- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
- #8.281
hangi tüpün kapalı senin ??? ne takkesi kız ne diyon sen yaw
he valla hazir trye geldim alam dedim iyi oldu 3 kutu almistim klomen birisini bulamiyomhoşgeldin canımmm nasılsın ???
sen bayağı hazırlık yapmışsın ne zaman deneme :))))
kiz niye fenami sansimizi denerik valla iyi olur heeee 6 lariz bebeleri kayganada catlar hirsindan 10 cocuk olsada ayirirmis hadi bakalim bey mi yaman el miçoğulmu ???? bu gurbet beni öldürerecek :))))
hahahah kondomdan bahsediyorrr
kondomu delip spermleri yollıcak içeri.kocasıdaa korundugunu sancakk:))
valal cok uyanık bu gurbett
he valla hazir trye geldim alam dedim iyi oldu 3 kutu almistim klomen birisini bulamiyom((
kiz niye fenami sansimizi denerik valla iyi olur heeee 6 lariz bebeleri kayganada catlar hirsindan 10 cocuk olsada ayirirmis hadi bakalim bey mi yaman el miklava:
kiz kadinda iki tup var ya yumurtaliga giden cok kürtajdan birisi kapanmis o yuzden tek tupum var o nedenle sansin az vallla sanirim soldaki kapali esim korunuyor istemi cocuk falan bende bu yola bas vuracam kara kara düsünprken reklamlarda gördüm fikir edindim güzel oldu igneyle delecem mereti alacam bebegi:lepi:hangi tüpün kapalı senin ??? ne takkesi kız ne diyon sen yaw
kiz öle deme yerin kulagi varrrrrrhahahhahha alemsin cnm yaa
kocana sölemek lazım bu kötü planlarınııı:jeyyar:
heeee saflar olmasa uyaniklar nasil cocuk yapacakkkkkhahahah kondomdan bahsediyorrr
kondomu delip spermleri yollıcak içeri.kocasıdaa korundugunu sancakk:))
valal cok uyanık bu gurbett
hemen evlenme izin vermezdi kizzzzzzzz anam kocamla mutl olmamiz yetmiyormus ailesi de mennun olacakmisss öyle deyi karu yawww bide ben bisi yapsam söz söylesem icim yanmaz Allaha ismarladim Rabbim ben den daha iyi bilir:Saruboceq:senin kaynananın gelini ben olsaydım hemen ayırırdı desene 1 çocukla hahahakaydirigubbakcemile3
gurbet o kadar hazırlık yapıyon ama igne ucu kadar delik yerden gelecek spermle hamile kalman zor
bence farklı bi yöntem bul yada kondumun ucunu büyük del :)))
Allah a sukur ya kizlarin istedikleri olmus ne guzel masallahhhhhh hamislerimiz sizin adiniza sevindim yaaaaaaa bebish22 hayirli olsun canim benim yaa masallahhhh ne guzelSelamm
lütfen herkes bildigini paylaşsın, paylaşım konsununda cimrilik bencillik yapmayalım.
İyi paylaşımlar
LÜTFEN OLUMSUZ YORUM YAPACAKLAR YAZMASIN.HERKESİN DOGRUSU KENDİNE.CİNSİYET KONUSUNDAKİ TERCİHLERİMİZ YADA UYGULAMALARIMIZIN SONUCUNDA SAGLIKSIZ HAYIRSIZ EVLAT İSTEMEMİZ NE MÜMKÜN?
BÖLE YÖNTEMLERİ YAZINCA KLASİK CEVAP VARDIR "SAGLIKLISINI HAYIRLSIINI İSTEYİN" DİYE.
EMİN OLUN HERKES DÜNYAYA GETİRECEGİ COCUGUN ÖNCE SAGLIKLISINI VE HAYIRLISINI DİLER ALLAHTAN.
TEDBİR BİZDEN TAKDİR ALLAHTAN
Ramazan ayında okuncak tefriceye duası
"Allâhumme salli salâten kâmileten ve sellim selâmen tâmmen alâ Seyyidinâ Muhammedinillezî tenhallü bihil ukadü ve tenfericu bihil-kürebü ve tukdâ bihil-havâicu ve tünâlü bihir-reğâibü ve hüsnül-havâtimi ve yustaskal ğamâmu bivechihil Kerîm ve alâ âlihî ve sahbihi fî külli lemhatin ve nefesin bi adedi külli ma'lûmin lek."
Anlamı:
"Allahım! Bizim Efendimiz Muhammed'e (sav) kusursuz bir salât ve rahmet, mükemmel bir selâm ve selâmet vermeni diliyoruz. O Peygamber ki, onun hürmetine düğümler çözülür, sıkıntılar ve belalar onun hürmetine açılıp dağılır, hacet ve ihtiyaçlar onun hürmetine yerine getirilir. Maksatlara O'nun hürmetine ulaşılır, güzel sonuçlar O'nun hürmetine elde edilir. O'nun şerefli yüzü hürmetine bulutlardaki yağmur istenilir, Allah'ım, onun ehl-i beytine, ashabına da her göz kırpacak kadar zamanda (her an, saniye) her nefes alacak zamanda sana malum olan varlıklar sayısınca salât et."
HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR
[table="head"]Nick|Sat|Cocuk|Bebek Cinsiyeti|
Karabiber01|1 Mart|2 Kızı|Erkek|
F1983|28 Mart|Yok|
Bebish22|8 Nisan|1 Oglu|Kız|
Yeliiizz|1 Mayıs|1 Kızı|
Gamsem|1 Mayıs|Yok|
S3na|5 Mayıs|Yok|
Nisandakar|9 Mayıs|1 Kızı|Erkek|
Fhna|9 Mayıs|1 Kızı|Erkek|
Yasemin1306|6 Haziran|Yok|
Can0677|19 Mayıs|1 Kızı|
Zlato|16 Haziran|1 Oglu|
Aysima04|26 Haziran|1 Kızı|
[/table]
HAMİLE KALMAYI DENEYEN ARKADAŞLAR
HAZİRAN
[table="head"]No|Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
1|Berra10|15 Mayıs|29 Mayıs|28-30 Gün|12-13 Haziran|Negatif|ilk ay|1 Kızı||
2|qwert|18 Mayıs| |28 Gün|14 Haziran|Negatif|2.5 yıl|1 Kızı|
2|Truf|24 Mayıs|5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif| |1 Kızı|
3|Sellvi|26 Mayıs |5 Haziran|26 Gün|18 Haziran|Negatif|3.ay|1 Kızı|
4|Can0677|19 Mayıs|5 Haziran|28-29|19 Haziran|Pozitif|6.ay|1 Kızı|
5|Mimoza|26 Mayıs|8 Haziran|28 Gün|22 Haziran|Negatif|5.ay|1 Kızı|
6|Egem_2011|26 Mayıs|10 Haziran|26-28 Gün|20-22 Haziran|Negatif| |1 Kızı|
7|Harnn| |Sık ilişki|35 Gün|24 Haziran|Negatif|4.ay|1 Kızı|
[/table]
TEMMUZ
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Eceiremnur|7 Haziran|22-23 Haziran|30 Gün|7 Temmuz|Negatif|1 yıl|1 Kızı|21 Haziranda çatlatma ignesi|
Mse121822|10 Haziran|19-21 Haziran|26 Gün|6 Temmuz|Negatif |6.ay|1 Kızı|
qwert|18 Haziran| |28 Gün|16 Temmuz|Negatif|2.5 yıl|1 Kızı|
Sellvi|20 Haziran|30 Temmuz|26 Gün|15 Temmuz|Negatif |4.ay|1 Kızı|
Zlato|16 Haziran|30 Haz-4 Tem|32 Gün|18 Temmuz|Pozitif|İlk ay|1 Oglu|
Aylinimmm|19 Haziran|5-7 Temmuz |28 Gün|17 Temmuz|Negatif| |3 Kızı|Yumurta takibi,Çatlatma İgnesi|
Mimoza|23 Haziran|7 Temmuz|28 Gün|22 Temmuz|Negatif|6. ay|1 Kızı|İgneden sonra 42.saat deneme|
firegirl986|23 Haziran| |28-29 Gün|21-22 Temmuz|Negatif |İlk ay |1 Kızı|
Deyyan|30 Haziran|13 Temmuz|27-28 Gün|27 Temmuz|Negatif |ilk ay|2 Kızı|Yumurta takibi|
[/table]
AGUSTOS
[table="head"]Nick|Sat|Deneme Tarihi|Regli Döngüsü|Beklenen Regli|Sonuç|Deneme Sayısı|Çocuk|
Aytence|3 Temmuz|18 Temmuz|28 Gün|1 Agustos|Negatif |İlk ay|1 Kızı|
Hdegirmenci|11 Temmuz|17-18-19 Temmuz|30 Gün|11 Agustos||İlk ay|2 Kızı|
Eceiremnur| | |30 Gün|13 Agustos| |2.Ay|1 Kızı|
Mse121822|27 Temmuz| |28 Gün|24 Agustos| |8.ay|1 Kızı|
Umut_11|14 Temmuz|25 Temmuz|26-27|8-9 Agustos|Negatif|İlk ay|1 Kızı|
Deyyan|27 Temmuz| |26-27 Gün|22-23 Agustos| |2.ay|2 Kızı|
Boncuk_|19 Temmuz|2-3 Agustos| | | | |1 Kızı|
Mimoza|
Truf|
[/table]
HAMİLELİK DÜŞÜNEN ARKADAŞLAR
[table="head"]Nick|Denem|Çocuk|
Matematik|Agustos|1 Kızı|
EIara|Eylül-Ekim|1 Kızı|
Kardelen074|Eylül-Ekim|2 Kızı|
Benmavi|Eylül-Ekim|Yok|
Haskena|Ekim-Kasım|1 Kızı|
GurbetGüzeli|Aralık-Ocak|2 Oglu-1 Kızı|
Gamzecim|Eylül-Ekim|3 Kızı|
Umut_11|Eylül-Ekim |1 Kızı|
&Ebru&| |1 Kızı|
Hdegirmenci| |2 Kızı|
Mutluelif| |1Kızı|
Sinam| |1 Oğlu|
Dilem85||1 Kızı|
Helenx||2 Kızı
[/table]
İsmini yazmadıklarım sölesin ekleyim listeyee HAE HAE
kiz ne diyon olmazmi kizzzz makasla kesem olurmu gii o zaman firlar cikar adam anlar yaaaaaa:bbo:gurbet o kadar hazırlık yapıyon ama igne ucu kadar delik yerden gelecek spermle hamile kalman zor
