bebek cinsiyet belirleme..

arkadaşlar ben eski üyelerdeenim.2,5 yıl hatta 3yıl olmuştur.o üyeliğim iptal oldu uzun zamandır girmiyodum ve dün yeniden üye oldum.neyse......eğer ciddiye alırsanız sizlere burada öğrendiğim tecrübelerimden söz etmek istiyorum.o yıllarda süper annelersiniz adında bir konu açılmıştı.konunun içeriği aynıydı.erkek yada kız çocuk için ne yapmalıyızı tartışıyor,fikir alışverişi yapıyordu arkadaşlar.sadece erkek değildi ama kız içinde uğraşanlar vardı.hergün takip ederdim.o zamanlar baby choice diye bir yöntem vardı ona yoğunlaşmışlardı hatta buradan bir arkadaş onun şifresini çözmüştü ve takvim hesaplıyordu bazı arkadaşlara.yumurtlama günü,beslenme,baby choice,alkali,asidik sağa yatmak,potasyum hapı,erkeğe ilişkiden önce kahve içirmek,seyrek ilişki,yani ne varsa hepsini bir arada yaptılar hatta o aylarda üstüste hamile kaldı çoğu.inanırmısınız hepsinin kızı oldu.kız isteyenen ve ona göre yöntem deneyen bir tane arkadaşında oğlu oldu.ilişkiye girdikleri günü saati hamileği öğrendikleri günü cinsiyetlerini öğrendiklerini fln hepsini paylaşırlardı yani sağlam bir arkadaşlıkları vardı.herşeyi anlatırlardı.bütün bu yöntemleri denediler inanın bana.sadece özlembay isminde biri vardı o bakırköyde bir dra gidiyordu.dr ona yumurtlama takibi ve sanırım bir ilaç vermişti.birtek onun oğlu oldu.diğerleri sözleşmiş gibi hepsinin kızı oldu.o yüzden ben denemedim bu yöntemleri.şimdi 3 aylık hamileyim.bir tane kızım var bakalım bu ne olacak.çok istiyorum bir oğlumun olmasını ama....hayırlısı allahtan.umarım hepinizin dileği gerçek olur.tatlı tombiş oğullarınız olur.ama nolur bu yöntemlere fazla bel bağlamayın arkadaşlar.bunlarıda sizleri eleştirmek için yada bunları saçma bulduğum için yazmıyorum yanlış anlamayın.sadece eğer ciddiye alırsanız bildiklerimi paylaşmak istedim.

canlar ben yorumcu.com ada üye olmuştum o zamanlar ve ordan aldgım güne görede erkekti.hani oda tutmadı..aman haberiniz olsun..

biliyorum canım...özlemby serhat sakıza gitti.biliyorum.ama şimdi o doktor yapmıyormuş..baby chico yöntemiyle bende hamie kalıp kız doguranlardanım((

son sayfaları okudum sadece ...

bende kız isteyen biriyim... aslında hiç cinsiyet ayrımı yapmıyoruz eşimle... allah önce sağlıklı , eli ayağı düzgün bir evlat versin de sonra cinsiyet diyoruz...

bizim bir oğlumuz var... e öyle olunca da ben şimdi kız istiyorum :)

çalışmalara daha başlamadık... başlayacağız yaz sonu belki yıl sonu ... ama meraktan şöyle bir bakayım nette birşeyler var mı cinsiyet belirlemek için diye araştırınca bu sayfa çıktı karşıma :)

kız için ne yapılıyor ... özetle söyleyebilir mi birisi ? 1-2 maddede sıralasa yeter ...

bu serhat sakıza gıdıpde oglu olanlar varmı duydunuzmu onceden arkadaslar

cigdem k nin
cocugu yok ögretmen kendisi neden bu kadar bize kafayi takti anlamadim akil fikir rabbim bize vermis sukur biz hasa sirk kosmuyoruz ki yaptigimiz ayip degil gunah degil herseyin bir sebebi var o yuzden girip te bize hakaret etmeyin ögretmen hanim, neden insanlarla dalga gecerler anlayamiyorum ben avrupadayim din ögretmeniyim yani hocayim biz bunlari yaparken vesile kiliyoruz o kadar birdaha yazmassaniz seviriz dilerim sen bizim dustugumuz duruma dusmessiniz baskalari bizi rencide ediyor ve biz hor görülüyoruz onlara söz söyleyenlere birsey diyen yok

ben oğluma her gün ilişkide hamile kaldım :)

reglim biter bitmez de çalışmalarımız başlıyordu ta ki regl olana kadar her gün :) üstelik geç döllenme de oldu bizde...

neden böyle tepki gösterirler anlamıyorumm..bizim şükür inancımız varki duaedelim rabbimizden isteyelim.isterkende birşeyler elbet vesile olur düşüncesindeyiz..kız bebek isteyenlere neden hiç tepki vermezlerkii..kız isteyen kişilerde açsın bi topik elimizden geldigince yardımcı olalımm.bizler böyleyizz.herkese destek oluruz.düşünceye saygı gösteriyoruzz..köstek olmuyoruzz..

herşeyin hayırlısı canım.ama o zamanlar ben çok ümitliydim deneyen arkadaşlardan.çünkü hepsini eksiksiz yapmışlardı.çok garipki hep tersi oldu.hatta gülnisa 3.kızını doğurmuştu yanlış hatırlamıyorsam.herşeyde vardır bir hayır

ben oğluma her gün ilişkide hamile kaldım :)

reglim biter bitmez de çalışmalarımız başlıyordu ta ki regl olana kadar her gün :) üstelik geç döllenme de oldu bizde...

yaa sen istisnasın demekki..bide adet olana kadar hergünmüüakannehir maşallahkaydirigubbakcemile3

evek gülnisa abla üçüncü kızını dogurdu..bende ikinci kızımı:))
ama ne edersek edelim kaderden öteye olmuyo.baksana çabaladım çabaladım ama oglanı bulamadım...

Cemile Naz

Datum: 28.05.2010 | Zeit: 08h 28
Gewicht: 4020 g | Grösse: 50 cm

6.20 gece evde sancilanmis ve yola 8.00 de cikmis masallah annesine az daha arabada dogum yapacakmis dogum masasina yatmis 5 dak. sonra bebk gelmis 3.cocugu ilk ikisi erkek dikis falanda yokmus cemile naz anasina cok cektirmemis

maşallah maşallh..iki oglandan sonra oda kızı bulmuş öylemi..darısı bize olsun inşallah..

Erkek olunca eşiniz ve çevrenizdekiler kuşmu konduruyor tepenize ? 2 Gün sevinir yine aynı tas aynı hamam, görüyoruz çevreden.. Eşiniz sizi sevmiyorsa bahanesi çoktur..

bundan sonra bu topige giremiycem olumsuz seyleri okudukca tepem atiyor yaaaaaaa bu ne edepsizliktir yaaaaa yönetim duy sesimizi bizi hicde iyilestirmiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…