- Konu Sahibi xxAyxsxeGxuxlxx
-
helenex cnm sen 2.de denedınmı bu yontemlerı?????
Erkek olunca eşiniz ve çevrenizdekiler kuşmu konduruyor tepenize ? 2 Gün sevinir yine aynı tas aynı hamam, görüyoruz çevreden.. Eşiniz sizi sevmiyorsa bahanesi çoktur..
Erkek olunca eşiniz ve çevrenizdekiler kuşmu konduruyor tepenize ? 2 Gün sevinir yine aynı tas aynı hamam, görüyoruz çevreden.. Eşiniz sizi sevmiyorsa bahanesi çoktur..
yumurtatakibi yaptırdım
baby chico yöhmeminden takvim aldım.
yorumcu sitesinden takvim aldım..
diet.cinsel pehriz yaptım.
saga yattım.ve sag yumurtamdan hamile kaldım..
dua ve namaz kıldım..
bunlar aklıma gelenler..
helennn tın de gec yaw ne parmaklarını yoruyon.sabit fikirli insanlara laf anlatmaktan zor bişi yok.sen bez getir anacım şu ortalıgı temizliyek
canımmm.beni anlayabilirmisinki acebaaa.eşim 4 erkek kardeşş.üçüncü sırada..iki abisinin 2 oglu bir kızı var.küçük erkek kardeşininde bi oglu bi kızı var.bi bizim iki kızımız var.ben onların yanına gidince ne kadar üzülüyorum bir bilsen.ama bunu bana yaşatıyorlar.özellikle kaynanam ve eltilerimm.kaynanam ben hamileyken hemdi ilk kızıma hamileyken oglan olsun diye dualar edip durdu.ikincide ise herkes kesin erkek gözüyla bakıyorlardı.kız dedigimizde beni doguma kadar aramadılar.dogumdada belki aramazlardıda belki eşim için aradılar.daha anlatacak çok şeyy var dertliyem hemde çooo(( ben bu insanlardan uzak kalalam sonuçta eşimin alilesi ömür boyu görecegim insanlar.şimdiden daha kızım 5 aylık ne zaman ediyosun üçcüncüyü diyolar...anla bizi lütfeenn anla...
ahhh edaam ahhh ne gunlerdi dimii :)))
canim yaa daha once biz bunu arastirdik oyle dedilerrr seninki bamyali rabbimin izniyle insaallahh
boool miktarda kalsiyum iceriyormus oda kiz spermlerini uretiyormus diye duydum folik asitte ayni-tatlicadiarzu-
evet canım ben hepsinii hatırlıyorummarkadaşlar ben eski üyelerdeenim.2,5 yıl hatta 3yıl olmuştur.o üyeliğim iptal oldu uzun zamandır girmiyodum ve dün yeniden üye oldum.neyse......eğer ciddiye alırsanız sizlere burada öğrendiğim tecrübelerimden söz etmek istiyorum.o yıllarda süper annelersiniz adında bir konu açılmıştı.konunun içeriği aynıydı.erkek yada kız çocuk için ne yapmalıyızı tartışıyor,fikir alışverişi yapıyordu arkadaşlar.sadece erkek değildi ama kız içinde uğraşanlar vardı.hergün takip ederdim.o zamanlar baby choice diye bir yöntem vardı ona yoğunlaşmışlardı hatta buradan bir arkadaş onun şifresini çözmüştü ve takvim hesaplıyordu bazı arkadaşlara.yumurtlama günü,beslenme,baby choice,alkali,asidik sağa yatmak,potasyum hapı,erkeğe ilişkiden önce kahve içirmek,seyrek ilişki,yani ne varsa hepsini bir arada yaptılar hatta o aylarda üstüste hamile kaldı çoğu.inanırmısınız hepsinin kızı oldu.kız isteyenen ve ona göre yöntem deneyen bir tane arkadaşında oğlu oldu.ilişkiye girdikleri günü saati hamileği öğrendikleri günü cinsiyetlerini öğrendiklerini fln hepsini paylaşırlardı yani sağlam bir arkadaşlıkları vardı.herşeyi anlatırlardı.bütün bu yöntemleri denediler inanın bana.sadece özlembay isminde biri vardı o bakırköyde bir dra gidiyordu.dr ona yumurtlama takibi ve sanırım bir ilaç vermişti.birtek onun oğlu oldu.diğerleri sözleşmiş gibi hepsinin kızı oldu.o yüzden ben denemedim bu yöntemleri.şimdi 3 aylık hamileyim.bir tane kızım var bakalım bu ne olacak.çok istiyorum bir oğlumun olmasını ama....hayırlısı allahtan.umarım hepinizin dileği gerçek olur.tatlı tombiş oğullarınız olur.ama nolur bu yöntemlere fazla bel bağlamayın arkadaşlar.bunlarıda sizleri eleştirmek için yada bunları saçma bulduğum için yazmıyorum yanlış anlamayın.sadece eğer ciddiye alırsanız bildiklerimi paylaşmak istedim.