bence farklı bi yöntem bul yada kondumun ucunu büyük del :)))
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey:roflol::roflol::roflol:gülmemek elde degil bcummmmmmmmma.s.ayyy öldüm valla gülmektennnnnnnnn
kiz kadinda iki tup var ya yumurtaliga giden cok kürtajdan birisi kapanmis o yuzden tek tupum var o nedenle sansin az vallla sanirim soldaki kapali esim korunuyor istemi cocuk falan bende bu yola bas vuracam kara kara düsünprken reklamlarda gördüm fikir edindim güzel oldu igneyle delecem mereti alacam bebegi:lepi:
iğne korkusu falan unuttum burda yaw fırlar çıkar felan diyi :roflol: :roflol: :hooray: alkisalkisalkiskiz ne diyon olmazmi kizzzz makasla kesem olurmu gii o zaman firlar cikar adam anlar yaaaaaa:bbo:
kiz ne diyon olmazmi kizzzz makasla kesem olurmu gii o zaman firlar cikar adam anlar yaaaaaa:bbo:
:roflol::roflol::roflol:
sen kendi elinle gecir ozaman anlamaz hahahah
ayy +18 oldu bu topiccckaydirigubbakcemile3
boncuk doğum günün kutlu olsun.bugün benimde doğum günüm.
Kizlar, masallahiniz var, bir gun girmiyorum otuz sayfa gidiyor ..
Butun deneyenlere basarilar diliyorum. Allah yardimciniz olsun.
Gecenlerde yazacaktim ama unutmusum. Belki cogunuz biliyorsunuzdur, antibiyotik alirken hamile kalanlarin cogunlukla oglu oluyormus. Ph i direkt yukseltiyor. Ben sinuzitten senede 2 kez antibiyotik kullaniyordum ama bu yaz ameliyat oldum ve artk ihtiyacim olmayacak. Tabii baska bir soguk alginligi vs olmazsa.. Bazilari hastalik olmadan sirf erkek cocuk icin kullaniyorlar. Onceleri onyargili yaklasiyordum, bebege filan zarari olur diye ama yazilanlara gore bir yan etkisi yokmus. Sanirim ben deneyemem antibiyotige karsi bir antipatim var yillardir kullanmak zorunda olusumdan belki de., zaten burada recetesiz antibiyotik vermiyorlar. Allah tan kizlarima yazin hamile kaldim da antibiyotik kullanmiyordum. kaydirigubbakcemile2
kardelen seninde doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yıllaraboncuk doğum günün kutlu olsun.bugün benimde doğum günüm.
iğne ucu kadar yerden o geçmez kızlar heralde bencede daha büyük delmesi lasım yawbilmiyorumkismileolmadı bi kaç iğne ucu delik aralıklarla :)))
seninde dogum gününü kutlarım cnm
Rabbim sanada yeni yaşında saglık hayırlı bi erkek evlat nasip etsin inş
bu arada benim kimlige görede bugün benim dogum günüm:)))
ama gercek dogum günüm aralıkta
iğne korkusu falan unuttum burda yaw fırlar çıkar felan diyi :roflol: :roflol: :hooray: alkisalkisalkis
abowwwwwwwwww ar damarim yirltilacak vallaaaa giiiiiiiii:roflol::roflol::roflol:
sen kendi elinle gecir ozaman anlamaz hahahah
ayy +18 oldu bu topiccckaydirigubbakcemile3
hic sorma sohbete bak yahuuuuuuuuilahii gurbettt cok güldümm sabah sabahh
anam ben ne edem simdik kesemmi delemmmiii ne deyyonuzzzzzolmadı bi kaç iğne ucu delik aralıklarla :)))
kiz ne diyon olmazmi dersin yaaaaaaaa biz en iyisi takkesiz cikahhh anam yoksa olmazkardelen seninde doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle nice mutlu sağlıklı yıllara
iğne ucu kadar yerden o geçmez kızlar heralde bencede daha büyük delmesi lasım yawbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?