.
ama kız cocuk annelerine hep bi baskı vardır erkek cocuk dogurmaları için.2.cocugun kız oldugunu duyunca tühhhh yinemi kızz.neysee 3.erkek olur üzülme gibi alaycı,yıkıcı konuşmalar yapılır
yani sana ne kadar anlamadan sacma bi cümle gelsede" Evet erkek anneleri kız annelerine göre POHPOHLANMIŞ oluyorlar.bunda bi sacmalık yok
bu bilimsel yöntemler sana sacma geliyorsa bilimin hiç bi alanıylada ilgilenmeyen cahil bi insansın demektir.sen tıptanda yararlanma olurmu.
İyiki fazla vaktin yokmuş yoksa gereksiz düşüncelerinle sayfayı daha fazla meşgul edecektin
LÜTFEN OLUMSUZ YORUMLARINI KENDİNE SAKLAA
burdaki herkesin en az senin kadar aklı fikri var.
:1no2:
eyvallah güzel kardeşlerim....Allah hepinize biraz daha akıl fikir ihsan eylesin ne diyim .....:1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?