son sayfaları okudum sadece ...
bende kız isteyen biriyim... aslında hiç cinsiyet ayrımı yapmıyoruz eşimle... allah önce sağlıklı , eli ayağı düzgün bir evlat versin de sonra cinsiyet diyoruz...
bizim bir oğlumuz var... e öyle olunca da ben şimdi kız istiyorum :)
çalışmalara daha başlamadık... başlayacağız yaz sonu belki yıl sonu ... ama meraktan şöyle bir bakayım nette birşeyler var mı cinsiyet belirlemek için diye araştırınca bu sayfa çıktı karşıma :)
kız için ne yapılıyor ... özetle söyleyebilir mi birisi ? 1-2 maddede sıralasa yeter ...
nisanın kızı kocaman olduu görsennnn çokk tatlıı birdee bir yaramazkii annesinii koşturuyooherşeyin hayırlısı canım.ama o zamanlar ben çok ümitliydim deneyen arkadaşlardan.çünkü hepsini eksiksiz yapmışlardı.çok garipki hep tersi oldu.hatta gülnisa 3.kızını doğurmuştu yanlış hatırlamıyorsam.herşeyde vardır bir hayır
elarem çok doluyum.bende yoruldum çünküü.kimse anlamıyo..ben derdimi bi burda açıyorum...alilem bile böyle düşündügü bilmizler çünkü bana üzülecekler.onları üzmeye hakkım yok..daha anlatsam roman olur..ben üzülüyorum bu konudaaa..
bakalım benimki ne çıkacak.3 aylık hamileyim bir tane kızım var.sırf ikiz olsun diye tüp bebek yaptım.ama tek tuttu.hayırlısı artık.
aman Allahım ne cahil insanlar var yaa.
cnm hiç üzülme Allah büyük.elbet bigün sanada erkek evlat duysunu yaşatacak sen bu adar isterken
oglun olmasada eminim cok hayırlı kızların olacak
gün gelcek senin hakkında böle konuşanlar ogullarınınn dertlerini çözmekle ugraşcaklar.başları beladan kurtulmıcak.Hayatta büyük konuşmamak lazım,kibir,insanı küçümsemek cok günahh.
mıçtı cafer bez getirin
yaw git işine bide sana laf anlatmakla ugraşamam.
elara bak söz dinle yazmaa boşverr
sen yazmadıkça dahaa gıcık olacaklar boşverr
dikkatlerinii çekiyokii giriyorlarr okuyalımda ilerde lazımm olur bilgilerr mevzusundalar sen anlamıyorsunn
yazmaa kimseyee birşeyyyyyy
biz üç kız kardeşiz.hep bana buluyorlar eltimi konuşurken duydum.zaten anası doguramamış onun erke dogurmaması normal diyoo.kavga ettik eltimle yani kızdım.allah hayırlı evlat versin.senin iki oglun var belkide hayırlı olmayacaklar nerden biliyorsun.diyorum ama cahil insanlar anlamıyorlar.eşim kızıyo onlara ama için içinde olsa oda çook istiyo.çok üzülüyorum.eşime günün birinde keşke benimle evlenmeseydin hep kız dogurdum dedim ve agladımm.oda üzülme rabbim böyle istemiş dedi.ama onlara göre suç bende...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?