bebek cinsiyet belirleme..

momof amerikadasın snaırım bişi sorcam sana
swanson markası nasıl kalite olarak??
ürünleri cok ucuzz neden acabaa

Ben kullanmiyorum swanson, finest natural kullaniyorum. Ya da eczaciya yaptiriyorum. Burada pek tutulmuyor swanson... finest natural ya da nature made satiliyor genelde heryerde...
Swanson un fiyatinin dusuk olusunun sebebini bilmiyorum belki cok taninmiyor ya da maliyeti dusuk, cidden bir fikrim yok..
bu arada ozele attim linki..

Kizlar ben bu gunluk istiap haddimi doldurdum. Sabah is var buyuk kiz okula, kucuk learning center a sonra ise.. 3 e kadar mesai.. Yarin esim geliyor:lepi: Bugun esimin yoklugundan depresyon takiliyordum, iyi geldiniz bana.. aslinda herkesin mesajina cevap yazasim var ama, sizin muhabbetinize ben nasil yyetiseyim anam, masallahiniz var. Bana iyi geceler size de hayirli aydinlik guzel gunler.. Bu arada Ramazan da geldi.. Hepinize hayirli Ramazanlar. Ramazanda da bol bol dua edin...

tatlı uykular ıyı gecelerrrrr..sanırım usa desın:)) guzel dıleklerın ıcın sagol

kizlar folik aside gunde 3 ögun basladim bide ben ovulasyon kiti aldin buzdolabindami sakliycam bide klomen i bide gebelik testini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…