bebek cinsiyet belirleme..

aa burası erkek isteynlerin topiğimiydi ?

ben de kız istiyorum , ama yanlış yerdeyim anlaşılan...

ve evet regl olana kadar her gün...üstelik 3. ayımda hamile kaldım...

valla bazıları erkek bazıları kız isteyebilir . ben bunda bir sakınca görmüyorum , çünkü eminim herkes öncelikle sağlıklı ve hayırlı bir evlat ister :) kız erek sonra gelir...

helennn tın de gec yaw ne parmaklarını yoruyon.sabit fikirli insanlara laf anlatmaktan zor bişi yok.sen bez getir anacım şu ortalıgı temizliyek

hadıya kısmet be rabbım ne dılemısse o oluyo aslında bızım burdakı amacımız sebeblere yapısmak yoksa baska bız amacımız yok sıze soluyorum karsı gelenler sız gırmeyın buraya cıkın sızemı kaldı derdı gurbet guzelım kesınlıkle cıkma ıkı tane densıze bakıpta cnm lutfen muhatab almayın yazsınlar yazsınlar cevap vermeyınce sıkılırlar cıkarlar okumayın yazdıklarına cevap vermeyın arkadaslarrrrrrrrrrrr

helennn tın de gec yaw ne parmaklarını yoruyon.sabit fikirli insanlara laf anlatmaktan zor bişi yok.sen bez getir anacım şu ortalıgı temizliyek

elarem çok doluyum.bende yoruldum çünküü.kimse anlamıyo..ben derdimi bi burda açıyorum...alilem bile böyle düşündügü bilmizler çünkü bana üzülecekler.onları üzmeye hakkım yok..daha anlatsam roman olur..ben üzülüyorum bu konudaaa..

:çok üzgünüm: ahh helencimm agzı olan konuşuyor işte
ahkam kesmek kolay,yaşamayan bilemez.ama dilerim böle olumsuz konuşup insanın canını sıkanlarında başına gelsin ne diyim

taaaaaa 2007 yılında yazışıyodukk yaa çokk olduu vallahaa ordakii arkadaşlarıı özledimm neysee yine bırazıyla görüşüyoruz

aman Allahım ne cahil insanlar var yaa.
cnm hiç üzülme Allah büyük.elbet bigün sanada erkek evlat duysunu yaşatacak sen bu adar isterken
oglun olmasada eminim cok hayırlı kızların olacak
gün gelcek senin hakkında böle konuşanlar ogullarınınn dertlerini çözmekle ugraşcaklar.başları beladan kurtulmıcak.Hayatta büyük konuşmamak lazım,kibir,insanı küçümsemek cok günahh.

Son düzenleyen: Moderatör:
evet canım ben hepsinii hatırlıyorumm
amaa ordaa arkadaşlar genellikle ilaçlarlaaa adet düzenleriyle oynadılarr banaa göree o yüzden tutmadıı
baby choice ye denk getirmeyee çalışıyorlardıı
sen nasıll denedinn bunuu yumurtlamaa zamanımı

nisanın kızı kocaman olduu görsennnn çokk tatlıı birdee bir yaramazkii annesinii koşturuyoo
nisaa delii oluyoo şuann onu içinn
belkii 4 ncüyüde yapmayıı düşünüyooo

cnm aynı dertlerı bende yasıyom dedıgın gıbı kımseye anlatamıyorum o yuzden kayınaldemın oraya gıtmeyı hıc ıstemıyorum cunku ordan gelınce oranın laflarının stresını yasıyom 1 sene ınankı bak bazen cok yoruldugum noktolar oluyoda ıste hyat devam edıyo cnm

o cahil inanlarla ben karşı karşıya kalıyormu iştee.büyük eltim kibirli herşeyi ben iyi bilirim takıntısı vardır.en iyi evlat ondadır.en iyi yemegi o yapar.en iyi ev ondadır.en iyi evlatta ondadır.büyük oglu 14 yaşına geldi eve geceden erken dönmüyoo artık..eşimi arayonlar bi akıl ver seni dinler diye...rabbim büyük..benim arkamdan gülenler bir gün beni daha iyi anlayacak..ben herşeyi allaha havale ettim.rabbim ne yapacagını çok iyi bilir..

Son düzenleme:
mıçtı cafer bez getirin
yaw git işine bide sana laf anlatmakla ugraşamam.

elara bak söz dinle yazmaa boşverr
sen yazmadıkça dahaa gıcık olacaklar boşverr
dikkatlerinii çekiyokii giriyorlarr okuyalımda ilerde lazımm olur bilgilerr mevzusundalar sen anlamıyorsunn
yazmaa kimseyee birşeyyyyyy

helen hiç öyle düşünmee ve bu mesajınıı sill insanları daha çok sevindirmee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…