bebek cinsiyet belirleme..

hoşgeldin canımmm nasılsın ???
sen bayağı hazırlık yapmışsın ne zaman deneme :))))
he valla hazir trye geldim alam dedim iyi oldu 3 kutu almistim klomen birisini bulamiyom((
çoğulmu ???? bu gurbet beni öldürerecek :))))
kiz niye fenami sansimizi denerik valla iyi olur heeee 6 lariz bebeleri kayganada catlar hirsindan 10 cocuk olsada ayirirmis hadi bakalim bey mi yaman el miklava:

senin kaynananın gelini ben olsaydım hemen ayırırdı desene 1 çocukla hahahakaydirigubbakcemile3

hangi tüpün kapalı senin ??? ne takkesi kız ne diyon sen yaw
kiz kadinda iki tup var ya yumurtaliga giden cok kürtajdan birisi kapanmis o yuzden tek tupum var o nedenle sansin az vallla sanirim soldaki kapali esim korunuyor istemi cocuk falan bende bu yola bas vuracam kara kara düsünprken reklamlarda gördüm fikir edindim güzel oldu igneyle delecem mereti alacam bebegi:lepi:

hahahhahha alemsin cnm yaa
kocana sölemek lazım bu kötü planlarınııı:jeyyar:
kiz öle deme yerin kulagi varrrrrr
hahahah kondomdan bahsediyorrr
kondomu delip spermleri yollıcak içeri.kocasıdaa korundugunu sancakk:))
valal cok uyanık bu gurbett
heeee saflar olmasa uyaniklar nasil cocuk yapacakkkkk
senin kaynananın gelini ben olsaydım hemen ayırırdı desene 1 çocukla hahahakaydirigubbakcemile3
hemen evlenme izin vermezdi kizzzzzzzz anam kocamla mutl olmamiz yetmiyormus ailesi de mennun olacakmisss öyle deyi karu yawww bide ben bisi yapsam söz söylesem icim yanmaz Allaha ismarladim Rabbim ben den daha iyi bilir:Saruboceq:

gurbet o kadar hazırlık yapıyon ama igne ucu kadar delik yerden gelecek spermle hamile kalman zor

bence farklı bi yöntem bul yada kondumun ucunu büyük del :)))

Allah a sukur ya kizlarin istedikleri olmus ne guzel masallahhhhhh hamislerimiz sizin adiniza sevindim yaaaaaaa bebish22 hayirli olsun canim benim yaa masallahhhh ne guzel
Nisandakar
Fhna kilar kutlarin sizi masallahhhh ne guzel kendime olmus kadar sevindim yaaaaaalkisalkisalkis

gurbet o kadar hazırlık yapıyon ama igne ucu kadar delik yerden gelecek spermle hamile kalman zor

bence farklı bi yöntem bul yada kondumun ucunu büyük del :)))
kiz ne diyon olmazmi kizzzz makasla kesem olurmu gii o zaman firlar cikar adam anlar yaaaaaa:bbo:
ayyy öldüm valla gülmektennnnnnnnn
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:gülmemek elde degil bcummmmmmmmma.s.

kiz ne diyon olmazmi kizzzz makasla kesem olurmu gii o zaman firlar cikar adam anlar yaaaaaa:bbo:
iğne korkusu falan unuttum burda yaw fırlar çıkar felan diyi :roflol: :roflol: :hooray: alkisalkisalkis

antibiyotiği hamilelik düşündüğümüz aymı almak gerekir acaba.

seninde dogum gününü kutlarım cnm
Rabbim sanada yeni yaşında saglık hayırlı bi erkek evlat nasip etsin inş
bu arada benim kimlige görede bugün benim dogum günüm:)))
ama gercek dogum günüm aralıkta

amin inşallah rabbim bu şaban ayının hürmetine hepimize istediğimiz cinsiyette evlatlar nasip etsin.

iğne korkusu falan unuttum burda yaw fırlar çıkar felan diyi :roflol: :roflol: :hooray: alkisalkisalkis

:roflol::roflol::roflol:
sen kendi elinle gecir ozaman anlamaz hahahah
ayy +18 oldu bu topiccckaydirigubbakcemile3
abowwwwwwwwww ar damarim yirltilacak vallaaaa giiiiiiiii
ilahii gurbettt cok güldümm sabah sabahh
hic sorma sohbete bak yahuuuuuuuu
olmadı bi kaç iğne ucu delik aralıklarla :)))
anam ben ne edem simdik kesemmi delemmmiii ne deyyonuzzzzz
kardelen seninde doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yıllara

iğne ucu kadar yerden o geçmez kızlar heralde bencede daha büyük delmesi lasım yawbilmiyorumkismile
kiz ne diyon olmazmi dersin yaaaaaaaa biz en iyisi takkesiz cikahhh anam yoksa olmaz

kardelencim boncugummm dogum gununuz kutlu mutlu olsun canlarimmmmmmmturkbayragia.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…